Lanț cu țesătură „trandafir”

Lanț cu țesătură "trandafir"

Lanțurile sunt cele mai frecvente și universale bijuterii, iar un lanț cu o „trandafir”, datorită frumoaselor Vinti, poate pretinde rolul de bijuterii de aur independente, care nu au nevoie sub formă de brățară, inele, răcoare.

Particularități

Produsul de bijuterii și-a obținut numele datorită formei legăturilor, care au asemănări externe cu mugurii de trandafiri. Deși astăzi, decorațiuni similare sunt fabricate din diverse metale (Silver, Platinum), modelele aurit și de aur sunt utilizate cu cea mai mare cerere.

Lanțul cu legături în formă de trandafiri aparține tipului de țesut de țesut. Andocarea inelelor imediat în mai multe locuri, dă produsului nu numai puterea, ci și frumusețea navei de deschidere, ușurință, eleganță și rafinament. În ciuda dificultăților de îngrijire a accesoriului, dificultatea purificării sale din praf și alți contaminanți, acest tip de bijuterii este foarte popular.

Anterior, decorațiunile de acest tip au fost foarte scumpe, deoarece bijutierii au fost făcuți fiecare legătură manuală. Astăzi procesul de producție este complet automatizat, ceea ce permite decorarea unei game largi și la un consumator acceptabil pentru consumator.

Lanțul cu țesut sub formă de trandafiri este întotdeauna în tendință și, prin urmare, costul produsului va plăti timp de un an de utilizare a acesteia. Acesta este un decor elegant care poate fi purtat în fiecare zi. Astfel de fete și fete tinere și reprezentanți de rang înalt.

Avantaje

Unul dintre principalele avantaje ale lanțului Rosa este versatilitatea sa: va fi potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și chiar pentru copii. Dar pentru o astfel de decorare de la un brand bine-cunoscut va trebui să dea o sumă considerabilă, deoarece acest tip de vizionar este considerat printre bijutieri unul dintre cele mai dificile și, în consecință, și costisitoare.

Citește mai mult  Inele Tiffany

O altă parte pozitivă a lanțurilor de trandafiri – puterea, datorită andocării legăturilor cel puțin în 3 locuri.

Lungime

Lanțurile cu trandafiri de țesut produc 40-65 centimetri lungi. Cea mai mică lungime (40 cm) a lanțului implică purtarea lui în apropierea gâtului în sine și cea mai mare (65 cm) – în zona mijlocie a gâtului. Se recomandă sexe frumoase pentru a purta decorațiuni de până la 50 cm lungime, iar bărbații cu până la 65 cm.

Alegerea unui castel

Castelul este o componentă importantă a oricărei bijuterii. Ar trebui să fie nu numai fiabilă, ci și confortabilă, astfel încât să vă puteți fixa singur, dezvăluiți, fără a atinge hainele.

Vederea blocării, închiderea decorului, este selectată individual și este cauzată de tipul de țesut, precum și de greutatea lanțului.

Lanțurile masive de aur sunt instalate încuietori cu un sistem de carabiar și pe modele mai subțiri și elegante – Blocări Symblinel. Ambele tipuri de elemente de fixare sunt considerate fiabile, iar durabilitatea serviciului lor depinde numai de calitatea fabricării.

Metale

Cel mai adesea, lanțul de tip „trandafir” este fabricat din eșantioane galbene, albe sau roșii de aur 585 sau 750. Decorul din metal alb, dacă client este dorit, acestea sunt acoperite cu rodiu – acest lucru oferă produsului o nuanță de oțel. Pentru a sublinia ameliorarea țeserii, lanțul castelului (din nou, la Will).

Costul minim al bijuteriilor este de 1600 de ruble. Pentru gram. Costul final va depinde de caracteristicile individuale ale lanțului: lungime, lățime, greutate.

Când cumpărați, merită să acordăm o atenție deosebită calității lanțului. Repararea unei astfel de decorațiuni va costa bani considerabili și nu va lua fiecare bijutier. Pentru a lucra cu un lanț de țesut „Rose”, nevoie de o experiență și un profesionalism considerabil.

Citește mai mult  Eșarfă de fleece

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: