Toate quest-uri despre

Toate quest-uri despre

Quest-uri de divertisment au devenit populare printre cele mai diferite categorii de vârstă. Acestea sunt jocuri interactive, cu o poveste fascinantă obligatoriu. Dacă o dată, sub cuvântul „Quest“, doar un joc pe calculator a fost menit, apoi – o oră într-o cameră închisă, cu o sarcina de a ieși din ea, astăzi căutarea este ceva mult mai mult.

Ce este?

Vorbind cu cuvinte simple, căutarea este un joc cu depășirea mai multe etape (sarcini), conectate logic și în ceea ce înseamnă, în scopul de a ajunge la final premiul.

La sfârșitul căutarea există întotdeauna un premiu: fie comun, sau aceeași comună, dar cu posibilitatea de a diviza în părți.

De asemenea, premiul poate fi un certificat, bani, unele puncte pentru a trece în următoarea rundă și T. D.

Inițial, jucând căutarea nu era acasă. companiile speciale a oferit o căutare de-a gata: strîngerea o echipă, a plătit pentru serviciul și sa dovedit a fi în scenariile organizatorilor. Ar putea fi aceeași cameră de la care a fost necesar pentru a obține prin rezolvarea unor sarcini logice, găsirea sensuri și sfaturi. Sau a fost un joc de căutare, scopul pentru a găsi elementul desemnat, iar câmpul pentru joc ar putea fi întregul oraș.

La un moment dat, o versiune deosebit de populară a fost căutarea „insomnie“, adică, un joc de căutare, posibil numai pe timp de noapte.

De-a lungul timpului, căutarea a devenit atât de popularizat încât oamenii înșiși au început să creeze sarcini, scenarii de scriere, uita-te pentru un loc și recuzită, fără speranța doar pe reprezentanții oficiali ai acestui serviciu. Quest-uri au venit la școli, în echipe profesioniste (pentru ridicarea spiritului corporativ), în cele din urmă au început să apară la domiciliu, pe diverse sărbători și t. D. Acest lucru înseamnă că încercarea de mers „la oameni“.

De fapt, quest-uri realiste (care este, jocurile de căutare nu atașat la lumea virtuală) a apărut abia la începutul anilor 2000. Acest divertisment de doar câteva zeci de ani, pentru că acum este exact la apogeu. Pentru a compila o căutare, nu este nevoie de a educa sau pregăti, este necesar doar pentru a înțelege principiul Quest, caracteristicile de a scrie scenariul și decide cu privire la tema. Sa întâmplat mai mult de o dată că oamenii a organizat un joc de căutare pentru prietenii lor, și, ulterior, a înțeles că hobby-ul a fost ceva mare, și a plecat pentru același loc de muncă pentru a lucra în industria de căutare.

Revizuirea speciilor

Orice clasificare poate fi considerată condiționată, deoarece tipurile de quest-uri sunt mult. Și acestea apar în mod constant.

Clasic

Aceasta este istoria de a găsi o ieșire dintr-o cameră închisă. În mod tradițional, echipa este dată pentru această oră.

Jucătorii în echipa poate fi orice fel: restricțiile impuse organizatorilor.

Dar căutarea de articole, de asemenea, se referă la clasici.

Este foarte important în cazul în care căutarea. De asemenea, puteți căuta o cheie prețuite la domiciliu, și este, de asemenea, interesant: există destul de multe locuri în apartament, în cazul în care vă puteți ascunde cifruri, note, parole și, în cele din urmă, subiectul.

Mai multe jocuri profesionale sunt deținute în muzee, de exemplu, și poate exista o căutare pentru inscripții pe unele dintre exponatele și T. D.

Classic Quest este condiții extrem de clare, vizează găsirea unei soluții și acesta este un joc pur intelectual. Adică activitatea fizică este posibilă, dar nu atât de competitivă, astfel încât o pregătire specială necesară.

Perfomance

Quest Perfomance este o decizie mai dificilă. Inceputul va fi standard: echipa ascultă de plumb și / sau organizator instruire și legenda. Ea înțelege în mod clar că ei trebuie să găsească, ce timp să se întâlnească, și care caută Toolki le are. Dar într-o anumită etapă a scenariului începe elementele de teatralizare. Unele momente trec cu ajutorul actorilor: ei pot acționa ca sarcini sau le-au exprimat creativ, bate.

Teatralizare, de altfel, poate începe cu un prag.

În unele quest-uri – perfecționează, participanții înșiși fac parte din teatralizarea: Ei nu uita doar la actorii, asculta-le, sunt în căutarea sensul aspectul lor, dar, de asemenea, pentru a promova ei înșiși actori în joc.

La domiciliu acest program este mai complicat, dar destul de real.

Foarte iubit-quest-uri perfumances copii.

Sport

De asemenea, este simplu aici: sarcinile principale sunt utilizate de demonstrarea abilităților lor fizice. Va trebui să fugi, sari, spectacol dexteritate, forta, rezistenta. Desigur, în quest-uri de sport este mult mai interesant pentru a juca împotriva echipei adversarului.

Și dacă este imposibil să o facă la un moment dat, puteți observa alternateness.

Este mare între echipele care reprezintă o organizație. De exemplu, trei departamente ale companiei merge la căutarea de sport pentru oraș. Și fiecare departament reprezintă echipa sa. Sarcina echipei – în 40 de minute pentru a merge printr-o căutare de sport și face orice fel, iar apoi rezultatele compara. Este posibil ca echipele vor concura pe viteza.

Citește mai mult  Cadouri nominale de top

În realitate virtuală

VR Quest-uri sunt motoare de căutare, în contextul realității virtuale. Participanții poarte ochelari speciali și să treacă toate etapele, fără a reveni la realitate. Desigur, la domiciliu este aproape imposibil de a efectua un astfel de program, și, prin urmare, o cerere de combinare a unui scenariu virtual, care este reprodusă conectat. Aceste quest-uri nu sunt în prezent suficient de dezvoltate, pentru că aveți o mulțime de puterea de a cheltui pe vizualizarea sarcinilor virtuale, dar cel mai probabil interesul în ele vor crește.

Care ar putea fi sarcinile?

În acest – toată sarea căutarea. Cu cât este mai interesant decât sarcinile neașteptate, concursuri, etape, teste pentru participanți, cu atât mai abrupte și fascinant joc de căutare.

Luați în considerare cele mai comune tipuri de sarcini.

 • ghicitori. Spre deosebire de stereotipurile nu sunt doar cele mai mici. Desigur, copiii reacționează perfect la ghicitori, la vârsta de 5-6 ani, acestea sunt in mod special susceptibile de a iubi, iar acest lucru ar trebui să ia în considerare organizatorii, dar, de asemenea, adulții nu poate fi lipsit de o astfel de plăcere. Acesta poate fi ghicitori antice, mistere Leonardo da Vinci și T. D., Adică, nu merită să părăsească acest tip de sarcini. De obicei, este în prima parte a programului.

 • Puzzle. Înșiși sunt împărțite într-un număr foarte mare de specii. În orice caz, aceasta este o anumită sarcină în care nu ai nevoie doar pentru a găsi răspunsul, dar, de asemenea, logica locației sale. Acesta poate fi o sarcină grafică, imagine, mix de forme geometrice, numere și litere și t. D. Acesta poate fi o imagine cu un conținut complet de neînțeles, dar pe care trebuie să înțeleagă și să facă dreapta. Puzzle-urile sunt aproape în fiecare scenariu.

 • Criptarea. Cum le place elevii claselor primare, este dificil de descris. Criptarea pot fi create folosind în mod independent, orice principiu Verificat. Cel mai simplu exemplu este o notă în care unele numere, dar trebuie citite. Numerele vor corespunde literelor (prin ordin de litere din alfabet) sau să compliceze sarcina, pot fi făcute la subiecții relevanți. De exemplu, jocul este realizat în cameră, iar cifra este atașată pe dulapul 1. Deci, prima literă în criptare – W (principiul primelor litere).

 • Blitz. Acestea sunt întrebări la care trebuie să răspundeți foarte repede. Cel mai probabil, fiecare membru al echipei ar trebui să răspundă. Întrebările ar trebui să fie pe tema căutării.

 • Sinteza și analiza. Acesta este un număr de sarcini care încheie pentru a aduce elementele specificate la un întreg comun, sau, dimpotrivă, diviza un element în componentele. De exemplu, alcătuiți o mulțime de cuvinte mici de la un cuvânt – aceasta este o sarcină de analiză. Dar credeți că combină 10 imagini diferite, este sinteza (de exemplu, toate sunt scrise de impresioniști).

 • Mnemonic. Aceste sarcini al căror scop de a experimenta memoria participanților. De exemplu, echipa i se dă un minut pentru care ar trebui să vadă toate elementele roșii din cameră și apoi să le enumeră, scrise sau verbal. De asemenea, puteți face schițe prin memorie, pliați designerul, încercați să reproduceți „sculptura oamenilor vii” și T. D.

 • Pe erudiție. Practic astfel de sarcini sunt utilizate în testele inteligente, acestea se vor potrivi cu fanii jocului „Ce? Unde? Cand?Și spectacol similar. Răspunsurile pot fi date pentru un timp, înregistrați-le în cartea de sarcini de căutare sau răspunsurile la o serie de întrebări oferă unui randoare, care deține întreaga echipă în următorul pas. De exemplu, de la răspunsurile la întrebări (aceasta este întotdeauna un anumit cuvânt) este format dintr-un întreg proverb. Ea are un cod pentru a trece în etapa următoare.

 • Computațional. Această specie pleacă toate sarcinile, într-un fel sau altul asociat cu matematica. Puteți introduce într-un pătrat mare o mulțime de figuri geometrice, iar participanții trebuie să vadă totul. Sau, de exemplu, setați o sarcină, răspunsul la care nu este evident deloc. Există o opțiune de a aminti contul de școală orală și cheltui pentru un timp – va fi de jocuri de noroc.

 • Lingvistic. De exemplu, participanții vor trebui să împartă cuvinte de origine: cuvintele cu rădăcina greacă va merge la alta – cu limba latină. Sau încercați să facă un text în care fiecare cuvânt începe cu o literă. Întotdeauna perfect „enter“ sarcini, în cazul în care participanții sunt în căutarea de omologii ruși Proverbele străini. Foreigns sunt scrise imediat cu traducerea, dar trebuie să se întâlnească ceea ce este în cultura rusă, în acord cu un anumit proverb.
Citește mai mult  Ce pentru a da mama-in-lege și test pentru noul an?

 • Digital, Calculatoare și T. D. Acestea sunt sarcini care sunt legate de capacitatea de a lucra pe un computer, să înțeleagă aplicații și programe. Și copii astfel de sarcini pot fi, de asemenea compilate. De exemplu, copiii vor trebui să utilizeze doar un singur smartphone la toate trimite un mesaj la numărul de gazdă, în care va exista un anumit număr de caractere, rezista la subiect, și trebuie să fie scrise fără erori.

Evident, pentru a se potrivi tuturor tipurilor de sarcini din această listă este imposibilă, deoarece există o mulțime de idei și evoluții ale autorului.

Cum de a organiza în mod corect?

Asigurați-quest-uri cu propriile mâini dacă nu toată lumea, atunci multe.

Organizarea evenimentului este întotdeauna mai dificilă de ao conduce, deoarece necesită mult timp și timp.

In camera

Inițial, ar trebui să se presupună că scriptul este limitat la locul de desfășurare. Iar numărul de participanți va fi de asemenea limitate. Se determină imediat dacă este posibil să utilizați întregul apartament ca câmp de joc sau o singură cameră.

Dacă aceasta este o căutare a copiilor (și apartamentul este mai des de mai multe ori în funcție de astfel de astfel de), este foarte important ca ofițerul copilului – un aniversar să fie declasificat în orice caz de căutare. Acesta este probabil cel mai dificil.

În cazul în care se pare că există puține oportunități în cameră, trebuie să rupă acest stereotip. Plicuri cu sarcini noi se pot ascunde peste tot: în spatele perdelelor, în pâine, în interiorul pălăria în hol, pentru imagine, în candlers și t. D. Copiii sunt cei mai mulți jucători recunoscător, nu vor găsi vina, și chiar și ideile banale vor fi fericit – este doar merită să ne amintim că tot ceea ce este nou pentru ei.

Premiul principal, la care echipa merge pe tot parcursul căutarea, ar trebui să fie ascuns, astfel încât acesta se găsește în nici un fel în timpul altor teste. Mulți părinți se organizează la toate pentru vecinii lor, și la un anumit punct se întorc. Există astfel că mai aproape de spargere sfârșitul căutării sunt ordonate după livrarea de pizza, și apoi cere să joace curier, iar cu pizza el aduce premiul principal. Toate în încântare!

In afara

În cazul în care căutarea pe stradă, participanții vor muta o mulțime.

Necesitatea de a determina imediat ce teritoriu este dat la joc, și în cazul în care pentru a merge lipsite de sens.

Ce să ia în considerare atunci când deține o căutare pe stradă:

 • Toate sarcinile trebuie să fie sigure+
 • Nu pot exista discrepanțe în succesul / eșecul sarcinii+
 • Sarcinile trebuie să fie efectuate în condiții de maximă posibilă hygienicness (nu forțați oaspeții elegant să sape în pământ sau trebuie să le ofere „specialiști“ de protecție)+
 • În cazul în care acest lucru este ziua de naștere pentru copii, în mod convenabil după căutarea de a organiza un picnic chiar acolo, în natură, – la urma urmei și apetitul după jocul va fi otnable, și se pare că o sărbătoare de mai interesant+
 • Quest este organizată într-un astfel de loc de unde nu va interfera cu publicul+
 • În cazul în care se decide să aranjeze jocul în curtea clădirii mare creștere (adică, locul de joacă în general), trebuie să ia în considerare faptul că alți tipi se poate dovedi a fi un vizualizator de căutare – este situații de joc în valoare și cere copiilor să devină fani+
 • Dacă jocul este organizat în casa de vacanță, pe hub, acesta poate fi întins pentru mai multe zile de joc și finale pentru a coincide sau în ziua plecării sau seara.

Apropo, organizarea motoarelor de căutare pe stradă nu înseamnă că le pot cheltui doar în sezonul cald. Și în timpul iernii, alerga de-a lungul parcului acoperit cu zăpadă în căutare de imagners – o idee mare. Doar trebuie să se adapteze la condițiile existente.

Quest în timpul iernii pe stradă are evidențiere:

 • să nu facă căutarea foarte mult, astfel încât oamenii să nu înghețe+
 • împiedicați o astfel de formă de sarcini, astfel încât cardurile cu ele ascunse sub tufișuri să poată spula, deforma și t. D.+
 • Oferi participanților băuturi calde și sandvișuri (preferabil)+
 • Coborâți scriptul astfel încât echipa să se mute mai mult+
 • Utilizați echipament sportiv (schi, patine, gheață, tubgene), dacă nu contrazice scenariul și organizează siguranța unei astfel de etape a concursului.

quest-uri de iarnă sunt perfect potrivite ca scoala de Anul Nou, curte, evenimente corporate. Ele pot fi coincis atât de Ziua Defender a Patriei, și de Ziua tuturor iubitorilor și PR.

Idei interesante

Quest Subiecte Foarte adesea limitat la sărbătorile calendaristice. Este logic de a oferi mai multe idei legate de astfel de programe.

 • ziua îndragostiților. La 14 februarie, este posibil să se dea sarcini asociate nu numai cu cunoașterea istoriei de vacanță, dar, de asemenea, cu cupluri celebre din istoria și cultura mondială, pentru a face colaje colective în formă de inimă, și chiar întreaga echipă (sau doar cu soțul ei) pentru a pregăti „inima“ pizza.
Citește mai mult  Ce să dea soacra la 8 martie?

 • Anul Nou în birou. În cazul în care căutarea este organizat în birou (o situație destul de tipic), puteți aranja jocul tematic legat și cu rezultatele anului, și cu caracteristici profesionale. De exemplu, aveți nevoie pentru a scrie un raport folosind cuvintele propuse (astfel încât este plin de umor). Sau să facă un contract în care să oblige toți membrii echipei în fiecare dimineață zâmbet unul cu altul și cel puțin 1 dată o îmbrățișare zi un coleg.

 • Anul Nou de familie la domiciliu. Pentru gospodăriile dvs. preferate, puteți organiza, de asemenea, o căutare acasă rece. De la sarcinile de joc de rol, de exemplu, folosind o recuzită simplă, la trezește într-un caracter și de numele său pentru a citi felicitări pentru toți. Textul se pregătească în avans și să furnizeze. Pentru acasă și mici în ceea ce privește numărul de participanți Quest, sarcini creative unificatoare sunt foarte importante. De exemplu, întreaga familie (și oaspeți) face o ghirlandă de lanț și, în acest moment, cântecele de Anul Nou ascultă. Sarcina la sfârșitul concursului – să cânte versuri, amintiți-vă un anumit fragment al compoziției.

 • 8 Martie. Numai oamenii pot participa la Quest, iar femeile vor fi în juriu sau spectatori. Sensul principal al acestui joc de căutare este de a oferi oamenilor pentru a rezolva acele probleme pe care femeile se confruntă în mod regulat. Puteți da seama și implementa teste similare: într-un singur recipient, ori aceste produse (dintre propuse), care sunt folosite pentru a prepara borș. Pentru a coase un buton, compara cosmetic și denumirea (bărbați reprezintă slab decât diferă rimel din conturul), compune cântecul de leagăn și cântă-l și t. D. Acestea sunt astfel de sarcini simple, puteți utiliza sarcinile și de a construi în lanțul logic al etapelor. Ei bine, în finala de joc, oamenii ajunge la „Treasure Island“, în cazul în care sunt ascunse cadouri pentru femei.

Dar quest-uri nu sunt temporizate în mod necesar la concediu, uneori, ei au un drum liber-liber, în mod clar nu se limitează la specificul sarcinilor. Dacă totuși doriți să desemneze stilistic script-ul și ideea, atunci următoarele opțiuni vor ajuta „overclock“ fantezie.

 • Vestul Salbatic. Sau altfel poate fi numit un partid cowboy. Una dintre sarcini poate fi astfel: se utilizează ecranul de umbră, pentru care doar o siluetă a unei persoane este vizibilă participanților. Cineva de la echipa adversarilor se duce la ecran, iar imediat ce muzica autentică este pornită, începe să descrie un dans de cowboy. Și pe umbra rivalilor de dans, este necesar să se determine cine este în spatele ecranului. Firește, se va potrivi doar unui astfel de joc în care echipele sunt familiarizate între ele.

 • Detectiv. Într-o căutare detectiv, sunt utilizate tehnici bine cunoscute de spyware diferite / povestiri militare, filme și desene animate. De exemplu, participanții primesc o scrisoare în sticlă, câteva cuvinte din care apa neclară. Din fragmentul rămas, ei trebuie să facă text dintr-o singură bucată. Pentru tineri, copiii vor fi deosebit de interesați să atingă subiecții epoci din trecut: mașină de imprimat, lupă și t. D.

 • Istoric. Ca bază, se ia o anumită epocă istorică. De exemplu, începutul secolului al XX-lea. Și toate sarcinile vor fi într-un fel în legătură cu această dată. De exemplu, participanții vor trebui să ia o foaie de hârtie și scrie toate evenimentele importante care au avut loc în anumiți ani.

 • Pirat. Copii și adulți place acest subiect. Aceasta este o practic o versiune win-win pentru ziua de naștere a unui copil care a adunat întreaga familie, prieteni de familie și T. D. Printre sarcinile pot fi: în fața consiliului de echipa cu carduri Magnetics fixe cu cuvintele, literele sunt rearanjate în ele. Ai nevoie pentru a pune mental litere în ordinea corectă și se lasă pe bord numai acele cuvinte care sunt asociate cu temele marine și piratate.

Să presupunem că o echipă pentru fiecare etapă devine cheia. La sfârșitul jocului au un pachet întreg de chei, dar numai unul va deschide piept (dulap, sertar) cu premii. Tastele sunt date, să zicem, 7, și încercări de 3. Desigur, echipa nu poate pierde, pentru că după trei încercări nereușite de a obține dreptul de a „totul sau nimic“. Și constă în îndeplinirea sarcinilor creative. Sing, praf – în etapa de premiu, participanții vor fi gata pentru toți. Și râsete și distracție la sfârșitul jocului, la un preț special.

quest-uri interesante!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: