Cum să-și petreacă aniversarea unei femei de 75 de ani?

Cum să-și petreacă aniversarea unei femei de 75 de ani?

La orice varsta, femeia vrea complimente și felicitări de ziua lui, și mai ales în aniversarea. Chiar dacă acest lucru este celebrarea a 75-a aniversare, chiar dacă aceasta este o sărbătoare pur acasă într-un cerc de familie. Și că această zi a devenit de neuitat și foarte importantă pentru jubileului, puteți muta departe de adunări tradiționale la masa festivă și de a organiza o zi de naștere vesel și emoționant.

Alegerea temei

Desigur, un rol de lider în pregătirea zilei de naștere pentru doamne într-o familie de familii poate prelua rudele apropiate – copii, nepoți, nepoți. Cineva poate îndeplini rolul unui scenariu și poate pregăti scenariul aniversării unei femei de 75 de ani și cineva – să încerce rolul de plumb, de exemplu, conducând – poate fi fiica jumperului. În rolul artiștilor, nepoților sau copiilor invitaților invitați – bunica va fi foarte încântată să vadă talentele nepoților lor preferați.

Odată cu alegerea subiectului de a organiza cea de-a 75-a aniversare a soțului sau a copiilor, apropiați prietenele. Ele sunt cele mai cunoscute pentru preferințele persoanei iubite și costisitoare, a intereselor, a realizărilor și a succeselor în viață.

Pentru un grădinar avid și un dachet, tema florilor, orice subiect asociat cu natura. Pentru călătorii și aventurieri puteți alege temele:

 • Amintiri ale locurilor de călătorie+
 • Subiecte istorice+
 • Scenariul bazat pe preferințe naturale – de exemplu, legate de mare sau cu munți.

Puteți ridica tonalitatea vacanței – în cheia amuzantă sau cu o notă de nostalgie, cu o umbră de mândrie și laudă meritul unei mame și bunica venerabilă, precum și succesul și realizările într-o anumită activitate profesională.

În orice caz, dacă pregătiți în prealabil un scenariu, să luați în considerare toate dorințele proprietarilor și oaspeților, toate abilitățile și talentele sunt invitate, apoi la domiciliu poate fi ignorant și distractiv pentru a observa o astfel de aniversare minunată.

Competiții și jocuri

Desigur, ar fi imposibil să cheltuiți tot evenimentul fără omada acasă, toate concursurile și performanțele ar fi imposibile. Și dacă nu este invitat pentru bani profesioniști, rolul său poate efectua orice persoană sociabilă și conștientă. Și este mai bine ca aceasta să fie o performanță pregătită în cadrul scenariului scris.

Prin urmare, concursuri și jocuri, de asemenea, trebuie să se pregătească în avans. Ele trebuie să fie interesante și incendiare, amuzant și non-ordinare.

Pentru acasa

Pentru vacanță acasă, este mai bine să aleagă acele jocuri care pot fi păstrate la masa. concursuri Mutarea implică un loc liber suficient în casă, iar acest lucru nu este întotdeauna reală pentru apartamente oraș. Puteți pregăti în jocuri în avans și în mișcare, iar la setarea în timpul vacanței, aceasta este deja a decide care dintre ele mai preferate.

Există un joc de detectivi, în cazul în care aveți nevoie pentru a ghici subiectul pe mai multe probleme de conducere. Acesta poate fi atât un joc de echipa pentru bărbați și femei și un concurs individual de. Este posibil să se descrie elemente adecvate la subiectul de vacanță, și puteți alege un produs pur de sex masculin și feminin.

În același mod, cu ajutorul 3-4 întrebări, puteți ghici obiecte și evenimente memorabile, pentru ziua de nastere fata sau înrudite.

Jocul în cuvinte frumoase se bazează pe celebrul joc din oraș, aici doar cuvântul pentru ultima literă a cuvântului anterior va fi un adjectiv, lăudând vinovatul a celebrării.

Citește mai mult  Ideile de a crea ipsos fotografie Anul Nou

La masa de care aveți nevoie să cânte. Și Puteți atinge celebrul cântec împreună pentru toată lumea, toată lumea cântă una cu următorul cuvânt. La com melodie este întreruptă, el iese din joc.

Plumbul poate citi poeme despre aniversarea cu ajutorul oaspeților unde se pronunță ultima linie Rhymed. catrene Poetic poate fi cu umor, și pot exprima dragostea și recunoașterea.

In cafenea

În cafenea, este mai bine să-și petreacă jocuri și concursuri nu la masă, ci pe spațiul liber, astfel încât oaspeții se pot digera o trata delicios și pentru a muta un pic. Puteți alege jocuri de echipa, cum ar fi releu și individuale concursuri, în cazul în care fiecare participant independent vorbește. Puteți împărți concursuri pentru adulți și pentru copii, în cazul în care copiii sunt prezenți printre invitați.

Interesant concurs mobil – „pălărie muzicale“. In timpul dansului, în timp ce sunetele muzicale, trebuie să dansezi pentru a trece o pălărie unul de altul, punând-o pe cap la un alt dans. Cine a stat într-o pălărie atunci când melodia este de peste, a pierdut și picături din joc. Premiul devine cel mai sensibil participant.

Trebuie să specificați granițele ringul de dans și regulile, mai ales în cazul în care acesta este un joc pentru copii.

Dacă puteți utiliza karaoke, puteți organiza concursuri ca o luptă de coruri sau o luptă cântec. Puteți oferi o competiție – putem trece linia a doua sau a doua jumătate a primului tweet de cântece celebre. Nu este nici un secret faptul că, uneori, este sarcina destul de complex și interesant, pentru că nu toată lumea își amintește continuarea cântecelor.

Poti juca un joc cântec cu întrebări și răspunsuri, folosind fraze muzicale din cântece. O echipă stabilește o întrebare linie cântec, iar celelalte răspunsuri ea un rând dintr-o altă melodie. Si invers.

De asemenea, cuvintele cântecului Este interesant de retell proză, cât și experții acestui gen de folk sau muzică modernă va trebui să ghicească ce melodie este vorba despre. De exemplu:

„Acest cântec spune despre o fată care vede un copac cu flori, la o instalație de apă și spune despre sentimentele sale la tânărul de sex opus. Acest sentiment aduce suferința ei și incapacitatea de a spune acest tip despre el, deoarece ea nu poate găsi cuvintele „.

Răspuns: Song „Oh, infloreste Kalina” 1 vers.

Trebuie să alegeți premiile pentru fiecare concurs.

Acestea pot fi premii comestibile, cum ar fi medalii de ciocolată, și o varietate de trivia de uz casnic: Bureți de spălat vase, mănuși, săpun, prosoape, cârlige, pioneze, servetele, hartie igienica, fire, cheie pentru deschiderea conservelor sau de birou mic: manere, carnete de notițe, insigne, magneți, creioane colorate, creioane. Puteți utiliza medalii de hârtie, scrisori. Pentru copii ca o remunerație puteți alege jucării, articole de desen, articole de decorare a părului, bijuterii.

Citește mai mult  Quest-uri bazate pe Harry Potter

Cum să diversificați o vacanță?

Pentru jubileu, va fi frumos să-l întâlnești pe oaspeți într-o cameră decorată elegant sau într-o cafenea sau la un restaurant. Prin urmare, organizarea sărbătorii include pregătirea spațiilor. Puteți decora cu flori – buchete sau ghirlande, baloane, postere de benzi desenate, ghirlande de hârtie.

Aceste atribute de vacanță pot fi efectuate cu propriile mâini. Este recomandabil să atrageți nepoții, oaspeții vârstei copiilor.

Pereții în valoare de decorați cu postere:

 • Cu inscripții vesele+
 • Cu fotografii ale jubileului și povestea despre anii de parcurs+
 • cu un copac genealogic cu fotografii de rude+
 • Cu cadre frumos decorate pentru dorințe și felicitări+
 • Cu fotografii de meșteșuguri sau lucrări manuale ale fetei de ziua de naștere, realizările și abilitățile sale în viață.

  Este potrivit nu numai într-o cafenea, ci și acasă să organizeze ieșirea paradă a jubileului pentru o vacanță. Vă puteți întâlni cu arcurile de pe casete multicolore: oaspeții formează pereche arcuri din panglici întinse deasupra capului în brațele ridicate. Puteți organiza un coridor plin de viață de la oaspeți cu buchete de culori. Trecând pe ea, fată de naștere devine flori ca cadou. Puteți însoți producția de dorințe sau poezii frumoase.

  Fiecare îndepărtarea de mâncăruri calde poate fi transformat într-un test, astfel încât oaspeții ghici antena de dormitor preferat, care va fi pus pe masă acum.

  Muzica selectată pentru dans sau acompaniament poate fi nu numai modernă, ci și timpul tânărului eroinei serii, melodiile și melodiile ei preferate. Puteți sugera oaspeții să ghicească, una sau o altă melodie este conectată.

  Ca foc de artificii, poate exista nu numai lansarea lui Petard, ci și lansarea baloanelor umplute cu heliu.

  Fiecare poate scrie o dorință pentru gazda serii sau visele ei.

  Idei de script

  Așa cum sa arătat mai sus, Întregul scenariu este mai bine pentru a construi pe o anumită temă una cu un anumit caracter. Acesta poate fi cu umor, amuzant și vesel, și poate atinge și blând, cu cuvinte ridicate și recunoaștere în dragoste, chiar și cu versete în stil de mare viteză. Este necesar să se concentreze asupra naturii triumful celebrării, pe preferințele sale și la costul de oaspeții de vacanță, deoarece cineva poate conta glumele jubileului și oaspeții nu sunt prea relevante la această vârstă.

  Scenariul cu umor pot fi scrise pe baza unor povestiri reale amuzante din viața sarbatoritei sau invitații săi. De exemplu, toți oaspeții intră în impuscarea „Menthopanoram“ emisiuni TV, în cazul în care prezentatorul își propune să ghicească cu cine și când a avut loc acest caz amuzant. Descrierea de povestiri pot fi aranjate în ordine cronologică. Puteți afișa fotografii legate de situații curioase și sugerăm să le spuneți despre ele, sub forma unui mongolog al umorist.

  Cântece pentru panouri pline de umor sunt remodelate ca acompaniament muzical. Poezii dedicate vinovatorii aniversare, de asemenea, ridicați amuzant și rău.

  Concursurile și jocurile trebuie să se ridice, astfel încât toată lumea să fie amuzantă. Puteți desena un basm fictiv, este recomandabil să se deplaseze imediat înainte de dramatizarea și în cursul textului – acestea trebuie să reprezinte acțiunile eroilor acestei lucrări.

  Citește mai mult  Ce să dai fiice pentru Anul Nou?

  Concurența „portret” trebuie să fie ținută cu ochelari. Portret de o petrecere de ziua de nastere poate atrage pe toți oaspeții, în același timp, de exemplu, stând la masă. Și vă puteți petrece o competiție echipa atunci când oaspeții de la o echipa sunt alternativ potrivite pentru desen lor, ei lega ochii, iar prezentatorul sugerează ca toată lumea să atragă o anumită caracteristică.

  Dansul poate fi combinat cu astfel de competiții în mișcare ca:

  • Perechea de dans pe o bucată de hârtie, unde cu fiecare melodie nouă, prospectul scade, pliad-o în jumătate+
  • Dans cu glezna legată de glezna unui picior cu un balon, pe care trebuie să izbucni de la adversar în timpul dansului+
  • Mișcările de dans sub o frânghie, care este coborâtă și dedesubt.

  Puteți oferi oaspeților să schimbe hainele în orice stele pop, astfel încât acestea să îndeplinească cântece sub fonogramele corespunzătoare.

  Interesant și amuzant divertisment – apariția unui magician sau psihic. Unul dintre oaspeți este îmbrăcat într-un halat de baie lung și dă o colandere. Maga poate fi selectat dintre invitații neinițiați în scenariul – așa că va fi distractiv prea. Maestrul anunță că astăzi în oraș magicianul și psihicul și el va citi gândul oaspeților. Magicianul vine la oaspete, păstrează peste capul lui Colender și, în acel moment, prezentatorul include o varietate de cântece amuzante, romantice, triste în sens.

  Participanți la oaspeți, dorințe și felicitări, puteți lua, de asemenea, amuzant, cu un umor bun. Scriptul memorii pot fi scrise într-o cheie atinge, blând. Aici va fi un fel de salut adecvat și frumos, iar pasajul sub arcurile din flori. Și un număr mare de poezii și dorințe poetice.

  Puteți petrece o competiție – recunoaștere în dragoste de copii și nepoți de tipul de ghicitului pe mușețel, în cazul în care aveți nevoie pentru a spune un cuvânt blând și plăcut pentru fiecare petală, glorificând mama cel mai iubit și bunica.

  Acesta va fi potrivit din partea fiecărei familii pentru a cere copiilor să deseneze o fotografie pe o foaie de peisaj, iar adulții pot scrie dorințe pe ea. Le puteți face în fișierele de papetărie și asamblați în albumul original din dosar.

  Împărțit în două echipe, adulții pot scrie cuvinte afectuoase sau laudative numele ziua de nastere pentru viteza a cărui echipă va scrie mai repede.

  Nu va fi muzica mai lent și cântece din tineretul eroina noastră pe ringul de dans. Puteți pune Waltz, Tango, Rock and roll și toate „Arborele-pool” favorit. La această sărbătoare, accentul va fi pe amintiri de tineri și recunoaștere în dragoste și sensibilitate călărețului.

  Dacă sunt bine pregătite, cred că peste toate lucrurile mici în care deține o vacanță, pentru a pregăti atribute simple și premii, precum și cu un buget modest și execuție acasă puteți merita și spumante aniversarea.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: