Geantă neagră

Geantă neagră

Sac – un atribut indispensabil al ansamblului fiecărei femei. Astăzi fără ea nu poate face. Oriunde a mers reprezentantul francez să lucreze, mergeți în jurul orașului, petreceți, adunări într-o cafenea cu prietene și chiar pe plajă – o pungă de sex feminin este un partener credincios. De aceea este important ca ea să nu fie doar elegantă și practică, ci și universală. Este un astfel de accesoriu că sacul negru este recunoscut ca.

Caracteristici și avantaje

Sacul negru este potrivit pentru orice haine, se potrivesc cu succes în stil diferit. Este adecvat în cauzalul casual al clasicilor urbani, de birou și în stilul de afaceri, și, de asemenea, completează armonios costumul de lux de seară.

Versatilitatea accesoriului este explicată prin culoarea sa: Tonul negru este perfect combinat cu alte nuanțe. În acest caz, dimensiunile și forma sacului nu deranjează integritatea și armonie a imaginii.

Culoarea neagră este una dintre tonurile clasice, care este potrivit pentru orice moment al anului. El este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai luxoase și mai nobile, adesea apare pe spectacole la modă de couturierieri celebri care oferă pungi elegante și la modă în fiecare sezon. Accesoriile acestei culori sunt la Olimpul la modă de mai mulți ani la rând, indiferent de forma și stilul, sunt recunoscuți ca un clasic al fiecărei colecții de modă. Acestea sunt acele produse care nu vor ieși niciodată din modă, așa că sunt în fiecare garderobă de sex feminin.

Spre deosebire de nuanțele luminoase și luminoase, negrul este practic. O astfel de geantă nu numai că ajută o femeie în alegerea unui costum specific, ci devine, de asemenea, mai mică decât accesoriile făcute în alte culori Culoare Paletă.

Punga de negru nu înseamnă rigoare și simplitate, deoarece poate părea la prima vedere. Finalizat de la soiuri premium de piele naturală, cu o textura interesantă, va face o notă premium pentru imaginea femeilor.

Culoarea neagră în contrast cu alte nuanțe creează compoziții luminoase și luxoase. Baza sacului poate fi negru și contrast de inserție. O astfel de recepție de designer face ca produsul să nu fie mai strălucitor: arată spectaculos și adesea devine o imagine de accent.

În plus, tonul negru este fundalul perfect pentru designul designerului. Sacul negru poate fi decorat cu absolut orice decor. Acestea nu sunt doar o varietate de elemente spumante (strasuri, cristale, margele, broșă și margele). Adesea, în designul pungilor negri folosesc fitinguri metalice (lubreri, catarame, fermoar, inele, nituri, lanțuri, inele cheie, spikes).

În proiectarea accesoriului negru, marginile relevante, aplicații, dungi și decor din plastic, compoziții de țesături multi-stratificate, model de relief pe bază lacologică. Oricare ar fi designul, sacul va arăta frumos, elegant și adecvat.

Modele la modă

Modelele pungilor de ton negru sunt mai diverse decât analogii altor nuanțe. Culoarea neagră nu are limite pentru design, deci este o culoare prioritară a oricărui designer. Poate fi un clasic laconic sau un model original al unei forme neobișnuite. În orice caz, ea va permite unei femei să fie în centrul atenției.

Structural

Pungile grele sunt modele mai frecvent dreptunghiulare care sunt suficient de bune. Ele pot avea unul sau două mânere și în majoritatea cazurilor sunt capabile. Acestea sunt pungi clasice care sunt ideale pentru transportul documentelor formate A4. Ele sunt proiecte inerente de linie, un design concis. Acesta este un atribut indispensabil al femeilor care lucrează în sectorul biroului și al afacerilor, unde se observă codul de îmbrăcăminte strict.

Citește mai mult  Umbrela Eleganzza

Ghiozdan

Numele sacului în traducere înseamnă „Ranger”. În exterior, modelul seamănă cu un portofoliu sau un wretcher, cu care școlile englezești au mers odată. Are un buzunar și secțiuni și secțiuni cu fund plat, interior și în aer liber, efectuate exclusiv din piele naturală.

Oculele hatchel pe două centuri cu catarame. Pentru comoditate purtarea are două scurte rigid și un mâner lung. Accesoriul poate fi purtat în mâini și prin intermediul umerilor. Forma produsului poate fi dreptunghiulară sau rotunjită, dimensiunea ambreiajului mare sau mică. Astfel de modele sunt purtate în stil de zi cu zi, de afaceri și chiar plină de farmec.

Ambreiaj

Acesta este un „portofel mare“ sau o mică geantă de mână-plic de formă solidă, care poate fi purtat în mâini, peste umăr, la încheietura mâinii. Acesta găzduiește cele mai multe lucruri necesare: telefon, card de credit, chei, ruj și alte lucruri mici. Mai des, produsul este fabricat din piele, piele de căprioară, brockeri și textile. Designerii decorează adesea astfel de modele cu aur, perle și pene. Un astfel de model este un bun pentru celebrare seara.

Minorier

geantă de mână specială seara dimensiuni mici. Forma sa pot fi diferite (dreptunghiulare, ovale, sub forma unei inimi, etc.), Dar este întotdeauna greu și distins prin generozitate de decor. Aceste accesorii dorm cu tot felul de cristale spumante, pietre, pietre semi-pretioase sau perle complet brodate.

Sac de sac

Interesant și original accesoriu, care datorează sale apariții Ridikulyul. Acesta este realizat din materiale moi și are o formă rotundă de jos. Aceasta este o versiune mărită a unei mâini cu un element de închidere sub forma unei dantelă, de strângere în partea de sus a pungii, are mânere scurte și o centură lungă. Unele modele sunt fixate de sus pe fermoar.

Rucsac

model sportiv, una dintre cele mai populare în rândul tinerilor. Acesta este un sac confortabil cu atent la cele mai mici repartizarea sarcinii pe coloanei vertebrale. Este foarte practic, graba pe spate sau de umăr și are o capacitate mai mare în comparație cu alte stații. Modelele sportive și rutiere sunt efectuate dintr-un material diferit, sunt minunate pentru călătorii, zboruri, mersul pe jos în jurul orașului, excursii. În linia include transformatoare, care permite de a face un sac de compact, dintr-un rucsac.

Nu mai puțin interesante pungi negre pe lanț, datorită cărora produsele achiziționează un aspect elegant. Mai precis, astfel de modele sunt o pungă structurală clasică cu o cataramă de supapă. Printre accesoriile populare, puteți marca punga de tabletă, sub forma unui cerc mic, fixat cu un fermoar și având o curea subțire lung.

Dimensiune și formă

Dimensiuni și forme de NO 1 accesoriu depind de scopul și stilul de viață: cineva îi place stiluri volumetrice și spațioase, iar altele sunt ambreiaje îngrijite, genți de umăr miniaturale. În general, modelele pot fi mici, medii și mari, volumetrice.

Ele diferă în formă: pungi negre de sex feminin sunt o formă pătrată, dreptunghiulară, rotunjită, ovală, sub formă de picături.

Stofa

Astăzi, pungile sunt efectuate dintr-o varietate de materiale. În plus față de opțiunile textile (velor, capele, bumbac) și panza tricotate, în piele de modă, lac, accesorii de piele de căprioară. Textura pielii poate fi moale, dură, lac, embosată și imprimată.

În sacul de modă și sacul negru. Cumpărătorii dobândesc adesea produse cu textura catifea, plăcute la atingere. Suede este o alternativă la catifea moale.

Atragerea deosebit de atragerea atenției produselor combinate din piele naturală și suede. Cu ajutorul unei combinații de două texturi diferite de materiale, este creat un efect aristocratic unic. Aceasta este o tendință actualizată a multor case cele mai renumite case. Nu mai puțin atractivă compoziție de piele mată și lac.

Citește mai mult  Cum să faci un fan al furcii o face singur?

Cele mai populare și perfecte accesorii ale femeilor moderne sunt adăugări din soiurile premium de piele naturală. Este o astfel de sac să sublinieze elocvent statutul special al proprietarului și va indica eleganța și gustul rafinat al hostessului.

Modelele de țesături sunt mai des utilizate în vara și în formă de drumuri. Saci de lumină de țesături, confortabile și practice (pot fi spălate).

Cum de a alege?

Alegerea unei pungi negre implică mai multe nuanțe. Este important să se decidă asupra modelului și să nu pierdeți calitatea accesoriului. Acest lucru va face posibil să se simtă încrezători și să folosească o achiziție elegantă suficient de lungă. Cumpărați o geantă de mână la modă de negru, este important să luați în considerare stilul:

 • Accesorii structurale sunt cele mai potrivite pentru imaginea de afaceri+
 • Cu îmbrăcămintea Casual, pungi de bowling perfect combinate sau mesager (pentru șosete peste umăr)+
 • Imaginea din stil boem sau hippie de rețea este mai bine suplimentată de modelul Hobovo+
 • Dacă majoritatea produselor de îmbrăcăminte dețin un stil sportiv, soluția ideală va fi un rucsac+
 • Prepper iubește modelele de dimensiuni medii: structurale și cacheel+
 • Arcul de seară nu tolerează pungi sportive și volumetrice: aici aveți nevoie de ștampile pe un lanț de magnitudine medie și mică+
 • Stilul creativ și remarcabil – ceea ce este necesar pentru modelele mari cu spikes.

Prin alegerea unui produs, luând în considerare preferințele dvs., ar trebui să acordați atenție următoarelor puncte atunci când ați achiziționat:

 • Scop: Managementul de seară curat poate fi realizat din soiuri moi de piele naturală sau piele de piele. Produsele pentru șosete ocazionale ar trebui să fie mai practice, deci merită să ne uităm la sacii din piele cu o textura naturală densă.
 • Nu orice piele artificială rezistă la sarcini de temperatură, așa că se poate sparge în frig. În plus, astfel de opțiuni sunt adesea foarte rapid pierd apariția aspectului.
 • Conforturi. Orice sac trebuie să fie confortabil în utilizare. Nu cumpăra modele cu mânere scurte incomode: ei nu vor fi în măsură să poarte peste umăr, dar în mod constant să păstreze în mână va fi foarte inconfortabil.
 • Calitate și preț. Real lucru de brand se realizează la un nivel ridicat. Ea a netezi perfect și linii întregi care nu se intra unul pe altul. Nu există defecte în saci de marcă, ele nu au un miros neplăcut ascuțite și sunt mai scumpe. Acestea sunt vândute de la furnizori oficiali

În plus, nu ar trebui să cumpere un accesoriu cu o greutate mai mare de 3 kg: este un inconvenient în ciorap și poate contribui la încălcarea posturii.

Branduri

accesorii de azi produc mai multe branduri renumite. Alegerea este atât de mare încât să poată fi pierdut în ea. Pentru a determina achiziția, puteți să acorde o atenție la mai multe branduri cu nume mondial, ale căror produse sunt testate de timp și clienți reali.

Michael Kors

Accesorii de la Michael Corsa sunt cunoscute tuturor. Acestea sunt pungi premium de piele naturală și polimeri scumpe. Materialele păstrează perfect formularul, fără a permite să fie deformat sau zdrobit. Fiecare element este efectuat fără probleme chiar și în interior.

O caracteristică a fitingurilor pungilor de marcă este gravarea cu laser și logo-ul cusut la mâner. Colecțiile sunt împărțite în diferite direcții, fiecare fiind caracterizată prin design, dimensiune și stil.

Chanel

Modelele celebrului case de modă sunt efectuate din diferite materiale și au adesea o acoperire matlasată, precum și lanțuri metalice. Fiecare produs este decorat cu un logo de marcă, care poate fi stoarse pe piele sau fixat sub formă de catarame. Majoritatea modelelor au o formă rigidă dreptunghiulară, deși se găsesc în colecții și pungi de pungi din piele moale. Stoys poate fi miniaturală pe un lanț sau o simplitate spațioasă și chiar voluminoasă și eleganță.

Citește mai mult  Eșarfe originale "Vivien" și modele în tehnica Brich

Armani

O caracteristică distinctivă a „Armani” se distinge printr-o combinație de clasici, tradiții italiene și temperament de decor. Acestea sunt modele rafinate, a căror accent este o varietate și o textură premium. În ciuda dimensiunii și a formei diferite, toate unește sentimentul incredibil de gust.

Acesta este un clasic de neegalat care există în afara timpului. Armani este un legiuitor de modă, care se reflectă în fiecare model. Produsele sunt efectuate în principal în stilul minimalismului, ceea ce le permite să le combine cu orice îmbrăcăminte, fără a deranja integritatea costumului.

Ce sa porti?

Pagina neagră este o imagine armonioasă cu orice îmbrăcăminte. Pentru un efect mai larg, la redactarea unui set de modă, trebuie să luați în considerare stilul de încălțăminte și un caz specific.

Dacă echipamentul este preluat în stilul cauzalului, suplimentat cu pantofi pe tocuri, moare, luffs, mocasine sau oxfords, este mai bine să alegeți un model HOBO la o astfel de rețea (o pungă sub formă de picătură), dreptunghiulară Opțiuni din saci moi sau pungi. În acest caz, blugi sunt potriviți, tricotaje, pantaloni scurți, pantaloni înguste, tricouri, cămăși, topuri, jachete din piele și chiar straturi.

Pungi în stilul lanțului „Chanel” pe lanț, precum și pungile de plicuri devin elegante și la modă de finalizare a cepei de zi cu zi și elegante, ele sunt perfect combinate cu fuste și rochii de stiluri și lungimi, pe piele și blugi. Ele sunt mai puțin spațioase, dar, de asemenea, arata foarte feminin, nu ca modelele Baggy.

În stil de birou, serviete bune de afaceri woom și pungi structurale stricte. Practicitatea accesoriului este importantă aici. Astfel de accesorii reprezintă un kit armonios cu fuste, rochii, bluze, costume și pantaloni de tăiere clasică. Dimensiunea unei astfel de pungi trebuie să respecte dimensiunile documentelor de afaceri. Pentru evenimentele oficiale de seară, modelele mai mici vor fi potrivite.

Nu face fără o geantă și o imagine de seară. Rochia de seară de orice lungime și stil poate fi decorată cu un ambreiaj cu un decor generos sau o pungă de cuplare (pentru arcurile de iarnă). Designul modelului poate fi cel mai divers: datorită decorului, astfel de produse sunt, de obicei, strălucitoare, nu mai puțin decât rochiile.

Creați o imagine delicată în picioare cu prudență. Dacă setul constă exclusiv din anumite tonuri ușoare, sacul negru la acesta nu poate veni. Ea poate face o disarmonie vizuală.

Imagini frumoase

Geantă de mână încrucișată pe un lanț de argint va ajuta la finalizarea cepei cu o rochie albă, jachetă gri roz și pantofi de argint cu nas deschis și cu șlefuire fină.Black Bag Harmonsii de culoare cu ochelari de soare negru.

Skinnie ușoară, tunică neagră, cizme cu provocări și ornamente de aur vor fi perfect privite cu o pungă mică de portofoliu în formă de moale, decorată cu fermoar de metal de aur.

Cămașă strictă, pantaloni negri înguste, o pungă spațioasă și părul lacuit – aici este o imagine a unui stil informal de birou.

Blugi albastre cu socodii, partea de sus, bumbacul de măsline și jacheta de adidași pot fi completate cu o geantă neagră mare, cu mânere scurte și inserții contrastante de culoare gri și bej.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: