Căutări pentru adulți

Căutări pentru adulți

Doar stai la masă sau relaxați-vă, „Sorceress” peste Mangal, – o vacanță tradițională, care este variată și atât de neobișnuită pe care nu o puteți apela. Acum, timpul de activitate, atunci când se adună adunările obișnuite cu prietenii sau programul festiv pentru ziua de naștere trebuie să fie organizată, pregătiți în avans, saturați în conținut interesant. Havale, deși forma încă experimental de organizare a unei astfel de agrement. Ei iubesc totul – și adulți prea.

Cum de a organiza în mod corect?

cuvânt descifrate „Quest“, ca o căutare sau aventura. Acesta este un joc care a trecut de la Online offline. O comandă (sau oarecum, în cazul în care căutarea este competitiv) trebuie să pas cu pas pentru a efectua activități, de căutare și sarcini logice, pentru a arăta un amestec și, desigur, să demonstreze suport de comandă.

Anterior, astfel de tipuri de activitate au fost comandate de la firme specializate în organizarea de quest-uri. Dar există o opțiune mai accesibilă – să-l organizeze-te. Și nu este doar mai ieftin, este de asemenea foarte interesant – atât pentru organizatori, cât și pentru participanți.

Algoritmul organizației Quest constă dintr-un număr de etape consecutive.

 1. Demontati subiectul și să se concentreze. Pentru aceasta, contingentul de viitorii participanți este estimat: cat de vechi sunt, câte, podeaua, gradul de cunoaștere, activitatea gen, interese.
 2. Split, Planul Quest: Cine se pregătește sarcini, care: – elemente de recuzită, care se bazează pe calendarul. Desigur, se întâmplă că absolut toate reținerile de o singură persoană. De asemenea, el preia rolul de plumb. Dar încă mai lucrează ca o echipă pentru a crea o căutare mult mai eficient.
 3. De asemenea, trebuie să alegeți un juriu, experți, o comisie de numărare – un cuvânt, cei care vor evalua joc.
 4. Formarea unui fond de premii. Fără premii Quest nu este o căutare. Acest lucru nu este neapărat de bani (mai puțin frecvent această formă de încurajare), mai degrabă, cadouri memorabile, premii nominale, adică cupe, medalii, diplome, certificate, scrisori – toate lucrările mari și pe jocul de căutare. Este întotdeauna frumos participanților.
 5. Se trimit invitații, design muzicale și alte orgm.

Puteți utiliza scripturile quest-urilor finalizate sau puteți scrie un script de drepturi de autor.

Cea de-a doua sarcină este complicată, dar mulți adulți oferă o mare plăcere să creeze motoare de căutare de la zero. Puteți face un amestec: descoperiri privind drepturile de autor pentru a combina cu concursuri găsite pe internet și sarcinile.

Citește mai mult  Cum să ambalaj dulciuri ca un cadou?

Cum de a alege un script adecvat?

Jocul pentru adulți este întotdeauna mai intelectual, deoarece nu toți adulții pot fi orientați spre sport, iar nu sunt întotdeauna concursuri active (de exemplu, o echipă multianuală, există vârstnici). Dar chiar și pe sarcini mintale, puteți crea un minunat joc vesel, fascinant pentru generații diferite.

Listați ceea ce include, de obicei, un scenariu universal.

 • Puzzle-uri și sarcini similare. Poate fi refass complex, sarcini logice, caracter, anagram, criptare. Aceste sarcini includ, de obicei, la începutul jocului pentru a acorda la maraton inteligent.

 • Concursuri amuzante și provocări. A trecut – a câștigat un scor pentru echipă. De exemplu, concurența „voce”. Adevărat, este nevoie de reacție expresă din partea organizatorilor, dar se pare mare. O anumită frază sună din gura populară Kinhero. Ea ar trebui să aibă o voce caracteristică pentru a pronunța fiecare membru al echipei. De exemplu, toți participanții ar trebui să felicite ziua de naștere a vocii lui Lelik de la „Diamond Hand” și Cat Matroskin. Și în timp ce participanții continuă căutarea, organizatorul impune rapid o voce înregistrată pe recorderul de voce, suporturile și înainte de etapa finală a căutării demonstrează rezultatul.

 • Colectarea unui întreg fragment. Poate fi o hartă (cu locație locală) sau un fel de cuvânt de cod care oferă răspunsul la întrebarea principală de căutare.

 • Sfaturi neașteptate. Întotdeauna de lucru și surpriza participanților. De exemplu, în lupta pentru câștigarea cineva din participanți numește un străin și dă un indiciu. Sau este introdus sirr 25 în videoclip.

Quest-uri face chiar și pentru două sau de a face de mai multe echipe de 2 participanți care trebuie să facă față cu căutarea și primul venit la final. Interesant orice format.

Quest-uri în natură

Foarte des, quest-uri de joc sunt aranjate în natură, pe stradă. Zi de nastere in aer curat trece întotdeauna perfect, chiar dacă este organizat totul în condiții modeste în țară.

Dăm un exemplu al unui plan de scenariu de căutare aranjate în natură.

 • Cunoștință. Să presupunem că societatea a adunat la festival nu este destul de familiarizat cu unul de altul. Deoarece prima căutarea va fi o astfel de sarcină în cazul în care toți participanții sunt obligați să se familiarizeze unul cu celălalt creativ. Ei trebuie să se prăbușească. Toată lumea va avea o foaie, mâner și doar 5 cuvinte despre tine, nu mai mult. Pe baza acestor 5 cuvinte, partenerul trebuie să elaboreze o poveste despre cine au scris aceste cuvinte. Și pretindeți-vă la toate. Fiecare poveste – 1 punct sau 1 cheie pentru promovare în căutare (puncte în clasamentul general sau fragmentul cardului de căutare).
Citește mai mult  Crăciun decorare copac cu jucării de aur

 • Hacking cipher. În Duples (pe fundul de flori, în mansardă, sub piatră – oriunde) Criptarea veche este ascunsă). Quest Participanții primesc 3-5 minute pentru a descifra valoarea sa. Criptarea metodelor Organizatorul ia orice: de la imagini la valoarea numerică a literelor. Opțiunile mai interesante de criptare, ar putea fi necesare pentru participanți mai mult.

 • Ghicitori cu răspunsuri vii. Prezentatorul face ghicitorile, răspunsurile la care sunt situate chiar pe site-ul jocului. În apropierea răspunsului găsit, participanții trebuie să stabilească caseta de selectare. De exemplu: „Merită un copac miracol, pe copac – bile, în vara verde, toamna Ruddy”. Răspuns – „Apple Tree”. Într-un cuvânt, trebuie să bateți ceea ce este pe stradă.

 • Degustarea cu litere. Totul este simplu: fiecare participant va trebui să încerce să încerce ceea ce îi va oferi să conducă pe o farfurie. El nu ar trebui să spună asta. Dar când îndepărtează bandajul, pe prospect trebuie să-și scrie numărul și prima literă a cuvântului, care este notată de produs. De exemplu, el dă o cireașă, și el scrie pe o bucată de hârtie: 1B. Și astfel toți participanții, cu excepția căpitanului. Căpitanul colectează frunze și din scrisori primește un nou cuvânt-cheie, de exemplu, „Poarta”. Aceasta înseamnă că poarta este un fragment nou al cardului.

 • Sarcina finală. Aceasta este punctul culminant al căutării, deoarece ar trebui să profite la maximum de tensiune. Îl puteți aranja ca un blitz de la „Ce? Unde? Cand?»Sau sugerează să joci bowling stradal cu butoaie. Poate fi o serie de pedeapsă, dacă participanții sunt reglați în finala sportivă, iar în natură există porți și minge improvizate.

Ca urmare, participanții câștigă fie cantitatea potrivită de puncte, fie mai interesante, colecta harta. Iar harta le spune unde să se mute pentru premiu. Ar trebui să fie un loc imprevizibil, astfel încât să nu fie legat de sarcinile anterioare. În acest loc, jucătorii vor găsi fie un premiu, fie un obiect de căutare. De exemplu, conform scenariului, aceștia sunt cercetători care caută o specie rară de dinozauri. Și în cele din urmă vor găsi o jucărie dinozaur, pentru care vor primi premiile.

Ce poate căuta adulți: vin rar și scump (el poate veni cu o legendă), câteva cutii de pizza pe toate, piept de comori pentru toată lumea. În piept – pungi cu cadouri. Toată lumea scoate sacul, adică dobândește aleatoriu premiul. Diverse bunuri, cosmetice, suveniruri și altele.

Idei de locuri de muncă pentru casă

Există sarcini universale, care sunt perfecte pentru căutarea în cameră și vor fi relevante în cazul unei versiuni de stradă. Luați în considerare unele sarcini interesante, care sunt ușor de implementat în apartament.

 • căutare de cadouri. O diagramă cu săgeți, în cazul în care pentru a muta solicitanții. Fie plumb în sine dă sfaturi, numai după ce participanții răspund la întrebările lui.
Citește mai mult  Cum sa faci o aniversare originală?

 • Multimedia. Lista video pot fi redate pe televizor. De exemplu, fragmente de filme pe care participanții trebuie să ghicească (sau să continue citat din film). Puteți afișa o fotografie de om ziua de naștere în cazul în care căutarea are loc pentru o zi de naștere, participanții trebuie să ghicească vârsta eroului în fotografie.

 • Cautam o hartă. Fragmente ale cardului pot fi ascunse în întreaga casă. Dar să le caute, spunând în mod condiționat, manual nu poate. Puteți primi numai solicitări de text după finalizarea sarcinilor. De exemplu, au rezolvat puzzle-ul, este scris în ea „Microunde”, prin urmare, primul element al cardului trebuie găsit exact acolo. Apoi – a reușit să găsească pe un colaj al desenelor un mic, sculptat din revista cuvântul „cutie”, ceea ce înseamnă că următorul fragment al cardului va fi în ea.

 • Întrebări de la plafon. La un moment dat, prezentatorul conduce participanți într-o altă cameră. Acolo, frânghia cu foi răsucite este suspendată cu tavanul. Le puteți atârna în orice alt mod convenabil și sigur. Fiecare participant descompune o întrebare din tavan și răspunde. Când sunt oferite răspunsuri la toate întrebările, participanții le îndoaie în propuneri și primesc un sfat nou pe hartă. De exemplu, din răspunsurile s-au dovedit expresia „Vaza, flori, bucătărie, ferestrele”. Deci, noul fragment al cardului este sub o vază.

Pentru căutarea de acasă, sarcinile sportive sunt rare, deși pot fi organizate. Cele mai bune care au fost create cu umor.

De exemplu, bărbații pot oferi un etude de 10 secunde cu o panglică de gimnastică, iar femeile – „orbește” fac mai multe mișcări de șah cu un rival real și „dureros”.

Maparea, participanții trebuie să meargă la căutarea treasului. Ar trebui să fie un loc care nu poate ghici imediat. Și dacă este dificil să vă imaginați o astfel de opțiune, unul dintre organizatori cu 5 minute înainte de căutare ascunde comoara în locul desemnat. De exemplu, puneți pieptul cu o comoară pentru ușa de intrare. Și vă puteți ascunde în continuare comoara a casetei de sub tort, care ar fi înmânat jucătorilor în cameră pentru a trata după meci.

Quest pentru adulți în stilul „Fort Boyard” Uită-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: