Cum pentru a sărbători aniversarea a 60 de ani mame?

Cum pentru a sărbători aniversarea a 60 de ani mame?

Pentru fiecare dintre noi, mama pentru viață rămâne persoana cea mai scumpă și nativ. Deci, fiecare zi de naștere, mai ales aniversarea, vreau să fac ceva special pentru el să-și amintească băiat ziua de nastere pentru viata. 60 de ani este vârsta mamei, atunci când ea are nevoie în special de atenție, afecțiune și îngrijire. Prin urmare, este de dorit ca toate problemele asociate cu pregătirea și organizarea sărbătorii a asumat cele mai apropiate rude sale, în acest caz – copii. În acest articol, se ia în considerare mai mult, cum pentru a sărbători aniversarea a 60 de ani mame.

idei Celebration

Înainte de începutul celebrării aniversării, este important de a cere o petrecere discret ziua de nastere, cum anume imaginează această vacanță. La urma urmei, preferințele fiecăruia sunt diferite: unele iubirile zgomotos, companiile amuzante, alții preferă să se întâlnească o zi de naștere în casă, decor confortabil și familiar, într-un cerc de familie. Pentru ei de ziua va fi foarte bucuros pentru a obține felicitări de cele mai apropiate și mai nativi oameni. Și dacă mama se referă la tipul de oameni care pur si simplu adora tot felul de surprize și surprize plăcute, atunci ar trebui să încercați să se pregătească pentru vacanță ca imperceptibil.

Indiferent de modul în care sărbătorita preferă să sărbătorească aniversarea, cerința doar pentru celebrarea rămâne neschimbată: jubileului trebuie să se simtă în această zi, în centrul atenției universale.

În plus față de organizarea programului de divertisment, este necesar să se ocupe de decorarea camerei, unde sărbătoarea va avea loc și ia în considerare și meniul festiv. Mâncărurile preferate ale mamei pot fi pregătite în mod independent sau pot să le ordone în restaurant. Tort frumos, festiv – element obligatoriu al sărbătorii festive. În versiunea perfectă, ar trebui să se facă pe cont propriu. Dacă nu există astfel de abilități de la femeile native de naștere, produsul de desert poate fi comandat la orice magazin de patiserie.

Popularitate Torturile sunt populare sub forma unei cărți sau case care sunt simboluri ale unei vieturi familiale.

Ar trebui să acordați atenție mai multor idei pentru celebrare.

 • Dacă ziua de naștere a mamei se încadrează în sezonul cald, o idee minunată va organiza o vacanță veselă în natură sau acasă în țară.

 • persoană veselă, care conduce un stil de viață activ și să aibă un bun simț al umorului, să fie fericit amuzant și amuzant de vacanță script. În acest caz, triumful programului ar trebui să includă jocuri în aer liber și concursuri cu generația tânără: nepoti, nepoti.

Ca o recompensă pentru câștigătorii pot utiliza un coș cu cadouri de sezon ale naturii.

 • Marele idee – marca de fotografii care vor fi făcute în ziua mamei lui, o carte de fotografie. instantanee Un exemplar poate fi apoi prezentă la toți participanții la sărbătoare. Alternativ, puteți monta un film emotionanta despre ziua de naștere, care a inclus cele mai multe momente de succes și vibrante capturate din viața ei, însoțit de muzica lor preferată a vinovaților sărbători.

 • În cazul în care vacanța va avea loc la restaurant, pentru fata de ziua va fi încântată să primească felicitări de fiecare oaspete individual. De exemplu, toate invitați pe rând trebuie să fie numit o calitate a jubileului, pe care le apreciază cel mai mult.

Toate acestea în agregat va permite să se simtă ziua de naștere importante și semnificative în fiecare oaspete în viața.

Posibila divertisment

Pentru a face ziua de naștere a mame nu sa transformat într-o sărbătoare obișnuită, iar oaspeții nu au topaie, mai multe concursuri trebuie să fie incluse în programul festiv. Este necesar să le selectați în funcție de locul în care celebrarea are loc: la domiciliu, într-un restaurant sau în natură.

Pentru acasa

Ca un divertisment pentru vacanță acasă, este mai bine să utilizați concursuri care nu necesită un spațiu mare. Unul dintre momentele amuzante si memorabile ale aniversare poate fi o competiție în chastushki.

Pre-organizator al concursului trebuie să pregătească textele de cântece amuzante pe carduri, în cazul în care oaspeții invitați nu cunosc nici una dintre ele.

Esența competiției este după cum urmează:

 1. Oaspeții se transferă reciproc pentru a reciproc+
 2. acompaniament muzical este brusc întreruptă, care a invitat, în mâinile căruia este în acest moment, efectuează o chastushka+
 3. Câștigătorul este ca invitat, a cărui execuție a provocat cel mai mare număr de aplauze și râsete + ca o recompensă, el devine un sărut al omului ziua de naștere și medalia „Cel mai amuzant Oaspete“.

Amuzant și dans pozitiv de concurență, care pot fi organizate chiar și în cele mai mici camere. Pentru a face acest lucru, conducerea alege mai mulți participanți, le îndepărtează cu un semicerc pe scaune. După aceea, se numără alternativ orice muzică: poftă de mâncare, polka, Gypsy, vals. Participanții fără a obține în sus, demonstrează arta dansurile respective. Câștigă cel care o face temperamentale amuzant și. Ca o recompensă, câștigătorul primește o medalie „Cel mai creativ dansator“.

Concurența „Ce să fac, dacă dintr-o dată ..?”

Pentru acest concurs va fi nevoie de 3-5 voluntari. Ele sunt oferite pentru a găsi o cale de ieșire din cele mai multe situații neprevăzute și non-standard. Câștigă oaspetele care a găsit răspunsul cel mai amuzant și plin de duh. Exemple de întrebări pot fi după cum urmează:

 • ce să facă în cazul în care accidental se așeză pe tort+
 • ce să facă în cazul în care mai multe persoane au prezentat imediat același dar+
 • Acțiunile tale, în cazul în care ziua de naștere este în același timp sărbătorim 2 Cel mai bun Iubite+
 • Ce se poate face în cazul în care un cadou fragil pentru ziua de nastere fata a fost spart accidental în jos pe drum și așa mai departe.

Joc „Crocodile“

Toți oaspeții sunt împărțite în 2 echipe, dintre care una împreună inventează un fel de ocupație sau subiect, începe împreună și să explice în mod activ acest lucru la echipa a doua, cu ajutorul unei pantomima. Pentru a-l ghici, ea are doar 3 încercări. Apoi, echipele vor schimba rolurile. Pentru punctele de răspuns corecte sunt acumulate. Câștigătorul este echipa care a marcat mai multe puncte.

In cafenea

În cazul în care ziua de naștere este sărbătorită în cafenea, oaspeții se pot alege mai multe concursuri active, cum ar fi „60 pași“. Esența ei constă în faptul că participantul trebuie să depășească modul de a sărbătorita exact 60 pași. Dificultatea constă în faptul că eroul zilei pentru timpul alocat are capacitatea de a 3 ori pentru a schimba locul de reședință. membru al etapelor se poate face de la foarte mic la imens.

Câștigătorul este oaspetele care ar putea calcula corect pașii și au venit la fata ziua de naștere într-un timp mai scurt.

Plăcută pentru concursul ziua de nastere poate deveni „licitație“. Pentru organizator al festivalului de pre-cumpără jucării diferite: masina, feluri de mâncare pentru copii, jucării umplute, etc. Plumb spune că eroul zilei a cerut să-și vândă o parte din lucrurile ei. Cu toate acestea, consiliul nu este banii vor fi performante pentru ei, și cuvinte bune și urări pentru ziua de nastere fata. Toate loturile pot fi reprezentate într-o formă voalată, de exemplu: „preferate naștere auto este expus de vânzare.“. Și în conformitate cu rezultatele licitației, câștigătorul este dat o mașină de jucărie. Cel mai activ participant la concurs sarbatoritei dă medalia „pentru elocventa, talentul spectaculos și puternică prietenie“.

Cum să diversificați o vacanță?

În programul festiv ziua de nastere includ adesea lansarea lămpilor cerești. Acestea pot fi cumpărate gata sau de a le face pe mâini. In plus, la fiecare dintre ele, oaspeții se pot scrie dorințele lor pentru fata de ziua.

O astfel de finalizare a sărbătorii este amintit pentru jubileul.

postere frumoase și postere, ridicate în jurul sălii, în cazul în care trece de evenimente, va fi interesat nu numai fata de ziua, dar, de asemenea, toți oaspeții. O idee bună va fi un colaj foto, la care convingerea sărbătorii este reprezentată în fotografie de diferiți ani, variind de la copilărie în sine și în ziua. Sub fiecare imagine puteți pune o inscripție amuzant sau spiritual, care descrie evenimentul descris.

În cazul în care vacanță are loc într-un restaurant sau cafenea, ar trebui să discute toate nuanțele celebrării în prealabil cu administrația. O optiune excelenta va fi acompaniament muzical de ziua de naștere.

Pentru muzica preferată și oaspeții și oaspeții pot dansa și o melodie liniștită, va permite să se relaxeze într-o conversație cu oameni apropiați.

Idei de script

Idei cum să organizeze o zi de naștere pentru mama, există un număr foarte mare. Puteți alege cea mai potrivită opțiune folosind site-uri de internet în cazul în care scenarii cu drepturi depline ale aniversările Moma sunt vechi de 60 de ani. Și poate fi scris în mod independent, pe baza toate caracteristicile și preferințele individuale ale jubileului. În cazul în care sărbătoarea are loc fără o toastmade, rolul de a conduce cel mai adesea ia fiica sau fiul sarbatoritei.

Fiecare mamă este extrem de plăcută să audă de la inima lui copil, sincer și trepal felicitări la ziua lui de naștere. Ele pot fi alese, de asemenea, de pe Internet sau, dacă permiteți oportunităților creative, să compuneți personal.

Ca o opțiune pentru celebrarea aniversării de 60 de ani, puteți utiliza mai multe scenarii.

 • „Comic” sau „60 ca 1”. De-a lungul sărbătorii, este important să păstrați o atmosferă distractivă și amuzantă: concursuri fericite, glumă de poezii și dorințe, cadouri originale. De exemplu, următoarele cuvinte pot fi făcute în scenariu: „Ei spun că o persoană nouă se naște în 60 de ani. Deci, de ce nu ne întâlnim venind cu darul potrivit?”După aceea, ziua de naștere va prezenta scutece, pacifiatoare și o jucărie moale.

Aceste lucruri mama nu sunt greu de utile, dar acuzația emoțiilor pozitive va provoca, fără îndoială,.

 • Ziua de naștere „Fluturi”. Mulți observați că nepoții mici, întorcându-bunica, nu se pronunță „bunica“, dar „Bancal“, că audierea este percepută ca „Butterfly“. Și acest lucru este adevărat: ei sunt afectuosi si flaut peste copiii și nepoții lor, cum ar fi aceste insecte frumoase. Prin urmare, vă puteți petrece ziua de naștere în stil tematic: pentru a decora sala cu fluturi multi-colorate, ridica o selecție de poezii, în cazul în care are loc paralela între bunica și fluture, face un costum de stilizat pentru sărbătorita.

 • surpriză de naștere. În cazul în care limba de naștere nu vrea să aranjeze o petrecere zgomotos, nu se poate invita la o cafenea sau restaurant, în cazul în care cele mai apropiate și rudele sale vor veni: colegi, prieteni, rude.

 • țară de vis. Generația mai în vârstă rămâne multe vise nerealizate. Una dintre acestea este de multe ori o vizită la țară iubita. Aniversare – un motiv excelent pentru a face în viață.

 • Organizarea de petreceri cu tematica. Pentru oaspeții puteți defini un cod de îmbrăcăminte: Timpurile URSS, Evul Mediu, Heroes Cinema preferat și așa mai departe.

Principalul lucru este că este necesar să luăm în considerare, organizarea mamei mamei, este că este necesar să o sărbătorească, ar trebui să fie distractiv și interesant, invitați să nu se plictisească și să-și petreacă întreaga seară la masa festivă. Oaspeții după o astfel de sărbătoare vor vorbi cu tristețea cu ziua trecută.

Este important să nu uităm că 60 de ani pentru o femeie – lucrarea minunată a înțelepciunii și a prudenței, și puterea și veselia ei încă rulează. Înainte de ziua de naștere așteaptă multe evenimente interesante și nu este încă o aniversare veselă.

Despre cum să sărbătorim aniversarea, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: