Quest-uri pentru a căuta un cadou

Quest-uri pentru a căuta un cadou

Jocul de căutare nu are limită de vârstă. O astfel de surpriză va încânta un copil și un adult care este greu de surprins. Semnificația căutării este de a găsi un cadou care poate fi găsit pe anumite sfaturi sub formă de mistere, mesaje, poezii și alte sugestii. Principalul lucru este de a aborda creativ organizarea evenimentului, cu o fantezie.

Caracteristicile organizației

Deci, sarcina organizatorului este de a descompune instrucțiunile, astfel încât, încălcând ghicitul din spatele misterului, participantul Quest a abordat scopul – la un cadou.

 1. Pentru a începe, este necesar să se decidă unde va fi ascunsă prezentarea prețuită. Ar trebui să fie un loc retras pentru a face ca eroul sărbătorii să nu găsească o surpriză înainte de timp.
 2. Apoi, trebuie să vă gândiți la etapele (ghicitori, sfaturi), care va conduce în cele din urmă jucătorul la locul potrivit. Sfaturile pot să se estompeze oriunde. Dacă este un apartament, atunci în elementele de interior, dacă strada se află pe ramurile copacilor, în pământ și t.D. Pentru a nu fi confuz, este mai bine să puneți instrucțiunile de la începutul căii, ci direct de la scopul final.
 3. Acum formulează ghicitori și le puneți în mod neobișnuit de ficțiune și iubire. Ele pot conține amintiri personale care vă conectează cu un jucător. De exemplu, dacă următorul sfat se află într-o vază, aduceți asociația cu ea: unde au cumpărat-o sau ce este arătat pe el. Răspândiți aceste note în locurile potrivite și astfel că călătorul nu coboară, amorți-i.

Pentru copiii mici, puteți scrie direct numele următoarei locații: „Birch lângă casă” sau „Bench în curte”. Concentrați-vă asupra metodei de atașare a solicitărilor, de exemplu, agățați-o pe o ramură înaltă a copacului sau fixați domeniul de aplicare sub bancă.

Băieții mai în vârstă vor putea ghici despre locația următorului indiciu pentru sugestii. De exemplu, „copac alb” sau „lemn pe două picioare”. Ei bine, în notele pentru adulți puteți folosi cele mai complexe ghicitori. Acesta poate fi charaks sau inotatoare, atunci când cuvintele sunt înlocuite cu opusul.

quest-uri pentru adulți sunt foarte diverse, există mai multe opțiuni pentru jocuri similare pentru subiecte de Crăciun, până la 8 martie, 23 februarie, pentru tineri casatoriti, mame, fiice, soții, colegi, și T.Ns..

Unde să cheltuiți?

Quest este o oportunitate de a organiza un joc interesant aproape oriunde. Poate fi o casă de țară, cabană, centru de agrement, pădure, parc, birou, grădiniță, școală sau club. În unele cazuri, trebuie să fie de acord cu angajații unei anumite instituții, astfel încât să le permită să susțină o căutare și poate fi asistat.

Alegerea se face în funcție de vârsta și interesele persoanei.

Sfaturi nu pot fi înregistrate numai pe hârtie. Puteți oferi un jucător sau jucători pentru a face numele locației din literele alfabetului magnetic, îngropat la sol în cazul în care căutarea are loc pe stradă sau scrise în baloane, dacă el trece acasă. O altă opțiune pentru copii – scrisori scrie pe pește cu magnetismul care au nevoie pentru a prinde o tijă de pescuit din baie.

Citește mai mult  Idei pentru cadouri folosind fotografii

Alegerea unui cadou

Alegerea unui cadou pentru căutarea, mulți se întreabă: ce ar trebui să fie? Volum sau de mici dimensiuni, astfel încât să poată fi ușor de ascuns? Totul depinde de bugetul dvs., pentru că în cazul în care darul este mare, atunci puteți ascunde doar instrucțiuni de la ea.

De asemenea, rețineți că în cazul în care căutarea este conceput pentru a nu numai la camera de zi de naștere, precum și pe invitații săi, apoi surprize plăcute ar trebui să obțineți toți jucătorii.

Pentru copii

Cadouri pentru căutarea nu trebuie să fie costisitoare, mai ales daca este pentru copii pentru copii. Acestea ar trebui să fie pe buzunarul tuturor părinților:

 • Jucarii de plus+
 • Săpun bule într-un ambalaj neobișnuit+
 • lanțuri cheie cu desene animate sau animale mici și drăguțe+
 • Carnete cu un design distractiv+
 • Decoratiuni cu numere+
 • Biletele la Circ.

Pentru a vă asigura că copiii pot alege cadouri separat pentru fete și băieți. Pat va fi, probabil, fericit să primească astfel de cadouri:

 • Dolls+
 • Cosmetica pentru copii+
 • colorare+
 • jante elegante, agrafe de păr și alte decoratiuni de păr+
 • frânghie+
 • Puzzle-uri cu personaje de desene animate.

Pentru băieți, vă puteți ridica cadouri în sport sau discipline tehnice:

 • modele auto+
 • designeri mici+
 • Mingi+
 • Frisbee+
 • Capace cu desene animate+
 • Seturi pentru experiențe.

Pentru femei

Dacă un cadou este cumpărat pentru un soț sau iubit, atunci el, desigur, nu ar trebui să fie ieftin. Un astfel de hrană originală este cu siguranță implică o surpriză foarte frumoasă. În acest caz, știți, fără îndoială, totul despre gusturile și dorințele jumătăților dumneavoastră și sigur puteți alege o prezentare foarte plăcută pentru ea. Noi dau exemple de cadouri pentru un alt buget:

 • inel+
 • Parfum+
 • Certificat în magazin+
 • Abonament la centrul spa sau de fitness+
 • Seturi pentru hobby-ul tau preferat (de cusut, scrapbooking, picturi de numere, mozaicuri de diamant).

Pentru bărbați

Reprezentanții sexului puternic, uneori, doresc să obțină ceva neobișnuit ca un cadou și nu șosete standard sau seturi de ras. Mai ales dacă vacanța este cu adevărat semnificativă. Dacă nu vă puteți permite o achiziție mare, opriți alegerea pe mai multe opțiuni bugetare:

 • Setul de instrumente compact+
 • Cafea foarte bună+
 • Gadget-uri (ceas inteligent, căști, Fitness brățară)+
 • alcool premium+
 • Certificat (la magazin, jocuri activ).
Citește mai mult  Cum de a sărbători ziua de naștere fete 12 ani?

Exemple de script-ul

Va oferim o căutare interesantă pentru copiii care pot fi păstrate pentru ziua de naștere a unui copil. Acesta va avea o hartă a unui apartament sau curte în cazul în care jocul va avea loc. Acest plan de semne locurile de artefacte – premii intermediare care trebuie să fie colectate în ordine. Wrap foi lor identice de hârtie frumos.

După ce a colectat întreaga colecție, jucătorii vor fi în măsură să le schimbe pe premiul principal al părinților zilei de nastere, care dețin în mod solemn.

Căutarea de fata nu ar trebui să fie la fel de interesant, dar, de asemenea, romantic. Începe jocul de dimineața până când devine încă în pat. Pune pe o pălărie să semene cu gangsteri. Ia un pachet de bani cap la cap, du-te la ea și spune-mi: „favorit, am jefuit banca pentru a cumpăra orice cadou pe această vacanță“.

Deschideți șampanii și aranjați un mic dejun romantic. După masă pentru tine, „poliția” și te ascunzi în „închisoarea”. Poate fi un loc retras în apartamentul dvs., principalul lucru este să faceți un telefon cu dvs. Scrieți-i un mesaj: „Am fost reținut la suspiciunea de jaf. Telefonul ascultă, astfel încât să mă salvezi, va trebui să rezolvi refuzări. Citiți toate sfaturile din cameră și rezolvați refuzi „.

Apoi scrieți un mesaj despre următorul conținut: „Pentru a mă ajuta să scăpați, trebuie să obțineți o lumânare”. Înainte de aceasta, trebuie să puneți o notă sub sfeșnicul în avans, în care se spune: „Unul dintre colegii mei fugit și îmi va da un mesaj de la mine dacă veniți la el în bar și să descărcați paharul de whisky”. După aceea, fata va merge la bucătărie, va lua o sticlă și va găsi următorul mesaj cu inscripția pe plic: „Deschis numai dacă m-am trezit în necazuri!”. În ea, ea va detecta bani reali pe care doriți să-i dea, și o carte poștală cu dorințele romantice.

Quest pentru un om vă permit să-și diversifice relația dvs. și arătați cei dragi pe care le poate surprinde mereu el. Găsiți o surpriză pe sfaturi – un lucru dificil, dar un om va dori să depășească obstacolele din calea obiectivului. Începe aventura de dimineața devreme.

Cere soțul ei să aducă e-mail din caseta, pre-aruncat primul plic acolo. Ar trebui să fie un mesaj sub forma unei ghicitoare cu un prompt, în cazul în care următoarele minciuni plic. De asemenea, a pus în ea prima literă a cuvântului care indică locul darului. Acesta poate fi „spălare“, „canapea“, „Truma“ sau orice alt subiect de interior în casă.

Citește mai mult  Ce să dea părinților pentru Crăciun?

Sfat

Aducem în atenție ideea de mistere și diverse tehnici care va ajuta la a face căutarea mai interesantă. Această listă nu este completă, deoarece jocul Quest lasă un spațiu pentru imaginația ta.

 1. Se taie „hartă“ locația în bucăți de necesitatea de a fi asamblate ca un puzzle. De asemenea, puteți tăia în fragmente ale unei foi cu un mister, răspunsul la care va fi locația următoare solicitării. Puteți scrie, de asemenea, un număr de telefon de pe foaia pe care jucătorul poate obține vârful de mai jos. Modul în original, pentru a cripta numărul de telefon al prompt – a pus 10 teanc de monede, fiecare dintre care trebuie să recalculeze și, astfel, a obține numerele prețuite.
 2. Codurile QR Utilizare. Cu ajutorul unei aplicații speciale pe telefon, puteți cripta orice imagine sau notă cu solicitări. Apoi, aveți nevoie pentru a imprima codul QR rezultat și a pus-o în cartea la care vârful anterior va conduce, lipiți sub scaun și t. D. Aceste sarcini sunt în special ca și copiii care sunt deja gadget-uri de înțelegere.
 3. Diverse sfaturi Puzzle-uri, Sharades, Integrame. Puteți găsi mai multe opțiuni de pe Internet, care sunt potrivite pentru subiectul căutarea și vârsta participanților.
 4. Scrieți un text oglindă. Fraza ar trebui să citească doar cu utilizarea unei oglinzi care jucătorul va trebui, de asemenea, să fie găsite în etapa anterioară a căutării. Pentru a complica sarcina, utilizați un font ornamentat, în caz contrar participanții quest se vor transforma cu ușurință literele fără nici o oglindă.
 5. anagramă Comerate. Nu este atât de ușor de asamblat cuvântul necesar din scrisorile împrăștiate. Și în cazul în care echipa este o echipa, atunci se poate face chiar mai interesant, oferind cele mai multe pahare bonus inteligente sau surprize. Prin urmare, cuvântul criptat în angrumbus va fi un sfat unde să caute următorul mesaj.
 6. Scrie inklas invizibile. Astăzi nu este necesar să se folosească lapte. In magazine exista mânere speciale făcute de acestea Records pot fi citite numai folosind o lanternă specială. Aceasta este o ocupație foarte distractivă pentru copii și pentru adulți.

     Căutarea Quest va fi o adevărată cireșă pe tortul tău de naștere. Cu acesta, puteți diversifica vacanță și transforma într-o aventură luminos și memorabil.

     Conectați fantezia, improvizați, creați un joc interesant și nu uitați de un cadou bun!

     Una dintre opțiunile pentru organizarea unui cadou pentru a căuta un cadou Vedeți în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: