Idei de cadouri pentru noul an fete vechi de 3-4 ani

Idei de cadouri pentru noul an fete vechi de 3-4 ani

Toți părinții își iubesc copiii foarte mult și doresc să le încânte cu diferite daruri. De patru ani, copiii au deja să înțeleagă în mod conștient ceea ce se întâmplă în jurul, și mamele cu tatici doresc să le facă pe plac. Ei urmăresc foarte atent modul în care copilul lor se dezvolta, modul în care funcționează gândirea lui, cum va reacționa copil în jurul lumii, ce interese are el. La urma urmei, este la această vârstă că formarea unei persoane.

Caracteristicile de alegere

Un cadou pentru noul an ar trebui să fie alese în funcție de dorințele copilului dumneavoastră, precum și ținând cont de calitatea și costul jucăriilor. Crearea magie Anul Nou pentru comorile tale, trebuie să se gândească peste tot la cel mai mic detaliu, și, prin urmare, nu uita un singur caracter sau detalii de basm Anul Nou: Moș Crăciun, zăpadă Maiden, pomi de Crăciun și un cadou.

Pentru părinți este foarte important să se transfere cu o dispoziție de Anul Nou cadou, astfel încât copilul să simtă magia sărbătorii. Fetele de trei ani și de patru ani sunt mereu în perspectivă și entuziasmul acestei magii, care se întâmplă o dată pe an.

Puteți invita actorii sau negociați cu rudele care vor putea să se reîncarnească în personajele principale.

În timp ce copiii sunt mici, ei vor observa cu interes pentru ceea ce se întâmplă și cred cu sinceritate în miracolul de Anul Nou și va fi amintit de mult timp.

De asemenea, puteți aplica topirea și gândiți-vă puțin pe subiectul cât de interesant și neobișnuit de felicitați copilul. De exemplu, în timp ce doarme, a pus în liniște un mic cadou sub pernă, dar să spună că Frost Santa să spună.

Principalul cadou în același timp, a pus sub bradul de Crăciun.

Opțiuni populare

Cadou de selecție pentru o fată de 3-4 ani nu va fi mult de muncă. Majoritatea părinților alege opțiunile standard: Păpuși, scaune cu rotile, seturi de vase. Iată câteva idei de cadouri populare pentru Anul Nou.

Citește mai mult  concursuri interesante mobile pentru ziua de naștere pentru adulți

Jocuri educaționale

La această vârstă, copilul absoarbe în mod activ informațiile și se bucură de tot felul de jocuri de dezvoltare. Acestea se concentrează asupra dezvoltării îngrijirii și a memoriei copilului bun. Astfel de jocuri pot fi atribuite, de exemplu, Puzzle.

În cazul în care copilul este pasionat, se spune despre interesul lui și lupta pentru învățare.

Articole sportive

In magazinele de multe copii există departamente speciale în care bunurile sportive sunt oferite pentru copii de toate vârstele. Dacă alegeți un cadou pentru o fată de 4 ani, atunci Ar trebui să se concentreze asupra interesului său în clasele fizice. Ideal pot merge cu role, patine, scutere, biciclete.

Materiale pentru învățare

Cu patru ani în capul copiilor există deja un număr mare de întrebări. Pentru ca copilul să se dezvolte corect, Cel mai bun pentru cadou va fi potrivit pentru primele materiale de antrenament. Acestea includ diferite seturi de litere și cifre.

De asemenea, această vârstă este ideal pentru învățarea limbii engleze. Și un cadou de bun va fi, de exemplu,, Alfabet cu imagini în limba engleză.

Creare

Copiii mici le place să creeze. Creativitatea lor a variat și include Desen, Lrack, Colecție de colectare.

Cele mai bune cadouri, în acest caz, va fi un set pentru desen, puzzle-uri, markere și T.D.

Animale de companie

Și dacă copilul tău iubește animalele de companie, alegerea cadoului este evidentă – asta Puppy sau pisoi. Copilul va fi pe cerul al șaptelea de la fericire. De asemenea, darul original va fi Pește sau papagal.

Dar, pregătiți-vă pentru o parte din taxele pentru îngrijirea animalelor, va trebui să faci, ca fata nu este încă suficient pentru adulți pentru a înțelege gradul de răspundere. Dar pentru a preda copilul la atitudinea atentă a fraților la micul nostru.

Citește mai mult  Varietate de jocuri de Anul Nou la masă

cadouri neobișnuite

Pentru a surprinde cu adevărat copilul, Ar trebui să fie afișate și alege ceva nu destul de obișnuit.

  • Proiector pentru desen. Un cadou special și foarte interesant, care poate reproduce imagini pe care copilul au atras. Acesta este un cadou foarte interesant și în curs de dezvoltare.
  • Amuzant și interesant cadou – praf de baie. Sensul este că, atunci când este amestecat cu apă, se transformă în jeleu. Este un fel de distracție pentru copii.
  • Ciocolata de colorat. Delicios și cadou original pentru o prințesă mică. Sensul său este că borcane cu vopsele de ciocolată trebuie să se încălzească și să se aplice în baza. Dupa ingheata ciocolata, va fi posibil să-l mănânce.
  • caleidoscop pentru copii. Un cadou luminos din sticlă colorată și modele nu vor lăsa un singur copil indiferent. Această jucărie este foarte fascinant și dezvoltă o atenție. O astfel de opțiune de buget a este destul de potrivit pentru tema noului an.
  • Kinetic Nisip a devenit un cadou foarte popular în ultima vreme. El este neobișnuit în compoziție și foarte plăcută la atingere. Se pare ca nisipul destul de obișnuit, dar în compoziția bobului există o masă dăunătoare care face posibil să se facă cifre diferite. Producătorul de obicei, se face pentru un set de matrițe și broșuri pentru a vedea exemple de ceea ce poate fi construit dintr-o astfel de nisip. Chiar și părinții nu sunt împotriva acestei activități captivante și plonjați în divertisment creativitatea, împreună cu Ciadul lor.
  • vopsele iluminiscente. La prima vedere, ei nu diferă de la ordinare. Dar magia începe atunci când lumina se stinge. Vopsele începe să se reverse foarte frumos. Acesta va fi interesant dacă părinții permit copilului să se agită în camera lor și să aplice vopsele pe diverse suprafețe.
  • Un alt cadou original – Acesta este un comprimat cu un mozaic magnetic. Detalii vă permit să stați figuri interesante la suprafață. O astfel de cadou o este foarte potrivit pentru o fiică în vârstă de trei ani. Nu numai că este plăcut, ci și util. Această jucărie va dezvolta o motilitate a mâinilor și va avea un efect pozitiv asupra dezvoltării unui copil.
  • Zăpadă artificială. O surpriză foarte neobișnuită și actuală pentru noul an. Pulbere albă amestecată cu apă și apoi albastru bulgăre de zăpadă, spumante. El nu îl distinge deloc. Fetele se pot juca cu el în păpuși, reprezentând iarna și frecarea pe zăpadă pe săniuș diferite jucării. Copilul va fi încântat doar de un astfel de cadou.
Citește mai mult  Ce să-i dai fiului meu timp de 30 de ani?

După cum puteți vedea, sortimentul de cadouri la Anul Nou este pentru fiecare gust și portofel, astfel încât să puteți mulțumi oricui, chiar și cel mai solicitant copil.

Este important să luați în considerare interesele fiicei sau nepoată și să alegeți cadouri cu suflet.

Amintiți-vă că în ajunul noului an Trebuie să puteți oferi copii nu numai daruri, ci și atmosfera magică a sărbătorilor.

Idei interesante pentru cadouri pentru Anul Nou pentru fata 4 ani mai târziu, consultați videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: