Cap-hood

Cap-hood

Moda merge în mod constant într-un cerc. Diferitele modele devin populare, apoi își pierd relevanța, iar în câțiva ani le vedem în toate colecțiile la modă de designeri de conducere. Deci, capacul sub formă de capotă devine popular la modă cu frecvență de invidiat. Multe fete care urmează noutățile au acordat deja atenție acestui detaliu elegant al hainelor superioare și se gândeau la modul în care se numește atât de confortabil și practic. Răspundeți în articolul nostru.

Un pic de istorie

Capor a apărut la începutul secolului al XIX-lea: servitoarele au început să poarte o căptușeală, care a fost printre media dintre o pălărie și o capetă. Pentru comoditate, a fost legat de panglică din Atlas. Una dintre cele mai recente boom-uri de pe Cappon a venit la mijlocul anilor 1990, iar astăzi hotează din nou în modă.

Ceea ce este atât de bun cap-hood?

Iubitorii de lucruri originale și practice capppon vor avea cu siguranță gust. Dispare imediat o astfel de întrebare ca o combinație de culori și textura capacelor și eșarfă, și accesoriile pentru el pentru a alege mult mai ușor. Kapor este bine încălzit în umeri de vreme rece, gât, cap și urechi datorită volumului său.

Toată lumea vrea să aibă stilul frumos chiar și în timpul iernii, iar cu un capac obișnuit este aproape imposibil. Unul dintre cele mai mari avantaje ale capacului este că nu strică coafura, pentru că nu se potrivește aproape de cap.

Este atât de convenabil – când intrați în cameră și promiteți partea superioară a capponului, pe umerii dvs. există o eșarfă elegantă largă și când trebuie să ieșiți din nou la stradă, îl puteți purta înapoi într-o singură mișcare. Opțiune ideală pentru locul de muncă.

Noutăți la modă: varietate de modele

Împreună cu o eșarfă și eșarfă de eșarfă-pălărie de eșarfă cucerește din ce în ce mai mult un loc sub soare. Astăzi în moda complet diferite modele ale acestui accesoriu. Blană naturală și artificială, fleece și tricotaje, bumbac și lână sunt cele mai populare materiale pentru fabricarea capacului.

Citește mai mult  Brățară cu țesuturi și Bismarck

Cele mai relevante și elegante – modele tricotate, au o împerechere mare și medie. Dacă luați o eșarfă largă și lungă, pliată în jumătate și coaseți puțin pe una din linii, se dovedește un accesoriu elegant cu propriile mâini. Capetele lungi ale capposului pot fi înfășurate frumos în jurul gâtului și fixează tija sau floarea.

Pentru confort pe unele modele există elemente de fixare, astfel încât să puteți ajusta circumferința și, prin urmare, să creați mai multe modele de la o cappică.

Purtând un capo pe care îl puteți combina cu hainele de top ale tuturor stilurilor. Se armonizează perfect cu un strat și jachete de toate modelele și florile, cu sucuri și haine.

Fur Kapor este unul dintre cele mai elegante produse noi. Potrivit ca blană naturală și artificială. Capor poate fi complet blană sau având un finisaj de blană, un astfel de accesoriu atrage întotdeauna vederi, luxul și chicul său nu vor rămâne neobservate! Desigur, are o căptușeală de țesut.

Versiunea cea mai scumpă a capacului de blană – acestea sunt produse din piei dintr-o singură bucată, ele sunt cele mai calde. Mai mult buget, dar nici o opțiune mai puțin frumoasă poate fi o căptușeală din bucăți de blană. Pentru fabricarea sa, blana este tăiată pe benzi subțiri, care sunt apoi asociate cu fire elastice. Această tehnologie de lucru cu blană a apărut relativ recent, dar a găsit deja numeroși fani.

Purtați o durere de cap de blană-eșarfă cu o haină având o manșetă din aceeași blană sau cu o haină de blană. Pentru o haină, acest accesoriu nu este foarte potrivit, deoarece va fi ponderarea imaginii, creați un sentiment de incompletență.

Citește mai mult  Uita-te pentru femei Guess

Cine vine?

Acest accesoriu este universal nu numai ceea ce este potrivit pentru hainele superioare ale oricărui stil, dar și pentru că va fi o decorare frumoasă pentru femeile din toate grupele de vârstă. Principalul lucru este alegerea unei combinații de culoare și textura unei capace și îmbrăcăminte de exterior.

Continuând subiectul la modă acum subiectul rănirii, cavitățile pentru fete tinere au culori strălucitoare și urechi drăguțe animale. O soluție neobișnuită pentru fetele care nu se tem să încerce o imagine răutăcioasă.

Capor și îmbrăcăminte de exterior: Cum se combină stiluri și culori?

Acest accesoriu de la sine este interesant și poate juca prima vioară, astfel încât într-o pereche la ea trebuie să alegeți hainele de top ale tonului și modelele care vor fi complementare modest ale capoului și să nu tragă toată atenția. Îmbrăcămintea ar trebui să accelereze imaginea.

Pentru a crea ceapă umplută cu eleganță, este suficient să alegeți un strat delicat de cașmir și un capor de la bumbac subțire sau angora. Blana de blană va fi grozavă pentru a armoniza cu un capr de blană.

Îmbrăcămintea în populare și iubită Multe stil de modă casual va fi foarte profitabil să se uite cu o înghețată și chiar un tricotat puțin dur.

Pentru a alege corect culoarea capacului, trebuie să acordați atenție la ceea ce colorați geanta, pantofii și mănușile. Dacă imaginea mai apropiată se află într-un stil romantic, atunci cel mai probabil alegeți Top îmbrăcăminte în culori pastelate, apoi eșarfa capacului ar trebui să fie albă, albastră sau roz.

Dacă sufletul întreabă culori strălucitoare, atunci veți arăta irezistibil în capul culorilor purpurii, verzi, roșii și albastre. Creați o pereche de culori sub formă de accesorii din tonul în acest caz nu este necesară, există riscul de a supraviețui și în loc de un arc elegant pentru a obține un prost.

Culori universale, cum ar fi gri, alb, negru și bej, arata grozav cu toate hainele de sus. Dacă vă este frică să nu ghiciți cu crearea unei imagini elegante, opriți alegerea dvs. asupra culorilor universale.

Citește mai mult  Rucsacuri de devenite

Ceapă elegant: sfaturi

Un strat clasic de lână și un capor mare de împerechere este foarte bine armonizat între ei și creează o imagine a unui elegant și original. Dacă sunteți în căutarea pentru ansamblul perfect, atunci un strat clasic cu un singur breasted, al cărui umbră va fi ușor mai întunecat sau mai ușor decât capacele eșarfă, exact ce nevoi. Acest lucru se aplică nuanțelor de negru, gri și maro. Deoarece aceste culori aparțin clasicilor, ei vor arăta întotdeauna destul de elegante și câștigătoare.

Imaginea mai sofisticată poate fi obținută dacă cu aceeași soluție de culoare pentru a reda un pic cu textura, de exemplu, o cavitate poate fi o împerechere mai mică și îngrijită, așa că va arăta mai moale și feminină și perfect echipată cu haine de top.

Imaginea din stilul militarilor este încheiată armonios capo-ul de împerechere mare de la firul grosier de nuanțe maro, bej, măslini și negru.

După cum sa menționat mai sus, capacele sunt foarte populare sub formă de diferite animale. Kapor este unul dintre cele mai convenabile elemente ale hainei superioare tocmai pentru realizarea acestei idei. Zvososhoshapki arata bine nu numai pe copii, ci și pe fete.

Posedând cel puțin abilitățile inițiale de tricotat sau croșetat, puteți crea un accesoriu elegant și neobișnuit. Și dacă considerați că acum, în hainele și accesoriile de tendință manual, adică, create de propriile mâini, puteți obține două plăceri la o dată – o nouă lucru frumos și actualizat pentru dulapul și plăcerea de la procesul creativ. Principalul lucru nu trebuie să fie confundat în alegerea firelor pentru produs. Dacă strada este încă destul de rece, este mai bine să alegeți fire cu un conținut ridicat de lână, angora și mohair. Dacă intenționați să creați sau să cumpărați o capetă de primăvară, acordați atenție modelelor de la acrilic, vâscoză și bumbac.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: