Brățară de fitness Xiaomi mi bandă

Brățară de fitness Xiaomi mi bandă

În ultimii ani există o pasiune masivă pentru un stil de viață sănătos . Din ce în ce mai mulți oameni sunt îndrăgostiți de sport, turism, tipuri active de recreere și divertisment, urmează serios figura și nutriția lor. Baza instruirii sănătoase de succes și a unei organizații competente de recreere cu drepturi depline, sistematizarea încărcăturilor și controlul în timp util asupra stării organismului.

Aici toate avantajele brățeniei fitness – o varietate de ceasuri inteligente, concepute pentru a servi ca asistent de încredere pentru cei care nu sunt indiferenți față de modul sănătos de viață al oamenilor.

Caracteristici și avantaje

Progresul tehnologic vă permite să implementați un număr mare de gadget-uri diverse care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. Unele dintre ele sunt încă meritate de lux inutil, altele sunt introduse ferm în utilizarea de zi cu zi. Ultima categorie include un dispozitiv util ca o brățară de fitness.

Dispozitiv tehnic multifuncțional, purtat pe încheietura mâinii, umplut cu senzori de calibru diferit – datorită acestui fapt, va face informații detaliate despre activitatea zilnică a proprietarului.

Inregistrat:

  • Distanța și numărul de pași+
  • Ritmul inimii și frecvența pulsului+
  • Temperatura corpului și calorii au ars.

Brățara, cunoscută și sub numele de tracker, este sincronizată cu un smartphone prin Bluetooth, care lucrează pe orice platformă, transmite date și acumulează statistici într-o aplicație specială gratuită și convenabilă Mi Fit. Posibilitățile bogate ale organizatorului vor ajuta în mod necesar la pregătirea planurilor sportive și de sănătate, controlul realizărilor. Există, de asemenea, un feedback – un gadget de vibrație ușoară notifică despre provocările și postările primite.

Somnul sănătos este o componentă importantă a succesului oricărui sportiv și a unei persoane active. Odată cu debutul nopții, se manifestă cea de-a treia caracteristică importantă a lucrării brățeniei pentru fitness – măsurarea intensității mișcărilor într-un vis, trackerul determină cantitatea și lungimea fazelor somnoroase (a devenit de mult cunoscut fapt – Pentru un ciclu de somn, creierul se află într-una din cele două stări alternante: vis rapid sau lent).

Pe baza informațiilor primite, ceasul de alarmă „inteligent” preia timpul trezirii, optim pentru obținerea unei încărcări eficiente de veselie și energie pentru întreaga zi și bunăstare.

Caracteristicile și funcțiile modelelor sport Xiaomi Mi

Versiunea inițială a benzii inteligente MI Banda 1 de la emblematica electronicii chineze de înaltă calitate Xiaomi a apărut în iulie 2014 – și a provocat imediat o agitație gravă pe piață. Luați în considerare tot faptul că, apoi liderii asistenților pentru fitness Jawbone în sus și Fitbit, noutatea a fost distinsă printr-un preț dehâncuit accesibil și o baterie greu (până la 30 de zile de funcționare continuă fără reîncărcare).

Gadgetul se remarcă pentru compactitatea și simplitatea extraordinară. Echipamentul a inclus doar două componente – un bloc oval mic (doar 5 g de masă și o dimensiune cu o monedă penny, plus absolut nu se tem de apă și rece), curea de silicon elegantă confortabilă (8 g).

Spre deosebire de mâna voluminoasă și întârziată a ceasurilor inteligente, formatul modest al trackerului absolut nu face dificilă mișcarea mișcărilor, agățându-se pentru haine și nu își amintește încă o dată în timpul fitness, de lucru sau de somn – ceea ce vă permite să purtați să purtați dispozitivul de zile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: