Blană de blană muton gooded

Blană de blană muton gooded

Coat de blană de blană cu o capotă – cel mai popular lucru pentru iarnă. Datorită schemei de culori diverse, un număr mare de modele clasice și de tineret, a devenit favorit de mulți de modă. Coat de blană muton este perfect combinat cu orice haine, căști, mănuși, mănuși și alte accesorii.

Particularități

Coat de blană muton cu o capotă vă permite să arătați elegant, elegant și frumos chiar și în zilele înghețate. Pantofii de blană de la noroi posedă o serie de caracteristici pe care le permit să rămână lideri printre lucrurile calde.

 1. Muton deține perfect căldură, blana este rezistentă la vremea umedă, datorită căreia se realizează durabilitatea produsului. Datorită acestui fapt, straturile de blănuri pot fi purtate până la 10 sezoane, aspectul lor inițial este păstrat de mult timp.
 2. Coaturile de blană de blană sunt perfect combinate cu absolut orice haine și accesorii. Datorită diferitelor stiluri și modele, puteți crea cu ușurință o imagine clasică sau un stil sportiv.
 3. Noile tehnologii de prelucrare a blănurilor vă permit să faceți mai subțire muton, mai ușor, pe un fel de noblețe și superb. Și designerii nu ratează ocazia de a crea un ceas de acoperire cu finisajul original. Toate aceste inovații atrag atenția și mai multă atenție la jumătatea frumoasă a omenirii.

Modele

Muton de blănuri cu o capotă sau o glugă sunt bune deoarece au o cantitate frapantă de modele. Luați în considerare cele mai populare dintre ele.

 • Shuba combinată. În acest caz, capota este făcută din Cernoburki, restul produsului este de la mutona. Arată originalul și frumos, un astfel de stil va trebui să guste doamnele care nu le place să poarte pălării.
Citește mai mult  Coat cu mâneci din piele (85 de fotografii)

 • Shub-cape. Opțiune excelentă pentru auto-doamnă fie pentru ieșirea seculară. O astfel de haină de blană implică accesorii elegante și încălțăminte din material nobil – Suede.

 • Business Lady preferă practica, dar în același timp stil și chic. Creați o imagine va ajuta la blana de blană de blănuri la genunchi cu o centură largă. Se pare la fel de bine cu pantaloni și fuste.

 • O siluetă în formă de formă creează o imagine feminină, în timp ce există o ușoară corecție a figurii – toate defectele ascunde tăierea liberă.

 • Poncho – dulap original pentru femei. Stilul de tineret obraznic este ușor creat cu el.

 • Silueta din silueta – genul clasic. Acesta va corespunde absolut tuturor, introducând imaginea de rigoare și confort.

 • Logsa Hobe este mai gasit printre haina, dar designerii acestei tacâmuri trendoase s-au mutat la stratul de blană. Shuba-Kalat un pic aduce o dispoziție nostalgică din anii 80, dar capota în vrac se întoarce la timpul nostru, făcând o imagine ultra-reală.

Lungime

Lungimea straturilor de blănuri muton variază de la șolduri scurte, abia acoperite, la lungime în podea. Fiecare model are avantajele și dezavantajele sale.

 • Pantofii scurți de iarnă sunt buni, deoarece este convenabil să se mute în mașină sau să meargă pentru orice eveniment. Dar aici pentru a merge îngheț va fi problematică.

 • Lungime la genunchi sau chiar jos – clasicul care rămâne în afara timpului. În astfel de haine de blană, este convenabil, sunt potriviți pentru orice haine și încălțăminte.

 • Dar straturile de blană din mijlocul caviarului și dedesubt – pe un amator. Ele nu sunt atât de confortabile să se miște în jurul orașului pe jos sau cu mașina, dar foarte cald.
Citește mai mult  Rabbit blană de blană rex

Culori populare

Cea mai căutată culoare – negru. Este universal și potrivit pentru orice eveniment – ieșirea și munca de seară. Negru este perfect combinat cu alte culori, astfel încât nu va face probleme ridica accesorii elegante.

nuanțe deschis – alb si bej sunt femei animale de companie. Ei fac o imagine de aer și de zbor. Aceste haine de blană uite, desigur, elegant, dar nu pentru șosete de zi cu zi. Dar pentru evenimente seculare – cea mai excelenta opțiune.

haină de blană roșu – ușor de reținut și elementul luminos de dulap de iarnă. Alte haine si accesorii sunt mai bune pentru a alege tonuri discrete. Combinate perfect cu negru.

maro deschis, gri perla, cafea și culori de nisip sunt, de asemenea, populare, arata natural și ușurința.

Imagini

Creați o imagine spectaculoasă cu o haină de blană – ușor și ușor. Haină de blană – Aproape o operă de artă, se pare superb, scump, confortabil și să dea cele mai multe sentimente plăcute în zilele reci. Următoarea selectare a fotografiilor se va dovedi!

Ce pot spune, clasicul genului, o haină de blană strălucitoare pe curea cu un element decorativ va fi decorată orice femeie. Este destul de universal – puteți merge la serviciu și puteți utiliza pentru a vizita restaurantul. Da, și orice haine sunt perfect combinate cu ea.

Coat de blană neagră cu centură din piele diluează plictisitor viața de zi cu zi cu farmecul său. Opțiune excelentă pentru fiecare zi, care va juca vopsele noi datorită accesoriilor luminoase.

Într-o astfel de haina de blană, puteți crea nu numai o imagine clasică, ci și stilul de tineret, adăugând legături negre și uggs.

O haină de blană maro alungită, deoarece este imposibil să se încălzească în cel mai sever îngheț. Ea protejează de frig și de vânt, dând căldură și mângâie proprietarul ei.

Citește mai mult  Ce să poarte un semi-strat de trandafir?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: