Blană de blană

Blană de blană

Pick up un accesoriu decent într-o haină de blană de lux sau China elegant – un pic. Mănușile clasice din piele vor veni întotdeauna la salvare care sunt universal potrivite pentru orice haine de top. Dar dacă doriți ceva la domiciliu cald, confortabil și, în același timp, neobișnuit și elegant, cel mai bine este să vă opriți alegerea pe mănuși de blană. Mai ales că sunt nebuni populari în acest sezon!

Vizualizări și modele

Mituri calde, moi, amintesc de copilărie fără griji, când își păstrează perfect mâinile în cald chiar și în cele mai severe înghețuri de iarnă. Timpul a mers, copiii au crescut și au schimbat mănuși amuzante și amuzante pe mănuși mai stricte și restrânse. Și așa, moda a făcut din nou un pas în trecut, iar astăzi un mănuși calde și frumoase de blană au venit să înlocuiască din nou mănușile din piele.

Este posibil ca mânerele să piardă în confortul mănușilor, dar sunt semnificativ superioare proprietăților de economisire a căldurii! Mai ales dacă, cu cusut, blana naturală este utilizată.

Material mai cald pentru iarna aspră nu au venit încă. Blana a fost, există și rămâne cea mai valoroasă, rezistentă la uzură, caldă, ușoară și frumoasă din care mănuși excelente.

Astăzi mănuși de blană purta nu numai copii. Acesta este unul dintre cele mai populare accesorii de iarnă, dobândește care caută fiecare Fashionista. Furtele de blană uzură cu jachete, haine de blană, piele de oaie, jachete și haine.

Blana arată grozav cu pielea, așa că designerii oferă modele combinate mănuși cu inserție din piele pe palma ei. O astfel de combinație și arată frumos și vă permite să creșteți în mod semnificativ durata de viață a accesoriului. Pielea poate acționa ca o adăugare decorativă, dar și principalul material. Mănuși din piele pe blană vor servi chiar mai mult. Astfel de modele sunt încă decorate în mod suplimentar cu broderie sau aplicație.

Pielea nu este singurul material cu care blana este combinată. Unul dintre materialele de companie cele mai la modă și elegante este pictat Pavoposad. Ele pot fi combinate cu o blană de scurtă durată, de exemplu, nurcă. Chiar mai interesant, imaginea va arăta, unde este prezentă o adevărată eșarfă pAvloposadicică, de exemplu, aruncată pe o haină neagră sau frumos legată de cap.

Citește mai mult  Bratara Swarovski

La stratul de blană, stratul de blană sau ascuns, mănunchiurile sunt cele mai bine montate, fabricate din aceeași blană. Atunci imaginea arată foarte armonioasă și holistică. Același lucru se poate spune când mănunchiul sunt aleși la antet sau eșarfă. De exemplu, hack-urile Mitk sunt niște mănuși perfecte de dungi subțiri de nurcă tricotată.

Mănuși pot fi făcute din blană naturală sau artificială. Desigur, blana are o proprietate pentru a șterge, deci este mai bine să alegeți mai multe specii rezistente la uzură de blană. Poate fi mouton, blană de nurcă, doodle, vulpe, vulpi, raton. La mai puțin rezistent la uzură, dar mai democratic pentru preț, mănuși de iepure includ. De deseori coase mănuși de copii și mănuși. Blana scurtă este mai durabilă decât valul lung.

Blană de blană de la blană valoroasă, desigur, este dificil să sunăm accesoriu ocazional. Mănuși de lux de la Lynx, Saby sau Blackurki vor deveni o perlă reală în imaginea unei doamne luxoase și elegante.

Opțiuni mai accesibile pentru mănuși de blană artificială. Poate fi de lungă durată sau scurtă, imitând culoarea blănurilor naturale sau luminoase și atrăgătoare. Prețul acestor nave este destul de accesibil, astfel încât să puteți cumpăra mai multe modele diferite simultan pentru orice opțiune a îmbrăcămintei exterioare.

Furturile de blană sunt perfect combinate cu cele mai diferite fundații ale dulapului. Ei bine, dacă în imagine există încă o bucată de blană. Poate fi o pălărie de blană sau o eșarfă cu pompe de blană, o geantă de mână, decorată cu blană sau cizme de blană confuză.

Mănușile pot fi puse pe o vesta de blană și la o jachetă cu o margine de blană și la jacheta jos. În mod ideal, toate elementele de blană dintr-o singură imagine trebuie să fie făcute dintr-o clasă a blănurilor. Această imagine arată cât mai mult posibil și armonios.

Dacă mănunchiurile sunt foarte voluminoase, luminoase, pufoase, vizibile, restul hainei trebuie făcute într-un FAS destul de simplu și laconic. Și culoarea este cel mai bine să luați neutru. Apoi, mănuși vor deveni un accent luminos și vizibil în orice imagine.

Citește mai mult  Ochelari de soare vogue

Culoare

Gama de culori în care sunt prezentate mănuși de blană, este de obicei solubilă și limitată. Acest lucru se aplică, în primul rând, produse din blană naturală. Roșcată, negru, cu mitte de argint, maro și zăpadă, datorită culorii lor naturale, arata excelent cu opțiuni diferite pentru îmbrăcămintea exterioară.

Dacă mănuși sunt cusute sau tricotate cu utilizarea blănurilor artificiale, atunci nu există practic nici o restricție în alegerea culorii. Poate fi culorile apropiate de natural sau opus – luminos, contrastant: albastru, smarald, liliac, roz roz, roșu, liliac, salată, portocaliu și t.D. În mod tipic, astfel de mănuși sunt alese în tonul hainelor superioare sau a setului la pălărie și eșarfă.

Mănuși pot fi combinate din blană de culori diferite, cum ar fi alb și negru sau alb și roșu. Țesături de diferite culori, margele, pietre, ciucuri, fringe, decor metalic și tone pot fi folosite ca decorațiuni ale vechilor.D.

Mănunchiurile pot fi nu numai monofonice, ci și presate. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele combinate de piele, suede sau lână. Blana în aceste modele acționează ca un element decorativ sau marginea pufoasă. Și ca imprimare, este selectat orice desen – de la fulgi de zăpadă clasic la culori, abstractizare și ornamente orientale.

Cum de a alege?

Pentru a alege mănuși cu adevărat de înaltă calitate, cald și confortabil, trebuie să fiți atenți la mai multe puncte:

  • Cele mai rezistente la uzură sunt cusute din blană mutona, nurcă sau doodle. Ei își vor păstra aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp, nu ștergeți, nu se estompează.
  • Dacă doriți să achiziționați un lucru cu adevărat exclusiv și scump, este mai bine să vă opriți alegerea pe mănuși de la un Saby, Chernoburki sau Lyry. Ei servesc mai puțin de nurcă sau doodle mobshells, dar arata doar luxos.
  • Opțiune ieftină, dar caldă și frumoasă – mănuși de blană de iepure. Rabbit Gitens sunt foarte calde, moi, blând și plăcute la atingere. Nu este o coincidență faptul că blana de iepure este adesea folosită pentru a coase îmbrăcămintea copiilor.
Citește mai mult  Pungi pliante

  • Când cumpărați, este necesar să verificați partea implică a vegherii. Dacă acestea nu sunt cusute din piei întregi, dar vor servi mai puțin din bucăți. Cusăturile trebuie să fie bine prelucrate, netede și clare. Firele nu trebuie să rămână împreună, blana trebuie să fie omogenă și netedă pe întreaga suprafață. Furul de păr nu ar trebui să urce.
  • Mucoasa vegherilor trebuie făcută din material natural, de exemplu, bumbac, lână sau mătase. Materialele naturale posedă o permeabilitate excelentă la aer și apă, ceea ce înseamnă că mâinile vor fi calde și confortabile.
  • Și, desigur, mănuși ar trebui să fie selectate în dimensiune. Prea aproape sau prea liber va fi foarte rău pentru a încălzi mâinile.

Imagini elegante

Fur de blană de zăpadă – un accesoriu universal, care va oferi rafinării și luxului oricărui lucru, mai ales dacă este un strat de blană neagră. Mottele moi, pufoase sunt perfect combinate cu o pălărie elegantă cu pompons alb.

Furturile de blană pot fi nu numai o parte independentă de haine, ci și un element al unui set cu cască întreg. În acest caz, pălăria și mănunchiul sunt făcute din blană albă de zăpadă și decorate cu o tipărire neagră de flirt. Se pare că acest kit este foarte scump și elegant.

Blana artificială nu iese din modă! Magnificul mănuși albastre luminoase arată perfect complet cu aceeași culoare cu o ureche de pălărie. Un astfel de cască neobișnuit, elegant va atrage cu siguranță vederile entuziaste ale poporului înconjurător, datorită neuzunității și luminozității lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: