Sărbătorirea zilei de naștere a unui copil de 8 ani: cele mai bune concursuri și scripturi

Sărbătorirea zilei de naștere a unui copil de 8 ani: cele mai bune concursuri și scripturi

Pentru a face ziua de naștere de 8 ani memorabilă pentru un copil, trebuie să vă pregătiți în avans. La această vârstă, copiii așteaptă nu numai cadouri – doresc aventuri cu prietenii lor, emoții luminoase și o vacanță memorabilă.

Și pentru că, În plus față de dar, veniți cu un script special, concursuri de recoltare și jocuri pentru compania copiilor. Și apoi își va aminti cât de bine au petrecut timp împreună. Cum să sărbătorim ziua de naștere a rundei de 8 ani, citiți în articolul nostru.

Cum se organizează?

Organizarea o zi de naștere pentru copii de 8 ani la domiciliu, în primul rând alege temele de vacanță. Acest lucru este important, pentru că de la această idee vă va continua să „dans“, efectuarea unui eveniment la domiciliu. Alegeți o cameră pentru o sărbătoare, în cazul în care mai puține mobilier și colțuri ascuțite. Ei bine, în cazul în care zona vă permite să împartă zonele de pe mese, în cazul în care sărbătoarea va merge, iar jocul. Chiar mai bine dacă este camere separate.

Din tema selectată depinde de proiectarea. Și nu este necesar ca sarbatoarea este dedicat unele erou fabulos sau desene animate, acesta poate fi doar o parte portocalie. Apoi, în consecință, culoarea principală în proiectarea va fi portocaliu.

Decoreaza camera în timpul nostru nu este o astfel de problemă mare. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza mijloacele primare, cumpara elemente de decor gata făcute, în beneficiul ei este plin de puncte de vânzare specializate în plin. Și, desigur, bilele vor fi ajutat. Te-a lua o mulțime de plăcere de la ceea ce faci.

Doar nu exagerati cu ea – tot ceea ce ar trebui să fie legat de subiectul de vacanță. Gândiți-vă la trata – Micul prieteni dragoste pizza foarte mult. Dacă o comanda, ei o vor mânca cu plăcere, dar arată creativitatea lor și să se pregătească un tabel interesant pentru băiat ziua de naștere și invitații săi.

Închegată, de exemplu, kebab lor de pui, pudra piglet coapte, boabe în ciocolată, ghimbir biscuit curios.

Lăsați meniul să rămână secrete de omul de naștere – va fi o surpriză pentru el, și puteți să-l atragă la pregătirea mesei – lăsați-l să se simtă importanța procesului în avans.

Bine Nu uita de divertisment: puteți lua un script gata făcute sau a veni cu dvs. Principalul lucru este că există mai multe concursuri mobile – copii de la 8 ani sunt destul de activi, dar în același timp, ei vor rezolva cu bucurie rebusuri, pentru a arăta fantezia lor și abilitățile intelectuale, astfel concursuri și jocuri ar trebui să fie diversă.

Idei interesante

Aranjați-vă că vacanța în sine nu este atât de dificilă, deși aveți nevoie să încercați să vă interesați pe tipi. În zilele noastre, acest lucru nu este foarte simplu – copiii moderni nu sunt mult surprinși, dar dacă manifestă o mică fantezie și îngrijire, va fi destul de posibil.

Puneți elementele de surprize și jocuri în vacanță de la început. De exemplu, recolta în avans și puneți suveniruri comestibile mici în ele (bomboane de mestecat, bomboane mici, chups, alte dulciuri).

Oferiți oaspeților mici pentru a alege mingea, umflați și ridicați-l acasă: permiteți-i să ia o parte din vacanță și o bună dispoziție de la dvs.

În cazul în care partidul este tematic și dedicat eroilor fabuloase, apoi se pregătească pentru copii pentru copii sau o parte din atributele pe tema și să distribuie rolul.

De exemplu, fiica ta este un băiat ziua de naștere și ea este Malvina. Apoi, vom da unul dintre invitați un nas lung – el, desigur, va fi Pinocchio. Cineva cravată un ochi și se adapteze la rolul Cat Basilio. Apropo, participarea adulților la egalitate cu copii este doar de bun venit. Într-o astfel de companie, toată lumea va fi interesant: adulți și copii.

Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 18 ani?

Principalul lucru este că a existat un scenariu clar, a existat o mulțime de spațiu în incinta pentru dezvoltarea de evenimente și aventuri, și astfel încât organizatorii adulți nu au uscat afară dorința, puterea și răbdarea de a aduce vacanță la sfârșitul anului. Copiii sunt foarte ușor de a implica în joc, este important pentru a le menține la starea de spirit până la capăt, nu-i lasa sa te plictisești și să mențină ritmul selectat.

Dacă ceva nu merge bine – nu vă faceți griji, improviza, copii dragoste transformă neașteptate. Pregătiți glume, atrage, test. Implementați o altă idee interesantă – organizați o zonă pentru fotografii, de preferință, având în vedere subiectul general.

Sunt de acord cu fotografia copiilor pe fundalul peretelui cu tapet sau pe fundalul mobilierului – nu foarte frumos, deoarece fotografia de la ziua de naștere este memoria și o sursă de emoții pozitive de mai mulți ani, astfel încât fotowonul este obligatoriu.

Rețineți că copiii pot scăpa de activitate și se pot obosi. De regulă, după 1,5-2 ore de distracție, este necesar să se aranjeze o gustare de fundație și să dai o oportunitate de vacanță. În această perioadă, le puteți arăta o piesă de marionetă sau aranjați cursuri de masterat, cum ar fi picturi de turtă dulce, pietre, tricouri. Fiecare suvenir are cu tine.

Revizuirea divertismentului

Puteți discuta concursuri și jocuri în avans cu camera dvs. de ziua de naștere, apoi puteți să vă întruchipezi dorințele și fanteziile sale. Marcați vacanța distractivă cu prietenii este visul principal al Ciadului dvs. și trebuie să veniți cu modul în care îl puneți în aplicare corect.

Jocuri distractive și concursuri amuzante pentru a distra copiii, greutatea, puteți petrece la masă, faceți cu premii. Nu uitați de runde tradiționale, să ascundeți și să căutați, carusel și altele asemenea. Puteți lua orice copii în cazul în care sarcinile sunt fascinante. Mai jos este o selecție de jocuri de divertisment și concursuri pentru diferite cazuri.

Concursuri

Oferta de a juca „Submarine”. Acest concurs poate fi ținut cu un număr mic de copii. Trebuie să împărțim participanții la eveniment pentru 2 echipe. Toți stau la masă. Există 2 vase cu apă pentru două echipe (puteți lua pahare de plastic ordinare), nu destul de complet. Acestea vor fi submarine.

Acum, fiecare participant al echipei ia transformă în barca fierte elemente: monede, clipuri, reziduuri de creion și așa mai departe, dar este necesar să o facă cât mai puțin posibil. Echipa, care va începe să transforme apa prin partea de sus și să piardă. Și câștigătorii obține încurajare.

Copiilor le place concursuri cu apă, astfel încât pe verandă sau pe site-ul de vară, este posibil să le ofere un alt divertisment de apă „Non-Fivyak“. Ea poate participa mai mulți copii, cum ar fi 10-12 participanți. Acestea sunt împărțite în 2 echipe. Fiecare grup este dat pe o găleată cu apă și un cerc, și un vas gol este instalat vizavi de start.

Citește mai mult  Cadouri adecvate pentru bunicul pentru noul an

Sarcina fiecărei echipe umple acest vas cu apă, de preferință nu varsare pe drum, fie o picătură. Dar va fi greu de făcut, pentru că sarcina de echipe pentru a amesteca adversarul în timpul trecerii distanței, arătând diferite fețe. Câștigă echipa, participanții care sunt mai mici decât apa și umple nava lor mai repede.

Copiii pot oferi să împacheteze cadoul pentru camera ziua de nastere. Pentru aceasta, toate darurile sunt așezate, există hârtie de ambalat, frânghie sau panglică, foarfece. În echipă, oaspeții încep procesul de ambalare.

Câștigă cel care este mai rapid și mai bine să elibereze un cadou la ziua de naștere. De regulă, copiii încearcă să-i mulțumească vinovatului de sărbătoare și să facă maximul de fantezii și abilități în acest concurs.

Este necesar să se ofere o distanță suficientă între concurenți, astfel încât în ​​timpul competiției pe care nu le interfera între ei și chiar mai mult nu a rănit foarfecele.

Jocuri

La începutul vacanței pentru Zador, oferiți copiilor să joace jocul „Cine este acolo”. Dacă oaspeții mici nu sunt familiarizați unul cu celălalt, le tăiați înapoi și împărțiți în 2 echipe. Tensiune între foaia echipelor sau cu pat și distribuie participanții din fiecare echipă opusă reciproc.

În echipă să elimine peretele, asistenții renunță la foaie, iar participanții numesc rapid numele rivalului lor în picioare. Cel care mai întâi se va face, ia adversarul de partea lui. Victoria merge la acea echipa care mai tras participanții din echipa opusă.

Conectați o petrecere spumă, băieți cu plăcere de joc cu bule de săpun. Poate on-line cu copii să se distreze și adulți. Fiecare oaspete distribuie compoziția de săpun pentru bule și paie. Spuneți comanda de pornire și să dea fiecare un minut. Cine va crea mai multa spuma in aer, câștigătorul.

Joc în jurul valorii de scaune cu o clarificare, care este de prisos, aduce întotdeauna pozitiv și împovărează companiei. Centrul este instalat pe un scaun mai mic decât numărul de a participa la joc. Copiii includ muzică, și se execută sub el în jurul valorii de scaune.

Imediat ce muzica se oprește, toată lumea trebuie să stea pe scaune. Cine nu a primit un loc de aterizare, el zboară, respectiv, cu fiecare membru pensionat scade numărul de scaune. Când mulți copii, în loc de scaune, puteți folosi ziare pentru care devin picioare.

Fascize Jocul Copiilor în Chamomile. Un musetel mare se face cu numărul de petale, câți oaspeții sunt invitați să vacanță de. Pe partea din spate a petale, sarcini scrie: Mergând Locuinte, la contactul cât de multe ori ca o femeie zi de naștere, sari ca un cangur cu un tânăr într-o pungă, se repetă răpăitul, copiați galcoonka sau pisica Matroskin de la „Prostokvashino“ si asa mai departe. Copiii este foarte amuzat și distractiv.

Exemplu de scenariu

Descriem scriptul de ziua de naștere în Regatul subacvatic, astfel încât atât Kimair să fie, cât și comoara de găsit, și ghicitorii să ghicească și să se lărgească să coboare,. Trebuie să pregătim detaliile necesare: costume pentru Neptun (Pentru ce fel de împărăție fără un rege subacvatic), Kimaora, decora camera cu meduze și pește, pregătește muzică și concursuri adecvate.

asa de, Sarbatoarea incepe cu muzica solemnă, care Neptun iese și anunță un eveniment important: astăzi fiica sa este o sirenă de 8 ani. Deci, el invită toți oaspeții cu această ocazie să se alăture distracției.

Apropo, Oaspeții pot oferi rolul de pește, pietre, meduze, sirene, pirați și așa mai departe. Toți cei care au intrat în Împărăție dansează Dansul de mare. Mosi, acum, acum sirenele, peștele și pirații sunt oferite următorul test: Stați pe o coadă (picior) de 8 ori 8. Cel mai rezistent „luptător” al acestui concurs ar trebui să primească un premiu de la pieptul camerei.

Citește mai mult  Idei de cadouri pentru noul an face singur

Copiii în anticipare să câștige premiul de la Neptun încearcă să reziste într-un singur loc, cât de brusc este Kikimor, care este de la furie că nu a fost invitat la vacanță închisă Domnul Domnului Regatului subacvatic pentru vacanță și Pentru a înțelege toate, împrăștiați 7 cheile de pe fundul mării.

Doar o cheie de care aveți nevoie, restul sunt false. Dar cum de a afla locuitorii maritime în cazul în care să-l găsiți? După cum sa dovedit, Kimikora furat harta posesiunilor lui Neptun, iar acum baietii nu au mai rămas nimic de îndată ce enigmele kicker personaj negativ.

Dar nu a fost acolo! Oricare ar fi ghicitori caverzny a făcut această doamnă, locuitorii maritime au rezistat rapid cu ea și a primit atribuirea unui card. Luând-o, ei împreună cu sirena du-te imediat pentru a căuta cheia. Steluțe sugerează modul în care, indică direcțiile după cineva ghici vârful.

posesiunile lui Neptun sunt mari, dar petrecerea de ziua este tot familiar aici, ea conduce prietenii săi pe căile de împrumut în căutarea unei chei prețuite. Toată lumea trebuie să ruleze, a depăși obstacolele (în timpul căutării puteți veni cu concursuri interesante), dar care a spus că aventurile sunt fără dificultate?

Cel puțin băieții sunt invitați să treacă șapte teste, de exemplu: săriți pe broaște țestoase, treceți prin meduze, găsiți pește otrăvit și distrugeți-le și așa mai departe. După fiecare încercare a trecut cu succes, băieții au mințit cheia.

Când se găsesc toate cele șapte taste, rămâne să-l găsească pe cea care va deschide sotul prețuit de Neptun, unde nu numai principalul dar pentru fată de ziua de naștere este stocat, dar și surprize pentru toți oaspeții ei. Băieții sunt prietenoși și distractivi alegeți cheia dorită, toată lumea crede că este necesar în mâinile lui.

Și acum castelul lui Kimikors este deschis, Neptun sub sunetele muzicii solemne, toată lumea distribuie premii, fata de ziua de naștere prezintă un cadou prețuit, iar ticălosul se umflă și este supărat. Aici, la discreția micilor sireni, luați Kickimaro pentru o masă festivă sau nu.

Toată lumea provin împreună de la împărăția subacvatică la suprafața în care oaspeții sunt invitați pentru o masă festivă. Până în acest moment, toată lumea este deja de ardere pentru a consolida, fata de ziua poices lumânări pe tort și face o dorință. Și toți oaspeții cântă un cântec de felicitare și de a da cadouri.

După ce compania poate oferi copii pentru a viziona desene animate sau o piesă de teatru de păpuși, jocuri de masă sau de a petrece concursuri mai calme, precum și a face o fotografie pentru memorie. O astfel de vacanta va aminti fiecare participant pentru o lungă perioadă de timp.

Am ales tema script-ul pe baza preferințelor și intereselor copilului dumneavoastră. Încercați să organizeze o vacanță pentru iubita ta Chad la fel de strălucitoare posibil, face distractiv – toate eforturile dumneavoastră și de îngrijire a copilului vor aprecia cu siguranță. Lasă-l să simtă că totul pentru el și pentru el.

Cum de a aranja o zi de naștere în stilul lumii subacvatice și mica sirena, a se vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: