Cercei cu turmaline

Cercei cu turmaline

Cercei întotdeauna în orice moment, au fost cele mai atractive decorațiuni pentru femei. Acesta este accesoriul care completează imaginea, face ca fața mai atractivă, subliniază expresivitatea ochilor. Cercei, decorate cu o piatră, sunt capabili să facă o privire luminată, senzuală.

Recent, a devenit la modă să folosim un mineral cu un trecut magic. De exemplu, cercei de la turmalină, din cele mai vechi timpuri au fost cele mai populare la femei.Sa crezut că el protejează împotriva lui rău. Piatra absoarbe toată energia negativă, trecând proprietarul său doar o taxă pozitivă.

Luați în considerare în detaliu proprietățile magice și terapeutice ale pietrei, ceea ce se va potrivi reprezentanți a jumătății frumoase a cercetătorilor de turism.

Proprietățile magice și terapeutice ale turmalinei

Mineralele sunt minate în întreaga lume, dar nu toate probele sunt folosite în bijuterii. În funcție de culoarea pietrei, forța magică a fost atribuită. Cel mai puternic dintre toate este turmalina negru. Din antichitate, sa presupus că a reușit să absoarbă toată energia negativă, să protejeze proprietarul de ochiul rău, boala, pentru a proteja necazul.

Pentru răcirea pasiunii folosea mineralul nuanței verzui. Dar pentru trezirea sensibilității, dragostea poate fi folosită în decorațiunile nuanțe de roz și roșu. Posesorii de la Polychry Turmaline a fost considerat un „norocos”, deoarece piatra cu trei culori simbolizează stabilitatea și armonia.

Mineralul roșu ia ajutat proprietarul să-și dezvăluie toate talentele artistice – este o piatră de artiști, poeți, artiști.

În plus față de magie, care este posedată de minerale, el este capabil să vindece o persoană din diferite boli. Cu ajutorul acesteia, bolile endocrinei, sistemele nervoase, inimile au fost vindecate. În medicina modernă, mineralele sunt utilizate în echipamente medicale.

În viața de zi cu zi, este recomandat să instalați mineralul în apropierea televizorului, un computer, aceasta va reduce radiația ultravioletă. Sub influența căldurii, de exemplu, corpul uman, turmalina, încălzirea, radiază valurile infraroșii. Ei sunt capabili să activeze metabolismul, eliminarea toxinelor din organism. Prin urmare, purtarea constantă a pietrei are un efect benefic asupra corpului ca întreg.

Vizualizări și modele

Până de curând, turmalina nu a fost deosebit de apreciată de bijutieri. El a fost preferat de altă piatră nobilă, mineralul curent a devenit foarte popular. Decorațiuni ale acestuia arată spectaculos cu orice dulap.

Incrupă piatra în aur, argint, platină. În funcție de culoarea și puritatea mineralelor, este împărțită în prețioasă și semi-prețioasă.

Cel mai scump și mai popular este mineralul transparent al nuanțelor verzui, albastru, de zmeură. Cercei cu turmalina dau proprietarului lor Vizualizare nobilă. Produsele arata bogate si impresionante, sunt capabile sa decoreze ca o tânără și să sublinieze statutul unei doamne mature.

Cercei de la Turmalină Inlaid în aur sunt foarte populare cu femeile. Ce doamnă nu va fi bucuros să obțină un cadou atât de valoros? El îi va permite proprietarului să devină mai atractiv și mai fermecător. Mineralul permanent de purtare va face o femeie mai bună, scuti-o de iritabilitate, depresie.

Nobilimea și frumusețea mineralelor își obligă proprietarul să fie sub o singură piatră – aceleași maiestuoase și altruiste, bune și nobile. Mineralele sunt capabile să reflecte energia noastră, curată karma. Este important să vă folosiți piatra și culoarea, astfel încât să ajute la dezvăluirea persoanei în toată forța.

Care sunt cercei de turism adecvate?

În toate magazinele de bijuterii puteți vedea cercei delicate și frumoase din turmalină. Înainte de a cumpăra produsul, trebuie să luați în considerare câteva momente – semn zodiacal și tipul de aspect.

Cercei de turmalină albastru și roz va arăta bine pe doamnele de tavan cu ochi albastri și gri. Piatra va da profunzimea și expresivitatea ochilor. Reprezentanții cu piele întunecată și păr pot fi achiziționate cercei din turul roșu roșu, albastru și verde.

Minerale verzi verzi, maro și chiar o nuanță contrastantă, cum ar fi doamnelor albastre de creștere verzi. Astrologii includ un element de piatră la aer. Prin urmare, cerceii de la turmalină ar trebui să fie cumpărate în principal reprezentanților elementelor de aer – gemeni, cântare, acvariu.

Această decorare este o parte integrantă la sfârșitul imaginii unei femei care urmează tendințelor modei. Pietrele luminoase și multicolore vor permite fiecărei doamne pozitive și bucurie. Va fi capabil să dea o mulțime de energie pozitivă, să facă o femeie mai atractivă și mai fermecătoare. Alegeți cerceii și purtați-le cu plăcere, lovind stralucirea interioară din jur!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: