Efectuarea corporative pe 8 martie

Efectuarea corporative pe 8 martie

Dacă oamenii, alinierea cu cel mai iubit vacanță, pentru a alege strict între Anul Nou și propria zi de naștere, atunci reprezentanții etajul frumos este, de asemenea, oa treia opțiune demnă – 08 martie. Aceasta este o sărbătoare mare și luminos, care nu este niciodată ignorată de către femei ei înșiși și necesită o atenție în mod inevitabil la bărbați. În echipa în care o mulțime de doamne tinere, este obișnuită pentru timpul zilei corporative, dar vreau ca festivalul să fie cu adevărat interesant, și nu o formalitate pe care doriți să o eliminați. Astfel încât totul sa întâmplat în conformitate cu dorințele, trebuie să abordăm în mod corespunzător organizarea evenimentului.

Caracteristicile organizației

Regula este prima, care nu poate fi contestată sub nici o formă: dacă există cel puțin o femeie în echipă, este imposibil să ignorăm complet 8 martie. Dacă acestea sunt mai mult și constituie o parte semnificativă a echipei, atunci partidul corporativ la această sărbătoare ar trebui pur și simplu să fie obligat, cel puțin, deoarece, în caz contrar, autoritățile și întreaga întreprindere va merge zvonuri extrem de neplăcute.

Dacă echipa este încă predominant masculină, iar fetele din ea sunt literalmente două sau trei, nu puteți aranja un festival întreg cu scenariu, concursuri și premii și limitați felicitările, culorile și darurile. Dar, în toate celelalte cazuri, adunări cu drepturi depline sunt încă necesare.

În cazul în care compoziția de gen a colectivului este de cel puțin aproximativ egal, apoi, în multe cazuri, femeile corporative organizează bărbați. Acest lucru este deosebit de adecvat în cazul în care există într-adevăr mai mult: atunci ei pot organiza o felicitare decent colegilor fără a cheltui, în același timp, la fel de mult în mod semnificativ. Cu toate acestea, există, de asemenea, echipe predominant feminine sau chiar și cele care constau din femei o sută la sută.

Apoi, sărbătoarea este organizat pe cheltuiala proprie, iar darurile nu sunt luate la mana.

În multe cazuri Corporate de dragul de a economisi fonduri sunt chiar organizate la locul de muncă, dar, de fapt, este bine să nu întotdeauna. Există două reguli generale care descriu atunci când este necesar. În primul rând: Sărbătoriți dreptul la locul de muncă poate fi posibilă în cazul în care personalul și așa mai departe du-te acolo pentru o vacanță sau, cel puțin în biroul de la tot ceea ce este curat și îngrijit, iar atmosfera din domniilor echipa relaxat și nimeni nu este „cineva alungare“.

Sărbătoriți la locul de muncă și în cazul în care specificul locului de muncă are un eveniment de masă și sărbători. De exemplu, pentru profesori și educatori nu este o sărbătoare civilă, la 8 martie, chiar la locul de muncă este pur și simplu pentru că există atât săli de mese în școli și grădinițe, precum și o cantitate mare de locuri.

Cu toate acestea, în acest caz, ușurința în final la locul de muncă, și, probabil, există puțini oameni ghici pentru a sărbători în atelierul din spatele mașinilor sau pentru desktop-uri, la brut de top. Din acest motiv, în multe cazuri, festivalul este încă mai înțelept să scoată undeva în afara biroului. Opțiunea cea mai banală este, desigur, un restaurant sau cafenea, dar trebuie să se țină cont de faptul că va implica în mod inevitabil costuri suplimentare și va fi mai scump.

in orice caz, De asemenea, soluțiile alternative nu vor costa un ban: De exemplu, puteți merge o echipă mică la studioul foto cu un artist de machiaj și un stilist, astfel încât rezultatele vacanței sunt extrem de plăcute. Firmele mari în cazul în care șeful în sine are grijă ca echipa este pe deplin mulțumit cu condițiile, se pot aloca un buget întreg pentru o vacanță, din cauza căreia vizitele de țară sunt organizate într-o casă închiriată sau chiar la mare. Dar vom fi cinstiți – puțini oameni sunt atât de norocoși cu munca.

  Tabelul festiv

  Nu contează cât se răcească, și în țara noastră de vacanță este încă de neconceput dacă nu este absolut nimic de mâncare pe ea. Nu este nimic ciudat în asta, pentru că Produse alimentare este nevoia principală a oricărei persoane, iar seara, mai ales dacă sa întâmplat imediat după ziua de lucru, cineva este exact foame.

  Prin urmare, despre meniul festiv trebuie să se gândească în avans.

  Această problemă este cel mai simplu mod de a fi rezolvate în cazul în care festivalul este decis să organizeze o unitate de catering. Restaurantul, probabil, nu se organizează în primul rând un bufet, iar acestea ar trebui să aibă un meniu exemplar cu privire la astfel de cazuri, care va trebui doar să aprobe dacă organizatorii nu au propriile idei sau dorințe speciale.

  Citește mai mult  Dulce idei de cadouri om

  Cu toate acestea, cele mai multe dintre unitățile bune în ordinea preliminară permite clientela să introducă propriile lor dorințe, astfel încât organizatorii cu fantezie pot răsfăța oaspeții cu ceva neobișnuit. În același timp, desigur, nu este în valoare de bucătăria franceză la restaurantul japonez de contact, precum și opusul.

  Decizia de a sărbători la locul de muncă, doamnelor stabilit o nouă sarcină: nu mai va fi un bucătar și chelneri, pentru că produsele alimentare vor trebui să organizeze, în mod independent. Anterior, acest fapt a fost un argument serios în favoarea de a obține de la birou într-o cafenea, după toate, dar în ultimul deceniu, servicii de livrare dezvoltat rapid și practic această problemă este rezolvată. Pentru a servi în acest caz, desigur, nimeni nu va fi, dar puteți aranja o petrecere tematică cu pizza sau sushi, care este de asemenea bun.

  Cu toate acestea, multe femei, în special generația mai în vârstă, nu consideră a fi recunoscut de a organiza masa cu propriile lor mâini. Dimpotrivă, li se pare mai ciudat de a plăti pentru cineva să se pregătească pentru tine gustări primitive. Mai ales nu de strângere, acestea pot acoperi masa într-un timp scurt – să nu fie regal, dar destul de decente, capabil să facă o percepție complet diferit de propriul lor loc de muncă.

  Clasicul genului este diverse canape cu sandwich-uri, salate și uneori gustări fierbinți. În mod ideal, totul este ambalat inițial pe mici tortlete. Datorită acestui lucru, nu există coadă pentru mâncăruri comune, toată lumea poate lua ceea ce îi place. Pe aceeași logică, ei vin cu băuturi: pot fi turnate de-a lungul ochelarilor, fără a se deranja înainte de fiecare pâine prăjită.

  Cineva descris mai sus, opțiunea de meniu poate părea prea modestă, dar poate fi extinsă în mod semnificativ fără multă dificultate. Cea mai ușoară modalitate de a rezolva problema este numeroase tăieri, indiferent dacă carne, cârnați sau produse de brânză. Destul de simplu în pregătire va fi diverse rulouri, dar poate rezolva problema desertului poate fi achiziționată de prăjituri. Sortimentul de sandvișuri și canapes poate fi extins prin utilizarea ingredientelor neobișnuite ca umplere – de la fructe de mare până la fructe.

  În același timp, de regulă, o astfel de versiune extinsă a meniului este utilizat atunci când plecari de pe natura sau orașul, în cazul în care nu va fi posibil să se comande o livrare completă de la instituții de alimentație publică.

  Idei pentru exploatație

  Indiferent de opțiune, a fost realizat de Ziua Internațională a Femeii, în multe cazuri, este de dorit să se separe vizual de toate celelalte vacanțe, iar la 8 martie, a avut loc și în alți ani. Festivalul va fi amintit numai dacă este în ceva original și de neuitat. fotografii Chiar și datorită acest lucru se va dovedi deosebit de colorat.

  Acesta este motivul pentru o petrecere corporate aleg de multe ori un anumit cod vestimentar neobișnuită, care impune aceste taxe actuale cu privire la alegerea costum și a crea o coafura potrivita, dar vă permite să vă arate dintr-o parte neobișnuită. Desigur, tema serii ar trebui să fie alese în funcție de vârsta și interesele sărbătorind, în caz contrar acestea nu pot intelege sau nu pentru a evalua asociația a organizatorilor.

  Cele mai multe dintre idei tematice în costume implicate cel mai adesea diferite epoci în aceeași istorie internă: În diferiți ani în lumea modei au fost complet diferite costume, coafuri și așa mai departe, iar acest moment poti bate mare. Cineva din echipa mixtă va fi chiar interesat în opțiunea de „lucrător și agricultori colective“, cu toate că fetele vor fi cu siguranță într-o mai mare entuziasm de mult conceptul de stiluri. O decizie amuzant și destul de popular este întruchiparea stylistry celebrului banda sovietic „Moscova nu crede în lacrimi“ – pare a fi nimic complicat, și în același timp foarte neobișnuit.

  Dar, cu o mare dorință, prezența participanților pentru a sărbători oportunități financiare suficiente și o bună fantezie de organizator poate merge chiar mai departe, dispersa subiectul părților la limite fără precedent. De exemplu, Serialul despre prințesă războinică Xena aduce aminte totul, iar tânăra se poate de bine se îmbracă în costumele de epocă subliniat, în același timp, respins de estetica stricte ale seriei.

  Dacă credeți complet în cealaltă direcție, puteți încerca să copiați orice cinematograf de la Bollywood: benzi, chiar nu atât de mult diferite, cât de mult fenomenul este, în general. Acesta va fi foarte colorat și de neuitat. O solutie interesanta, care va determina cu exactitate aprobarea furtunoasă a părții masculine a sărbători, va fi sărbătoarea tematică în stilul „Femeile-pisici“ sau „Moulin Rouge“.

  Citește mai mult  Cum de a face un cadou pentru un tip cu propriile mâini?

  În care fantezie proprie nu poate fi limitată doar de opțiuni cu numele, dar, de asemenea, să se extindă în mod semnificativ în detrimentul ideilor personale. Un alt lucru este faptul că organizatorul trebuie să se simtă cu exactitate starea de spirit în echipa de femei și să înțeleagă că sărbătoarea planificată este realizată pentru toată lumea, și nu numai pentru cei care au făcut-o. În companiile mari, în cazul în care echipa este destul de mare, are sens să facă o discuție publică la o dată mai multe idei, care în ochii organizatorilor arata aproximativ egale, și de a oferi un vot anonim.

  Desigur, alegerea oaspeții viitoare ar trebui să respecte și să-l asculte, dar în același timp, este, de asemenea, merită dat o șansă „de jos“ inițiativa: dintr-o dată cineva va da ideea că nu te-ai gândi despre, și ea va avea gust totul.

  Chiar și în etapa de selecție a scenariilor de seara probabile, este necesar să se ia în considerare cât de precis poate transfera atmosfera la care se străduiesc să. Doar o mică sărbătoare – acest lucru nu este tematic corporative, care este în discuție aici, așa că o încercare de a scăpa de bucătăria țării dorită sau pe o perioadă specificată în mod specific, nu va fi o idee bună.

  Pentru a fi direct legate de un anumit subiect ar trebui toate sau aproape toate etapele de vacanță, și anume:

  • parte de felicitare: Cadourile sunt acordate peste tot aproximativ, dar contează, ce dar și modul în care este ambalat+
  • Bufet: În cea mai simplă versiune, vorbim despre gustări ușoare și nu mai mult, dar sărbătoarea tematică va necesita cel mai probabil, implicarea bucătari profesioniști din unitățile de alimentație publică+
  • concursuri: program de divertisment obligatoriu, cina de grup se transformă într-o petrecere corporate festiv, ar trebui să fie ascuțit sub subiectul care a ales principalul lucru pentru seara+
  • divertisment: Una dintre soluțiile cele mai de funcționare aici va fi dans obișnuit, dar acestea ar trebui să fie în conformitate cu muzica care corespunde țării sau perioada de timp aleasă.

  Concursuri

  concursuri de benzi desenate vă permit să mențină o stare de spirit vesel și un puternic spirit de asociere, pentru că ei trebuie să fie prezente în program. Nu credeți că concursurile sunt inventate numai pentru copii: Pentru spectatorii adulți, ele reprezintă o ocazie rară de a rezuma și de a se distra și pentru participanți – pentru a câștiga un suvenir memorabil.

  Idei de concursuri, cum ar fi subiecte diferite ale partidelor, poate greu, vom lua în considerare numai cele mai evidente, simple și populare.

  • Ghici unde este lucru al cărui lucru. Curios concurență pentru cunoașterea colegilor proprii cu care lucrezi în fiecare zi, timp de mai mulți ani. Participantul principal este derivat pe scurt din incinta generală, în timp ce restul celor prezenți sunt oferite în mod arbitrar „fir” diferite lucruri de la geanta lor.

  Angajatul returnat ar trebui să ghicească că de la acest skarba care deține.

  • Proprietarii de concurență. În ciuda emancipării generale, în țara noastră este încă adoptată că omul este un proprietar bun și, respectiv, o femeie, o gazdă digestivă. Concurență, din motive evidente, presupune prezența a cel puțin doi participanți care vor da aceleași sarcini: de exemplu, curata un cuplu de cartofi, imbraca un copil (în cazul în care au participat la vacanță) la școală, du-te la locul de muncă, coase un buton si asa mai departe. Puteți defini câștigătorul în două moduri: fie așteptați până când cineva face mai întâi pe deplin cu sarcina, sau să dea tot timpul limitat, iar apoi să evalueze rezultatele fiecărui concurent.

  În orice caz, ar trebui să fie prevăzut un cadou pentru participare, și nu doar pentru victoria – pierderea nu ar trebui să fie ofensat de nimeni.

  • Competitie de dans. Desigur, pentru a participa la ea, abilitatea de a dansa va fi foarte util, dar nu uitați că toate concursurile de pe celebrare noastre sunt de benzi desenate. Având în vedere acest lucru, dans și muzică sunt selectate în combinații originale: de exemplu, Waltz va trebui să danseze sub lezginka. Participanții trebuie să vină cu un mod interesant de a veni in mod adecvat situației (deși nu le împiedică în avans), iar câștigătorul este de obicei ales de vot public.
  Citește mai mult  Ce să dea soțul ei timp de 50 de ani?

  • Ghici fruct. Prin numele, se pare complicat nimic, dar aici, desigur, există un pic de captură. Ochii concurenți care leagă și încercând fructele la gust este imposibil – este necesar să se determine numai prin miros. În plus, organizatorii apreciază fetele „porc” sub formă de alimente care, în general, nu sunt fructe, cum ar fi cartofi proaspeți și castraveți, dar doamnelor nu sunt de obicei așteptate și încercând cu sinceritate să vină cu un fruct inexistent.

  Dacă doriți să participați la concurs câteva doamne din rândul celor prezenți, trebuie să se facă în același timp, în caz contrar secretul va fi dezvăluit.

  • Ghici ce com. Pentru a organiza această competiție, va trebui să lucrați pentru a lucra pentru a lucra: el trebuie să întocmească caracteristicile tuturor doamnelor, dar în același timp, astfel încât acestea să fie, desigur, nu jigniri. Pentru viteza și complexitatea jocului, un portret profesional al unei persoane, în detaliu, de obicei, nu vopsea, limitat la una sau două fraze.

  Dacă descrierile sunt plasate pe bucăți mici, oaspeții le pot trage chiar ca la loterie, încercând să ghicească care a scăzut la ei.

  Privire de ansamblu asupra scenariilor

  Prezența unui scenariu cu drepturi depline, de obicei, sugerează că o petrecere corporativă a fost pregătită bine, și, din păcate, cele mai multe dintre organizatori ignora complet acest moment. Într-o mică echipă de mai mulți oameni, el nu poate avea nevoie, dar în toate celelalte cazuri nu împiedică. Mai practic și mai interesant de a angaja un lider profesionist, dar datorită internetului puteți face fără ea.

  Dacă nu există niciun plumb principal, șeful este de obicei luat la rolul său sau cel mai artistic al angajaților. Este ea care rostește un discurs introductiv de felicitare și se comportă fără probleme programul de la concurs la concurs. La performanța conducerii, trebuie să vă pregătiți: să compuneți un scenariu mic, să veniți cu cadouri pentru participarea la concursuri și, desigur, să se potrivească complet în ceea ce privește costumul.

  Dacă echipa este formată din femei care nu sunt străine la artă, atunci puteți construi întregul program pe scene amuzante și miniaturi. Apoi, chiar și tema și costumele nu vor avea nevoie. Pentru aceasta, fiecare dintre participanți este rapid scoate atributele diferitelor personaje fabuloase ușor de recunoscut din sac: ia o pălărie roșie, cocosar Vasilisa frumos, pantof Cenușăresei, cu vedere spre Kosh Rapunzel, Diage de zăpadă Reginei, albastru Malvina Perucă, Alba ca Zapada Alba Eșarfă și așa mai departe.

  Atributul rezultat, desigur, ar trebui să poarte imediat. Acest lucru vă va permite să completeze haine casual și de a crea o stare de spirit carnaval lumină. Buing un scenariu fabulos cu participarea caracterului bărbați, care, spre deosebire de frumoasă jumătate a omenirii, a fost distribuit rolurile lor în avans, puteți organiza un fascinant joc de rol, în cazul în care numai complot uitat logică și de distracție.

  Oricare ar fi scenariul în continuare, Sarcina doamnei – se comporta în conformitate cu caracterul, atributul care a mers la ei prin distribuție. Organizatorul, el este plumb, se poate gândi în mod specific despre programul competitiv, astfel încât fiecare dintre personaje fabuloase concepute este implicat într-un număr egal de ori. Apoi, participarea la concursuri nu va fi voluntară, astfel încât este necesar să se gândească condițiile, astfel încât nimeni nu a început să se certe sau să se comporte.

  În același timp, sarcinile trebuie să corespundă comportamentului unui personaj fabulos în basm din care este luat.

  De asemenea, puteți veni cu scene mici, în care vor fi implicați toți cei prezenți, dar nu să distribuiți rolurile în avans și nimeni nu poate distribui textul. Acest lucru este valabil mai ales într-o situație în care echipa este mare, iar parcelele de scene sugerează nu mai mult de doi trei participanți. Tastarea comenzilor în orice mod convenabil, inclusiv voluntar, puteți sugera să trageți numele scriptului din sac sau pălării, după care versiunea completă a scriptului (de preferință scurte) este emisă împreună cu câteva minute, care sunt necesare astfel încât doamnele să fie discutate, exact cum să arătați scena.

  Se pare un fel de competiție de echipe creative, dar este imposibil să se facă astfel încât toți participanții sunt împărțiți în două echipe, interesul de sport se vor pierde în alt mod. Câștigătorii aleg audiența, nu foștii actori sau participanți la două sau mai multe echipe, rival cu cei care sunt evaluați.

  Opțiuni pentru competiții pe 8 martie, consultați următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: