Agat Botswana: caracteristici și domeniul de aplicare

Agat Botswana: caracteristici și domeniul de aplicare

Agat Botswana este o piatră uimitoare, frumusețea și culoarea de care este imposibil de a descrie pe scurt. Se amestecă o astfel de agat neobișnuit în principal în deșert Kalahari. Botswana Agate are caracteristici distinctive și energie specială, astfel încât el este atribuit proprietăți magice și medicale. Ce caracteristici de piatră?

Caracteristici de piatră

Botswana Agat, care uimește prin frumusețea sa extraordinară, este minat nu numai în Botswana sine. Acest mineral este extras din Mexic, Olanda și Scoția. Cea mai mare parte agat este gri, roz, alb și albastru. Dar, în natură, de multe ori găsit și culori neobișnuite, rare. Agat Botswana doar face parte din astfel de specii rare.

Privind la acest mineral, este imposibil să se determine culoarea. Această piatră conține mai multe nuanțe. De regulă, un astfel de agat dungat are o nuanță de bază, și alte culori completează armonios acest lucru. Stripes pe această piatră uimitor de capabili să creeze un desen unic și unic. Se spune că este imposibil să găsești două cazuri absolut identice.

Oamenii în orice moment au apreciat piatra pentru proprietățile sale uimitoare. De exemplu, a fost folosit ca o suprapunere și sacru crezut că a fost capabil să protejeze în mod fiabil împotriva negativi și a răului. În multe țări, de exemplu, în Georgia de la un astfel de agat, farmecele pentru copii au fost făcute pentru a le proteja de orice necurat și rău.

În orice moment, Agate a fost evaluat, care combină mai multe culori. Se consideră că mai multe nuanțe sunt prezente pe ea, cu atât energia sa mai puternică.

Botswana Agat perfect potrivită oamenilor de profesii creative, oameni de afaceri și călători.

Scopul aplicatiei

Mineralul unei astfel de frumusețe neobișnuite este foarte iubită de un maeștri de bijuterii. De obicei, ei nu se ocupă nici măcar pe Botswana agat, pentru a nu-și rupe frumusețea naturală. În cazul în care o piatră nemaimnoaformă se încadrează în mâinile bijutierilor, maeștrii chiar le pictează pentru a sublinia individualitatea mineralelor naturale. De regulă, ca o jantă pentru o astfel de piatră este folosită nu numai argintul, ci aurul. Din acest mineral creează o varietate de bijuterii și accesorii.

Această piatră este minunată pentru a crea medalioane neobișnuite. Deoarece textura mineralelor este foarte piercing, maeștrii lucrează cu ușurință cu o astfel de agate. Pe o astfel de piatră, puteți tăia cu ușurință un portret al unei persoane sau a unei siluete animale. În acest caz, fiecare piatră vă permite să creați ceva unic, deoarece nu știți niciodată ce culoare va fi stratul următor.

Deoarece agate se taie cu ușurință, atunci diferitele figuri de suveniruri și figurine sunt tăiate din instanțele sale mari ale expertului. În plus, acest mineral este utilizat pentru a crea casete și alte produse. Îngrijirea produselor din acest mineral este foarte simplă. Principalul lucru este să-i curățați suprafața de praf în timp util folosind o cârpă moale umedă.

Decoratiuni ar trebui să fie stocate într-o cutie specială, separată pentru a preveni deteriorarea pietrei.

Proprietăți

Fiecare mineral natural are proprietăți unice: magie și vindecare. Agat Botswana nu este o excepție. Această piatră salvează de la starea de spirit proastă, depresie, apatie și pelete. Una dintre principalele caracteristici ale acestui agat este că energia sa pe această piatră este capabilă să ajute o persoană să dezvolte intuiția. Oamenii care sunt pasionați de esoterică și magie sunt purtați în mod constant de talismani sau farmec din această piatră uimitoare.

Mulțumită Energia lui Botsvan Agate vă ajută să vă relaxați, să scăpați de gândurile negative, Apoi este adesea folosit de cei care practică yoga și diverse tehnici meditative. O altă trăsătură a acestei pietre este că este capabilă să atragă succesul și bunăstarea financiară. Prin urmare, mulți care sunt ocupați de afaceri aleg adesea acest mineral ca asistent.

Acest agat este potrivit și indecisiv, timid. Piatra ajută la obținerea încrederii, ajută la devine mai elocventă și mai convingătoare.

În multe țări ale lumii, Botswana Agat folosește femeile însărcinate ca o suprasolicitare. Ei poartă decorațiuni din această piatră pentru a-și consolida sănătatea, sănătatea copilului viitor și se protejează cu copilul din ochiul răi. De asemenea, oamenii folosesc în mod activ acest mineral, deoarece energia sa ajută la atragerea atenției sexului opus.

Separat, merită menționat proprietățile vindecătoare ale acestui agat. Botswana Piatra are un efect pozitiv asupra potenței masculine și ajută femeile în timpul ciclului menstrual. Acest mineral ajută perfect cu diferite tulburări și boli ale sistemului nervos, ajută la consolidarea imunității, protejează împotriva rănilor, ajută la combaterea bolilor pielii și îmbunătățește metabolismul.

Cui se va potrivi?

Această piatră este ideală pentru cei care s-au născut sub semnul Taurului, Cancerului, Capricornului sau a scalelor. Reprezentanții acestor semne de piatră zodiacană vor ajuta să dezvăluie talentele ascunse, vor ajuta să devină mai încrezători în ei înșiși și îi vor da o armonie sinceră, calm. Semnele rămase ale zodiacului pot acorda, de asemenea, atenție lui Botswana Agat. Numai merită să ne amintim că piatra ajută exclusiv acelor persoane ale căror gânduri sunt curate.

Dacă o persoană nu se distinge de bunătatea spirituală, bântuirea scopurilor mercenar, atunci piatra nu o va ajuta. Esoterics susțin că, dacă o piatră similară cade în mâinile unui necinstit și rău persoană, el poate aduce prejudicii-l. Dar oamenii cinstiți și buni, minerale va sprijini în toate problemele și eforturile și de a atrage succesul.

În scopul de a găsi cu exactitate, dacă piatra este potrivit pentru tine, ar trebui să-l țineți în mână pentru câteva minute. În cazul în care, după care se încălzește, atunci puteți alege în condiții de siguranță. Dacă rămâne rece, atunci ar trebui să alegeți o altă opțiune ca un farmec.

O poveste detaliate despre proprietățile magice și terapeutice ale agat în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: