Cheia din piele

Cheia din piele

Nu e de mirare organizatorul pentru cheile de sex feminin. The tastatch, ca o femeie, întotdeauna exact „știe” și „spune-mi”, unde se află cheile tale. Acesta este un accesoriu convenabil, practic și durabil. Poate fi atât de elegant și multifuncțional încât nici măcar nu veți avea o întrebare: Luați-o cu dvs. sau nu. Cheia din piele astăzi este un fel de element însoțitor al dulapului, care este ușor și plăcut de utilizat.

Particularități

Majoritatea modelelor sunt un caz special în vrac – Cazul cheilor de buzunar. Fermoarele, de obicei, proeminențează fermoarul sau butoanele. În interior sunt suporturi sau carbine speciale pentru chei. Cheia din piele poate avea mai multe tipuri de execuții și pot fi efectuate manual.

O mare varietate de specii și modele ale acestui accesoriu de modă spune că veți fi gata pentru orice surpriză cu el. Și chiar dacă sunteți perplexați din întrebare: De ce partea cheie este situată pe lateral, – sunteți gata să luați în considerare și să vă plimbați în cele mai frecvente și mai relevante soiuri ale acestor bastoane universale de tăiere.

Modele și specii

Principalele tipuri de cheie sunt luate în considerare.

Caz

Una dintre cele mai populare și cele mai practice specii. Un pic seamănă cu un caz de ochelari. În interiorul cheii-cheie din piele sau carbine, intenționate, direct, pentru a vă organiza toate cheile. De asemenea, unele modele pot avea câteva buzunare pentru bancnote, carduri de reducere sau cărți de vizită deosebit de importante+

Breloc

Simplu, logic, ușor de operat. Aceasta implică o acoperire de piele mică pe blocare sau pe buton cu o parte a inelului, care este atașată convenabil la centura de pe pantaloni, o geantă de mână, o bruteset și așa mai departe. Datorită acestui atribut necomplicat, puteți pune pur și simplu cheia degetului, fără a recurge la utilizarea altor accesorii, sau puneți într-un buzunar, fixând cu acest inele foarte la pincher sau blugi+

Pungă

Acesta este un mini-universul pentru o persoană de afaceri care poate înlocui cu ușurință totul: de la ambreiaj la produse cosmetice. Design, precum și numele, această cheie atrage atenția asupra faptului că, în plus față de principalele „ingrediente” – puteți pune monede metalice, carduri de credit, cărți de vizită și chiar un mic notebook sau un telefon telefonic. Porturi mari – Organizatori de afaceri practic gata, cu un set universal de opțiuni plăcute suplimentare.

O atenție deosebită atrage o cheie de sex feminin. Ce diferă de bărbați? Bright, moale, cu desene originale sau embossed, un model drăguț de sex feminin va deveni un partener excelent pentru tine în orice situație.

Cheile cheie din piele realizate manual sunt întotdeauna unice, originale și au fost de înaltă calitate. Cu toate acestea, categoria lor de preț, ca cea mai mare hendmade, va fi oarecum mai mare decât indicatorii din fabrică.

Accesorii cu un dantelă foarte convenabil de utilizat atunci când trebuie să găsiți o cheie într-o pungă. Doar tragând dantelul curelei, întregul asistent este scos. Există modele care poartă pe gât, datorită dantelăi alungite, după cum este la modă la modă pentru a purta telefoane mobile.

Modele de chei din piele de 12 cm înălțime și mai proiectate special pentru tastele lungi non-standard.

Este foarte convenabil să utilizați instanțe cu fulgere. Astfel de clape sunt mai dens și mai ușor de fixat, mai puțin frecvente.

De asemenea disponibil este cheia pentru un număr diferit de deținători inele. Dimensiunea, volumul și tipul de model depinde de acest indicator.

Materialele

Desigur, realizate manual de masterat moderne fac tot posibilul pentru a evidenția propriile produse între debitul total. Prin urmare, în acest domeniu, vă puteți satisface din piele de căprioară depozitele de chei, nubuc, modele de tesut, realizate in tehnica patchwork, Bologne rezistent la apă și lanțuri adezive.

specimene din fabrică sunt din ce în ce a găsit din piele naturală, cu relief originale și chiar broderie pe ea.

Distinși pe modele originale de orientare feminin și masculin în aparență, diverse chei cheie pot avea, de asemenea, diferențe și ca material sursă:

 • Piele moale – pentru maidys blând și sofisticate+

 • De la Skata. Datorită puterii sale ridicate, astfel de produse au câștigat pentru totdeauna inimile oamenilor de oameni oameni de afaceri, ei vor veni cu siguranță cu un ton și culori restrânse. Pentru femei, cheia acestei pielea exotică este adusă, mai degrabă, plăcerea estetică, pe măsură ce joacă și se scurge în soare+

 • de la Buffalo – cele mai durabile chei pe care chiar și durata de valabilitate nu sunt instalate. Această piele este de 40% mai puternică decât vaca, care este adesea folosită în fabricarea accesoriilor. Kelpii de pădure sunt făcuți în cantități mici și cu un preț crescut, cu toate acestea, cererea pentru ei nu scade.

Culori

Culorile principale ale acestui accesoriu de afaceri este negru, gri, maro. Acceptabil și adesea folosit orice nuanțe ale acestor culori. Pentru mai mult extravagante și exigente de stil personal, producătorii creează modele și alte culori curcubeu. Dar, înainte de a cumpăra o cheie didactică, ar trebui să vă gândiți cu siguranță la locul unde vă va însoți.

De exemplu, un model roșu strălucitor va fi destul de relevant în geanta doamnei. Mai multe tonuri clasice s-au potrivit oamenilor de afaceri și o femeie de afaceri. Dacă sunteți un susținător al combinațiilor monocromatice, atunci cheia pentru a alege să ridicați la o geantă de mână sau la orice accesoriu din piele.

Producătorii merg la tot, în scopul atenției cumpărătorilor, așa că pe contoarele pe care le puteți întâlni cu pietrele din piele ale autorului nu numai o varietate de culori, ci și cele mai neașteptate forme: case de caz, pungi de blană pe castel, joncțiunea – Educages și altele.

Branduri

Sergio Belotti

Sergio Belotti – marca italiană, care este un punct de referință de calitate între producătorii de piele bine-cunoscuți. În arsenalul acestui brand există chei și portofele clasice elegante și luxoase. Masters și designerii de la fabrica de Sergio Belotti sunt întotdeauna pe același val de-a lungul timpului și reprezintă produse destul de moderne, demn de dispreț, cu toate acestea, într-un stil de afaceri reținut.

Cerruti 1881

Italia – un depozit nu numai designeri de moda talentați, dar, de asemenea, un generator de idei pentru producerea de accesorii de afaceri. Marca comercială Cerruti 1881 este specializată în producția de produse din piele pentru bărbați, face, la fel ca orice altceva, minunat, costisitoare și eficient.

Dr. Koffer

Dr. Koffer – companie americană, care, de asemenea nu a lovit fața murdărie. Produce chei elegante de sex masculin de nuanțe de albastru gri, maro și întuneric nobile.

Petek

Petek este cheia turcă de înaltă calitate. Ei au câștigat mult timp inimile cumpărătorilor ruși. Principalele caracteristici ale acestui brand:

 1. O varietate de soluții de culoare. De la clasic: negru, gri și maro, la flirtany cauzatoare: roz, visiniu, galben și violet.

 2. Texturi originale: de la o luciu oglindă, la imitație de piele de șarpe și alte animale exotice.

 3. Disponibilitatea buzunarelor mici pentru cartelele SIM.

 4. Prețuri relativ scăzute pentru o calitate decentă.

Domani

Domani („Domane”) – o companie italiană, care combină o întreagă marcă Poprayard sub numele său: Gilda Tonelli, Renato Angi, Enzorossi, Moschino, precum și propria sa producție. Domane sunt renumite pentru o calitate excelentă, stilul de vopsire și politica medie de stabilire a prețurilor.

Printre denumirile puternice ale mărcilor mondiale, manualul de mână neobișnuit sunt neglijați modest, care sunt gata să facă o cheie specifică pentru solicitările dvs., chiar și cele mai de încredere, extravagante și ireal, la prima vedere. Piele cheie din piele din piele manuală cu logo-ul „Porsche”, Volkswagen, Mercedes și alte mărci de mașini. Accesorii cu pavilionul Londrei și al SUA, luate separat de regate și principate, chiar acum nu au supraviețuit, – toate acestea sunt subiecte moderne și cerute.

Sfaturi pentru alegerea

Este complet ușor să vă pierdeți printre acele varietăți de accesorii din piele pe care piața modernă ne oferă.

Încercăm să ne dăm seama ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați o cheie, mai întâi:

 • Primul și cel mai simplu este de a decide cu privire la culoarea și modelul Cartei la modă pentru chei.

 • Când toate avantajele și dezavantajele estetice sunt luate în considerare, contactați direct subiectul pe care trebuie să-l contactați îndeaproape cu cheia. Acest lucru vă va ajuta să determinați lățimea, înălțimea, numărul de elemente de fixare din interior, prezența parametrilor suplimentari legați de problema capacității cheilor dvs. în accesoriul selectat.

 • Dacă sunteți, de asemenea, pierduți în mod constant și nu există lucruri foarte importante la fața locului: carduri de plastic, cărți de vizită, sims, fără gândire, consultați ajutorul pungii-cheie.

 • Imaginați-vă și unde asistentul dvs. din piele va fi o perioadă predominantă de timp. Acest lucru se aplică și chestiunii alegerii tipului de cheie.

 • Material. Desigur, alegerea acestui parametru este, de asemenea, foarte importantă. Cu cât mai multă piele a pielii, cu atât va dura mai mult. Produsele blânde din piele moale arată frumos, elegant și ușurință. Dar frecvent frecvent, ce strică toată impresia.

 • Furnitura. Asigurați-vă că dispozitivele de fixare ale butoanelor nu sunt prea puternice pentru a fixa ecranul gadgetului dvs. de zgârieturi.

 • Cusut de coasere. Achiziționați o cheie la un preț scăzut – foarte frumos, dar la scurt timp după cumpărare, înțelegeți că economiile au ieșit în zadar. De regulă, accesoriile din piele de înaltă calitate trec cel mai strict control pentru a servi cât mai mult posibil proprietarilor lor. Keystrictele fabricate din materiale naturale cu o atenție sporită la detalii (firmware, fitinguri), costă de la două la patru mii de ruble.

Adecvate pentru alegerea acestui mini-organizator unic, este posibil să economisiți timp petrecut în căutarea înlocuirii sale bruște (aici – și economie ascunsă a finanțelor), salvați-vă nervii, starea de spirit, suprafața smartphone-urilor, camerele și tabletele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: