Totul despre sigiliile artificiale

Totul despre sigiliile artificiale

Sărbătorile de Anul Nou nu costă fără un copac, care a devenit principalul simbol și decorarea sărbătorii. Instalați frumusețea artificială este mult mai profitabilă și mai convenabilă. Acesta poate fi folosit într-un an, dar poate sta în cameră timp de câteva luni. O astfel de molid nu este publicată pentru temperatura și umiditatea în apartament.

Particularități

Arborele de Crăciun artificial este mult mai practic și mai convenabil de utilizat:

 • Nee nu plânge ace+
 • nu are nevoie pentru a hidrata și adăpate+
 • Ea va servi nu un an+
 • Multe specii diferite, dimensiuni și chiar culori+
 • face din material hipoalergenic+

Aceste produse au costuri diferite, există atât opțiuni de cazare necostisitoare, atât de mari. Doar un fapt poate fi atribuit lui Contra – fără miros de conifere.

Vizualizări

Moderne piață oferă o mare selecție de brazi artificiali de Crăciun, astfel încât toată lumea poate alege un pom de Crăciun pentru el.

Prin tipul de construcție distinge mai multe opțiuni.

 • Proiectați un ei. Această opțiune va fi cel mai scump, dar, de asemenea, cel mai credibil. Tehnologia de fabricație este faptul că ramurile sunt realizate în întregime din cauciuc, și apoi combinate într-un design solid. Astfel, ace de silicon arata ca reale, deși nu înțepătură și să ia forma inițială după îndoire.

 • Mâncat din filme PVC. Modelele care sunt fabricate în acest fel ocupă o nișă a unui segment de preț scăzut și mediu. Ace sunt create din fire sau fibre optice și transforma filmul. Având în vedere că procesul de fabricație este mai ușor decât cel precedent, atunci piața este mult mai. Acest tip este diferit de tipul anterior prin faptul că este mai puțin durabil.

 • Mâncat de la linia de pescuit. Această opțiune este cea mai ieftină, deoarece acele sunt efectuate de la linia de pescuit obișnuită pictată. Nu pare foarte credibilă, dar se distinge prin rezistență ridicată. În plus, totul depinde de calitatea fabricării.

Prezentare generală a celor mai bune modele

Pentru a alege un pom de Crăciun care se potrivește perfect în interiorul vostru și va încânta ochiul, trebuie să explorați piața. Astăzi, producătorii pot oferi un număr mare de modele, printre care puteți găsi cu exactitate frumusețea de Anul Nou.

 1. A mâncat culoarea Nu a fost limitat la diferite nuanțe de verde. Puteți găsi alb, albastru, negru și multe alte culori.
 2. Pentru a da un copac Vedere naturală, PLAP brad acoperit de zăpadă, pentru care vopsea aplicată în avans. Poți să o faci acasă. Tot ce ai nevoie este o zăpadă artificială în cutie. De asemenea, decorează ferestre și uși.
 3. Un alt avantaj al firurilor artificiale este acela ele pot fi absolut diferite în înălțime. Înălțime standard pentru apartament – 180 cm, dar de la producători oferă arbori de 50 cm, la 3 metri. Astfel de chips-uri mari pot fi utilizate în centre comerciale sau pe stradă.
 4. Pentru cei care iubesc confortul interior, producătorii oferă copaci evidențiate. banda de LED-uri este deja inclus în pachet. Dacă vă place minimalismul, arborele de Anul Nou poate fi lăsat și așa.
 5. Prin construcție pomi de Crăciun pot fi turnate, adică, nu de a dezvolta, și echipe naționale care să dezasambleze elementele și sunt mai ușor și mai convenabil pentru a stoca.

Cum de a alege?

Alege de înaltă calitate artificială pom de Crăciun pentru acasă nu este foarte dificil. Totul depinde de preferințele dvs. Principalele criterii pe care modelele diferă sunt culoarea, dimensiunea și tipul de asamblare.

În cazul în care cu prima mai mult sau mai puțin clare două, apoi despre acesta din urmă este merită spus că a mâncat se întâmplă:

 • Complet turnat – adică, ei nu înțeleg.
 • Pliabil la niveluri – trebuie să se întoarcă și să emită fiecare ramură.
 • Pliabilă pe ramuri – Fiecare ramură este deconectat de la baza baril.

Acum, piața a fost, de asemenea, a prezentat un arbore auto-holbezi. La alegerea ar trebui să acorde atenție la modul în care va stoca un pom de Crăciun în perioada de vacanțe, astfel încât să nu ocupe un loc în exces.

Cum să colecteze și să dezasamblat?

brad artificial de colectare destul de ușor, se va lua în momentul de timp. Cu toate că noile dificultăți pot apărea în acest caz.

Modelul tip Pliabile este colectat în mai multe etape.

 1. În primul rând aveți nevoie pentru a pulveriza bază cadru și suportul. Rezistența și stabilitatea designului depinde de acest pas.
 2. În funcție de înălțimea de copac, puteți avea un număr diferit de detalii. Trebuie să instalați trunchiul și atașați ramurile să-l de mai jos nivelurile. După fixarea fiecărui nivel, este recomandabil să pictați ramurile astfel încât să arate ca pufos.
 3. După finalizarea lucrării Verificați din toate părțile, Astfel încât ramurile sunt situate simetric și au umplut spațiul dintre niveluri.

Modelul de tip dintr-o singură bucată este chiar mai ușor decât opțiunea anterioară.

 1. Primul pas coincide cu ultima instrucțiune. Trebuie să fixați standul cu cilindrul.
 2. Stați să atașați sucursalele la trunchi, făcându-le.
 3. Designul gata trebuie verificat pe simetria locației ramurilor.

O altă opțiune de asamblare a unui copac artificial – prin numere. Odată ce ați conectat cadrul la bază, trebuie să introduceți ramuri în acele găuri care sunt indicate de aceleași numere. Pentru comoditate, se recomandă să se înceapă de la nivelul inferior.

Când celebrarea noului an se încheie și copacul de Crăciun trebuie eliminat, apare întrebarea, cum este corectă și convenabilă să o colecteze. De fapt, nu există nimic complicat în acest lucru dacă acționați în mod consecvent.

După ce eliminați și eliminați jucăriile de Anul Nou, trebuie să deconectați ramurile din trunchi. Fiecare ramură trebuie înfășurată într-un film alimentar, astfel încât nu vor lua mult spațiu. Acum este mai bine să începeți pe partea de sus și fiecare nivel pentru a stoca într-un loc separat. Puteți să le conectați pur și simplu cu o frânghie sau să puneți într-o cutie separată. Apoi, va fi lăsat să descărcați trunchiul din partea și să plasați totul în cutie.

Dacă pomul de Crăciun nu este stabilit, trebuie doar să o împachetați cu un film, apăsând ramurile la trunchi. Apoi îl puteți adăuga în cutie sau în sac, astfel încât praful să nu cadă pe copac.

Scotch este, de preferință, nu este folosit deoarece acele pot rămâne la el sau adeziv pot rămâne. În orice caz, va arăta urât. Înainte de a scoate un copac de stocare, trebuie să aveți grijă de ea: spălați detaliile contaminate, ștergeți praful și dezvăluiți acele complicate.

Cum se păstrează?

    Pachetul artificial de Crăciun poate fi în mai multe moduri.

    1. În caseta din fabrică. Adesea, astfel de cutii pentru acest și sunt destinate. Ele sunt compacte și nu ocupă o mulțime de spațiu.
    2. Într-un sac de sac. Pe piață puteți găsi pungi speciale pentru stocarea copacilor de Crăciun artificial neinteligat, dar ramurile pliabile pot fi stocate în astfel de.
    3. Într-o conductă. Un alt sistem de stocare a fost inventat pentru copaci de Crăciun neintenționați, a fost un tub de plastic cu un diametru de aproximativ 50-70 cm. Se închide pe ambele părți cu capace.

    În perioada dintre sărbătorile de iarnă, părăsiți pomul de Crăciun într-o cameră uscată și caldă, este de dorit ca razele soarelui să nu cadă pe ea. Poate duce la estomparea culorii acelor.

    Potrivit pentru acest loc: garderobă, cămară, sertar sub pat, balcon închis sau garaj încălzit.

    Despre cum artificiala mancat Do, uite în videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: