Ce deget am transporta inelul de logodna?

Ce deget am transporta inelul de logodna?

Propunere de mâini și inimi – una dintre cele mai romantice momente în viața viitorului cuplu conjugal. Un tânăr este îngrijorat înainte de problema principală în viața lui, gaday, va ales „da“ lui spun. Și pentru fete, vorbire de foc și inelul de logodna devine o surpriză furtună. După cuvintele de dragoste se spune, viitorul mireasa în semnul pune consimțământului un decor deget.

Caracteristici ale tradiției

Tradiția de a da în timpul sentinței bijuterie a venit în țările din Europa de Est din Vest. Inel ca un cadou simbolizează seriozitatea intențiilor și sinceritatea sentimentelor de viitorul mire. Fata ia decor ca dovadă că ea este gata să-și împartă viața lui rămasă cu iubita lui.

Unii tineri preferă să facă o surpriză aleasă pentru toată lumea, de exemplu, într-un restaurant sau la un eveniment solemn. Alții consideră că acest moment sunt foarte personali și au oferit propria mână și inimă singură. Cu rudele și prietenii sunt angajați deja sărbătoriți după ce a fost trimis la Oficiul de Registru.

Dreapta sau stânga

Inelul de logodnă este o decorare neplăcută, spre deosebire de nuntă. O astfel de bijuterie este în familie într-o singură copie și o poartă doar mireasa. În țările est-slavice, care includ Rusia, Ucraina și Belarus, este obișnuită să se poarte pe degetul fără nume al mâinii drepte. Aceeași tradiție și în Polonia.

Vitrele viitoare ale țărilor din Europa de Vest și America poartă un inel donat de mirele, pe mâna stângă. Cineva după ceremonia de căsătorie această bijuterie se ascunde în cutie și cineva continuă să poarte, dar deja pe mâna dreaptă.

Darul mirelui nu este acceptat să poarte direct la ceremonie, indiferent dacă femeia intenționează să o poarte după. Degetul mirelui ar trebui să decoreze inelul exclusiv de logodnă.

Conform tradițiilor slave, pe mâna stângă a inelelor sunt soți văduvi. Prin urmare, fetele noastre după înregistrare sau nu mai purta inelul de logodnă sau îl combină cu nunta. Atunci este important ca designul inelelor să se armonizeze între ele. În plus, două inele nu ar trebui să provoace disconfort al unui mâner delicat de sex feminin.

Inelul, prezentat de viitorul soț, este obișnuit să poarte pe un deget anonim. Acest lucru se aplică tuturor regiunilor, indiferent de ce mâna este acceptată să o poarte. Există multe opinii de ce degetul inelului este destinat purtării. Unii găsesc o explicație în anatomia umană – este de la cel care întinde nervul în inimă. Alții preferă mai multe versiuni romantice.

Dacă rotiți împreună palmele, luați degetele mijlocii, iar restul sunt conectate numai de tampoane, apoi puteți vedea ceva neobișnuit. Toate degetele pot fi deconectate cu ușurință, cu excepția faptului fără nume. Prin urmare, au devenit un simbol al inseparabilității a doi iubiți în dragoste.

Dacă inelul nu se potrivește

Indiferent de tradițiile și superstițiile, realitățile moderne dictează condițiile lor. Tânărul alege un inel pentru iubitul său fără ea. Prin urmare, bijuteria uneori trebuie purtată pe Finchik, la care a apărut.

În cazul extrem, puteți căuta ajutor bijutierului, astfel încât să se potrivească produsului sub degetul pe care o va purta fată.

Viitorul mirele ar trebui să fie pronunțat, alegând designul de decorare cu o astfel de condiție încât va fi ușor să facă manipularea să fie ușor. Consultanții salonului de bijuterii vor fi determinate care model se va potrivi cel mai bine. Dacă produsul are un design adecvat, pietrele sunt incomplete sau constă din diferite aliaje de aur, atunci va fi aproape imposibil să se schimbe dimensiunea acestuia.

Indiferent ce se întâmplă în timpul angajamentului, nu trebuie să căutați femeile rătăcite. Nu se potrivea inelului pe deget – nu a probleme. Puteți găsi întotdeauna soluția optimă, astfel încât bijuteria să strălucească pe degetele mirelui.

Semne și superstiții

Ceremonia de căsătorie și tot ceea ce o precedă, inclusiv angajamentul, este însoțită de numeroase semne. Ceva deja uitat sau nu respectat, transformând într-o superstiție că tinerii încearcă să nu acorde importanță. Cu toate acestea, există semne care sunt atât de înrădăcinate încât au devenit tradiții complete. Nici măcar nu neglijez cele mai sceptice perechi. Mai ales mulți crede că sunt legați de inele.

În ceea ce privește decorarea, donată să se angajeze, ar trebui să fie ascunsă de invidios de explozie, pentru a nu aduce fericirea lor familială a problemei. Bijuteriile nu pot da nimănui și, mai ales că încercați. Simbolul viitoarei vieți maritale trebuie să fie purtat fără a prelua până la ziua nunții.

Dacă mireasa viitoare va pierde un dar al mirelui, atunci acest lucru promite o viață de familie nefavorabilă sau chiar divorț. Si invers. Dacă nu sa întâmplat nimic rău cu un inel, nu a zgâriat, nu a fost răsfățat și nu a fost deformat, atunci perechea ar fi ușoară și fericită împreună.

În unele familii, inelul de angajare este făcut să transfere de la mamă la fiu. Aceasta este o tradiție minunată. Dacă familiile trăiau în siguranță, atunci decorarea mai veche și mai bogată, cu atât mai multă fericire va aduce generațiile ulterioare. Energia sa pozitivă va crește doar. Cu toate acestea, dacă părinții mirelui sunt nemulțumiți în căsătorie sau divorțați, atunci un astfel de dar nu ar trebui să fie dat iubitului său.

Pentru a afla cum să purtați în mod corespunzător inele, puteți de la videoclipul de mai jos:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: