Cum de a sărbători ziua de naștere fete 10 ani?

Cum de a sărbători ziua de naștere fete 10 ani?

În ajunul primei aniversări a fiicei sale în sufletul fiecărui părinte este ceva de neimaginat. Cu toate acestea, emoțiile excitemental vor trebui să se mute la o parte pentru un timp, din moment ce in fata mame si tati nu este o sarcină serioasă pentru pregătirea unui eveniment festiv. Este mult mai ușor să-și petreacă vacanța, încheierea unui acord cu Agenția de evenimente. Dar părinții care doresc să se organizeze o sărbătoare, va trebui să-și petreacă o mulțime de efort. Dar, punând întregul suflet, ei vor fi capabili de a obține rezultatul dorit.

Principalul lucru este să cunoască regulile dispozitivului ziua de naștere și ia în calcul preferințele unui jubileu tânăr.

Caracteristicile organizării vacanței

Pentru fiecare persoană adultă, abordarea de orice vacanță este asociată cu mare de emoții pozitive. Ce putem vorbi despre o fată care va dura 10 ani. Și dacă zilele de naștere din trecut au avut loc într-un cadru relaxat într-un cerc de numai rude și prieteni apropiați, atunci data aniversară ar trebui să fie menționată cu un domeniu de aplicare.

Dacă lucrați toate nuanțele de sărbătoare, părinții vor fi capabili de a crea cel mai real basm, care nu va lăsa inimile femeilor de ziua de naștere și copii invitați. Dintr-o dimineata devreme fata ar trebui să înțeleagă că aceasta este ziua ei că astăzi totul se face numai pentru ea și pentru ea. Pat ar trebui să vadă zâmbete mama și tata, pentru a primi un cadou care a visat mult timp de. Aniversarea este o vacanță când puteți prezenta cele mai dealti cadouri, cum ar fi un catelus sau un smartphone al ultimului model.

Dar, cel mai important, toată ziua sarbatoritei ar trebui să îndeplinească multe surprize. Și vorbim nu numai despre programul de divertisment. Chiar și un decor cameră neobișnuită va fi deja un supliment de vacanță plăcută.

Este foarte important ca mulți invitați au participat la aniversare. O fată de 10 ani va dori cu siguranță să invite nu numai prietene apropiate. Și aici, părinții devin un pic. O astfel de bandă de tineri adolescenți cu siguranță nu va sta în liniște. Devora va sari, a alerga, aranja diverse concursuri. Și dacă evenimentul are loc la domiciliu, probabilitatea nu este exclus să se obțină daune sub forma unui covor rasfatata, mobilier sparte, vase sparte și animale de companie intimidat. Unii părinți pot decide cu privire la astfel de sacrificii, altele vor căuta un loc alternativ pentru aniversarea. În primul rând, gânduri vin la capul de sala de închiriere în cafeneaua copiilor.

Astăzi, în toate orașele există mai multe opțiuni pentru cafenele și restaurante pentru copii. Diferența dintre ele este doar în buget. Sălile oferite de aceste instituții de divertisment sunt echipate cu o zonă de jocuri, un loc pentru a găzdui mese, o scenă, un câmp gratuit pentru jocuri active și dans.

Nici o dorință de a aranja o vacanță într-o cafenea – puteți lua în considerare opțiunea Centrului de jocuri. Vor fi atracții, mini cafenele, un loc pentru a vă relaxa părinții. Cu toate acestea, petrec în mod independent, un program festiv, nu va fi capabil să. Adesea, partea solemnă a piesei de a face animatorii unor astfel de instituții, mamele și tații rămân doar pentru a urmări definirea.

De fapt, există multe locuri unde puteți merge cu copii ca program festiv. Poate fi un zoo de contact, circ circ sau teatru de păpuși.

Dar este important să înțelegeți că, după o plimbare, copiii vor dori să aibă o gustare și laudă, participând la diverse jocuri și concursuri. Deci, fără închirierea o cafenea nu va fi capabil să facă.

Alegerea unui loc pentru o aniversare a copiilor, bugetul ar trebui să fie planificat în avans. Dau în chirie o sală – aceasta este una dintre cele mai importante investiții. În continuare, meniul este format, pentru care vor trebui să achite. Design-ul camerei și premii, de asemenea, va trebui să evidențieze o anumită sumă. Ca o opțiune de buget, puteți lua în considerare un picnic în țară. Tabelul se pregătește în mod independent, cu toate că puteți comanda fast-food. Teritoriul este, de asemenea, decorat cu propriile lor mâini, și a investit cu bani în ideea, uneori, nici măcar nu au.

Următoarea întrebare a pregătirii aniversare pentru copii este de a utiliza un anumit subiect sau a unui refuz al acestuia. Copiii de la vârsta de 10 de ani, așa cum nu cred în miracole. Acest lucru înseamnă că versiunea tematică a sărbătorii va fi cea mai bună soluție.

Citește mai mult  Acest lucru vă poate da seful?

Este destul de dificil de a părinților în procesul de a scrie un scenariu. În primul rând, ei au nevoie să înțeleagă ce principiu va avea loc vacanță, și după ce a decis, în scenariul de umplere cu concursuri sau pregăti jocul Quest.

Apropo, căutarea în festivalul tematic va trebui să facă cu fiecare copil, principalul lucru, să rămână la povestea principală, variind de la codul de îmbrăcăminte și terminând cu sarcinile jocului.

Este important să ne gândim la o masă festivă. Toată lumea înțelege că pentru copii este important să mănânci alimente sănătoase, nu pot fi utilizate alimente dăunătoare. Cu toate acestea, de mai multe ori pe an poate fi descărcat, în special atunci când sărbătorește data aniversării. La masa pentru copii, puteți comanda pizza, nuggeturi, burgeri, cartofi prăjiți. Pentru părinții tinerilor oaspeți, un colț confortabil este creat în apropierea locului principal de acțiune, unde vor putea, de asemenea, să se bucure de vacanță, dar nu interferează cu distracția.

Atât adulții, cât și pentru copii rămân pe valul unei sărbători, să efectueze o parte de conducere experimentată.

Bineînțeles, oricare dintre membrii familiei poate vorbi în acest rol, dar, după cum arată practica, copiii de 10 ani vin să contacteze cu o persoană instruită profesional, deoarece găsește cu ușurință o abordare a unui copil.

Deci, că vacanța este completă, este necesar să urmați planul:

 • Alegeți o idee de eveniment+
 • Decideți asupra locului de sărbătoare+
 • Gândiți-vă la problema decorarea camerei selectate+
 • Faceți un scenariu detaliat+
 • Lucrați un meniu.

  Evitarea numeroaselor situații neplăcute va ajuta mai multe sfaturi de la companiile-organizatori ale sărbătorilor:

  • Este imposibil să începeți partea de divertisment a aniversării copiilor cu concursuri complexe+
  • Fiecare număr de program de prezentare trebuie repetat cu atenție+
  • Camerele, concursurile și jocurile trebuie să fie interconectate și combinate cu subiectele vacanței+
  • novice, mai întâi jucând un program independent compus, trebuie să utilizați Crib.

  Subiect

  Pregătirea sărbătorii cu ocazia aniversării fiicei – sarcina nu este ușoară. Tu determini ce îți place fata și prietenii ei este imposibil. De aceea copilul ar trebui să ia o parte activă în compilarea scenariului. Cu toate acestea, este inițial important să se decidă asupra temei de vacanță a copiilor.

  Subiectele partidului pentru copii cu vârsta de 10 ani implică o varietate de idei. Poate fi un basm, desene animate, joc. Cu toate acestea, preferințele băieților moderne sunt oarecum diferite. De exemplu, dacă jubileul iubește să se îmbrace în diferite haine și ambalate în imagini noi la jucăriile de croazieră, puteți aranja un spectacol de modă. Și dacă defilesul dvs. este însoțit de cântec și dans, este mai bine să rămâi pe un subiecte de concert, unde fata de ziua de naștere este o stea a serii.

  În 10 ani, fetele sunt deja familiarizate cu basmele străine moderne. De exemplu, Harry Potter este un subiect excelent pentru vacanță, în cazul în care părinții trebuie să încerce să facă magie într-o seară festivă.

   La fel de important atunci când aleg subiectul să se ia în considerare locul de desfășurare a celebrării. În principiu, puteți sărbători prima aniversare a copilului în țară sau la domiciliu, în apartament. Cu toate acestea, astfel de locuri au restricții semnificative asupra căutarea subiectului, care va fi o interesantă fiecare oaspete tânăr. Este mult mai ușor de a decide cu privire la tema, în cazul în care se decide să organizeze o sărbătoare într-o cafenea. Mai mult decât atât, spațiul sălii închiriate permite.

   Opțiuni de căutare Teme pentru ziua de naștere a fiicei poate fi în Internet, doar numeroase pagini vor oferi aceleași idei.

   În această întrebare, părinții ar trebui să arate fantezie și asigurați-vă că pentru a cunoaște preferințele fiicei. Poate că va fi destul de mult show program de divertisment cu distracție și concursuri amuzante.

   Revizuirea divertismentului

   Divertisment principal în ziua de naștere a copilului – acestea sunt jocuri, concursuri, questuri și diverse concursuri amuzante. Dar nu ar trebui să fie limitată la standardele prezentate, iar apoi toți oaspeții vor aminti prima aniversare a copilului.

   • Photosone. Această idee se referă la lista de divertisment pentru orice vacanță. Da, și să vină cu fundalul principal ușor. În cazul în care se repetă de la subiectul evenimentului sau să adere la cauza principală a celebrării. Vorbind cu cuvinte simple, în cazul în care partidul tematic se bazează pe desenul animat Cold Heart, aceasta înseamnă că personajele principale ale capodoperei Disney trebuie să fie prezentate pe fundalul photowons. Dacă vacanța nu este selectată, faceți perfect un fundal cu o sugestie de fată, de exemplu, nori roz sau natură trasă de mână cu fluturi, păsări și flori. Iar accentul principal al fotoconilor face o inscripție, de exemplu, „Veronika 10 ani” sau „Prima aniversare a lui Veronica”.

   Textul poate fi cel mai diferit, cel mai important, astfel încât să reflecte esența sărbătorii.

   • Științific. Acesta este un fel de atracție comprimat, în cazul în care oaspeții tineri pot lua parte la diferite experimente. Principalele elemente ale laboratorului științific pot fi achiziționate în magazine pentru copii. Principalul lucru este că kituri achiziționate îndeplinesc cerințele de securitate și nu a dăuna tinerilor substanțe chimice.

   Și, desigur, cineva de la adulți trebuie să fie prezent în cadrul Departamentului științific, astfel încât copiii nu se și mediul înconjurător rău.

   • Școala de Wizard și Magic. Cu siguranță, mulți părinți prinși copii jucându-se cu bastoane de lemn și strigând vrăji de „EXHARMUS“ sau „SOLUBENE“ tipul. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că astăzi fiecare copil este familiarizat cu basmul „Harry Potter“ și cu acuratețe el însuși imaginat un expert a salva lumea. Și este dificil să nu profite. School „Hogwarts“ este alocat un loc unde copiii pot învăța poțiuni de știință, să învețe cum să creeze diferite elixire, ghicitul și utilizarea de magie. Din lista de cele mai dificile va fi de a pregăti lecția poțiuni. Turnat în tubul de lichid poate fi menționat de particular, de exemplu, „dragon lacrimă“ sau „apa vie“. „Dragon lacrimă“ va fi apă amestecată cu acid citric. Un „apa vie“ – nu doar apa de la robinet. Copiii au nevoie pentru a conecta lichidul pregătit să producă poțiuni de alte culori. De exemplu, sucul de varză roșie devine verde atunci când este conectat cu un mediu acid.

   O schemă similară sunt lecții divinație. Curs privind utilizarea magiei este trucuri amuzant și de benzi desenate.

   Concursuri

   Și acum invitat să ia în considerare mai multe concursuri, potrivite pentru o petrecere mare de persoane în vârstă de 10 de ani.

   • criptare Cartoon. Copiii sunt împărțiți în perechi. Prezentatorul începe să descrie desene animate, iar băieții trebuie să ghicească numele lor. Pentru fiecare răspuns corect, cuplul devine un punct. O echipă care marchează mai multe puncte și să devină un câștigător. În ceea ce privește problemele concursului, acestea nu ar trebui să fie prea complexe. De exemplu, cartela SIM, dar nu pentru telefon, zolik, dar nu din exemplele matematice. Răspuns – „Fixy”. Sau o altă idee de întrebare: un băiat care a crescut printre animale – desigur, „Mowgli“.
   • Vessenike. Copiii sunt împărțiți în echipe de câte 5 persoane. solicită un subiect de plumb generalizată, de exemplu, animale sălbatice. Echipele trebuie să fie numite animale zece care trăiesc în sălbăticie. Tema următoare poate fi de locuitori marine, ciuperci, jocuri pe calculator, cântece ale grupului preferat de birthdaynitsa. Pentru fiecare etapă, echipa primește 1 punct. Câștigătorul va fi echipa care înscrie mai multe puncte.
   • Imprimante. Astăzi, fiecare copil are propriul telefon mobil. În această competiție, acest obiect gadget va juca rolul principal. Fiecare participant trebuie să formeze un mesaj SMS cu textul „La mulți ani! Lăsați toate visele să devină reale!”Și trimiteți-l la ziua de naștere. Câștigătorul va fi cel al cărui mesaj va fi primul care va veni la destinatarul telefonului.
   Citește mai mult  Cadouri corporative pentru clienți și parteneri de afaceri

   Jocuri

   La fel ca concursurile, jocurile trebuie să corespundă perioadei de vârstă a oaspeților.

   • Noua planetă. Toată lumea știe că sistemul solar constă din 9 planete. Oaspeții tineri trebuie să vină cu cea de-a 10-a planetă în onoarea jubileilor. În 5 minute, copiii trebuie să vină cu un nou corp cosmic, să o descrie din punct de vedere al geografiei, biologiei și altor științe. Și cel mai important – nu limitați fantezia. Solul de pe planetă poate consta din carameluri dulci, pe copacii să crească Kozinaki. Copilul care a inventat cel mai bun proiect al noii planete va deveni câștigătorul.
   • Fantezie. În 10 ani, copiii se uită în mod activ la vechile și noile basme. La această vârstă, ei sunt deja familiarizați cu multe lucrări și va fi în măsură să participe la un astfel de joc interesant. Prezentatorul prezintă o imagine având o relație cu o poveste. Copiii trebuie să ghicească numele ei. De exemplu, o imagine cu un capac de culoare roșie sau o imagine a unui clip situată lângă cheia de aur. Fiecare răspuns corect aduce un punct de copil 1. Câștigă cel care câștigă mai multe puncte.
   • super-erou Unreal. Fiecare copil ar trebui să aleagă un animal și transforma într-un super-erou. În 5 minute, copiii vin cu o imagine a unui animal, după care au spus despre fantezia lor pentru oaspeți. De exemplu, un super-iepure de câmp, care este capabilă să pulverizeze chiar și cele mai materiei solide în câteva secunde. Câștigătorul va fi un copil cu cea mai furtunoasă fantezie.

   Misiuni

   Copiii cu vârsta de 10 ani cu mare placere va lua parte la joc Quest. Acesta este motivul pentru care părinții trebuie să ia o scrupură specială pentru a crea un scenariu de jocuri. De exemplu, se propune să se familiarizeze cu scenariul Quest-ului, unde Flint Gangster încearcă să strică aniversarea și trebuie să prevină.

   • Inițial, un mesaj vine la telefonul jubileului, unde se indică faptul că sărbătoarea sub amenințarea unei defalcări din cauza trucului gangsterii lui Flyndite. Pentru a-l rezista, oaspeții vor trebui să se supună unei serii de sarcini. Iar primul este de a descifra anagrama, unde se spune despre localizarea următorului sfat. Răspunsul poate fi un câine de pluș, tastatură sau covor de șoarece.
   • Copiii merg la locul următorului sfat. Acolo așteaptă harta zonei, unde următorul sfat este marcat de cruce.
   • Abordând noul loc de căutare, copiii găsesc criptarea „Bnd Krl TRT” (gangsterul a furat tortul). Înțelegerea faptului că este necesar să verificați unde tratează tabelul principal, copiii alerg în bucătărie pentru a clarifica, este adevărat că dulceața a dispărut sau nu.
   • Cu toate acestea, unul dintre părinți se așteaptă în bucătărie și oferă jucătorilor pentru a reîmprospăta sucul delicios. Când copiii începe să bea, mama sau tata este interesat în mod surprinzător, în prezența semnelor de neînțeles în partea de jos a unor ochelari. La un pahar de suc, copiii rândul său, capacitățile și pentru a găsi scrisorile din care un singur cuvânt este. De exemplu, canapea.
   • Copiii recurg la sala, în cazul în care unul dintre invitații părinților le pentru a juca jocul. Băieții stau pe canapea, iar prezentatorul începe să pună întrebări despre dificultatea medie din programul școlar. Când jocul se apropie de sfârșit, numele Namemanului vine din nou SMS cu cerința de a alerga la balcon.
   • Copiii alerg la balconul în care așteaptă ultima lor sarcină – cifrul, care este cheia razelor de locație a tortului. Dar sarcina ar trebui să fie dificil, astfel încât copiii să poată merge la un calculator și plonjați în spații Internet. Ca urmare, nu trebuie să conțină text cu cuvintele pe care sărbătoarea este salvat, iar premiul se așteaptă o echipă la masa festivă.
   • Copiii rula într-o cameră comună, în cazul în care există un tort cu lumânări pe masă, și toate darurile ziua de nastere sunt stabilite în apropiere.
   Citește mai mult  Organizați o petrecere petrecere cowboy

   Numărul de concursuri poate fi mărit, puteți modifica, de asemenea, complexitatea sarcinilor. Principalul lucru este că copiii nu sunt obosit și nu pierde interesul în joc.

   Decât vă puteți diversifica script-ul?

   Din păcate, mulți părinți în pregătirea script-ul să adere la șabloane. Dar le puteți adăuga un punct culminant neobișnuit pe care le va plăcea cu siguranță pentru copii. De exemplu, între concursuri și jocuri pentru a efectua o pauză muzicală. Desigur, nu fiecare familie poate invita un artist celebru sau un grup, dar este destul de posibil pentru a apela o echipă novice. Ei vor efectua numele preferate ale sarbatoritei și invitații săi.

   Îmbunătățirea o varietate de script-ul va permite improvizații. Fiecare copil este dat un rol specific, iar în momentul în care el este chemat, el trebuie să arate talentele sale manifeste în sine,. Această abordare poate părea ridicol, dar programul spectacol va fi însoțită de bucurie, distracție și râsete de copii.

   Despre modul în care pentru a sărbători ziua de naștere a copiilor, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: