Bratara de fitness Garmin

Bratara de fitness Garmin

În ritmul rapid al zilei moderne, nu faceți fără anumite dispozitive care acționează ca asistent menit să mențină sănătatea, echilibrarea activității fizice și odihnă. Astăzi, piața internă are o gamă largă de astfel de dispozitive. Brățara de fitness a lui Garmin – un obiect gadget util, un fel de organizator care are o serie de funcții. Marca comercială pune funcționalitatea prioritară a dispozitivelor, fără a uita de designul elegant.

Ce este eu?

Nu este un secret că pentru a menține sănătatea și bunăstarea unei persoane are nevoie de o mișcare activă pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, ritmul vieții și de rutină este diferit. Este pentru astfel de oameni, precum și aderenții unui stil de viață activ, a fost dezvoltat un ceas de brățară unic, care monitorizează perioada de inactivitate și oferă un semnal sonor special, spunând proprietarului nevoii de a se deplasa.

Este destinat celor care au nevoie de motivație pentru a-și îmbunătăți forma fizică.

Tracker-brățară este un dispozitiv mic care arată ca o brățară de ceas și efectuează o serie de funcții, urmărind perioada de activitate umană. Funcționalitatea unui astfel de dispozitiv depinde de model, cu atât mai mult posibilitatea sa, cu atât mai scumpe.

Care este arătat?

Garmin Tracker Bracelet stabilește standarde speciale și reguli de fitness. Este necesar nu numai în cazurile de încălcări ale organelor interne, ci și să mențină forma fizică.

Este un stimulator de activitate și are indicatori buni în astfel de cazuri:

 • obezitate+
 • stil de viata sedentar+
 • Durere în picioare asociate cu supraponderali+
 • Apariția scurgerii respirației+
 • muncă sedentară+
 • Frecvente deprimate+
 • complexul nesănătoase+
 • Formare sportivă.

Tracker este necesar pentru cei care sunt configurați serios să-și schimbe stilul de viață sau să îmbunătățească forma sportivă.

Care sunt funcțiile unei brățară de fitness?

Acest obiect gadget este capabil să urmărească dinamica claselor proprietarului, controlează greutatea, stimulează atitudinea atentă față de sănătatea sa. SPORT WATCH „Garmin” sunt un fel de alternativă la instructorul de fitness, care este aproape de student într-o zi.

Citește mai mult  Cât de mult este Rubin?

Tracker:

 • ia în considerare cantitatea de distanță parcursă pe zi+
 • analizează o rată de recreere calitativă+
 • Afișează volumul caloriilor uzate+
 • determină rata calorii, eliminând experiențele pentru fiecare produs consumat+
 • Controlează nivelul exercițiului fizic+
 • Puneți modul individual de antrenament+
 • crește treptat sarcina fizică+
 • mărește eficiența oricărui tip de activitate fizică.

Astfel de accesorii sunt o descoperire reală pentru iubitorii de fitness și exerciții sportive, ele sunt potrivite pentru adepții unui stil de viață activ. Brățările sportive vor fi utile la trecerea încărcăturilor, ciclismului, înotul.

Modelele sportive inteligente nu numai că raportează necesitatea de a se deplasa, dar, de asemenea, ajustați nivelul activității fizice. Trebuie să alegeți modelul, luând în considerare caracteristicile importante: cineva este suficient de control al pașilor și, în alte cazuri, este important să aveți funcții suplimentare.

Prezentare generală a modelelor populare

Garmin produce o gamă largă de trackere. Ei au un design la modă și laconic în stilul minimalismului. În exterior, designul este trackerul însuși și o curea de la rezistente la plastic durabil și moale la sarcini mari. Dispozitivele companiei sunt recunoscute ca gadget-uri de înaltă calitate și funcționale. Acestea sunt rezistente la uzură și se evidențiază printre analogii altor branduri datorită transferului de date cel mai precis (eroarea nu depășește 5%).

Printre gama de modele, Vivosmart HR, Vivofit 3, Fenix ​​5 este cel mai solicitat. Acestea sunt motive excelente care pot ajusta activitatea fizică în funcție de ritmul specific al vieții.

Vivosmart hr

Este o brățară de fitness scumpă care au o mulțime de caracteristici avansate. Dispozitivul superior are un senzor de ritm cardiac încorporat, care vă permite să urmăriți propriul impuls în timpul zilei.

Citește mai mult  Brățară din mentalalizare

Rezoluția ecranului modelului este mult mai mare decât versiunile anterioare. Tracker are un afișaj elegant monocrom. Spre deosebire de modelele trecute în loc de silicon, un bloc cu electronică este închis cu un ecran de protecție special din plastic. Butonul de control are o apăsare elastică, eliminând dispozitivul aleator care pornește.

Datorită unei brățară de silicon confortabilă și moale, stați pe ceasul sporturilor de mână este convenabil, fără a provoca disconfort. Acest lucru creează o fixare densă necesară pentru funcționarea corectă a senzorului ritmului cardiac.

Afișajul are o strălucire externă, dacă lumina este lovită la care imaginea este mult mai bine vizibilă. Tracker poate fi folosit ca wristwatches. În același timp, îl puteți configura astfel încât informațiile necesare să fie întotdeauna la îndemână.

Acesta este un model impermeabil al unei brățară de fitness. Este rezistentă la presiune până la cinci atmosfere, echipată cu un vibromotor, are funcții de notificări și mesaje de citire.

Pentru a lucra cu tracker, trebuie să stabiliți o aplicație mobilă special dezvoltată, care vă permite să conectați dispozitivul la PC, eliminând necesitatea de a lucra cu smartphon. După descărcare și identificare, toate lucrările vor fi efectuate cu aplicația Garmin Connect.

Bratara nu numai că conduce colectarea datelor, are statisticile privind starea de sănătate a proprietarului. El înțelege tot felul de efort fizic, se distinge prin acuratețea măsurătorilor, fiabilitatea în.

În detaliu despre OsBelels și funcțiile acestui model, puteți învăța din următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: