Jacheta pentru femei din piele cu Hood – Hit în acest an

Jacheta pentru femei din piele cu Hood - Hit în acest an

Jacheta din piele cu glugă este un lucru convenabil și practic care a devenit o lovitură reală a sezonului curent. Spre deosebire de o rădăcină sau o jachetă pe o bandă elastică, este mult mai bine să vă protejați de vânt și de vreme rea. Acest model face orice fată feminină și elegantă. Alegerea unei jachete cu glugă, asigurați-vă că gândiți-vă cu ceea ce îl veți purta pentru a arăta la modă și elegant.

Particularități

Stokes de jachete din piele cu o capotă diversă, pot fi interpretări pe subiectul lui Cososhi, bombardier, sacou. Caracteristica principală este prezența unei capote.

Hota este de două tipuri:

  1. „Schalke”+
  2. Otkidna.

Prima este o simbioză a capotei și a gulerului, în special luxos, el se uită la jachetele de iarnă, confundate de blană. Dacă nu o puneți pe cap, el va fi în fruntea gâtului, ca o eșarfă de blană. În forma aparentă, el încadrează ușor fața și nu strică coafura.

Capota pliabilă se află pe cap destul de strâns, iar în forma prăbușită își salvează forma. Se poate găsi pe o jachetă de orice stil, spre deosebire de „Schalki”, care de obicei completează modele elegante feminine de jachete din piele și straturi scurte.

Tipuri de sezon

Iarnă

Datorită eforturilor de designeri, jachetele din piele de iarnă sunt reprezentate de o varietate de culori și modele. Fiecare fată poate alege opțiunea corespunzătoare pentru figura sa.

Având în vedere climatul dur al țării noastre, merită să acordați atenție modelelor alungite până la mijlocul șoldului, care este ideal atât pentru muncă, cât și pentru plimbări pe termen lung.

Ideal în cazul în care jacheta de iarna va fi suplimentat cu o hotă de blană. Acesta nu este numai frumos, dar, de asemenea, practic pentru fete care nu le place să capace de uzură.

Dacă sunteți proprietarul unei talie frumos, asigurați-vă că pentru a sublinia modelul ei cu o curea, iar fetele cu o burta mica este mai bine să aleagă o linie dreaptă, sacou ușor montate.

Demi-sezon

O astfel de jacheta piele este ideal pentru offsension. Este mai subțire, mai ușor și mai convenabil, deoarece nu are nevoie de un subtest suplimentar și blană rupte.

O capota din piele de lumină va proteja împotriva ploii și a vântului, astfel încât să nu fie frică de vreme rea.

Orice model va arata original și elegant, dar este deosebit de merită atenție modelelor combinate – pielea cu piele de căprioară, cu tricotaje tricotate și alte materiale. Aceste detalii vor ajuta să iasă în evidență în mulțime și accentuează gustul tau mare.

cu blana

O geaca de piele cu blana naturala poate fi numit standard de eleganță și stil. Merită să luăm un model care se așează perfect pe figura dvs., deoarece pentru iarna nu este foarte potrivit o jachetă gratuită, va fi rece în ea.

Alegerea unei jachete de iarnă, acordați atenție nu numai la rândul de blană, ci și pe acoperirea blănurilor din interiorul sacoului. Pentru căptușeală folosită în mod obișnuit de oaie, nurcă sau castor. Mai multe opțiuni bugetare pot avea un blănăr artificial, care este inferior natural în proprietățile sale de izolare termică.

Cu fulgere pe capotă

Modelul cu fermoar pe capotă arată foarte interesant și neobișnuit. În jachetele de iarnă, decorul de fulgere poate fi combinat cu tăietura de blană. Deoarece blana în jachetele de demi-sezon este rar folosită, fulgerul însuși joacă rolul unui element decorativ.

Șarpele este situat inițial pe cusătura medie. Dacă este dezbrăcat, capota se poate transforma într-un guler neobișnuit. Un astfel de model este potrivit pentru experimente.

Lungime

Mic de statura

Jachete o astfel de lungime sunt populare în rândul fetelor tinere, cu o figură bună. Ele sunt perfecte pentru offseason. Le poți purta cu pantaloni, blugi, fuste și rochii. Într-un cuvânt, cu orice haine care combină stilul, tăierea și culoarea.

Lung

Adesea, jachetele lungi sunt purtate în timpul iernii, deoarece sunt bine protejate de frig și vreme. Ele sunt bune pentru că sunt potrivite pentru fete cu forme. Modelul unei tăieri libere va ajuta la ascunderea unei burse problematice, iar o jachetă montată cu o centură se va potrivi proprietarilor unei talie subțiri și coapsei largi. Jachete suplimentare sunt cele mai bune combinate cu pantaloni, blugi și rochii tricotate.

Tendințele modei ale acestui an

Mulți designeri vedem jachetele din piele alungită, confuz de blană pe capotă. De asemenea, populare jachete scurtate cu hote pliabile. Acestea sunt piele Koshuhi, bombardiere și jachete clasice.

Adesea există modele cu mâneci contrastante sau hote care sunt realizate din țesătură strânsă. O astfel de simbioză a mai multor texturi arată foarte atractivă.

Dacă vă place jachetele de parcare, acest sezon ar trebui să dea preferință unui model din piele cu o capotă. Ele arata mult nobila decat parcurile textile obișnuite, astfel încât acestea pot fi combinate nu numai cu zi de zi, dar și cu îmbrăcămintea de afaceri.

Gama de culori nu este prea diversă. Jachete negre plumb, dar puteți întâlni, de asemenea, modele de nuanțe mai complexe: cărămidă, rugină, pudră, ciocolată, smarald, gri, lână de cămilă. Deoarece acestea nu tolerează concurența, este necesar să le combinăm numai cu haine negre.

Trendy Luca: Ce să purtați cu?

Jacheta din piele cu o capotă combină aproape cu orice haine. Din moment ce ei le poartă cel mai adesea atunci când vor să protejeze împotriva vântului și vreme rea, liderul câștigător este blugi, pulovere simple și alte haine de stil casual.

Rochie de Burgundy Light arată foarte elegantă în combinație cu chilot negru dens, gleznă cu tocuri înalte și jachetă din piele neagră cu o capotă. O astfel de imagine este potrivită pentru o dată romantică în offseason, dacă vă decideți să treceți prin parc de toamnă.

Imagine excelentă de primăvară care este potrivită pentru o plimbare în oraș sau întâlnire cu prietenele. Skinnie confortabilă, tricou negru și espadrille, care sunt ușor și confortabil să se miște în jurul orașului. Datorită sacului roșu, imaginea arată interesantă și rău.

Imagine minunată în stilul casual, care este potrivit pentru zilele răcoroase. Negru slab, jumper gri și o jachetă cu o căptușeală în vrac nu vă vor lăsa să înghețați. Complement imaginea unei cizme de glezna pe un toc și o pungă în vrac, în care vă puteți pune tot ce ai nevoie.

Interesant imagine pentru proprietarii o figură subțire. jambiere gri, tunica si scurtat culoarea nisipului cu o glugă de blană vrac. imagine excelentă, completate de Snickers confortabile, în care puteți merge la cumpărături sau plimbare.

Negru Rough este întotdeauna o versiune win-win. În acest caz, este un add-on a unei imagini interesante. Ușor alungită bluză, lapte scurtat bluză de culoare și slab cu găuri în genunchi. Totul arata foarte elegant. cizme confortabil pe un toc gros și un rucsac din piele completează cu succes imaginea. Ideal pentru orice caz Outfit informale!

Jacheta din piele cu glugă perfect amortizată în orice cod vestimentar. Acesta este un indicator de stil și bun gust. În ea vă va arăta întotdeauna minunat, comoditate sentiment și confort.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: