Inel cu perle

Inel cu perle

Inelul cu perle este un adevărat clasic testat de un secol. Decorațiunile de perle au fost evaluate și iubite nu numai doamnelor nobile, ci și regina. Acest mineral misterios, învăluit în multe legende și legende, nu și-a pierdut popularitatea și printre moda modernă.

Proprietăți

Perle – minerale naturale, ne-au prezentat de mare. Astfel de pietre posedă întotdeauna energie pozitivă și au o mulțime de proprietăți utile. Unul dintre ei este întinerirea corpului. Istoricii știu cât de bine tratați vechiul țarina egipteană egipteană. Constanta purtarea unor astfel de bijuterii a ajutat-o ​​lungă perioadă de timp pentru a păstra frumusețea și tineret.

Perle ajuta proprietarul lor pentru a îmbunătăți tija interioară și duritatea caracterului. Ei elimina excesul de mândrie, gânduri negative, rigiditate și apropiere. Minerale contribuie la purtătorul inelului ușor condensat cu alți oameni, carisma posedat și farmec. Piatra miraculoasă atrage, de asemenea, iubire, loialitate și oferă și sensibilitate în relațiile. Adevărat, și nu este potrivit pentru toată lumea, se crede că perlele nu sunt o jucărie pentru fete precizie slabit.

Perle și medicină sunt utilizate pe scară largă, ceea ce înseamnă că el are proprietăți de vindecare benefice. Ei bine, ajută minerale cu tulburări ale sistemului digestiv, boli de inima, migrena. El are, de asemenea, o acțiune sedativă – chiar și în Evul Mediu, medicii au descoperit că piatra calmează nervii și răcește capul fierbinte. Cu ajutorul perlelor, este posibil să se detecteze prezența tumorilor în corp – mineralul se estompează puternic și devine noroios.

Vederi ale perlelor

Astăzi, frumoasa soacră se găsește într-o varietate de specii. Culoare, dimensiune, netedă – toate aceste aspecte pentru prețul ulterior. Cu toate acestea, originea mineralei este cel mai important factor pe care valoarea inelelor le va provoca.

Nautic

Perlele marine reale sunt foarte mari în preț – au o formă rotundă impecabilă și strălucire unică. Akaya Pearl, extrasă de japoneză, este considerată una dintre cele mai scumpe. Atent pentru produsele din astfel de perle va trebui să fie atent – materialul este extrem de fragil. Există perle de culoare albă și cremă standard, dar câteodată puteți găsi și o culoare în culoarea albastră de argint.

Citește mai mult  Dioptases: descriere, proprietăți și îngrijire

Nu se încadrează în spatele caracteristicilor și pietricele minunate din Marea sudică. Golden-aur, ele sunt simple pentru a acorda atenție și nu dau departe de ei înșiși. Structura catifelată și umbra plăcută vă permit să combinați astfel de perle cu toate metalele prețioase. Perlele Tahitian la prima privire pare Black, dar nu este așa. Varietatea de vopsele, de la profund violet la maro saturată, oferă spațiu pentru a crea cele mai incredibile bijuterii.

Râu

Perle care sunt minate din râuri de apă dulce, o ordine de marină magnifică. Ei nu sunt atât de impecabili în formă, dar nuanțele lor sunt mult mai mult. Colorarea blândă roz, albastră, de argint aprinde imaginația chiar și a celor mai experimentați bijutieri. În apă proaspătă, un aspect artificial al perlelor, care crește în condiții speciale este cultivat. Este o astfel de piatră cel mai des puteți achiziționa în magazinele de bijuterii.

Stil baroc

Barocul soacră nu are forma sferică obișnuită. El a fost numit după stilul „barocului”, care a fost renumit pentru non-standard și extravaganță. Există perle ale celor mai neobișnuite forme – alungite, ovale, asemănătoare cu imagini animale. Obținerea unei astfel de perle, Maestrul se vede imediat, în ce stil aveți nevoie pentru a crea un inel, astfel încât să se întâmple cel mai unic și mai atractiv.

Model inele

Aur – cel mai clasic material de umplutură cu perle. El subliniază și sporește strălucirea materialului natural, forțându-l să joace toate transfuzațiile vopselelor. Produsele arată grozav, unde sunt combinate aur roșu și aur sau perle perle.

Uită-te frumos la modelele cu o perlă mare de nuanțe non-standard – Lilac, Lavandă, Ciocolată.

Pentru a obține un contrast strălucitor, mulți bijutieri iubesc să combine perle taitian cu aur galben. Amestecarea unică a diferitelor vopsele este imediat accentuată de inelul de aur de unicitate.

Dacă aur galben nu vă place foarte mult, atunci ar trebui să acordați atenție versiunii sale albe. Modelele de aur alb sunt în mare parte subțiri, discrete și frumoase în simplitatea lor. De multe ori sunt, de asemenea, decorate, de asemenea, cu diamante, cristale sau fianuri.

Citește mai mult  Pălărie cu urechi

Obosit de aur? Există un randament – un inel de argint cu o perlă nu arată mai puțin atractiv. Fetele pot sfătui să dobândească astfel de inele – ele sunt întotdeauna ușoare, proaspete și aeriene. Cea mai favorabilă soluție este un model subțire, cu o perlă albă de lapte. Scaune combinate de argint și rece – albastru, violet, liliac.

Inelul de argint cu o perlă roz este sofisticat și grațios … O astfel de combinație de cald și rece oferă un efect uimitor.

Că fetele care iubesc originalitatea, designerii sfătuiesc să cumpere inele cu un decor neobișnuit, de exemplu, cu perle conectate sub forma unei flori sau a unei forme geometrice. Modelele de argint cu soacra – este întotdeauna foarte blândă, dar merită să știți că astfel de produse au o viață scurtă.

Perle persistă aproximativ 90 de ani, iar argintul se întunecă mult mai repede, astfel încât să salveze decorarea pentru generațiile viitoare nu va funcționa.

Printre metalele prețioase, există un loc demnă și platină. Inele de la platină – cele mai scumpe, dar în același timp cele mai durabile. Cel mai adesea, ei decorează prin tahitian, perle valoroase, care vă permit să obțineți o compoziție excelentă. Astfel de inele trebuie achiziționate complete cu alte decorațiuni de platină – arată prea mult.

Cu ceea ce trebuie combinat?

Au trecut mult timp acele vremuri când perlele erau potrivite numai asupra femeilor în vârstă și exclusiv la partidele seculare. Astăzi, un inel elegant cu o soacră își poate permite aproape orice stil de îmbrăcăminte.

Cea mai câștigătoare opțiune este de ao combina cu un clasic. Perlele perfect potrivite pentru un costum strict de pantaloni, un caz de rochie, un Jacobe monofonic și o broască țestoasă.

Pentru a intra în lumină va uimita ansamblul dintr-un inel, margele și o rochie neagră mică va arăta.

Stilul casual nu este, de asemenea, o piedică pentru cei care apreciază perlele. Ridicați un inel cu perle mici și ca haine – blugi și o broască monofonică.

Citește mai mult  Totul despre 750 probă

Imaginea interesantă poate fi creată, punând o cămașă sau o rochie de nuanțe reci întunecate. În mod ideal, va fi dacă oricare dintre elementele îmbrăcămintei este potrivit pentru culoarea perlă. Foarte frumos este, de asemenea, o combinație de amprente de flori cu perle de lapte.

Dacă sunteți un iubitor de retroobrazov, prezența perla bijuterii o necesitate. Încercați să poarte bluza liber cu buline, pantaloni formularul-montaj și pantofi cu toc înalt. Adăugarea în formă de cercei perla si inel organic completează arcul și să-l într-adevăr elegant.

În ciuda faptului că perlele – foarte frumoase și versatile, în unele cazuri, designerii sunt sfătuiți să se abțină de la ea. De exemplu, nu ar trebui să combinați inel cu perle haine în culori pastelate luminoase – este foarte veche și arată complet nearmonic.

De asemenea, nu au nevoie de haine de uzură, plin cu paiete, strasuri, elemente metalice. Toată frumusețea și demnitatea de perle – în simplitatea ei, așa că încercați să tăiați-o formă concisă, dar haine elegante.

Sfaturi pentru îngrijire

Din păcate, elementele cu perle sunt extrem de scurtă durată,. Cu toate acestea, în puterea dvs. de a prelungi viața la decorare, dacă are grijă de ea. Perlele fragile sunt foarte frică de influențele externe, astfel încât le protejați de lumina directă a soarelui, curenți severe și umiditatea excesivă. Păstrați bijuteriile într-o cutie separată fără a se amesteca cu alte decorațiuni – deoarece perlele sunt ușor de zgâriat. Făcând machiaj sau de așezare, inelul trebuie amânat, deoarece mineralul este foarte afectat de chimie.

Dacă vă pare că inelul a început să se umple, adăugați o sare de mare în apă caldă și țineți decorarea în această soluție timp de câteva minute. După aceea, va fi suficient doar pentru ao șterge cu o cârpă moale și perlele vor străluci din nou. Dar principala regulă pe care bijutierii și astrologii sunt exprimați – mineralul trebuie să poarte adesea. Decorațiile cu o astfel de piatră sunt foarte susceptibile, iubesc căldura umană. Prin urmare, purtați inelul în orice caz convenabil și apoi vă va încânta incomparabil mai mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: