Eșarfe de sex feminin

Eșarfe de sex feminin

În climatul nostru, lipsa eșarfă – luxul nu este în măsură. Este greu de imaginat o femeie care nu a găsit o eșarfă sau șal cald, o batistă sau pupa. Deci, ce fel de accesorii pentru femei izolează gâtul și gâtul zonei cu debutul frigului?

Vizualizări

Shal este un triunghi mare. În Europa și Rusia, primele șaluri au apărut la începutul secolului al XIX-lea. Acestea erau uimitor de subțiri, dar în același timp eșarfe foarte calde. Șal din puf, înfășurați hosteasa de la cap până la cap, trecând prin inelul de nuntă.

O eșarfă clasică dreptunghiulară nu va pierde niciodată relevanța. Dacă a fost folosit doar pentru a scăpa de frig, acum este un accesoriu la modă și de multe ori vă puteți întâlni la modă, combinând eșarfa nu numai cu hainele superioare, dar și cu rochii ușoare și bluze zburătoare. Există multe modalități de a lega o eșarfă estetică și în același timp original.

Bakatus este un eșarfă triunghiulară. Modelul unei astfel de eșarfă de Norvegia și numele primite în onoarea eroului desenului norvegian – un gnome care purta o astfel de batistă. Clasic Bucks Knit cu ciucuri la capete și / sau din secțiunea de culoare secțională, aderarea la stilul folcloric.

Snooth sau eșarfă conductă a apărut în 2008 în colecțiile de la Missoni și Barberry și de atunci nu are propriile poziții. În fiecare an, toate culorile, dimensiunile și materialele noi apar atât pe podiumuri, cât și pe rafturile pieței de masă și în mâinile amatorilor de lucru. Snoo, în funcție de dimensiunea poate fi doar o eșarfă sau eșarfă și un capac în același timp.

Pantantina este o capră dreptunghiulară ușoară, suficient de larg, lungime de 1,5-2 metri. Folosit ca o eșarfă, cum ar fi șal și ca o cămașă.

BOA – o eșarfă lungă și îngustă de blană sau de la pene. A intrat în primul rând la moda în secolul al XIX-lea și sa dovedit a fi în vârful popularității, a fost considerat un accesoriu vulgar, adesea care apare și dispar de la podiumurile la modă.

Eșarfă subțire sau cravată eșarfă A revenit la modă în 2014 la spectacolul PRADA, iar anul viitor același model a fost în colecția Yves Saint-Laurent. În acest sezon, o cravată subțire de sex feminin se găsește nu numai în publicații lucioase, ci și pe străzi. Și designerii oferă utilizarea tuturor materialelor noi, culorilor, modelelor.

Hat-eșarfă sub forma unui capac sau pălărie, cu urechi foarte lungi, poate fi considerat, de asemenea, un tip de eșarfă. Astăzi, cel mai adesea, această pălărie este stilizată sub stilul popular al balticului. Dar un astfel de model a fost văzut la spectacolul Vivien Westwood, ceea ce înseamnă că are toate șansele de a deveni în curând o tendință de modă.

Citește mai mult  Saci Bottega Veneta

Tendințe de modă. Materialele

Una dintre cele mai pronunțate tendințe ale sezonului de toamnă-iarnă este blana. Designerii de branduri celebre oferă nu numai haine de blană, servere și veste, ci și accesorii din blană, inclusiv eșarfe de blană. Anul trecut am văzut eșarfe de blană-gulere cu legături sub formă de panglici de mătase și tricotate, Ce program de modă sa transformat în arcuri feminine rafinate.

Acum designerii ne oferă noi opțiuni pentru modul de înfășurare într-o eșarfă de blană, de exemplu, eșarfe cu o buclă de slot la unul dintre capete, astfel încât să puteți face celălalt capăt. De asemenea, eșarfele de blană largi sunt relevante pentru a se reîncărca sub o curea de piele subțire. Cea mai creativă modalitate de a purta o eșarfă de blană în acest sezon este de a lega un nod sau înfășura în jurul gâtului în două rotații, ca un model clasic de lână.

Eșarfă din blană este de asemenea văzută pe podiumuri. Couturier oferă o gamă largă de blănuri curgătoare din nurcă naturală, nisip și vulpi, la nuanțe acide de galben, fuchsia și purpuriu saturat. Și dacă prima opțiune se va potrivi perfect în dulapul clasic sau romantic, atunci al doilea este potrivit pentru iubitorii de stil de pietriș și hippie.

În colecțiile de designeri, vedem nu numai accentul pe culoarea activă, ci și complexul de blană melange.

În tendință, există și o lucrare de la bucăți de blană. Folosește atât blana de diferite culori, cât și o blană cu o grămadă diferită: lungă și scurtă, precum și oile curbate.

Designerii mărcii Carolina Herrera oferă eșarfe din țesături cu un finisaj de blană largă, decorate cu piele de piele și piele de căprioară. În același timp, eșarfele au folosit cadrele blană, care ele însele creează o imprimare geometrică. O astfel de eșarfă pare mai strictă și îndrăzneață.

Și pentru cei care doresc să evite volumul excesiv, brandul Republicii Banana oferă în interiorul și șalurile cu blană subțire. Astfel de eșarfe sunt mai ușoare, mai practice și mai convenabile pentru hainele de blană largă, atât de potrivite pentru fiecare zi.

Eșarfele de blană scurte de lățimea medie a blănurilor naturale vor adăuga imaginea de rafinament și eleganță. Acestea vor fi potrivite nu numai cu hainele superioare, ci și cu o rochie de cocktail.

Pentru iubitul de designeri chic de case de modă Sonia Rykiel și Christian Dior au pregătit o altă noutate la modă din ciocniri naturale și bărci cu cozile.

Regula principală nu este de a purta o eșarfă de blană cu alte produse de blană. Preferați o haină de lână sau o jachetă din piele – textura lor netedă va accentua și va dezvălui toată frumusețea blănurilor.

Eșarfe tricotate rămân întotdeauna la modă. Acest sezon sunt modele relevante de fire groase de tricotat mare, cu cele mai simple modele asociate cu acele. De asemenea, în modelele volumetrice complexe de modă din panglice și eșarfe asociate cu tehnica briham. Și dacă nu există nimeni care să surprindă panglicele, atunci Brioche relativ nou de tendință în tricotat. Această tehnică vă permite să obțineți o panza cu un stil dublu cu un model de culoare. Vedem astfel de modele în colecțiile de Marks & Spenser, precum și ele sunt reprezentate pe scară largă de tricotat.

Citește mai mult  Eșarfe de marcă

În culoarea, vom vedea din nou o rambursare la simplitate – în special eșarfe populare într-o bandă mare, adesea dungile au o grosime neuniformă.

Nu-și pierde relevanța și eșarfele lui Mochar și Angara. Volumetric și plămâni datorită structurii întunecate a firelor, se vor încălzi în cel mai sever îngheț.

O altă tendință a sezonului 2016-2017 este un breton, care, desigur, nu a făcut by-pass eșarfe – perii lungi luxuriante de pe margine sau esarfa, complet acoperite cu franjuri – alegerea este a ta.

Dacă vorbim despre dimensiuni, apoi la moda eșarfe mari sau chiar uriașe, Care va ajuta seama nu numai de gât. Alegerea unui astfel de accesoriu, este necesar să se facă un accent pe dimensiunea sa – lăsați capetele lungi ale fular atârnă în fața sau elimina unul dintre capete în urmă.

Împreună cu eșarfe practice în climatul nostru, popularitatea eșarfe legături este, de asemenea, în creștere. La moda si modele fara greutate clasice din sifon negru, și legături de catifea superbe de nuanțe complexe adânci de aur roșu și, eșarfe Skinny cu franjuri și animalice printuri. Foarte lungi și înguste, ele trage vizual silueta.

Pe podiumurile vedem cât de frumoasă puteți combina cravată cu un strat și cu o rochie de sifon in podea, cu un tricou, cu un tricou și creuzet. Acest accesoriu simplu va adăuga la apariția dvs. de acută și modernitate. Aici este un exemplu de eșarfă tricotată „Skinny” de la LUREX poate fi combinată cu haine de diferite stiluri.

Eșarfele înguste pot fi curățați fără griji gâtul de mai multe ori, legați un arc în stil retro sau cravată pe talie ca o centură.

Palantinele rămân accesoriu relevant Dar, precum și eșarfele sunt atât de mult încât pot fi deja considerate o legătură intermediară între eșarfă și poncho. Palantina merită să alegi cât mai mult posibil să-l înfășurați în ea dacă nu complet, apoi jumătate.

Sub centură în acest sezon este relevant pentru a purta nu numai eșarfe de blană, ci și ciocniri largi. În același timp, eșarfa palatina devine un accent foarte luminos al întregii imagini. Pentru femeile care preferă jachetele de iarnă, Tommy Hilfiger, River Island, Motiva, Odri, Râul, Motiva, Odri, lansați eșarfe cu pompons, perfect pentru sport și stil de zi cu zi.

Citește mai mult  Umbrelă

Culoare și imprimare

Nude nude nu ies niciodată din modă. Eșarfă blândă, combinată în mod corespunzător cu un ton de piele, vă va servi nici un sezon, da fața tineretului și prospețimii.

Celula scoțiană este populară în acest sezon. Vedem pantine cu un desen mare de nuanțe albastre, roșu, verde saturat, atât pe fundal întunecat, cât și la lumină.

Designerii și stilistii recomandă alegerea unui paltinei, a stratului de culori și a parcurilor, astfel încât culoarea principală a eșarfăului săpa umbra îmbrăcămintei exterioare.

Stiluri dungate elegant și modern de flori spicante din Zara. Zigzele mari și dungi sunt adesea găsite pe podiumuri, dar merită să plătiți tribut la soluția originală a mărcii cinefog, designerii care au aplicat această tendință la produsele de blană.

Eșarfe și șaluri cu imprimare de camuflaj pot fi văzute la modă în anul următor, iar Ceboribriti a iubit deja această tendință.

Imprimarea animalelor În acest sezon sunt populare și pe pantoții țesute și pe eșarfe din blană. Couturier își dă preferința culorilor naturale ale tigrului și leopardului de nuanțe dezactivate sau stilizate, dar într-o gama calmă gri-bej.

Cum să purtați?

Ce eșarfă alegeți în parc? Oferim următoarele opțiuni:

 • Sind tricotat volumetric+
 • Panantin mare în cușcă scoțiană+
 • Eșarfă foarte lungă+
 • Corturi de culori leopard.

Ce imagine la modă pentru a crea cu un strat de bej clasic? Vă recomandăm următoarele kituri:

 • cu o cușcă în cușcă+
 • cu un colaborator de colaborare luminos+
 • Cu culoarea naturala blana eșarfă+
 • cu negru eșarfă cravată.

Cu o haină de blană, va fi necesar să se uite:

 • negru eșarfă „slab“+
 • Scarf cu ornament+
 • monofonice Palantine.

Imagini

 • Combinature – aceasta este direcția în care se dezvoltă garderoba fiecare fată modernă. cursuri de stil, lucru individual cu un filtru de imagine sau de a studia la modă bloguri menite obtinerea garderoba perfecta pentru toate ocaziile, în cazul în care vă puteți crea un maxim de combinații de la un minim de lucruri. Luați în considerare modul în care aceeași palatin cu benzi de mari Bordeaux joacă în diferite imagini – cu un strat în ton și cu o jachetă din piele scurt.

 • Dar un exemplu de modul în care două Palatine într-o cușcă poate crea o stare de spirit diferită și schimba imaginea în ansamblu.

Kituri luat și au demonstrat o modă blogger Olga Choi. Astăzi, moda pentru eșarfe este extrem de diversă, ceea ce permite fiecărei femei să creeze imagini la modă în stilul său și să sublinieze frumusețea lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: