Cum să scoateți inelul de la deget?

Cum să scoateți inelul de la deget?

Inelele sunt decorațiuni universale, sunt bucuroși să poarte femei și bărbați. Indiferent de frecvența șosetelor de bijuterii, vine timpul când trebuie să fie îndepărtați și este în acel moment dificultățile pot apărea. Nu toată lumea știe cum să îndepărteze inelul de la deget, dacă este blocat, astfel încât în ​​astfel de situații, mulți sunt nerezonabili în astfel de situații, ceea ce duce la agravarea problemei și fără intervenția medicilor că va fi imposibil să facă față.

Cauze

Principalii factori care complică procesul de îndepărtare a inelor sunt edemul sau tumora degetului, care pot apărea din diverse motive:

 • Obținerea de rănire sub formă de tăiere sau vânătăi+
 • Perioada de sarcină+
 • Consumul unei cantități mari de lichid+
 • Utilizarea excesivă a alimentelor sărate+
 • Creșteți greutatea corporală+
 • Îmbunătățirea tonului muscular datorită stresului experimentat+
 • Stagnarea fluidelor în organism datorită bolii renale.

De multe ori cauza produsului blocaj devine dimensiunea necorespunzătoare – inel mic poate fi pus pe, dar ascensorul ar fi extrem de dificil.

În cazul în care, cu toate acestea, a existat o astfel de neplăceri, nu au nevoie de mult pentru a trage și trage bijuterii – aceasta va duce la o mai mare chiar și umflarea degetelor, și poate provoca dislocarea.

Utilizarea studenti

Există unele simple și eficiente moduri de a elimina inelul de pe degetul său, în cazul în care pentru un motiv oarecare umflat sau umflarea

Ele sunt ușor de implementat și nu necesită nici un ajutor:

 • În cazul în care Edemul a fost declanșată de consumul de cantitati mari de alimente sarate este de a elimina excesul de sare și de lichid ar trebui să bea ca apă purificată mult. Deja după câteva ore, degetul va scădea considerabil în volum.
Citește mai mult  berete de vară: varietate și combinații

 • Elimină umflarea membrelor asociate cu vreme caldă, pot fi remediate cu ajutorul unor brațe de sensibilizare deasupra liniei inimii. Astfel, este un flux sanguin redus la brațul și umflarea dispar destul de repede. Pentru o mai mare eficiență, se recomandă să-i scufunde mâna în apă rece timp de 5 minute înainte de procedură.

 • Scoateți inelul din deget otokshego ajutor unsoare ca o crema care poate actiona, sampon, unguente, uleiuri, săpunuri lichide și alte substanțe care pot crește decorarea alunecare pe piele. Instrumentul selectat trebuie să fie unse cu degetul abundent, încercând să-l păstrați intrat sub inelul – ar trebui să fie produs cu atenție scrolled în jurul axei sale. Apoi, mâinile curate sau folosind lambou de țesut trebuie să fie mișcare rotativă cu precauție, pentru a scoate inelul.

 • Ajuta la reducerea baia de sare pentru umflarea mâinilor. Pentru pregătirea sa necesită o mică capacitate în care să turnați apa rece și să o adăugați la 1 oră. L. sare de masă. După dizolvarea degetului de sare pentru a scăpa într-o baie și așteptați 10 minute. Apoi, eliminând excesul de umiditate din piele, puteți încerca să scoateți inelul. Pentru o mai mare eficiență, se recomandă lubrifierea degetului cu ulei, cremă sau săpun.

 • Cazurile sunt destul de frecvente atunci când „răgușea” crește practic în piele, ceea ce provoacă edeme puternice, disconfort și uneori durere. În această situație, este posibilă eliminarea decorului utilizând un fir de lungime a contorului și un ac subțire.

Am călătorit firul în acul ochiului, trebuie să fie cu grijă cu grijă sub inelul de la unghii, iar partea rămasă ar trebui să fie acoperită strâns. Turnurile ar trebui să fie dense, fără curățare. Apoi, trebuie să trageți încet capătul firului, care este în partea de jos a degetului, până când inelul este împușcat.

Citește mai mult  brățări pentru copii

Aplicarea medicamentelor

Cu ajutorul medicamentelor improvizate, nu este întotdeauna posibilă îndepărtarea inelului – de obicei este asociată cu o rănire sau o mână care a provocat edemul. În astfel de cazuri, se recomandă recurgerea la preparate la medicamente, dar ar trebui să fie sfătuită să consulte un medic pentru a elimina reacțiile alergice.

Cel mai bun efect este furnizat prin utilizarea externă:

 • Comprese cu anestezice, de exemplu, cu procaine (Novocaina)+

 • Tratamentul cutanat cu substanțe antibacteriene – suc de aloe sau etanol+

 • Unguent antitumor de Troksevazin.

Pentru uz intern, sunt recomandate medicamente antiinflamatoare, cum ar fi Naproxen sau Diclofenac. Dar ar trebui să fie luată în considerare faptul că, spre deosebire de fondurile în aer liber, nu au un efect rapid, deci va fi posibilă eliminarea decorului cu un deget umflat numai după câteva ore.

Când este necesară asistența profesională?

Dacă, după mai multe încercări, nu a fost posibilă eliminarea bijuteriilor pe cont propriu, atunci ar trebui să căutați ajutor unui traumatolog sau chirurg. Nu este nevoie să amânați vizita la clinică, deoarece situația poate fi agravată de. Probabilitatea ca urmare a manipulărilor nereușite cu inelul să crească ieșirea degetului și acest lucru va împiedica afluxul de sânge la țesuturi.

Ca rezultat, se va dezvolta necroza, iar singura cale posibilă va fi o amputare a falanxului deteriorat.

Observând următoarele modificări ale degetului, este necesar să se apeleze la o ambulanță sau să meargă independent la art

 • Pielea strălucitoare+
 • Durere+
 • Pierderea sensibilității+
 • Edem crescut.

Următoarele metode sunt utilizate pentru salvarea degetului:

 1. Injecție antiinflamatorie. Afișarea cauzei formării tumorii, medicul va selecta medicamentul necesar medicament, care vă va permite să eliminați rapid inflamația.
 2. Dezacordul excesului de lichid. În timpul mănâncă, au pus hamul pe mâna și scoate lichidul acumulat din perie.
 3. Împărțirea inelelor. În cazuri critice, atunci când aveți nevoie să acționați fără întârziere, decorarea este cu ușurință și eliminată. Trebuie remarcat faptul că produsele populare de wolframa populare sunt extrem de dificile – este posibil să scape de ei de la ei prin stoarcere vicioasă.
Citește mai mult  Totul despre Antic Silver

Ce anume este metoda de utilizare, medicul va decide în funcție de situație. Cu o manipulare la timp a pacientului pentru a ajuta, de obicei, scoaterea inelului este destul de ușoară și rapidă.

Din păcate, în practica medicală, este rară, dar totuși există cazuri în care este necesară amputarea degetului.

Reguli de alegere și de funcționare

Dificultățile cu eliminarea inelelor pot apărea din diverse motive, inclusiv din cauza selecției necorespunzătoare și a șosetelor de produse.

Urmând regulile simple, puteți evita o situație neplăcută, păstrând nu numai degetele, ci și decorațiile:

 • Inele trebuie să fie făcute din materiale de înaltă calitate care nu sunt supuse oxidării și coroziunii+
 • Nu este nevoie să dobândiți un produs strâns care se luptă cu degetul+
 • De-a lungul timpului, inelul poate fi mic, deci ar trebui refuzat să fie refuzat să fie înlocuit de altul dacă a fost nunta+
 • Bijuteriile sunt recomandate pentru a fi îndepărtate periodic, în special înainte de curățare, proceduri de apă, precum și noaptea+
 • Asigurați-vă că ați curățat decorațiuni folosind mijloace speciale+
 • În vreme caldă, este mai bine să nu purtați inele, în special acest lucru se aplică femeilor însărcinate și a persoanelor care au o înclinare spre.

Dacă inelul este blocat, nu trebuie să fii panică și să încerci să o tragi cu mișcări ascuțite, ca urmare a unor astfel de manipulări, vă puteți răni degetul și provoca o edemă și mai mare. În absența unui rezultat pozitiv, atunci când încercați să eliminați în mod independent decorarea cu una dintre metodele propuse, trebuie să contactați trauma.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Mihaela

  Poate fi dificil să scoți un inel strâmt de pe deget, dar există câteva metode pe care le poți încerca. Una dintre ele este să aplici puțin săpun sau cremă de mâini pentru a facilita alunecarea inelului. Dacă inelul este prea strâmt și nu se poate mișca, încearcă să răcești degetul cu gheață pentru a micșora puțin dimensiunea. De asemenea, poți încerca și să aplici puțin ulei comestibil sau să înmoi degetul în apă caldă. În cazul în care inelul nu se poate îndepărta cu niciuna dintre metodele menționate, este recomandat să consulți un bijutier profesionist pentru a evita leziuni sau vătămări.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: