Bratari cu gravare

Bratari cu gravare

Bratara – una dintre cele mai practice bijuterii. Este ușor de ales și ulterior – pentru a combina cu diferite stiluri în haine. Un astfel de produs este remarcabil de potrivit pentru aspectul de zi cu zi și de seară. Dacă doriți să faceți un cadou de la acesta, care va fi amintit pentru o viață – alegeți brățări cu gravură!

Particularități

Bratara femeilor cu gravare – o solutie mare pentru cei care cauta unicitatea decoratiilor lor. Un astfel de produs va cauza întotdeauna căldură și amintiri plăcute. De asemenea, puteți achiziționa astfel de brățări ca un cadou. Pentru aceasta există multe cazuri: nașterea unui copil, felicitări pentru vacanță, recunoaștere în dragoste.

Unele femei vor dori modelele cu date de contact gravate.

Aplicați o inscripție interesantă pe o brățară din orice material. Nu contează dacă ați ales metalul prețios, pielea sau oțelul – fiecare dintre modelele similare este ușor de gravat. Mai mult, maeștrii experimentați știu cât de apreciat timpul personal astăzi. Chiar și cel mai complex proces va dura o zi medie, deci veți primi decorarea înapoi rapid și deja complet într-un alt formular.

Tipuri de gravare

Aplicarea inscripțiilor – un tip de artă foarte vechi, fără a-și pierde popularitatea pentru multe sute de ani. Astăzi au apărut multe tehnologii noi, a devenit posibilă automatizarea procesului. Cu toate acestea, mulți bijutieri se bucură de metode tradiționale, preferând să facă gravura manuală.

Metoda manuală

În ciuda saltului tehnologic mare, gravarea manuală rămâne una dintre metodele avansate. Produse care sunt ca rezultat, în apariția lor au câștigat pe cei făcuți artificiali. Cel mai des, metoda manuală este utilizată atunci când trebuie să aplicați o inscripție pe inele, decorațiuni cu țesut complex, brățări combinate. Printre dezavantajele metodei – un preț destul de ridicat și cu cât este mai lungă inscripția, cu atât mai mare va.

Dacă doriți ca inscripția să fie făcută manual, va trebui să căutați un specialist calificat – noul venit nu va funcționa.

Metoda mecanică

Aceasta este una dintre cele mai frecvente și mai ușoare metode de gravare. Inscripția inflicts o mașină specială, care vă permite să obțineți un decor înapoi rapid și ieftin. Există unele pietre subacvatice: dacă fraza dvs. este lungă, nu se poate potrivi, deoarece lucrarea mașinii este limitată. În plus, mecanismul poate face față numai unei suprafețe plane, bijuterii dur și combinate, pur și simplu nu se va potrivi.

Citește mai mult  lanturi de aur cu pietre

Metoda Diamond

Această metodă este cunoscută pe scară largă în bijuterii și gravură. Efectuează totul aceeași mașină, numai acum – cu pulverizare cu diamante. Din această inscripție este făcută mai durabilă față de toate fluctuațiile externe. Ca rezultat al procesului nu te numai de înaltă calitate, dar, de asemenea, o brățară foarte atractiv. Printre minusuri, ca și în metoda mecanică – imposibilitatea de a lucra pe alte suprafețe, cu excepția netedă.

Metoda laser

Gravura cu laser este ideală pentru cei care nu le place să-și piardă timpul. Întregul proces este foarte rapid. Câteva minute – și cazul este finalizat! Prețul este, de asemenea, foarte scăzut, deoarece bijutierii pe zi poate gravura sute de produse. Șef minus – decorarea rezistenței la uzură scăzută. După ceva timp, inscripția va începe să se încheie treptat și nu va fi posibil să se bucure de pristina ei.

Modele

Sub Graving puteți ridica o varietate de modele – de la simple și ieftine la cele mai îndrăznețe soluții de design. Recent, produsele textile au fost foarte populare. Pe astfel de modele, atât inscripția brodată, cât și gravura făcută pe placa inserată.

Mai ales bine sunt potrivite pentru emoții de etno și bocho.

Bratari din pieleA devenit la modă nu cu mult timp în urmă – când străzile din orașele mari au imboldat cu un astfel de stil ca unisex. Produsele frumoase din piele au cedat perfect cele mai multe tipuri de inlay și ulterior arată foarte elegant. Alegerea a oferit brățări cu inserții metalice sau plăci.

7

Fotografii

Oricare dintre ele va sublinia perfect fragilitatea mâinii de sex feminin, creând un contrast unic între brutalitate și feminitate.

Moda și metalele prețioase treceAur, argint și platină. Perfect curat argintiu cu inscripția. Dacă vă place versiunea neagră, este foarte posibil să gravă o poveste latină interesantă, deoarece produsul va fi sub vechi. O soluție bună poate fi gravura pe aur alb, galben sau roz: nu numai că brățara în sine este luxoasă, deci este, de asemenea, o amintire costisitoare pentru o persoană. Cel mai scump la preț – bijuterii de platină.

Citește mai mult  Totul despre metalul negru de aur

Prin achiziționarea unui astfel de decor, vă veți accentua gustul și statutul în societate.

Brandurile celebre de bijuterii nu ocupă, de asemenea, brățările de supă cu inscripții. În colecții noi, puteți găsi adesea uimitoareModele din pietre prețioase și semi-prețioase, precum și din perle. Combinația de perle alb-negru este foarte elegantă, echipată cu placă din oțel inoxidabil. Dacă perlele nu sunt ale dvs., puteți ridica cu ușurință produse minunate cu Malachit, Ametist, Aquamarin. Din cele mai prețioase bijuterii gravale cu diamante, safire, smaralde și rubine.

Inscripţie

Picking fraze pentru gravare, multe fete deja știu ce ar dori. Cu toate acestea, uneori este posibil să se piardă într-un număr mare de fraze și expresii înaripate. Bijuterii spun că cel mai adesea alege propriul nume. Este cel mai simplu, dar și foarte elegant.

O astfel de brățară poate fi purtată cu diferite stiluri de haine (cu excepția afacerii oficiale).

Dacă vă place Brevity, faceți o inscripție scurtă, dar semnificativă. Frumos în căutarea recunoașterii în dragoste în limbi străine, recunoștință, cuvinte de promisiuni. Perfect arată ca o brățară cu inscripția „Love”: un astfel de accesoriu va spune imediat despre sentimentele tale. Alte cuvinte similare sunt foarte frecvente: „Te iubesc”, „lumea mea”, „cu dragoste”. Dacă cumpărați o brățară nu ca un cadou, dar tu, comandați inscripția, care va fi un adevărat secret altora.

Un pic mai scump va costa fraza de magneziu, dar ele sunt suficiente pentru a gravura sa fie dreapta. Produse cu proverbe latine, cuvinte englezești interesante, fraze acoperite din cărți și filme arată superb.

Ca diversitate, pictura punctuală este potrivită – o astfel de gravură arată proaspătă și modernă. În fraza dimensiunii medii, puteți include o amintire interesantă din trecut. Oferind un astfel de cadou, veți veni cu o persoană pentru a uita de un timp comun plăcut.

Citește mai mult  Platinum Inele de nunta

Fraze lungi și originale, care pot conține citate volumetrice, spițe preferate, confesiuni la scară largă sunt populare. Cu toate acestea, merită să ne amintim că, cu toate acestea, este o sora de talent. Adesea în unul sau două cuvinte pot fi exprimate mult mai mult decât într-o expresie lungă și voluminoasă.

Cu ceea ce trebuie combinat?

Bratari cu gravare – decoratiuni universale. Ele pot fi puse pe ele, alegând aproape orice imagine. Totul depinde numai de material. Fetele care le plac stilurile extravagante de tip Boho, stilistii recomanda sa cumparam modele textile sau otel. Va fi bun pentru brățări din lemn, os, combinate și, în plus, le decorează cu pene de păsări sau cu figuri simbolice.

Stilul Kezhual, deoarece este imposibil să se potrivească produselor din piele cu inserții metalice sau nituri. Ele pot fi puse pe o cămașă, blugi, cămașă, tricou și alte haine casual. În direcția Kazalului, modelele de perle și pietre semiprețioase arată bine. Dar când puneți modelul Pearl, încercați să adăugați imaginea monotoniei și a culorilor întunecate.

Merită să ne amintim: dacă decorarea dvs. din piele, atunci alte accesorii ar trebui să se apropie de ea.

brățări GRAVATE nu au voie să se decora chiar dacă aveți de gând să o petrecere seculară. Doar pentru aceasta, selectați produsul din metale prețioase. Sub rochia cu sânii închise, modelul masiv cu pietre, costumele unui alt tip pot fi combinate cu mai multe opțiuni laconice.

Nu este recomandat să purtați simultan un pandantiv – este mai bine să vă atrageți atenția asupra cercetătorilor de design similar.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: