Caută magneți pentru aur

Caută magneți pentru aur

Sub Căutare magnet Ar trebui să fie înțeleasă ca un dispozitiv cu care puteți găsi locațiile emisiilor magnetice care procedează de la elementele fabricate din diferite aliaje metalice. Câmpul magnetic este format folosind electroni care publică încărcături electrice mobile. Magneții puternici sunt utilizați pentru a căuta metale prețioase, inclusiv Aur sau argint. Dar de atunci Metalele prețioase nu reacționează la câmpurile magnetice, utilizează dispozitive speciale pentru a le detecta, care conține un neodim de element chimic. Acești magneți de căutare se numesc neodymium.

Ce este?

Magnet neodymium – Acesta este un dispozitiv care atrage diverse obiecte metalice. Poate capta și scoate obiectele a căror greutate poate depăși greutatea proprie în zeci de ori. Acesta este un dispozitiv de căutare destul de puternic care are neodim în compoziția sa, fier, bor. Componentele magnet sunt situate într-un carcasă din oțel având cea mai adesea formă rotundă.

Pentru a extrage elemente găsite a fost convenabil, designul motorului de căutare este echipat Rem-bolț, care este înșurubat în carcasă folosind o conexiune filetată. Acest dispozitiv de fixare este legat frânghie durabilă sau cablu – Cu ajutorul lor puteți ridica elementul reglabil, chiar și din adâncurile bazinului de apă.

Orice metale prețioase (și aur incluzând) au o anumită compoziție a unei ligatură care face materialul greu și plastic. Aliajele conțin componente feromagnetice care sunt atrase de un dispozitiv de neodim. Aceasta este deci detectarea bijuteriilor și extragerea lor pe suprafață.

Proiectare și specie

Motorul de căutare neodymium produs în mai multe soiuri. Astfel de dispozitive pot fi aplicabile Bytu, La rezolvarea sarcinilor de căutare în privat, Cercetare sau scopuri industriale. Variantele de corpuri de neodim pot diferi de la putere și dimensiuni.

În funcție de motivul pentru care sunt intenționate magneții de neodim, acestea sunt împărțite în 4 tipuri.

  • Magneți de tijă. Diferit cu un design îngust conceput pentru a lucra în locuri greu accesibile sau crevici înguste.
  • Căutați traul. Magneții folosiți pentru a examina fundul râurilor, lacurilor sau altor rezervoare.
  • Magneți unilaterali. Au o singură suprafață de lucru, cu care obiectele metalice sunt detectate și creșterea lor este efectuată.
  • Magneți cu două fețe. Au două suprafețe de lucru, având în vedere că un astfel de dispozitiv este considerat universal.

Luminări cu o suprafață de lucru se aplică Pentru căutarea de lucru pe suprafața solului. În cazul în care este necesar să căutați obiecte metalice în partea de jos a rezervorului, este mai rapid să utilizați un design având un design Două suprafețe de lucru. Dacă lucrează lung și pe scară largă pe o suprafață mare, ascunse sub grosimea apei, se aplică Magnet-trawl. Cu acest dispozitiv, puteți atrage obiecte de la o distanță mare și o masă semnificativă.

Orice motor de căutare neodymium care conține fier în compoziția sa, cu timpul expus la acțiune Procese corozive, Din cauza a ceea ce puterea câmpului său magnetic este scăzând treptat.

Pentru a extinde durabilitatea dispozitivului de căutare, producătorii au început să-și acopere produsele cu un strat protector împotriva coroziunii – strat de compoziții de aluminiu, zinc sau polimer.

Magneții de neodim sunt considerați cei mai puternici dacă sunt Comparați cu alte analogice. Când se conectează mai mulți magneți între ei, rezistența câmpului lor magnetic crește, dar numai cu 30%, fiecare pol la magnet are un efect echivalent al atracției. Pentru rezistența dispozitivului de neodim, afectează temperatura ambiantă.

Se observă că la o temperatură mai mare de + 80 ° C, un astfel de magnet își pierde capacitatea și puterea atractivă.

Va fi capabil să apuce aur pur?

Neodymium Gold Search Magnet este destul de sensibilă și puternică, Care este capabil să detecteze chiar și o mică cantitate de impurități conținute în aliajul de aur. Este magnetică nu numai pentru metalele prețioase, ci iau alții care se află în domeniul acțiunii sale.

Dispozitivele de neodim au început să se aplice pentru a căuta aliaje prețioase datorită faptului că Metalul de pământ rar este neodim, care este inclus în acest magnet, este cunoscut ca un compus cu funcția de magnetizare și rezistență la demagnetizare. În plus, acest element este utilizat în fabricarea de dispozitive magnetice deosebit de puternice și dispozitive care pot reacționa la componentele feromagnetice amplasate dintr-un magnet de îndepărtare mare.

Articole de aur sau argint Motorul de căutare neodymium captează datorită impurităților din ele din alte metale care fac parte din ligatură. Și deși numărul de impurități în compoziția produsului de aur, fie aliajul poate fi foarte mic, neodimul sensibil va detecta în continuare componentele feromagnetice ale ligaturii din aliaj și vor trăi împreună cu toate restul conținutului.

Pure – fără impurități – Aurul are diamagnetism, care nu este atras de câmpul magnetic al magnetului, ci, dimpotrivă, este respinsă, arătând sensibilitate negativă. Totul iese că lingoul de aur pur, chiar și un magnet de neodim nu va fi capabil să detecteze. Aurul pur poate fi găsit numai cu ajutorul unui detector de metale, a cărei principiu de funcționare are ca scop extragerea obiectelor metalice, ci de a alerta asupra disponibilității acestora într-o anumită rază a dispozitivului.

Cu toate acestea, bijuteriile de aur și lingouri pot atrage un motor de căutare magnetic dacă comoara este situată într-o tulpină sau un sicriu, de exemplu, din aluminiu, staniu, plumb, cupru.

Modele populare

Treasigurarea în orice moment a fost populară și interesantă. Solicitanții metalelor prețioase moderne sunt folosite în căutarea unor magneți de neodim față-verso destul de mari și puternici, deoarece acestea sunt versatile în muncă.

Pentru a găsi un magnet de căutare, trebuie să determinați, În ce condiții este planificată să se aplice. În afară de magnet, trebuie să cumpărați cablu sau frânghie puternică – sunt cel mai bine să aleagă cu o anumită marjă de putere, deoarece nimeni nu poate ști probabil că trebuie să ridicați pe suprafață. Rezistența cablului este de obicei aleasă de 2 ori mai mare decât este necesară pentru puterea de operare a magnetului. Va salva de la elemente de fixare aleatorie și pierderea motorului de căutare iremediabilă.

Mai ales o astfel de precauție este relevantă atunci când căutați apă.

Următorii producători de magneți de neodim se bucură de cea mai mare popularitate.

  • Moscova companie științifică și de producție „SuperSystem”. Model de magnet cu sens unic F-600 cu un diametru de 130 mm. Puterea incrementului este de 660-690 kg, cost – 4500 de ruble.
  • Kaluga Asociația științifică și de producție „Redmag”. Eliberează magnetul unilateral F300 cu un diametru de 94 mm. Puterea puterii la separarea acestei opțiuni este de 600 kg, costul este de 3000 de ruble.
  • Magneți de producție chineză. De exemplu, modelul F400 cu un diametru de 116 mm. Forța de putere pentru o marjă este de 400 kg, cost – 3.500 de ruble.

Alegerea unui magnet de neodim pentru a căuta aur și argint, trebuie amintit că puterea magnetică depinde în mod direct de greutatea pe care este capabilă să o ridice pe suprafață.

Ratele medii au magneți, forța de ridicare în care este de 400 kg.

Sfaturi pentru alegerea

Căutarea corpurilor de neodymium au Etichetarea scrisorii de engleză F (forță – putere) cu desemnarea numerică care corespunde puterii dispozitivului. Dacă magnetul de căutare este în ambele sensuri, atunci denumirea sa va arăta, de exemplu, după cum urmează: F400x2 (unde numărul 2 indică faptul că modelul are două suprafețe de operare). Când alegeți un dispozitiv pentru găsirea aurului, acesta trebuie luat în considerare Puterea motorului de căutare neodymium va fi în mod diferit de a se manifesta în diferite condiții. Un nou dispozitiv în condiții ideale poate arăta puterea chiar mai mare decât cea declarată, dar, în practică, în procesul de lucru, forța de atracție va fi oarecum redusă. Acest lucru afectează nu numai coroziunea materialului magnetic, ci și diferiți contaminanți care se găsesc pe sol sau în partea de jos a rezervorului.

in afara de asta, Zona de contact a motorului de căutare neodim și obiectul metalic depinde de cât de netedă a fost găsită la fundație. În corpurile puternice de căutare a metalelor, forța de retenție este mai mare decât cea a modelelor mai slabe, prin urmare numărul așa-numitelor asemănări ale elementelor găsite din magneții mici va fi semnificativ mai mare. Micile corpuri de neodim (tip F150 și F200) sunt concepute pentru a căuta obiecte mici – monede, inele, flare de pescuit. În medie, modele, puterea care variază de la 250 la 800 kg, va ajuta pentru a găsi elementele mari în greutate și dimensiuni, dar este dificil de a lucra cu ei, ca masa acestor corpuri de neodim, de asemenea, mare și le-a aruncat, de exemplu, apa este destul de dificil punct de vedere fizic.

Alegerea Magnet de neodim, pentru a căuta metale prețioase depinde de, ce obiecte de greutate și dimensiunile dorite pentru a detecta. În plus, trebuie să se concentreze asupra dvs oportunități fizice – Va funcționa cu un magnet forțe. Și un factor mai mult ar trebui să fie luate în considerare – mai puternic magnet, cu atât mai mult în greutate și costul său. Prin urmare, alegerea modelului depinde de oportunitățile financiare.

Potrivit comentarii de motoare de căutare cu experiență, Costul unui magnet puternic este mult mai rapid decât costul de analogi low-power. Pentru aceasta va trebui să nu mai mult de 5 ieșiri de căutare să pună în aplicare. Faptul este că un magnet puternic pentru o perioadă de 1 timp puteți să colectați mult mai multe obiecte metalice decât puteți face un mic dispozitiv de neodim chiar și în câteva ieșiri.

Alegerea unui magnet neodim pentru a căuta aur, trebuie să determinați câte grupuri de lucru ar trebui să aibă. Dispozitivele de căutare într-o singură direcție sunt folosite pentru a detecta metalul în puț, la suprafața solului. Și, de asemenea, este confortabil atunci când aruncați dintr-un pod, un dig sau o barcă. Dacă doriți să aruncați un magnet de neodim din țărm, atunci în acest caz cel mai eficient va fi o versiune față-verso. Același magnet poate fi aplicat din barcă și de la pod – de aceea este considerat a fi în comorile universale.

Despre cum să extrageți aur cu un magnet, puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: