Există un test de 925 de aur?

Există un test de 925 de aur?

Eșantionul este un indicator care este utilizat pentru a estima prezența aurului pe kilogram de metale prețioase aliaj. Cele mai multe produse adesea găsite cu probe de 375, 585 și 750. Dar, uneori, oamenii vin peste produsele de la 925 probe.

Este probă 925 de aur?

În țara noastră, bijuteriile prezentate în punctele de vânzare cu amănuntul trebuie să fie etichetate. Probele de aur – 7. În zilele noastre, multe dintre ele sunt depășite.

Sunt cunoscute următoarele eșantioane de aur.

 • 375. Se caracterizează prin conținutul metalelor prețioase la 34,5%. Restul este impurități.
 • 500. Jumătate din aliajul constă în aur pur. Produsele din aur din acest eșantion astăzi sunt o mare raritate.
 • 583. Aliaj conține un metal prețios într-o sumă de 58,3%.
 • 585. Proporția metalelor prețioase este de 58,5%. Majoritatea bijuteriilor care pot fi achiziționate în saloanele de bijuterii aparține acestui eșantion.
 • 750. Compoziția aliajului cuprinde o parte din aur, egală cu 75%. Acest test a fost distribuit pe scară largă între bijuterii și decorațiuni unice.
 • 958. Conține 95,8% din metale prețioase. Unele decorațiuni din astfel de aur produse în secolele trecute.
 • 999. Acesta este un aliaj de aur pur, fără impurități. Este foarte moale și nu se aplică pentru fabricarea bijuterii.

Din toate cele de mai sus, se poate observa că 952 de eșantioane nu există.

Conform standardelor stabilite, La 925, eșantionul include produse de la argint și aur. Nu există obiecte de la aur corespunzătoare unui astfel de eșantion în țara noastră.

Ce înseamnă?

925 eșantion înseamnă prezența a 92,5% din metalul prețios în aliaj. Produsele sunt marcate cu acest test, conform GOST. Aderarea la regulile existente atunci când masa produsului este mai mică de 3 g, producătorul nu îl pedepsește în camera de stat. Aici ar trebui să puneți ștampila și în interior indică numărul 925.

925 Silver eșantion este considerată cea mai înaltă calitate. Împreună cu aurul, AG nu se aplică pentru a crea bijuterii în forma sa pură, deoarece metalul în sine este plastic și nu îl servește. Prin urmare, pentru a crește densitatea metalului, este adăugată ligatura, adică impuritățile metalelor, cum ar fi GE, ZN, BR, SI, PT.

mă întreb ce Aceste materiale din complexul cu argint oferă culori unice și pot afecta capacitatea de argint la oxidare. Produsele de argint 925 de eșantioane sunt foarte elegante, ceea ce sporește popularitatea lor. AG Probele ridicate sunt bine combinate cu aur, din cauza cărora, în majoritatea cazurilor, bijuteriile sunt o totalitate armonioasă a acestor metale.

925 Silver de eșantion este adesea numit Sterling, deoarece sterlină realizată din acest material în Anglia.

Saloanele de bijuterii în majoritatea cazurilor oferă o gamă largă de produse placate cu aur de la 925 proba de argint. Aur astfel de produse sunt acoperite cu metoda de galvanizare. O persoană simplă în aparența produsului nu diferă de ea de la Aurul real.

Popularitatea produselor de argint este cauzată de următorii factori:

 • Ele arata aurul+
 • au un preț mai mic pe gram.

Eșantioanele înalte de argint sunt perfect combinate cu pietre prețioase: diamante, topses și altele.

Produsele de argint se uită cu eleganță specială și grație. Metal 925 eșantioane se duce la fabricarea tacâmurilor, de exemplu, linguri. Dezavantajul argintului este prețul scăzut estimat atunci când închiriați la Lombard.

Cum să distingi argintul de aur alb?

Identificați vizual diferențele dintre argintul și aurul alb greu. Acest lucru este posibil numai După etichetarea atentă a învățării. Articolele noi atât din argint, cât și de aur pot arăta identic datorită stratului final al radiului. Acesta din urmă procedează suprafața metalică pentru a face strălucirea este mai puternică și prevenirea apariției întunericului.

În absența marcajului, autenticitatea metalului poate fi confirmată într-un atelier de pawnshop sau bijuterii, unde un specialist va analiza folosind următoarele elemente.

Reactivi

În acest caz, produsul este ușor stoarse, astfel încât felia este proaspătă și a fost posibilă aplicarea unui reactiv. Dacă este verificată aur, atunci nu ar trebui să fie nicio reacție dacă ar fi, înseamnă că produsul este fabricat din metal care nu corespunde probei specificate. Când argintul este verificat, atunci Ar trebui să existe o culoare roșie și maro la fața locului, în absența căreia se poate evalua că metalul testat nu se aplică argintului.

Punerea de piatră

Folosind unele tipuri de pietre, verificați aliaje de metale prețioase. Obiecte Trute despre piatra aspră. Dacă urmărirea obținută ca urmare a acestui fapt nu este adecvată pentru standardele actuale, aceasta înseamnă că, în aliaj, ponderea metalelor prețioase este mult mai mică decât cea declarată.

Meter electronic

Cele mai multe ateliere de bijuterii, puncte de vânzare sau achiziții sunt echipate cu dispozitive care vă permit să stabiliți o parte precisă a metalelor prețioase în aliaj.

În condițiile apartamentului, puteți verifica în următoarele moduri.

 • Folosind hârtie. Decor pentru a petrece o linie pe o foaie de hârtie. După ce aurul nu va rămâne nimic, iar după argintiu, chiar și caracteristica întunecată va rămâne ridicată.
 • Cu ajutorul acidului. 15 g de amestec de oțet cu 250 ml de apă, se amestecă bine. La amestecul rezultat, reduceți subiectul pentru a verifica. Când argintul a scufundat, apa se va întuneca, iar produsul însuși va fi oxidat. Aurul nu este frică de acid și nici o reacție nu va da o reacție.
 • Pe produsul puteți găsi banda folosind iod. Nu sunt imprimate urme pe aur. În cazul argintului, produsul este vopsit.

925 eșantion corespunde la aliaj, în structura cărora include mai multe elemente care dau colorarea și forța prețioasă a metalelor. Elementele fabricate din 925 de metale prețioase, 92,5% constau din argint, proporția rămasă este cuprul. Se adaugă pentru a da puterea metalică. Datorită prezenței de impurități, chiar din aur alb dobândește și devine similar cu argint.

Anterior, aliajul era nichel, care a provocat reacții negative la nivelul pielii, care se manifesta ca dermatita. De la începutul noului secol, nichelul din aliaje nu este utilizat.

925 de argint eșantion este foarte durabil și bine supuse prelucrării. La produsele obținute dintr-un metal asemănător, nu există nici un zero.

Decorațiile de argint nu sunt deformate. Deections pentru o piatră în aliaje de culoare albă sunt create pentru ca labele care păstrează piatra, nu slabesc, iar pietricelele nu se încadrează.

Producătorul va afecta materialul timbru la ultimul nivel al creației, după care metalul este trimis la camera de testare, în cazul în care proprietățile sale și proporția concentrației de argint este în formă pură. Dacă procentul de concentrare respectă standardele actuale, atunci se aplică o probă.

Argintul în formă pură este o colorare albă de metal greu, care are o reflectorizare minunată – aproximativ 95% din spectru. Datorită acestei proprietăți, argintul este utilizat pe scară largă în fabricarea oglinzilor. Densitate de argint – 10,5 g / cm3, este aproape două mai mici decât densitatea aurului, dar mai presus de cupru și fier.

Principalele proprietăți ale argintului includ:

 • Prezența conductivității termice ridicate între toate metalele+
 • Buna conductivitate electrica+
 • Temperatura de topire este cea mai mică dintre toate metalele prețioase.

Deoarece aliajul este destul de durabil, elementele de ore și bijuterii sunt făcute din ea.

Prețul de decorare depinde de prezența de pietre prețioase, complexitatea de executie, proiectare.

Pentru produsele de argint pentru o lungă perioadă de timp, regulile asociate cu grijă și de curățare ar trebui să fie urmat.

 • lunar curat. Puteți utiliza serviciile unui atelier de lucru, în cazul în care utilizarea ultrasunetelor curăța interiorul produsului și exterior, pietrele vor fi curățate.
 • Uscat.
 • Nu purta ornamente înainte de manipulare cu apă.
 • Nu permite parfum pentru a ajunge pe pietre și produsul în sine.

Sfaturi pentru alegerea decoratiuni

Atunci când alegeți o bijuterie, ar trebui să acorde o atenție la etichetare. Orice element realizat folosind metale prețioase are etichete producătorului, în cazul în care se indică metoda de comunicare, și ar trebui să fie, de asemenea, disponibile în eticheta de preț magazin.

În proiectarea de bijuterii ar trebui să lipsească elemente. Este mai bine să alegeți un produs confortabil și ușor. Este necesar să se acorde atenția asupra pietrei sau a pietrelor a fost prea ridicată.

     Când cumpărați o bijuterie de diamant, care este mai mare de 0,4 cm în diametru, verificați, Are un certificat.

     Informații mai interesante despre 925 de probe, consultați următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: