Bratari de fitness pentru înot

Bratari de fitness pentru înot

Înotul este unul dintre cele mai bune sporturi pentru menținerea promovării tonului și a sănătății. Pentru a face formarea mai interesantă și mai eficientă, magazinele sportive oferă multe gadget-uri. Una dintre ele este brățări de fitness pentru înot, care vă va permite să știți clar cât de eficientă a fost ocupația dvs.

Particularități

Brățara de fitness pentru înot este o mică jantă care pune mâna imediat înainte de antrenament. Pentru cei care sunt implicați în mod serios în acest sport, acesta este doar un accesoriu indispensabil. Trackers sunt diferite în felul lor și funcții, cu toate acestea, caracteristica lor se reduce la una – asistență în lecție. Înot brățări în piscină au un număr de caracteristici utile – distanța de numărare, calorii, puls. Având un model similar, este foarte ușor de a urmări cât de multe calorii puteți arde într-o oră sau două.

Desigur, orice brățară de fitness pentru piscina impermeabil. Înțeles impermeabilitate completă, și nu un hit aleator sub duș. Cu o astfel de brățară puteți înota calm, fără să se teamă că se va rupe, și chiar se arunca cu capul, cu o adâncime mică. În plus față de această funcție utilă, tracker poate urmări, de asemenea, locația.

Iar pentru doamne foarte ocupat sunt dispozitive care vor trimite notificări despre apelurile și mesajele primite.

Cele mai bune modele

Tipuri de brățări de fitness Există multe, iar fiecare dintre ele are avantajele și dezavantajele sale. Eliberați trackers Diferiți producători, găsiți într-adevăr atât opțiunea bugetară, cât și accesoriu, echipat cu toate caracteristicile posibile.

Xiaomi mi

Xiaomi Mi – Bratara inteligentă, ideală pentru începători:

  • El este foarte impermeabil, lung nu necesită reîncărcare și are un preț destul de democratic.
  • Accesorii calculează cu ușurință distanța pe care ați navigat, impulsul, precum și pierdut în timpul cursurilor de calorii.
  • Are atât o funcție de notificare a apelurilor și a posturilor primite.
  • „Xiaomi mi” – o brățară inteligentă, ceasul de alarmă poate fi configurat astfel încât să țină evidența fazelor dvs. de somn și să se trezească la cel mai favorabil timp.

Misfit straluceste

Sports tracker Misfit Shine are toate caracteristicile necesare pentru înotul de înaltă calitate. Furnizate în diferite culori, el va fi perfect potrivit pentru femeile de toată vârsta. Un design interesant și posibilitatea unui alt tip de închidere a făcut acest model unul dintre cele mai populare. Trackerul va calcula pulsul într-un calm și starea activă, și va da, de asemenea, informații despre caloriile arse.

Din dezavantajele puteți marca lipsa de ecran.

Polar Buclă

Modelul numit Polar Buclă cele mai aprecia scafandri si scufundari. Produsul a fost proiectat special pentru simulare de 20-25 metri. Bratara are un ecran, incuietoare durabil și de urmărire excelentă a activității fizice. Minus un astfel de model constă în absența unui pulsometer, precum și în închiderile frecvente ale fluxurilor de apă.

Cu toate acestea, problema este rezolvată ușor – pentru pulsometer pot fi achiziționate separat, precum și un tricou special de fixare a butonului.

Orbit Runtastic

Runtastic Orbit – una dintre cele mai strălucitoare și mai saturate brățări pentru piscina. Scufundări cu el nu este recomandat, dar pentru înot non-profesionale este destul de potrivit. Accesoriu poate sincroniza cu ușurință cu un smartphone și există o serie de distanțe. Completați cu acest model, mergeți curele suplimentare și elemente de fixare.

Dezavantaj – nu pulverist.

Garmin

Fitness Tracker Garmin este un model inteligent care nu numai că poate număra distanța, dar distingerea stilului înotului tău. Brățara este foarte impermeabilă, potrivită pentru scufundări cu 50 de metri. Măsoară numărul de mișcări, timpul petrecut pentru depășirea distanței, precum și în vacanță. Dispozitivul se motivează foarte mult la dezvoltarea stilului corect de înot – pentru că veți primi ochelari, în timp ce greșelile vor fi recunoscute pur și simplu. Modelul are un factor negativ – nu ia în considerare pulsul.

Prezentarea generală a modelului Garmin pentru înot poate fi vizualizată în următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: