Cum de a alege ochelari de soare?

Cum de a alege ochelari de soare?

Accesoriile nu ar trebui subestimate deoarece pot transforma sau chiar strica imaginea creată cu atenție. Un astfel de accesorii sunt ochelari de soare pe care trebuie să le puteți alege.

Ce modele de la soare mai bine?

Nu toate ochelarii sunt la fel de bine protejate de radiațiile dăunătoare. Sunt distinse mai multe soiuri de ochelari:

 • Ochelarii cosmetice nu își protejează complet ochii, iar modelele întunecate chiar îmbunătățesc răul. Ele sunt folosite pentru a crea o imagine adecvată și sunt doar un accesoriu elegant.

 • Ochelarii obișnuiți au rate medii de apărare și pot fi utilizate de către rezidențiali ai benzii de mijloc.

 • Modelele de protecție solară cu caracteristici de protecție ridicate sunt potrivite pentru terenul cu anomalii de ozon, Highlands, Poplaria.

Ochelarii corecți trebuie să îndeplinească următorii parametri:

 • Cadru mare, care este aproape de față, lentile mari, turnuri destul de largi – ochelari cu astfel de caracteristici vor asigura o protecție fiabilă pentru ochi.

 • RAMING cu o formă de montaj – o altă caracteristică a ochelarilor buni care pot oferi o protecție fiabilă pentru ochi. Datorită renumirului de linii de pe jantă, ochelarii vor fi mai dens în față, ceea ce înseamnă că lumina nu va putea ajunge la ochi. Dezavantajul unor astfel de ochelari este imposibilitatea de a instala lentile cu Dioptia.

Facial

Alegerea corectă a punctelor va permite nu numai completarea imaginii dvs., ci chiar ajustați contururile feței și ascundeți cu îndemânare câteva defecte. Fiecare tip de persoană necesită o abordare specială a selecției punctelor.

 • Sub fata cu o formă triunghiulară trebuie să alegi ochelari cu o jantă subțire. Un astfel de accesoriu va permite echilibrarea părții inferioare a feței. Ochelarii cu decor mare sunt inadecvate în acest caz. Dar chiar dacă un model similar vă plăcea cu adevărat, este necesar să purtați astfel de ochelari, astfel încât să nu închidă linia de sprâncene.

 • Persoanele cu formă dreptunghiulară și alungită necesită o selecție de puncte care își vor închide partea centrală, precum și să aibă o jantă, întinsă în lățime.

 • Fața pătrată va arăta bine cu ochelari trapezoid care se vor extinde. Există un astfel de accesoriu ar trebui să fie ridicat pe numire.

 • Pentru o față rotundă, trebuie să alegeți ochelari cu resturi drepte sau unghiulare. Nu neglija modelele cu culori profunde. Ochelarii trapezoidici pot, de asemenea, să ia în considerare fashionarea cu sânge rotund.

 • Oamenii cu o față ovală sunt norocoși pentru că pot alege ochelari de aproape orice formă. Dar proporțiile de lentile și jantele cu privire la dimensiunea feței trebuie respectate cu strictețe.

 • Oamenii cu miniatură, nasul curat care merită să poarte ochelari bogați pe nas. Dacă este nevoie să reduceți ușor dimensiunile nasului sau să se ajusteze forma sa, atunci punctele ar trebui să fie localizate aproximativ în mijlocul său.

Criterii de selecție la cumpărare

Atunci când alegeți ochelari de soare, sunt luați în considerare mulți parametri diferiți, fiecare dintre acestea fiind de mare importanță pentru că purtarea confortabilă a unui astfel de accesoriu și asigurarea protecției ochilor de la lumina soarelui. Este imposibil să pierdeți departe de acești parametri.

Lentile

Diferitele tipuri de lentile pot fi instalate în paharele de soare, care determină domeniul de aplicare al accesoriului și nivelul protecției sale. De exemplu, lentilele de polarizare sunt bune pentru recreere pe apă, astfel încât acestea sunt adesea incluse în imagini pe plajă și introduceți echipamentul de pescuit. Astfel de puncte au capacitatea de a nu trece prin lumina, care se reflectă de suprafața apei. Lentilele de polarizare devin din ce în ce mai populare cu lentile obișnuite pe fundal. Ele pot fi reprezentate în diferite culori, precum și să aibă o compoziție diferită și, prin urmare, un set diferit de caracteristici suplimentare. De exemplu, puteți cumpăra ochelari simpli sau progresivi, rezistenți la șocuri sau de înaltă pulverizare.

Citește mai mult  Fitness brățară Nike

Nu mai puțin bune sunt lentile fotochromice. Când sunt expuse la ultraviolete, aceste lentile dobândesc o culoare întunecată și când în incintă devin transparente. Astfel de ochelari sunt o opțiune excelentă pentru persoanele cu vedere slabă. Ei înlocuiesc ochelari de soare și ochelari obișnuiți care cresc viziunea. Este păcat că lentile fotochromice își pierd capacitatea unică atunci când se întemeiază în mașină. În acest caz, numai lentilele de acționare funcționează, care au fost special concepute pentru autovehicule.

Nu scrieți din conturi și lentile obișnuite care dau cele mai diferite nuanțe. Gri, maro – acestea sunt opțiuni standard care pot fi numite clasice. Designerii oferă în mod constant tendințe de culori noi, de exemplu, acest sezon riscă să devină lentile populare de cupru, coral și albastru blând. Alegerea lentilelor de culoare ar trebui să fie conștientă și atentă. Pentru autovehicule, nu este recomandat să cumpărați ochelari întunecați care să reducă contrastul și să facă gestionarea cu probleme a vehiculului. Lentilele vopsite care trec de la 8 la 30% din lumina soarelui sunt cele mai căutate. Indiferent de intensitatea colorării și a culorii lentilelor, protecția ochilor de la emisiile dăunătoare ar trebui să fie de o sută la sută.

Lentilele pot avea o acoperire oglindă sau pictată de tipul de gradient. Ambele opțiuni sunt mai multe sezoane într-un rând popular. În cazul unui ochi acoperit cu oglindă, ochii sunt pe deplin ascunși de lumea exterioară. Astfel de lentile nu afectează negativ ochii.

Lentile de culoare

 • Ochelarii cu lentile colorate arată neobișnuit și în fiecare sezon atrage atenția modeiului. Dar astfel de ochelari trebuie să aleagă corect și să știe despre caracteristicile lor.
 • Dacă, în timpul ochelarilor de fixare cu lentile colorate, culoarea lumii înconjurătoare sa schimbat semnificativ, atunci un astfel de accesoriu este un fals. Lentilele de înaltă calitate păstrează culorile naturale fără a le schimba și a distorsiona.
 • Lentilele gri și verzi sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. Acest lucru poate include, de asemenea, ochelari cu lentile de chameleon care pot schimba colorarea lor din gradul de iluminare.
 • Ochelarii cu lentile galbene de aur sunt bine adaptate pentru vremea tulbure, deoarece au capacitatea de a bloca albastru.
 • Tipul polarizat de lentile, așa cum sa menționat deja mai sus, este potrivit pentru recreere pe apă și în munți.
 • ochelari de oglindă foarte bine reflecta lumina.

Material lentile

Pentru a crea lentile, mai multe materiale de bază este utilizat:

 • Sticla face ochelari absolut sigur, deoarece razele ultraviolete nu trec prin astfel de lentile.
 • Plastic este mai mult ca sticla, dar nu atât de sigur. Mai mult decât atât, lentile din plastic înșela ochii din cauza întunecarea existente. Elevii nu se restrânge, și creează o sarcină suplimentară pentru ochi.
 • Policarbonat.
 • Acril.

Tipul de protecție a lentilelor

Alegerea puncte, de asemenea, trebuie să fie efectuate de tipul de protecție a lentilelor. În marcaj, categoria de care aparține lentile.

Citește mai mult  Cum de a alege o pălărie?

„0“ este lentile cu protecție minimă, care pot trece 80 – 100% din lumină.

Lentile cu denumirea „1“ și „2“ sunt capabile de trecere de la 43 la 80% și 18-43% din radiatii, respectiv. ochelari similare pot fi utilizate exclusiv în condiții urbane.

Desemnarea „3” indică capacitatea de lentile de a trece de la 8 la 18% din radiații. Un astfel de accesoriu poate fi dus la pescuitul de mare.

Locuitorii din țările fierbinți și fanii Conquer Peaks de munte trebuie să aleagă ochelari cu lentile de categorie a patra. Astfel de lentile nu pot pierde mai mult de 8% din radiații.

Frecare

Nu numai lentilele sunt incluse în designul ochelarilor. RIM are, de asemenea, o importanță considerabilă atunci când alegeți puncte și funcționarea lor ulterioară. Cadrul nailon are o performanță excelentă. Se bate bine, dar întotdeauna ia forma inițială. Dar jantele de plastic se sparg repede. Pentru a oferi astfel de inversări de fiabilitate, producătorii sunt plasați în interiorul jantei metalice din plastic.

Ochelarii buni nu pot avea o jantă dură, care nu își schimbă forma și este mai rău înapoi în poziția inițială. Înainte de a cumpăra un cadru pe ochelari, trebuie să conduci un pic și verificați reparații. În timpul montajului, este necesar să se acorde o atenție deosebită disconfortului care aduce ochelari. Dacă există cel puțin o presiune cea mai mică pe pod, whisky sau urechi, atunci în viitor aceste senzații vor crește doar. Înclinați-vă capul, în această poziție, ochelarii nu trebuie să meargă.

Acum există din ce în ce mai mult pe jante, există o acoperire antialergică, care este o salvare reală pentru alergie.

Conforturi

Forma de ochelari afectează în mod direct comoditatea care va fi asigurată în timpul purtării lor. În timpul montării, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

 • Sarcina pe care Hannik are, trebuie să fie distribuită uniform în spatele urechii și deasupra acesteia. Nu poate exista nici o presiune asupra whisky.
 • Sarcina, a căror sursă este un cadru pentru lentile, poate fi îndreptată exclusiv pe osul nou, dar nu pe obraz.
 • Suporturile nazale trebuie să se stabilească cu precizie la osul nazal și să repete toate contururile sale.
 • Tot disconfortul care aduce ochelari va fi menținut pe tot parcursul operației. Ochelarii nu jură și nu își schimbă forma. Chiar și o mică deformare a jantei nu va face ochelari mai confortabili.

Cum să aflați dimensiunea?

Orice ochelari de calitate sunt dimensiunile lor. Dar mulți nu știu despre asta sau nu pot descifra numerele indicate. Dimensiunea poate fi localizată pe interiorul uneia dintre umerase, cel mai adesea pe stânga sau pe nas. Dimensiunea ochelarilor constă din trei cifre, fiecare dintre acestea denotă un parametru specific. Aceste numere pot fi separate unul de celălalt goluri sau pătrate. Dimensiunile punctelor sunt întotdeauna indicate în milimetri.

Și acum este timpul să vă familiarizați cu valoarea fiecărei figuri în cantitatea de ochelari:

 • Primul număr afișează lățimea obiectivului sau lățimea obiectivului.
 • Cel de-al doilea număr indică lățimea podului, care este situată pe nas sau la distanța de punte nas.
 • Al treilea număr indică lungimea totală a lungimii prosopului sau templului.

Unii producători indică dimensiunea cadrului sau a dimensiunii cadrului, ceea ce facilitează în mod semnificativ alegerea și vă permite să alegeți ochelari care vor fi perfecți pentru dvs. Dimensiunea RIM este alcătuită din patru cifre, fiecare dintre acestea fiind responsabilă pentru un parametru specific:

 • Prima valoare ascunde lățimea cadrului sau a lățimii cadrului.
 • A doua valoare afișează dimensiunea podului sau a podului.
 • Al treilea număr indică lungimea turnurilor sau a lungimii templului.
 • Cea de-a patra valoare indică o altitudine de jantă sau un heigth cadru.
Citește mai mult  Lanțul de țesut de ancorare

Cum să determinați calitatea?

Ochelarii nu sunt doar un accesoriu care vă va completa imaginea. În primul rând, acesta este un mijloc de protecție. Pentru a fi sigur că ochii într-adevăr nu suferă de soare și emisii dăunătoare, trebuie să știți cum să distingeți de fals și cumpărați ochelari de înaltă calitate.

Pentru a face acest lucru, va trebui să urmați câteva reguli simple:

 • Verificarea preciziei de origine se efectuează prin compararea logo-ului și a denumirii marcării, care este aplicată pe etichetă și partea interioară a alinierii. Mulți producători se aplică și pe lentilă. Diferențele în titlul și imaginea logo-ului nu ar trebui să fie. Eticheta trebuie să conțină informații complete despre producător (țară, nume companie, adresa și numărul de telefon de contact).
 • Selectarea magazinelor cu o reputație pozitivă pe care produsele originale ale mărcilor celebre reprezintă. Nu va fi inutil pentru a explora comentariile despre magazinul furnizat.

 • Postiturile false pe care nimeni nu o va surprinde, deci trebuie să studiați certificatul pe care vânzătorul trebuie să îl furnizeze la cererea dvs. Certificatul ar trebui să conțină informații complete nu numai despre producător, ci și despre caracteristicile ochelarilor.
 • Când studiați un certificat, puteți întâmpina un număr de denumiri, ceea ce poate fi de neînțeles pentru dvs. Pentru a nu cumpăra o pisică în geantă, trebuie să vă amintiți valoarea principalelor denumiri. Abreviația UVA mărturisește protecția împotriva radiației ultraviolete tip A, care dăunează lentilelor și retinei, și contribuie, de asemenea, la dezvoltarea cataractei. Sub semnul UVB înseamnă protecția împotriva radiației în care suferă corneea și viziunea este redusă. Ochelarii buni ar trebui să aibă performanțe ridicate. Dar când indicatorul de o sută la sută este detectat pe ochelari cu lentile de plastic, este în valoare de alertă, deoarece numai sticla poate avea o astfel de caracteristică. Un bun indicator pentru protecție din plastic este de 80-90%.

Cum să aibă grijă și curat?

Puncte necesită îngrijire și atenție specială, numai în acest caz, ei vor salva aspectul lor inițial pentru o lungă perioadă de timp și va servi pentru o lungă perioadă de timp.

Ochelari de îngrijire reguli simple:

 • Pentru depozitarea de ochelari trebuie să cumpere un caz semi-rigide sau greu caz.
 • Nu pune ochelarii pe masă, noptieră sau orice alte lentile de suprafață solidă în jos. În acest caz, lentilele pot fi ușor zgâriat.
 • Pentru frecarea lentile, este necesar să existe un material darous sau piele de căprioară subțire. Acesta poate fi depozitat într-un caz pentru ochelari, astfel încât este întotdeauna la îndemână.

Nu te uita la soare, indiferent cât de ochelari negri poartă tine.

Imagini elegante

ochelari cu gradient de trapez pictura foarte bine adaptate la tipul triunghiulara feței acestei fete. Punctele nu ascunde sprâncenele, se observă proporția dintre dimensiunea accesoriului și parametrii feței.

Ochelarii de oglinzi din această imagine sunt un punct de atracție care diluează rigoarea. Imaginea este creată din culori alb-negru care sunt prezente chiar și pe jantă. Și numai datorită lentilelor expresive, o astfel de combinație de culori devine mai strălucitoare și expresivă. Totuși, ochelarii sunt de mare importanță și pot schimba drastic orice imagine.

Și câteva imagini mai elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: