Andalusite: Caracteristici, tipuri și proprietăți ale pietrei

Andalusite: Caracteristici, tipuri și proprietăți ale pietrei

Piatra cu numele frumos Andalusite se referă la silicații de aluminiu. Se poate schimba culoarea cu iluminare diferită, jucând spectaculos soarele, el este atribuit masei de proprietăți uimitoare – terapeutice și magice. Litotherapeutorii, esotericii, astrologii consideră că este un mineral foarte puternic. Dacă te gândești la obtinerea unui decor frumos, cu o bijuterie care va fi nu numai decorativ, dar, de asemenea, au proprietățile talisman, asigurați-vă să ia în considerare această opțiune unică.

Descriere

Acest mineral uimitor a fost găsit la sfârșitul secolului al XVIII-lea în munții din Sierra Moraine, atunci când locul de muncă a avut loc la căutarea de fosile de către specialiști francezi în mineralogie. Piatra pentru povestea sa schimbat o mulțime de titluri: Cross, Crucea malteză, PPIR. Înainte de piatra numita Andaluzitul, au trecut mai mulți ani. El este obligat să regiunea spaniolă Andaluzia lui, unde a fost detectat pentru prima dată.

Anumite tipuri de Andaluzitul numit „Crucea de piatra“, deoarece linia de desen pe ea are o forma de cruce. Astăzi, în Spania, dezvoltarea minieră minerală nu este practic. Depozitele sunt mici și neprofitabile, frunzele de calitate mult de dorit.

Cele mai mari depozite sunt situate în Australia, Brazilia, Germania, SUA, Africa, Rusia, alte țări.

Cross, în formă de șah, rhombidă, desene dungi din motoarele naturale se găsesc pe un subspecii, denumite HIASTOLIT. Forma andalusitei, ca regulă, cereale, cristalină, există excreții de tip radiante și fibroase. De fapt, cristalele seamănă cu postările prismei că contururile secțiunii transversale coincid cu pătratul.

Lungimea acestui mineral este cel mai adesea rămasă în termen de 10-15 cm, dar există mai mulți reprezentanți majori. Mineralul cel mai dimensional a fost găsit la locurile de producție din California, dimensiunile sale – 61 x 15 cm. Cristalul andalusic colorat are capacitatea de a schimba culoarea atunci când schimbați iluminatul. Acest lucru îl face incredibil de spectaculos și valoros în bijuterii.

Soiuri

În forma sa pură, piatra nu are nici o culoare, se constată că este extrem de rară. Există mai multe tipuri de andalusite, care nu este altceva decât un amestec de minerale cu roci diferite. Experții alocă mai multe soiuri majore.

 • Chiastolit sau cruciadă. Cea mai opacă dintre toate variațiile posibile, desenul, la fel de clar din nume, sub forma crucii. Nuanțe oscilate de la gri, maro până la negru. Piatra de culoare este obligată la un amestec cu argilă, cărbune.
 • Viridine. Acest mineral are o nuanță de verdeață aproape de plante, deoarece are o astfel de componentă ca un mangan. În funcție de cantitatea de substanță, nuanțele variază de la roz, roșu la galben și violet. Prin urmare, este foarte dificil să aflați naturalitatea pietrei, mai ales dacă luăm în considerare faptul că culoarea poate varia în funcție de lumina și unghiul de revizuire.

Abilitatea uimitoare de a schimba nuanțele și chiar culorile face o piatră similară cu Alexandritul, doar mult mai ieftin. Diferența dintre efectul de minciuni schimbare în faptul că Alexandrit se schimbă numai la umbră la schimbarea de iluminat, iar Andaluzitul este suficient unghi de vizualizare.

Deoarece este foarte dificil de a determina autenticitatea ei înșiși foarte dificil, expertii recomanda sa caute ajutor de la bijutieri și experți mineralogam.

Proprietăți

Lithotherapists ia în considerare acest mineral foarte util pentru sanatate, desi medicii oficiali pun la îndoială însăși existența acestei metode de tratament. Cu toate acestea, scepticismul dă poziția sa, așa cum experiența acumulată de secole, sugereaza ca tratamentul cu pietre de metodă foarte eficientă cu o abordare integrată.

Vindecare

Este foarte important să competent pietre minerale utilizarea pe scopuri medicinale, în caz contrar puteți obține efectul opus. Așa că acest lucru nu se întâmplă, studiază metodele de tratament bine bine. Proprietatile terapeutice ale Andaluzitul sunt destul de diversă în direcții. De exemplu, ajută perfect pentru a restabili tulburări de somn, va salva de insomnie și de a face procesul de imersiune în somn mai rapid și mai confortabil.

Este perfect pentru hipertensivi, deoarece poate reduce presiunea, dar el este contraindicat cu hypotonikes. Andaluzit ajută să facă față cu diferite probleme:

 • afecteaza sistemul benefic nervos, elimină depresia, face stabil psihic, mai ales vă va observa in situatii de stres+
 • reduce anxietatea, promovează somn de bună calitate+
 • Îmbunătățește imunitatea, face grajd corp la efectele bacterii, paraziți+
 • Monitoare dezintegreze produse+
 • ajută la asistență substanțe utile.

Hiastolit în același timp, ia în considerare o piatră de femei, el are un efect benefic asupra sănătății femeilor, de exemplu, crește producția de lapte matern.

Magie

Andaluzit este popular cu ezoterice și preoți, în același timp,. Această combinație unică, el trebuie desene naturale, care seamănă cu o centrare. Prin urmare, în creștinism, piatra este folosită în mod activ ca material pentru atributele bisericii: Rozariul, amulete, cruci. Mineralul cruciformă de nuanta maro a fost foarte în cererea de templieri, care l-au privit ca un talisman, aducându-le la noroc. Esoterics și magicieni sărbători multe caracteristici uimitoare și abilitățile magice ale Andaluzitul. De exemplu, mediumuri folosi pentru a comunica cu alte măsurători și lumi, suflete care au părăsit această lume.

Nu este în mod necesar un magician pentru a folosi proprietățile magice ale pietrei în viața obișnuită. Nu contează dacă doriți să călătoriți în spațiu și timp, a scăpa de un ochi rău, daune, perturba puterea necurat – Andaluzitul va veni la salvare. Este suficient doar să purtați o decorare cu această piatră, astfel încât amulet vă protejează și casa dvs. de nenorocirea diferitelor tipuri: fraudă, înșelăciune, jaf, foc.

Fizic și chimic

Dacă sunteți un sceptic și materialist, atunci majoritatea tuturor vor fi interesați de proprietățile pietrei care pot fi explicate și evaluate. Formula de Pure aluminiu Silicat Mineral, Piatra Transparent – Al2SiO5. În parametrii fizici și chimici, piatra este, de asemenea, dificilă. Gama de culori este foarte bogată în nuanțe: verdeață, galbenă, roșie, maro, gri, roșiatică, maro. Pietrele incolore sunt foarte rare. Proprietăți minerale:

 • Rezistența la căldură, rezistența la acizi+
 • Pleocroismul și când procesează piatra, ei nu încearcă să aloce niciun ton, să încerce să sublinieze combinația de nuanțe+
 • Glite de sticlă, tip gras+
 • în formă pură absolut transparentă+
 • Solid, pe o scară de la 6,5 ​​la 7,5+
 • Există o fractură neuniformă+
 • strâns, dar fragil.

Aplicație

Decorațiuni în care mineralul andalusit este folosit este foarte în cerere. Cel mai adesea se aplică în bijuterii. Acestea decorează cercei, inele și inele, coliere, margele și alte produse. Foarte des din piatră face amulete, farmec, talismanii să se clarifice în termeni de spiritualitate și să protejeze împotriva impactului negativ al forțelor necurate. Cu toate acestea, există și alte direcții în care este utilizat în mod activ.

 • Metalurgie. Datorită rezistenței la temperaturi ridicate de la Andalusite face o varietate de elemente care au nevoie de calități refractare.
 • Constructie. În acest domeniu, mineralele sunt folosite ca material pentru crearea de pietre de izolare termică, plăci de pavaj, plăci de pavaj.
 • Autoprom. Utilizate în fabricarea lumanarilor incendiare.

Care se potrivește?

Dacă nu sunteți sigur dacă această piatră este potrivită, ar trebui să explorați recomandările astrologilor. Nu în mod necesar, contactați specialiștii, este suficient să cunoaștem principiile de bază și regulile de utilizare în conformitate cu semnele zodiacului și de obiectivele pe care doriți să le atingeți. În plus față de sfaturi, asigurați-vă că ascultați vocea interioară, alegeți un talismar numai pe baza considerentelor intuitive. Andalusite în toate soiurile sunt destul de universale și „prietenos” este situat la o persoană.

Dacă simțiți agresiune, furie, furie, rafale crude, mai bine abandonați decorațiile de purtare cu acest mineral. Cel mai probabil, veți pierde foarte curând, deoarece piatra se va strădui să „scape” de la dvs.

În toate celelalte cazuri, nu vă puteți fi frică. În cazul în care acesta nu este emoții, să dobândească și uzura îndrăzneală. Această piatră va fi deosebit de bună pentru cei care s-au dedicat oamenilor, de exemplu, medici sau profesori.

În ceea ce privește accesoriul zodiacal, stelele au avut grijă de mai multe semne. Gemeni, Pește și Cântare Andalusite aduce succes și noroc în toate domeniile în proporții crescute. Puteți înțelege toate secretele universului și ajungeți la armonie cu lumea și. Semnele rămase ale pietrei pot aduce beneficii în anumite zone, dar practic nimănui – rău. Fiți pregătiți pentru faptul că el va exacerba intuiția, va permite partea spirituală a naturii să vă conducă viața. Prin urmare, decizia de a dobândi decorarea rămâne pentru dvs.

Îngrijire

Orice bijuterie necesită o îngrijire specială, deci este necesar să se cunoască regulile de bază care să permită menținerea unei bijuterii în prioritate de foarte mult timp. Dacă vă apropiați de îngrijire cu neglijență, va duce la faptul că pietrele vor mătură, vor pierde, vor pierde luminozitatea și complexitatea. Specialiștii din Andalusite nu iau în considerare capriciile în îngrijire. Dar trebuie făcute anumite proceduri.

 • spalatul. Se efectuează numai în apă încălzită, deoarece perfect se confruntă cu o floare grasă, noroi. Apa caldă dăunează piatră, în special caracteristici de culoare.
 • Mijloace de curățare. Iată un săpun pe care îl spălați. Principalul lucru nu este de a folosi detergenți cu compoziție agresivă, substanțe chimice distrug pietrele.
 • Depozitare. Cel mai bine este să depozitați decorațiuni separat unul de celălalt, de exemplu, în saci. Apoi bijuteriile nu se vor deteriora reciproc în aceeași cutie.
 • Curățarea energiei. Pentru a păstra piatra nu numai externă, dar și alte calități, trebuie să o spălați în timp util de la poluarea non-fizică. Pentru a face acest lucru, petrecerea săptămânală-prevenirea de curățare, astfel încât piatra să nu-și imagineze prea multă energie negativă. Pentru a face acest lucru, curățați decorarea în soluția de sare. Puteți aplica atât sarea de mare și să gătească.

Când luna merge să coboare, clătiți bijuteria de apă cu o macara și mai mică în sare timp de câteva ore, apoi spălați din nou și coborâți sarea în toaletă sau aruncați sarea.

În următorul videoclip puteți privi decorarea de la Andalusite mai aproape.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: