Cum de a sărbători aniversarea unui om de 45 de ani?

Cum de a sărbători aniversarea unui om de 45 de ani?

Pentru un om de 45 de ani – este, probabil, că vârsta la care cel mai mic de forțe are. Iar aniversarea este adesea cheltuit cu voce tare, zgomotos, fără falsă modestie. Script-ul pentru o astfel de zi de naștere frumos ar trebui să fie sub data: luminos și original. Și cu acest lucru puteți face față, chiar dacă nu profesioniști, ci rude și un nume de ziua de naștere.

Reguli de sărbătoare

Să presupunem că o vacanță este decisă să petreacă într-un cerc îngust de prieteni și rude, dar încă nu este motivul pentru a refuza un eveniment luminos. Aici sunt sfaturi cu privire la organizarea aniversării.

 • Formatul vacanței. Sărbătoarea tradițională, desigur, nimeni nu a fost anulată, dar puteți să vă gândiți la ceva mai interesant. De exemplu, peste o plimbare festivă (sau mai degrabă, călătoriți) pe bicicletele quad cu picnic / kebab ulterior. Sau, dacă cazul este în timpul iernii, poate fi check-in snowmobile, schi, drumeții Toate companiile pentru patinoar. Asta este, înainte de a sta la masa, puteți aranja o parte activă.

Da, și sărbătoarea nu este necesar să se facă o recomandabil. Uneori, un picnic festiv în aer curat este cel mai bun lucru care poate fi.

 • Plumb și organizator. Uneori, toate aceste funcționale își iau soția – și copace. Pentru a vă ajuta să puteți lua copii, frați și surori, prieteni. Și distribuie rolurile: cineva scrie scenariul, cineva este în căutarea de elemente de recuzită și atrage o vacanță, cineva este responsabil pentru formarea muzicală.

 • Completarea de vacanță. Jocuri, concursuri, de masă, și ce altceva – vreau să-și petreacă aniversarea cu adevărat de neuitat. Deci, sunt necesare surprize: bruscă (și, de fapt, cu atenție planificate) solicită de prieteni și rude pe Skype, pentru că nu mulți pot veni pentru a sărbători pe motive obiective. Ca o surpriza, poate exista un film dedicat o zi de naștere. Și Flashmob, și a organizat și reîncălzită numărul de muzică.

mutare rezonabile – afla de la aniversare (soț, tată), cum vrea el pentru a sărbători ziua de naștere.

Dar, pentru a nu pune întrebări „în frunte“, poti sa te duci pentru un astfel de truc. Creați un chestionar cu o listă de probleme importante, este aranjată frumos să o aranjeze, transmisă ca o corespondență misterioasă într-o convecție cu o ștampilă a Agenției pentru organizarea de sărbători.

Ce întrebări pot fi în acest chestionar:

 • cât de mulți vizitatori (cantitatea) vezi pe vacanta+
 • Unde este cel mai bun loc pentru a sărbători – casa, cafenea, cabana, natura și așa mai departe (trebuie să subliniezi)+
 • Ce nu ar trebui să fie+
 • Ceea ce este bun venit+
 • Descrieți dependența gastronomică curentă.

Desigur, fata de ziua de naștere va înțelege ceea ce intervievatorul este clona, ​​dar aceasta nu este încă o conversație formală de uz casnic. Și organizatorul va fi mult mai ușor de a face o surpriză, care va reuși la 100%.

Jocuri și concursuri

Scene și sarcini pot fi diferite pentru diferite formate. La domiciliu și în cafenea – diferite oportunități și grad de confort.

Pentru acasa

Partidul incendiar, fără îndoială, poate fi ținut acasă. În cazul în care componenta competitivă a serii va fi perfect.

Vom examina ce concursuri și jocuri sunt mai bune pentru a include în program.

 • „Carte de vizită”. Chiar la începutul serii, prezentarea trebuie să reamintim biografia remarcabilă a jubileului. Acesta poate fi descris cu umor, și numele ziua de naștere a talentului artistic ei ilustrează. Acesta este chemat la centrul camerei, sarcina lui – gesturi, mișcări, expresii faciale, orice pentru a arăta ceea ce plumb de conducere. Să dăm un exemplu simplu. „Dragul nostru Oleg sa născut acel număr și an și a strigat imediat cu voce tare (spectacole). A crescut un copil vesel, jucaus (ilustrare). Școala iubit de a conduce mingea după lecții și ochi construi pentru ochi (el arată întotdeauna) „. Și astfel povestea se desfășoară astăzi. Pentru partea de start – cea mai bună opțiune.

 • „Cuc și Rooster“. Cât de ușor este de a ghici, acesta este un joc pentru complimente. Totul este simplu: participanții sunt hărți Oferite. Ei le scoate din mâinile plumb sau punte generală. O descriere, denumire de om, tip scris pe hartă. De exemplu: „Doamnelor” sau „Frumusețea Rock”. Și o persoană care a întins această carte trebuie să aleagă rapid cine este mai potrivit pentru această descriere. Și să-i dați o hartă. Cel care sa dovedit a fi, spune un compliment de răspuns de la el însuși și își trage cartela. Etc.

Desigur, în această seară majoritatea cărților vor aduna numele de ziua de naștere și, cel mai probabil, soțul / soția sa. Ultima hartă a puntei cu inscripția „Smart, este frumos, bun și îndrăzneț, în toate afacerile de foraj Sly, primitoare, sincere, răceală petrecerea noastră de naștere!”. Este la jubileu că harta-tuz ar trebui să fie.

 • „Poveste veridic (dar este inexact)“. Concurența, astfel de participanți sunt invitați să reamintească o istorie interesantă asociată aniversării. Sau veniți cu ea. Toată lumea alege. Trebuie să-i spună fără să meargă dincolo de 1 minut. Restul oaspeților ridica mâna în sus, în cazul în care povestea pare să-i sincer, și împinge capul – în cazul în care nu.

Care câștigă una întărit pentru toată lumea cât mai mult posibil (nu va trebui să ia în considerare voci).

 • „Ieși afară / bolnav / merge“. În centrul atenției – Jubileu, el iese din tabelul „Pe scenă“. Seturile prezentator l întrebări dificile. Acestea se pot referi, de exemplu, oameni celebri de vârsta lui. În cazul în care jucătorul a dat răspunsul corect, el trebuie să lucreze. Dacă este incorectă – 3 ori pulverizare. Începând cu a treia întrebare, participantul poate invita un prieten la asistenți. În cazul în care ambele sunt greșite, ambele sunt presate. În cazul în care ambele au dreptate – împreună și de spin.

Dar dacă există 2 răspunsuri incorecte într-un rând, ei trebuie să învețe. Dă toată lumea de-a lungul foii și cere să scrie un cuvânt sub dictare, cuvinte să ia complexe. „Intelighenției“, „Quintessence“, și altele: cel puțin o astfel. Apoi, verificați corectitudinea. Dacă el a scris incorect, apăsați din nou.

întrebări aproximative pentru acest concurs.

 • În 45, 48, 53, Sean Connery a jucat în noua parte a lui Bondan „Nu spune niciodată” niciodată „? (Răspuns corect – 53. Puteți adăuga: „Deci tu, jubileul, este încă în față”).
 • Câți ani a fost Daniel Defo, când a publicat Robinson Cruzo? (59 de ani).
 • Câți ani acum stele frumos, un favorit de milioane de Leonardo di Caprio: 38, 43, 45? (Are 45 de ani, este 1974. R.).

Desigur, concursurile trebuie să fie selectate pentru interesele jubileului, în primul rând. De exemplu, dacă este un iubitor al unui joc intelectual „Ce? Unde? Cand?”Poți să o faci seara.

In cafenea

Dacă cafeneaua este complet îndepărtată în ziua de naștere, concursurile pot face de fapt nimic. Dacă este eliminată doar o masă, trebuie să luați în considerare prezența altor vizitatori.

În ambele cazuri, următoarele concursuri vor fi potrivite.

 • „Ceva ciudat”. Concurența este simplă și obișnuită, dar mai puțin distractivă nu devine. Participantul își legează ochii, dau subiectului, dar este important ca el să nu-și spună numele, dar a spus că este convenabil să faci. Și nu scopul obișnuit al subiectului și originalul. De exemplu, el dă o lingură și spune: „Acest subiect poate să bată pe un ușor pe capul celui care nu-i place supa mamei mele”. Adică răspunsurile cu umor sunt doar binevenite.

Ce articole pot fi făcute: periuță de dinți, telefon mobil, ochelari, zgomot și multe altele.

 • „Cadre”. Pentru acest joc trebuie să faceți cadre de carton în avans, mai bine colorate. Acestea ar trebui să fie de dimensiuni, astfel încât să poată fi „puse” pe două persoane imediat. Adică doi capete de doi oameni de ședere lângă oameni ar trebui să fie într-un cadru un cadru. Prezentatorul ia cadrul, există două. Să presupunem că verde înseamnă „atenție, oameni foarte serioși”. Și roșu – „Atenție, oameni foarte amuzanți”. Leading muzica merge în jurul mesei, la un anumit punct de ingheata si „pune pe“ un cadru pe doi oameni stând lângă. Și dă echipa: „Atenție, oameni foarte grave!”. Aceste două au nevoie imediat pentru a face cele mai grave. Funny – la fel.

Desigur, aceste momente trebuie să fie fixate pe camera foto.

 • „A cui pantof?”. Concurența este foarte simplu, dar întotdeauna provoacă un râs. Pre-lider de recoltare de imagini de dimensiuni mari, cu imaginea de diferite tipuri de pantofi: Labuten, cizme kizzy, Patine, lapties, papuci cu pompoane – nimic. Acesta arată o imagine oaspeții, iar cei care trebuie să spun un moment pentru care acest pantofi sunt cele mai potrivite. Răspunsurile sunt întotdeauna imprevizibile și amuzant.

 • „Și totul despre el“. Semnele sunt recoltate în avans. Ei spun următoarele: „Ultima romantica“, „Pescarul magnific“, „Jokerul otnamny“ și t.D. Desigur, este necesar ca semnele să corespundă adevărului, cel puțin parțial,. Când prezentatorul ridică semnul, oaspeții trebuie să respecte în funcție. Iar jubilear se ridică și arcul. Viteza de plăci care arată, aplauze și arcuri devine mai rapid, în cele din urmă ofițerul de ziua de naștere complet obosit.

PRESENTER „speria“ l, scoate coșul încă un diapozitiv de semne, dar ele se dovedesc a fi un duzh.

 • „Pentru vacanță, care aranjate (denumirea jubileului)“. Concurența este potrivit pentru începutul de vacanță. Prezentatorul vine la fiecare oaspete, pune mâinile pe umeri și spune, de exemplu: „Este Lena, o soție minunată de Vadim, frumusete, inteligent, care a venit ca o femeie a inimii pentru o vacanță pe care Vadim aranjate. Apoi vine la o altă persoană: „Acesta este Julia, o prietena Lena, frumusețe și inteligent, soția lui … Wadim, care, de asemenea a venit la vacanță, pe care am făcut-o Vadim“.

La un moment dat, prezentatorul poate oferi participanților să se prezinte, numai în formatul specificat deja.

Competiții nu ar trebui să urmeze una după alta – acest lucru este obositor pentru companie. Pentru vacanță să fie armonioasă, la începutul serii sub plăcile oaspeților (sau în apropiere) puteți pune plicuri frumoase. Potrivit semnalul de master, fiecare invitat va primi plicul său, va exista o întrebare despre aniversarea. Sarcina de oaspeți – răspunde la această întrebare, și apoi spune pâine prăjită.

Întrebările pot fi: prima impresie despre eroul nostru, cu care sunt asociate cu Jubilee dumneavoastră, amintiți-vă momentul în care te-a surprins și t.D.

Cum de a diversifica o vacanță?

Primul lucru pe care nu este doar vine în minte, dar ceea ce devine alegerea multora – de a invita artiști. Astăzi, acest moment poate fi rezolvată în moduri diferite: de la invitația iluzionist a ansamblului de țigani. Sunt muzicieni novice care cer o taxă modestă, dar efectua cu un suflet.

Principalul lucru este că jubileul însuși nu știa nimic, iar artistul a apărut în acest moment neașteptat.

Există momente care fac o vacanță de neuitat.

 • Photosone. Pentru a aranja, trebuie să încercați. Dar, de fapt, se dovedește că nu este necesar să fie un decorator profesionist pentru a face un simplu, dar luminos photowon. Dar va exista o multime de imagini frumoase memorabile. Puteți pune un covor roșu cu photocons și pentru a îndeplini invitați pe ea. Și imediat a face fotografii – „cald“, cu flori și cadouri în mână. Și apoi toată lumea resetați fotografia pachet prin e-mail. Sau pune într-un chat în comun mesageri.

 • Retroves. În celebrare, trebuie să existe un punct de nostalgie. De exemplu, pentru jubileului, puteți monta o rolă bazată pe imagini tinerețe pentru copii și. substrat de muzică pentru a face corespunzătoare – una din piesele de scumpe pentru ziua de naștere a melodiilor din trecut. Și va fi destul de minunat dacă organizatorii de vacanță vor găsi cel puțin un cuplu de prieteni din copilărie, The annility Jubileului. Acum, când aproape toată lumea are o rețea socială, este ușor. Puteți cere prietenii fondat pentru a înregistra literalmente 30 de secunde de felicitări pentru prietenul lor. Și, de asemenea, le include în video – dar la sfârșit.

Prea satura programul este, de asemenea, nu-l merita: trebuie să activați oaspeții și să se relaxeze, și să vorbească, și dans.

Idei de script

Mai jos – Plan Scenariul Aniversare pentru bărbați de 45 de ani. Acesta este un algoritm pentru care se poate construi o interesantă, vacanță distractivă.

 1. Reuniunea de oaspeți, salut-le în modelul de fotografie (eventual cu un covor rosu).
 2. oaspeții Invitație la masa. Acest lucru poate fi, de asemenea, jucat cu umor, de exemplu, pentru a oferi tuturor insigne de benzi desenate ( „Persoanei prietenos“, „Milashka Olekka“, „Maica Luminii“).
 3. concurența introductivă. El configureaza oaspeții pentru o vacanță, și introduce pe cei care nu cunosc reciproc încă. Aceasta este una dintre concursuri propuse, de exemplu, o „carte de vizită“. El este dedicat jubileului, bine, și toți oaspeții sunt de relaxare rapid, opriți timid.
 4. Aici este timpul pentru a arăta rola despre aniversare, în cazul în care se prepară.
 5. Întotdeauna se răcească atunci când prietenii au conspited și a decis să felicit inițial băiat ziua de naștere. Necesitatea de a le da cuvântul – doar un moment convenabil. Ele pot citi un vers amuzant, cântă un cântec de tineri de ani, pentru a dansa.
 6. parte competitivă activă. Acesta ar trebui să prevaleze cel puțin 15-20 de minute de comunicare. Ei au nevoie pentru a da argumentand. Și apoi, imediat mai multe concursuri într-un rând cu pauze mici. După aceea pauza este mai lung – o jumătate de oră. Se poate merge fără probleme la discoteca.
 7. Celebrarea este deja potrivit pentru partea finală. Ultimul concurs sau un joc, dar nu mai necesită acțiuni active,. Acestea pot fi concursuri dedicate complimente Jubileului.
 8. momentul liric. Se poate face într-un cadru romantic: lumina lumânărilor sau stinge. Dacă se întâmplă într-o casă de țară sau în condiții similare, puteți închide felinare frumoase în avans, Garland. Oaspeții sunt într-un cerc, și toată lumea vrea ceva la sarbatoritei, el îi spune cuvinte bune. Ultimul cuvânt – pentru vinovatul însuși.
 9. Și apoi puteți include non-tăiate muzică fundal și pentru a permite oaspeților să vorbesc chiar, timp plătiți pentru fiecare parte, ei bine, și începe spune la revedere, desigur.
 10. Puteți sprijini oaspeții în acest moment, astfel încât a doua zi au toate în același timp, a scris o aniversare prin SMS. Aproximativ cu același conținut. De exemplu: „A fost atât de cool, dar în cazul în care conștiința mea?„Și celelalte scrie:“ A fost atât de cool, dar în cazul în care mi kilograme a scăzut, s-au întors!„Al treilea“ a fost atât de rece, dar în cazul în care starea mea vesel excelent?„Sau un alt similare.

Bună seara!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: