eșarfă de mătase

eșarfă de mătase

Accesoriile selectate corespunzător sunt capabile nu numai pentru a suplimenta imaginea, ci și pentru ao transforma, ascunde defectele figurii și alocați avantajele.

Un astfel de accesoriu este o eșarfă de mătase, pe care trebuie să o învățați mai mult.

Modele la modă

Moda eșarfe de mătase sunt, de asemenea, instalate, elementele noi noi apar periodic, designerii oferă culori noi și injectează nuanțe originale. În acest sezon puteți acorda atenție următoarelor eșarfe de mătase ale femeilor:

 • Modelele Pavlovo-Posad sunt evidențiate de modelele luminoase, culorile originale și capacitatea de a face ca fiecare imagine să fie completată. O astfel de eșarfă de mătase poate fi combinată cu rochii și îmbrăcăminte în stilul cauzalului.

.

 • Logosul rămâne o imprimare populară.

 • Dacă selecția eșarfă de mătase este asociată cu unele dificultăți, puteți alege întotdeauna o singură versiune de fereastră. Astfel de eșarfe sunt un clasic în care sunt combinate simplitatea și eleganța. Mătase are capacitatea de a fi frumos drapată, deci chiar și cel mai ușor accesoriu va arăta interesant.

 • Amprente sub formă de tatuaje și în stilul vechiului de skul fac ca eșarfe de mătase extravagante și foarte neobișnuite. Astfel de accesorii sunt dificil de montat în imagine, dar arată cu îndrăzneală și cât mai neobișnuit posibil.

 • Eșarfe de mătase pot fi folosite nu numai cu sezonul cald. Designerii combină cu îndemânare materiale ușoare cu blană, cel mai adesea cu o nurcă. Asemenea opțiuni de iarnă sunt foarte populare cu Fashionistanul din întreaga lume. Înăuntru există o căptușeală caldă, deci chiar și în îngheț eșarfă de mătase cu un finisaj de blană se poate încălzi.
Citește mai mult  Lanțuri cu țesătură și Rhombus dublu

Cum să legați?

Este important nu numai să alegeți eșarfa de mătase dreaptă și să realizați o combinație ideală cu alte elemente ale imaginii, dar, de asemenea, să legați frumos acest accesoriu. Există mai multe moduri de a lega o eșarfă de mătase.

 • Metoda din care toată lumea știe este să vâneze eșarfa în jurul gâtului și de legarea capetelor sale pe nod. Capetele rămase pot fi ascunse sau lăsate.

 • Pentru această metodă va avea nevoie de o eșarfă lungă. Acesta trebuie să fie mutat prin gât, împărțit în părți inegale. Capătul lung al eșarfei va trebui să se înfășoare în jurul gâtului și să facă un nod. Simplu, rapid, original.

 • Silk are o proprietate de alunecare, astfel încât să putem purta un astfel de accesoriu și nu se corelează pe tot parcursul zilei – întrebarea curentă pentru mulți. Trebuie să fie legată în mod corespunzător. Eșarfa trebuie să fie pliată de două ori, se transferă prin gât și capetele se vor transforma într-un inel educat.

 • Dacă eșarfa trebuie să fie armonios în imaginea de afaceri, poate fi legată ca o cravată. La una dintre marginile eșarfei, va fi necesar să se facă un nod, altul, capăt liber să fie trimis la acest nod și să ajustați accesoriul la discreția dvs.

 • Seara, o altă metodă de cravată eșarfă va fi potrivită. Această metodă este chiar mai ușoară decât cele descrise mai sus. Accesoriu este pur și simplu atacat pe umeri și fixează cu broșe sau pini.

 • Dacă eșarfa de mătase are o formă triunghiulară, atunci poate fi plasată astfel încât unghiul să fie pe piept. Alte capete pot fi, de asemenea, mutate înainte.
Citește mai mult  saci din împletitură

 • Eșarfă poate fi, de asemenea, legată sub forma unui șoc. Pentru a face acest lucru, este necesar să curățați accesoriul pentru a curăța în jurul gâtului, iar capetele libere să fie conice, astfel încât acestea să nu fie vizibile. Dacă caii sunt legați de nod și aranjează partea laterală, atunci aceasta va face nodul francez. Această metodă de eșarfă înregistrată este relevantă nu numai în imagini romantice.

Ce sa porti?

Combinați eșarfa de mătase este ușoară deoarece are o versatilitate pronunțată.

În orice imagine, o eșarfă de mătase naturală va fi potrivită, chiar și cu rochie de seară, chiar și cu un costum de afaceri, cel puțin cu un tricou și blugi. Cu un astfel de accesoriu, nu sunt necesare mai multe adăugiri.

Femeile de afaceri pot transforma lucrurile frumoase cu astfel de imagini accesoriu, dar stricte în arcuri interesante. Pentru aceasta, o mică eșarfă de mătase este potrivită pentru aceasta, care poate fi așezată pe gât sub forma unui nod francez, chocker sau libertatea de a dormi, rularea pe o jachetă strictă.

Imaginea unui nou arc poate fi bătut și o face mai interesantă dacă aruncați un accesoriu de lumină din țesături naturale pe umeri.

Eșarfă opțional poartă pe gât sau umeri. Se poate transforma într-un bandaj. În acest mod preferă să poarte accesorii de mătase iubitori de stil Hippie. De asemenea, de la eșarfă puteți face un turban în stil oriental, astfel de accesorii sunt acum foarte populare. Astfel de imagini sunt de obicei create pe baza rochiei montate.

Caracteristicile de alegere

Eșarfele de mătase sunt una dintre puținele accesorii care sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă și tip. Dar totuși, trebuie respectate unele reguli atunci când alegeți un program de curgere.

Citește mai mult  Totul despre Paladia

O atenție deosebită merită să plătiți o culoare. O metodă care acționează întotdeauna și este relevantă în orice situație este de a alege culoarea accesoriului în funcție de culoarea ochilor. Femeile cu ochi albaștri ar trebui să aibă eșarfă turcoaz în garderobă, ceea ce va da ochii umbra ceresc. Sub ochii verzi se potrivesc accesoriilor umbrației de smarald. Eșarfele ușoare au întotdeauna o crestătură de prospețime și ușurință. Moda și elegant sunt accesorii cu ornamente ornamentale.

Scarfiki trebuie să fie combinate cu un indiciu al unei persoane – această regulă nu poate fi ignorată. Accesoriile în nuanțe calde sunt bine potrivite pentru a se confrunta cu o nuanță gălbui. Pielea cu subtock-ul roz va fi bine pentru a umbri eșarfe în nuanțe reci.

Imagini

O eșarfă luminoasă, cu o imprimare mare și o siglă de chanel se potrivește perfect în această imagine. Accesoriu ecou fiecare element: cu brățări elegante pe mână, pungi de culoare și centură pe blugi. Ca aceasta, pe baza unor lucruri simple, puteți crea imagini luminoase.

O imagine tipică a unei femei franceze romantice este prezentată în acest Luke. Iată regula a trei culori, accesoriul de contrast se va întocmi în pantofi și o geantă de mână, deci nu pare să cauzeze și prea strălucitoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: