Cercei de diamante de aur alb

Cercei de diamante de aur alb

În prezent, decorațiile de aur alb devin din ce în ce mai populare. Cercei cu diamante de aur alb sunt folosite de cererea specială, capabilă să transforme o femeie absolută, dați-i un farmec special și chic.

Cercei cu diamante de aur alb – pentru transformarea unei imagini feminine

Aurul alb are o capacitate unică de a atașa orice eleganță specială de produs. Este bijutierii săi care consideră cea mai potrivită pereche pentru „cei mai buni prieteni ai fetelor”, deoarece trece cu succes jocul de lumină în pietre.

În acest caz, materialul este o platină alternativă mai ieftină și accesibilă și poate fi de două tipuri:

 • Noble – că în care se adaugă alte metale nobile.
 • Ok Wegal – cu adăugarea de aliaje conținând nichel.

Și aceștia și alții vor arăta grozav pe orice doamnă, indiferent de vârstă.

Cu toate acestea, a doua opțiune are contraindicații medicale pentru femeile cu un tip specific de piele, deoarece nichelul poate avea un efect negativ asupra acesteia. În multe țări, utilizarea acestui material este interzisă deloc.

Datorită compoziției sale, materialul:

 • nu pierde din vedere chiar și după șosete lungi+
 • are caracteristici fizice excelente+
 • A crescut rezistența+
 • Mai bine deține inserții prețioase și elemente decorative+
 • capabil să respingă strălucirea pietrelor prețioase+
 • subliniază frumusețea unei femei în orice atmosferă.

Accesorii reale

Inițial, cercei de aur alb cu inserții de diamante au fost considerate exclusiv un element al toaletei de seară. Cu toate acestea, astăzi există o gamă largă de gama lor și puteți găsi opțiuni, combinate perfect cu clasice și cu uzură casual.

În același timp, alegeți cele mai moderne sau cele mai frumoase foarte dificile, deoarece fiecare reprezentant al frumosului sex are gusturile sale, nevoile și conceptele lor despre frumusețe.

Citește mai mult  Ce arată lingoul de aur și cât de mult cântărește?

Cu toate acestea, există mai multe opțiuni pentru produse care sunt cele mai solicitate ca designeri din colecțiile lor corporative și doamnelor simple. Printre ei:

 • Garoafe. Mici și elegant se potrivesc perfect cu imaginea de zi cu zi. Ei vor putea să sufere și să completeze stilul de afaceri. Cercei-cuișoare pot fi realizate sub forma de dimensiuni mari sau medii a unui diamant într-un cadru simplu sau sub forma unor mici decoratiuni buclat cu pietre prețioase zgârcit.
 • Pusi. alternativă mai de încredere pentru căței. Datorită o incuietoare convenabil și practice, acestea sunt fixate în siguranță, pe ureche, iar amanta lor poate să nu fie frică de a pierde. Adevărat, astfel de cercei sunt mai scumpe decât prima opțiune, deoarece nu numai că rama este realizat din metal, dar cerceii de blocare.
 • Inele. Cercelul inele sunt considerate cele mai feminine și sofisticate. Ei vor atrage întotdeauna atenția universală a proprietarului lor și să devină un „punct culminant“ de orice tinuta de seara.
 • Congo. Modelul, realizat, de asemenea, sub forma unui inel, dar care implică o expunere mai mare a fanteziei designerului: există tot felul de diametre și grosime. În tendință, cercei Congo cu adăugiri decorative negre.
 • Lung. Decorațiuni neobișnuit de elegante, creând o imagine romantică și o tinuta finală festivă sau de seară. În acest an, cercei alungite cu subiecte florale sau copii în formă de picătură sunt deosebit de trendoase. În astfel de modele, bijutierii combină adesea diamante fațete cu inserții perle.
 • Produse plutitoare de diamante. Pentru cunoscătorii de soluții reale de lux și originale. Pietrele din aceste cercei sunt plasate în tancuri speciale incomparabile umplute cu compoziție transparentă. Cu fiecare mișcare ușoară, diamantele libere se mișcă, strălucitoare și strălucitoare în lumină. De regulă, aceste capsule incolore sunt introduse în încadrarea superbă.
 • Cu model geometric.
 • Avant-Garde, Vintage tot felul și dimensiuni cu o varietate de țesături și inserții.
Citește mai mult  MOM Rucsacuri: Descrierea modelelor și criteriilor de selecție

La toate aceste modele, dacă doriți, este posibil să alegeți inele, pandantive și alte accesorii complementare, care va crea o imagine finisată cu adevărat unică a frumuseții fatale.

Reguli de alegere

În ciuda faptului că cerceii din aur alb cu diamante sunt universale și sunt potrivite pentru toată lumea, modelul și forma lor ar trebui să fie selectate nu numai în conformitate cu preferințele unei femei, ci și ținând cont de structura feței, haine Stil, coafuri, alte decorațiuni.

Deci, la modă cu o față ușor alungită, preferați mai bine copii lungi ale unei forme înguste cu pietre mari.

Puteți extinde vizual o persoană îngustă cu ajutorul garnărilor seagle ale unei forme pătrate.

Dacă persoana are o structură triunghiulară, atunci cea mai bună opțiune va fi accesoriile alungite cu vopsea de diamant sau cercei ovale. Perfect se va uita la astfel de doamne și garoafe sau chiar clipuri. Dar ar trebui evitate formele figurilor geometrice corecte.

Frumusețea rotunjită nu vor fi cercei sferice sau cercei sub formă de cerc. Dar ele sunt perfecte pentru copii triunghiulare sau pătrate, precum și pentru modelele alungite.

Un alt criteriu important luat în considerare la alegerea – urechea urechii, mai precis, forma și dimensiunea acesteia. Instanțele mari de a da preferințe pot conține proprietarii de ursuri mari, iar garnările compacte sau inelele unui diametru mic vor fi potrivite pentru mici URM

Dacă intenționați să purtați un accesoriu în fiecare zi, atunci ar trebui să aveți grijă ca el să nu se îndepărteze și nu și-a stricat urechea.

În plus față de aspect, unii stilisti recomandă să ia în considerare mai mult. Doamnelor scăzute, de exemplu, merită să alegeți cercei-cuișoare, inele sau jumătăți de inele cu o pietricele mici. Modelele mari pe astfel de fete vor arăta prea greoaie.

Garoafele și jumătatea inelelor sunt, de asemenea, perfecte și mari doamnelor.

O valoare importantă la alegerea are scopul de a dobândi un accesoriu și cât de des se planifică să o poarte. Pentru purtarea zilnică, designerii și stilistii recomandă cercei de garoafă mică și pentru ieșiri festive în lumină – copii mai mari, de exemplu, cercei-inele, cercei alungite-picături.

Citește mai mult  Unde este cel mai ieftin aur și cum să-l alegeți?

Iubitorii subliniază originalitatea lor și pot ieși pot fi puse pe designeri neobișnuite și rare.

Definirea calității

Pentru a nu fi dezamăgit în alegerea unui accesoriu scump, în plus față de preferințele și caracteristicile personale ale aspectului dvs., merită să acordăm o atenție deosebită calității bunurilor.

Pentru a evita greșelile și a nu achiziționa o falsă (chiar și o calitate superioară), trebuie să cumpărați o achiziție numai în magazinele de bijuterii. La efectuarea unei tranzacții de cumpărare și vânzare, merită să cereți vânzătorului prezența unui punct de tranzacționare a certificatelor.

De asemenea, vă puteți familiariza cu informații despre piatra prețioasă introdusă în produs.

Cu inspecția vizuală, este necesar să se acorde atenție absenței zgârieturilor și a scufiezilor pe suprafață. Nu ar trebui să existe chipsuri pe pietricele, toate ar trebui să fie cu fețe perfect netede. Toate stropile ar trebui să fie înăuntru, nu în afara.

Și, de asemenea, merită acordată atenție modului în care inserarea prețioasă este fixată în cadrul. Cea mai fiabilă este tăierea. În plus, nu este absolut reflectată asupra strălucirii naturale a pietrei. Produsele cu un astfel de suport pot fi purtate în fiecare zi fără riscul de a pierde inserarea.

Cel mai bun cadou pentru orice vacanță

Se crede că bijuteriile din aur alb cu inserții de diamante din cele mai bune să nu cumpere, dar primesc ca un cadou. Astfel, accesoriul este mai rapid „obișnuit cu” la noul proprietar și îi dă locația.

Și puteți da o astfel de decorare oricărei sărbători. Fiecare femeie, indiferent de vârstă și statut, va aprecia un cadou care o va face irezistibil și va da să simtă regina.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: