Party în Stil Great Gatsby

Party în Stil Great Gatsby

Corporate, ziua de nastere, nunta sau orice alt eveniment puteți aranja în stilul „Marele Gatsby“. La începutul secolului 20, petreceri elegante au fost aranjate în Statele Unite, pentru care cele mai bune case și proprietăți ies în evidență. Aici a fost posibil să se audă un jazz popular la acea vreme, a se vedea doamnele în costume strălucitoare și haos plin.

Astfel de sentimente sunt permeabile de unul dintre cele mai populare romane – „Great Gatsby”. După lansarea adaptării sale, oamenii au început să dea masiv preferință la acest stil la petreceri. Trebuie remarcat faptul că evenimentul copilului în acest stil nu poate fi efectuat, deoarece atributul principal aici este întotdeauna o mare de alcool.

Înregistrarea sălii

Decorarea camerei este una dintre cele mai responsabile sarcini, deoarece depinde de cât de bine va trece totul. În plus, părțile la acea vreme au fost extrem de bogate în aparență, astfel încât nici un Alay nu este permis aici. Stilul „Great Gatsby” sugerează că proprietarul are un sentiment de stil rafinat.

În primul rând, este necesar să se revizuiască screening-ul binecunoscut pentru a înțelege cât de mult a fost conacul unei persoane misterioase. Și, de asemenea, merită acordată atenție peisajului de vacanță. Trebuie să se acorde o atenție deosebită alegerii. Soluția ideală va fi loft, caracteristicile distinctive vă permit să creați o petrecere în aproape orice stilistru. În plus, puteți utiliza restaurantul dacă este decorat într-un stil clasic.

Atributele interioare obligatorii sunt pereți înalți, prezența mobilierului vechi sau a opțiunilor clasice, precum și un interior ușor. Desigur, casa mare este, de asemenea, potrivită pentru astfel de scopuri.

Alegerea soluțiilor de culoare optimă este, de asemenea, extrem de importantă. Acestea trebuie să fie nuanțe albe, negre și de aur. Puteți marca mai multe idei de bază pentru peisaje.

 • Țesături de tapițerie – una dintre soluțiile optime când trebuie să înlocuiți mobilierul, nu a făcut-o în stilul „Great Gatsby”. În plus, în acest fel se dovedește a acoperi tehnica modernă, care poate strica toată impresia partidului.

 • Folosind candelabre de cristal și sconturi. Prezența unui astfel de element vă va permite să ridicați instantaneu bara partenerului de mai multe ori. Crearea imitații spectaculoase și originale poate fi, de asemenea, posibilă cu Dyshki din sticle de plastic. Dacă există o oportunitate, atunci este mai bine să se găsească imediat camera cu un candelabru de designer – se va arata extrem de interesant și rafinat.

 • bile translucide, care apar la începutul filmului. Acest element este necesar pentru a face o vacanță mai relaxat și magic. În plus, din cauza versatilitatea lor, astfel de produse se va potrivi perfect în stilul general al camerei.

 • ghirlande verticale, care sunt destinate să asigure o cantitate suficientă de lumină și luciu. Acestea vor fi pur și simplu incredibil uitat la tavane înalte, care dau locul de incantare.

 • fluturi Bright. Ele pot fi găsite aproape peste tot în romanul „Marele Gatsby“. Desigur, opțiunile de viață sunt extrem de scumpe, deci este în valoare de limking la modele decorative. Ele pot fi agățate peste tot – începând cu perdele și terminând cu ghirlande.
Citește mai mult  Ce să dați gospodăriei?

 • Dragi vaze și buchete mari, care reprezintă un element de decor aproape orice element.

 • În filmul original ați putea vedea câteva mici Fontanov. Dacă este o casă de țară sau un restaurant, puteți încerca să dotați un element similar.

 • Rame din plinte. Ele pot fi pre-pictate în nuanțe de aur, astfel încât să fie posibilă crearea picturilor vechi originale. Ei pot închide tipurile de orașe americane din secolul XX.

În plus, o mare soluție va fi fotografii de doamne frumoase în costumele de seară, care în acele zile au fost găsite aproape peste tot.

O atenție deosebită în procesul de proiectare a camerei trebuie să plătiți Organizații de fotoconi. Este de remarcat, folosind toate capacitățile și fantezia ta, pentru că este acest element care atrage numărul maxim de persoane și este amintit pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, este necesar să facem totul la un astfel de nivel, astfel încât orice colț al spațiului folosit pentru părți ar putea fi un fundal excelent pentru fotografie.

Soluție excelentă – crearea unei zone istorice, unde se vor naște vechile canapele, mese sculptate și mai multe elemente din acea epocă. În romanul lui Fitzgerald, puteți vedea elemente cum ar fi un telefon vechi, scrumiera, cupe manuala rafinate.

Ideile pentru organizarea unei zone de fotografiere pot fi amplasate în film.

Invitații oaspeți

Trebuie remarcat faptul că în filmul „Marele Gatsby”, oaspeții nu au nevoie pentru a primi o invitație la o petrecere. Fiecare rezident al țării ar putea participa la acest eveniment – a petrecut nopțile.

Cu toate acestea, acum, alte ori, și fără invitația proprietarului, este puțin probabil ca cineva să vină la o petrecere. Pentru a nu perturba atmosfera, merită să folosiți invitații stilizate.

Soluția ideală va fi utilizarea hârtiei antice pe care vor fi fonturile și elementele geometrice corespunzătoare. În plus, „Marele Gatsby“, logo-ul trebuie să fie introdusă pe invitațiile. În acele zile, nu a fost acceptat să emită invitații la evenimente fără plic. Prin urmare, va fi necesar să le achiziționeze sau să le facă din hârtie și, dacă doriți pentru a decora perle artificiale, care are un aspect elegant și bogat. Puteți adăuga originalitate prin punerea fotografii de la filme la plicuri. Acest lucru va simplifica în mod semnificativ de formare, deoarece oaspeții vor ști deja cum să caute ce să caute pentru petrecere.

Alegerea unei imagini

Crearea imaginii trebuie să se acorde o atenție deosebită, deoarece depinde de cât de mult o persoană care se va potrivi într-un eveniment tematic. Aici este necesar să fie ghidat de imaginile care au fost relevante în anii 20 ai secolului trecut, și îmbrăcat corespunzător.

Pentru femei

arată extrem de șic ca acest stil pentru frumoasa jumătate a omenirii. Aici puteți folosi costumele originale, strălucitoare și luminoase. Nu te poți constrângere în nimic, pentru că minimalismul nu funcționează aici. Rochii permis pentru a decora cu aur margele, pietricele si perle.

În procesul de creare a unei imagini relevante va fi, de asemenea blană, care este perfect combinat cu orice îmbrăcăminte.

Solutia perfecta pentru fata va fi o rochie dreaptă, a cărei lungime vine la genunchi. În ceea ce privește culoarea, este mai bine să acorde prioritate opțiuni negru, maro si alb, dar argintul va arata extrem de interesant. Aceste rochii de pe spate trebuie să aibă neapărat o incizie mică, care a fost relevantă în acele vremuri. Pentru a adăuga o imagine, puteți utiliza broderii, margele sau franjuri.

Citește mai mult  Surprize originale și neobișnuite de ziua de naștere

Desigur, nici o imagine de sex feminin pot fi create fără machiaj de înaltă calitate. Parte în stilul de „Marele Gatsby“, sugerează că el va fi destul de luminos și provocând. Rujul ar trebui să fie doar roșu strălucitor și sprâncenele – cât mai subțire posibil. Este permisă utilizarea carcaselor pe genele și săgețile pentru a evidenția ochii. Caracteristica principală a unui astfel de machiaj este că își evidențiază ochii și buzele. Merită să ne amintim că în acele zile principala punct culminant al fetei a fost considerat un mol pe obraz, care poate fi tras cu un creion.

La selectarea coafurilor optime, merită preferi variantele unei lungimi scurte sau medii. Elementul final al unei astfel de imagini va fi o pălărie, care este un accesoriu destul de elegant. În cazul în care partidul trece într-o cameră închisă, puteți adăuga o coafura cu un stilou struț.

În ceea ce privește decorațiile, margelele de perle, cerceii, precum și brățările sunt perfect potrivite pentru eveniment într-un stil similar. Geanta ar trebui să fie mici, și chiar mai bine pentru a alege un sac pe o dantelă, care a fost foarte popular în SUA, care era. Nu te poate argumenta in alegerea decoratiuni – principala diferență de partide în stilul de jazz a fost o abundență ireal de accesorii.

Pentru bărbați

  Crearea unei imagini de sex masculin este mult mai ușor, pentru că în anii 20 ai secolului trecut alegerea pentru o puternică jumătate din omenire a fost mic. El a inclus următoarele elemente:

  • costum Troika care pot fi adăugate folosind o cravată+
  • pălărie+
  • Oxfords care sunt considerate în acele zile de pantofi domnilor reale+
  • trestie de zahăr sau trabuc.

   În plus, un mic trandafir poate fi atașat la lackcan.

   Acompaniament muzical

   Atunci când alegeți muzica pentru o petrecere trebuie să fiți extrem de atenți. Pentru a menține situația reală, este o preferință în valoare artiștilor, cum ar fi Louis Armstrong și alții care sunt adesea adăugate la jucătorii de la ’20.

   În Statele Unite, atunci când conduceți petreceri în stilul „Great Gatsby”, includeți neapărat cântecul O mică petrecere nu face rău nimănui.

   Meniu și servire

   Având în vedere caracteristicile acestui eveniment, partea bugetară din stilul „Great Gatsby” nu va fi numit. Aici trebuie să fie tratate rafinate care nu sunt permise pentru majoritatea oamenilor. Sau este necesar să organizați pur și simplu hrana originală a mâncărurilor originale, astfel încât fiecare persoană să poată simți o specială. La urma urmei, acesta este sensul acestui eveniment.

   Pentru a lovi oaspeții, nu aveți nevoie să cumpărați tone de mâncare în avans. Este suficient doar pentru a dezvolta o gamă largă în cantități mici. Poate fi fructe de mare, carne, delicatese afumate, pește și fructe diferite.

   Citește mai mult  Cum de a desena un cadou mama?

   Nu poate fi nici o sărbătoare mare, deoarece este o petrecere de dans, unde toată lumea a venit să se distreze și să-și petreacă în mod activ timpul. Prin urmare, un bufet obișnuit va fi de ajuns. Desigur, în cazul în care acest lucru este o nunta, puteți aranja mese mici pentru 3-4 persoane în sala. Chelnerii ar trebui să fie cât mai profesionist posibil, astfel încât produsele alimentare apare ca în cazul în care nicăieri.

   Atunci când alegeți deserturi, puteți prefera ciocolata, nuci, prăjituri și drajeuri. Dar băuturi reprezintă un subiect separat. Ar trebui să existe o mare varietate: vin, coniac, un număr foarte mare de cocktail-uri și, desigur, șampanie.

   În procesul de servire, puteți utiliza satin fețe de masă, inele pe șervețele, precum și flori vii. Feluri de mâncare ar trebui să fie servite într-un vas special pentru mai multe niveluri.

   Un decor excelent al mesei va fi sculptură în gheață.

   Scenariu

   Pentru petrecerea să fie la fel de interesant cât posibil, este în valoare de gândire cu privire la orice concursuri tematice. Printre cele mai populare la acel moment, o serie de concursuri pot fi distinse.

   • masculin CANCAN. Pentru a efectua o astfel de concurență a, va fi nevoie de atributele dansatori de cabaret – pălării, corsete și pene. Va fi necesar să se potrivească în toate acestea și dans Kankan. Mai mulți participanți sau chiar participanți concurează între ele, după care telespectatorii alege câștigătorul cu ajutorul ovatii.

   • dantelare corset. Pentru jocul ai nevoie de un cuplu de fete si baieti. Va fi necesar să dantelă sus, și atunci este de a diviza corsetul pe partenerii de corp.

   • Verificați acuratețea. Aici ar trebui să pregătească o sticlă de șampanie sau alte băuturi în avans. Sticla este situat la o distanță scurtă, iar concurenții sunt încercarea de a obține o pălărie, astfel încât este pe gât. Dacă sa întâmplat, atunci o persoană poate ridica o sticlă de alcool.

   • Crearea unei pălărie rafinat. Acest concurs sugerează că pălăria va decora. Aveți posibilitatea să partajați participanți pentru mai multe echipe, iar pentru competiția va avea nevoie de pietre, lipici și hârtie colorată. Regula principală – echipele ar trebui să aibă aceeași cantitate de mijloace primare. Echipa care va fi capabil de a crea cel mai elegant pălărie pentru perioada de timp alocat.

   • Cel mai bun dansator. Concurența ar trebui să fie cheltuite în acel moment, atunci când dată când acesta este să se încălzească. Toate regretele sunt numite pe ringul de dans, după care este inclusă piesa dinamic. Toată lumea în spectacole rândul său, ceea ce este capabil, iar publicul este aplaudat, alegerea cea mai recentă versiune a plăcut de dans.

   Prin urmare, Parte în stilul de „Marele Gatsby“ include multe dificultăți în pregătirea, cu toate acestea, datorită grandoare sale și fleacurilor grijuliu, va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp.

   Cum de a scăpa de partid Privind în Marele Gatsby parte la următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: