Gold 585 eșantioane: ceea ce este și de la ceea ce este?

Gold 585 eșantioane: ceea ce este și de la ceea ce este?

Decorațiile de aur nu vor înceta niciodată să fie populare. Produsele din metale prețioase sunt durabile și atractive, mai ales dacă sunt făcute din eșantioane aliate 585. În trăsăturile sale, ne vom da seama în articolul de astăzi.

Ce este?

Eșantion înseamnă procentul de aur din aliaj.

Aceasta înseamnă că eșantionul 585 spune că există 58,5% din cel mai pur aur într-o materie primă de bijuterii speciale, iar ceilalți sunt aditivi auxiliari.

Adesea, metalul cu defalcarea de 585 pe ea se numește Gold Chervonny. În trecut, viermii regali se pregăteau. Deoarece monedele de la cel mai pur metalic au fost în curând abraziune, a decis să facă materii prime rezistente la uzură. Acesta este modul în care „prototipul” eșantioanelor actuale de 585 de aur.

Istoria originii

585 de aur eșantion nu a apărut cu mult timp în urmă, ea a câștigat popularitate în 1994.

Noul test a fost înlocuit în URSS 583, introdus în 1927, la un moment dat cu fixarea unui sistem special pentru măsurarea aliajelor din categoria prețioasă.

Baza pentru astfel de modificări a fost că aurul de origine internă a fost evaluat mult mai mic decât același aliaj de 14 carate în țările occidentale. Apoi au decis să crească volumul de aur pur cu 0,2%, astfel încât produsele rezultate să răspundă pe deplin la toate cerințele internaționale adoptate.

Avantaje și dezavantaje

Până în prezent, mărfurile de la eșantioanele de aur 585 sunt recunoscute ca o calitate superioară, astfel încât acestea pot fi îndeplinite în toate saloanele de bijuterii. Cererea pentru acest aliaj este explicată prin avantajele cărora este diferită.

 1. Aliajul de probă 585 este caracterizat de o densitate suficientă, care este suficientă pentru decorațiuni durabile și atractive de diferite tipuri.
 2. Dacă comparați prețul lucrurilor luate în considerare cu copii ale aliajelor extrem de sonde, va fi mai democratică și mai atractivă.
 3. Aliajul de probă 585 demonstrează o ductilitate ridicată și combustibil, astfel încât să puteți face decorațiuni cu diferite modele cunning și inserții decorative din acesta.
 4. Cota considerabilă de ligatură în compoziția de bijuterii de aur face posibilă obținerea diferitelor tipuri de tonuri interesante.

MARE 585 eșantioane care nu sunt „suferă” de defecte grave. Dar unii merită să spunem.

Datorită unui anumit procent de ligatură în compoziția unui astfel de material de-a lungul anilor, poate începe întunericul sau acoperit cu pete.

Zgârieturile și alte daune similare rămân pe suprafața decorurilor testului.

Compoziție și proprietăți

În aliaj marcat cu 585 de defalcare, procentul conține 58,5% din aur pur. Proporția aurului este exprimată în grame pe cm cubic, iar această cifră este de 19,3 g pe cub. cm. Pentru restul de 41,5%, o astfel de componentă este dată ca ligatura. Element suplimentar completează Rața de rezistență și densitate lipsă, ajută la reducerea valorii totale a produselor de aur.

Elementele principale ale căror ligaturi sunt argint și cupru. Mult mai rar pot fi găsite produse din compozițiile în care Platinum, Silicon sau Nichel joacă rolul incluziunilor suplimentare.

Ele sunt în mare parte implicate pentru a crea aur alb frumos. După un anumit număr de ani decoratiuni din 585 de eșantioane, sunt capabili să schimbe culoarea originală și chiar să fie acoperită cu specii vizibile. Cu toate acestea, acest proces nu are nici o zi, nici doi ani și mulți ani. Dacă oferim un produs de îngrijire obișnuită competentă, atunci nu puteți întâmpina o astfel de problemă.

Citește mai mult  Banda servietă

Indicatorii de densitate din aliaj variază de la 12,8 la 14,76 g pe centimetru cubic. Aceste valori depind de compoziția ligaturii.

Aliajele de aur sunt mai durabile din cauza cuprului, care conține ligaturi. Cu cât se dovedește mai mult procentul său, frecarea mai persistentă pe care o transformă o bijuterie. De exemplu, aurul de muncă. Ea intră în compoziția sa în cantități mari, se dovedește a fi mai durabilă și mai puternică decât materialul clasic galben sau alb.

Cu toate acestea, aliajul specificat în timp poate fi acoperit cu zgârieturi sau urme de frecare. Salvați bun și tipul de produs proaspăt va permite purtarea atentă și depozitare.

În ceea ce privește punctul de topire al aurului de 585 de probe, se dovedește a fi nesemnificativă. Din acest motiv, produsele obținute pot suferi o topire multiple, inclusiv la domiciliu. Pentru aur, indicele respectiv este sub 940 de grade Celsius. Această valoare nu numai că simplifică procesul de fabricație, dar, de asemenea, reduce puterea cuptorului necesară.

Nuante si stigmat

colorit natural de aur 585 probe este luminos, galben soare. Cu toate acestea, prezența în compoziția diferitelor tipuri de ligatură pot face propriile ajustări prin spânzurare aliaj de cele mai frumoase nuanțe. Bijutieri implică astfel de proprietăți în fabricarea de bijuterii de înaltă calitate.

Tonuri luminoase (până la saturate roșu) asigură prezența în cupru.

aditiv de argint, pe baza procentajului, se poate da o tentă verzuie produse (cu doze mici) sau alb, în ​​cazul în care o treime din masa totală a produsului.

Ligatura de tip Crome sau Cadmiu poate da accesorii spectaculoase negre. Astfel de produse sunt obligatorii sunt acoperite de un strat suplimentar de rodiu.

Aliajul galben combinat cu platină superbă, în cele din urmă dă aur frumos alb. Astfel de produse de mai mulți ani sunt la vârf de popularitate la persoanele care cunosc agitația în astfel de bijuterii.

Cu toate acestea, aliajul obținut este destul de scump, atât de des în fabricarea unor astfel de bijuterii, tipuri mai accesibile de ligaturi.

 1. Ton alb Aliajul de aur se manifestă în cazul în care este de cel puțin 10% paladiu.
 2. Dacă decorarea demonstrează o plăcută Culoare verzui, Acest lucru sugerează că există aditivi de zinc în conținutul său.
 3. Shade galben pal realizate în cazul unei introduceri la conținutul de nichel. Dar aici este important să rețineți că acest metal ar putea fi cauza manifestării proprietăților alergene sau magnetice. Factorii nefavorabili ai impactului ligaturilor asupra corpului uman pot fi neutralizați numai cu ajutorul aplicării stratului de acoperire, care ulterior trebuie să se actualizeze.

  Pentru a desemna un eșantion specific, la decorațiuni din metale prețioase Se aplică ștampile speciale. Aceasta mărturisește nu numai o anumită varietate de produse, ci servește și ca confirmare a originii sale reale. În Rusia, rolul ștampilelor implică un desen de relief al unei fete în profil. După ce se stabilește marca digitală.

  Pe produsele de bijuterii din vremurile sovietice, a fost descrisă o stea, în partea interioară a căreia se potrivește secera și ciocanul. Diferențele numerice diferă. În loc de 585 de eșantioane expuse 583.

  Comparație cu alte eșantioane

  Luați în considerare decât eșantioanele de aur 585 pot diferi de alte aliaje similare.

  De la 583

  Principalele caracteristici de 583 și 585 de eșantioane sunt aceleași și nu se deosebesc. Diferența se află exclusiv în compoziția lor – 0,2% din aur. Principalul lucru care distinge 585 de probă – fixarea sa ca un standard instalat oficial. Decorațiuni cu 583 de testare în prezent nu mai sunt produse, ștampile reale cu o astfel de marcă numerică nu mai sunt găsite în produsele moderne.

  Citește mai mult  Totul despre Paladia

  De la 375

  Decoratiunile din aur în cerere 585 de eșantioane diferă considerabil de la produsele de bază din aliaj 375. Ele sunt diferite nu numai pe calități externe, ci și în calitățile lor fizice. Materialul 585 din eșantion nu pierde atât de rapid vopselele originale și nu lasă urme pe piele, ceea ce nu poate fi spus aproximativ 375 aliaj.

  Aplicație

  Astăzi, aliajul categoriei în cauză, caracterizat prin o calitate excelentă, este cea mai frecventă materie primă de bijuterii din Rusia. De la ea produce tot felul de tipuri de bijuterii. De asemenea, este adesea implicat în rolul de auri de produse la modă din argint nobil.

  Adesea, gilding-ul se găsește și pe bijuterii de înaltă calitate, care este inițial produs nu din materiale prețioase.

  Dacă luăm în considerare în detaliu, atunci aliajul de probă 585 poate fi utilizat în următoarele câmpuri:

  • În industria de bijuterii pentru fabricarea accesoriilor+
  • În producția de sisteme electronice+
  • în fabricarea bisericii sau a obiectelor de culte diferite+
  • în producția chimică+
  • În rolul produselor de conservare a capitalului.

  Cum de a determina eșantionul de aur?

  Aflați ce fel de test de aur nu este dificil. Bijuterii pot calcula într-un timp scurt valoarea valorii instanței, poate oferi o garanție. Acest lucru este elementar și una dintre soluțiile cele mai fiabile.

  Dacă doriți să se apropie de definiția eșantionului mai serios și responsabil, apoi în tubul de Stat din Rusia Camera este primită de la recepție.

  Aici ei vor fi în măsură să determine inconfundabil proba, apoi setați o confirmare a stigmat.

  Dacă doriți să identificați eșantionul de aur la domiciliu, atunci există mai multe modalități concrete pentru acest lucru.

  1. Verificați bijuterii Cu ajutorul oțetului. Scufundați accesoriul acolo și a vedea imediat rezultatul. aur natural 585 probe nu se va schimba culoarea.
  2. TDe asemenea, puteți verifica utilizați un magnet – Acesta este un alt dintre cele mai populare moduri. În cazul în care decorul de bijuterii este bine și unblightens la el, se va spune că este fabricat din oțel sau aurire, deoarece aliajul de calitate 585 de eșantioane nu poate.
  3. Sniffing la decorarea în cauză. Un produs autentic dintr-un aliaj de înaltă calitate nu va exulta nici măcar prin mirosuri goale.
  4. Dacă la domiciliu există o țiglă neîngrădită din ceramică, puteți freca în siguranță pe suprafața sa cu decor de aur. Dacă ați observat că piesele întunecate sau gri, după cum ați arătat astfel de manipulări, acesta va indica faptul că nu sunteți aur autentic al eșantionului specificat.
  5. De asemenea, verificarea aurului poate fi efectuată Folosind un mijloc de pulbere pentru a dezvălui o rană sau litul. Acestea sunt detectarea simplă a metalelor. Ușor umeziți decorarea, aplicați o cantitate mică de Lapis pe suprafața sa. Dacă materialul brusc se va vorbi despre faptul că nu sunteți aur, dar fals.

  În ciuda numărului mare de moduri diferite, Determinați eșantionul și originea aurului la domiciliu încă nu puteți. Acest lucru se datorează faptului că, pentru toate testele, este necesar să existe materiale specializate la îndemână, și anume: aur de clor, acid azotic și acul de bronz.

  Caracteristici de îngrijire

  În ciuda faptului că eșantioanele de aur 585 nu suferă de deficiențe grave și arată atractiv, nu înseamnă că decorațiunile de la ea nu necesită îngrijirea corectă și regulată. Luați în considerare în detaliu modul în care puteți avea grijă de astfel de bijuterii pentru a-și păstra aspectul atractiv.

  1. Puteți pregăti o soluție specială. Pentru aceasta, amestecați o lingură de orice detergent și o linguriță de hidroxid de amoniu. Amestecul rezultat va fi necesar să se amestece cu apă clocotită. Cel mai bine face-o în rezervor profund. Următorul aur, care necesită curățare, adăugați la compoziția pregătită și lăsați acolo pentru o vreme. După aceea, decorarea aurului este suficientă pentru a clăti sub apă curgătoare și apoi ștergeți cu o cârpă uscată sau un șervețel.
  2. Pentru curățarea aurului, este adesea utilizată o soluție specială de săpun, în care există 40 ml de peroxid de hidrogen și o linguriță de amoniac. În compoziția rezultată, decorarea aurului de aur 585 de eșantioane. În soluție, ar trebui să fie crescut timp de cel puțin 30 de minute. După aceea, decorarea trebuie să fie atinsă, clătiți și suge.
  3. Actualizați aspectul bijuteriilor de aur cu ajutorul unei sări obișnuite. Aceasta este o metodă ieftină și eficientă. Va dura 3 linguri de săruri pentru a se dizolva în jumătate de pahar de apă caldă. După aceea, lichidul rezultat va trebui să coboare decorarea și să plece acolo timp de 12 ore.
  4. Puteți în partea de jos a cratițelor pentru a pune o foaie de folie. Ar trebui să stabilească o bijuterie de aur care are nevoie de curățare. Vasele sunt necesare pentru a se turca cu o soluție preparată din linguri de 2 mese de sodă și 1 ceașcă de apă. Compoziția împreună cu produsul trebuie lăsată peste noapte. Dimineața, decorarea va trebui îndepărtată din soluție, clătiți sub apă curgătoare și frecați cu o cârpă sau un șervețel uscat.
  5. Dacă metodele obișnuite de purificare a aurului s-au dovedit a fi inutile, este logic să se consulte influențele mecanice. Dacă nu există incluziuni suplimentare despre decorarea sub formă de pietre prețioase, atunci puteți face acest lucru: să strângeți puțină pastă de dinți pe o periuță de dinți cu o grămadă moale. Apoi, secțiunile contaminate ale bijuteriilor de aur vor trebui să fie periat, ștergeți buretele, umezite în soluție de alcool. După toate acțiunile enumerate, bijuteriile de aur trebuie să se clătească sub apă curgătoare și să se usuce.
  6. Dacă aveți nevoie să curățați decorarea din aur alb, soluția gătită din amoniac și alcool este adecvată. În amestecul rezultat, va trebui să scufundați bijuteriile și să plecați câteva ore. După aceea, lucrul trebuie să se clătească în mod necesar și cum să se usuce.
  7. Dacă aveți o decorare de aur cu inserții din pietre prețioase sau semiprețioase, trebuie să vă amintiți că, în cazul unei curățări prea grosiere și necorespunzătoare a incluziunii, se poate desprinde de bază. Puteți scăpa de particule murdare acumulate pe pietricele, cu bastoane obișnuite de bumbac, pre-scufundate în alcool.
  8. Dacă decorarea este suplimentată cu diamante, atunci nu poate fi înmuiată în compozițiile descrise mai sus și chiar în apă obișnuită. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea covârșitoare a pietrelor prețioase sunt pur și simplu lipite pe baza de aur și poate cădea.
  9. Astăzi, ornamentele de aur cu o suprafață mată sunt foarte populare și la modă. De asemenea, ei trebuie să-i pasă cu atenție pentru ei, astfel încât ei să nu piardă frumusețea pristină. Este imposibil să se utilizeze orice compoziții abrazive, prosoapele prea grele sau periuțele de dinți – mijloacele enumerate pot lăsa o mulțime de deteriorări pe suprafața mată.
  10. Pentru a curăța bijuteriile de aur mat, soluția câștigătoare va fi imersia lor într-o soluție de 25% de amoniac. Nu mai mult de 12 ore. După acest interval de timp, bijuteriile trebuie să fie clătite bine sub apă curgătoare și apoi uscați.
  Citește mai mult  Curea-Kushak

  În următorul videoclip, sunt luate în considerare unele caracteristici ale aurului de 585 de eșantioane.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: