Cercei cu perle

Cercei cu perle

În secolul trecut, legiuitorul de modă Coco Chanel a declarat că perlele sunt întotdeauna dreptate decât decorațiile cu el printre cele mai populare. Astăzi, cercei cu daruri de mare devin adesea o soluție ideală pentru a completa atât seara, cât și imaginea de zi cu zi. Femeile de toate vârstele au câțiva cercei în cutiile lor, care se numără printre favoritele lor.

Modele

Moda la decorațiuni cu cadouri de mare este susținută în mod activ de diferite celebrități. Cercei de lux cu participarea diamantelor prețioase ale celor mai bune tăieturi sau alte pietre pot fi observate adesea în imaginile de seară ale primelor frumuseți de la Hollywood.

Piața de bijuterii moderne pline de modele diverse de cercei cu perle de la diferite mărci. Bijutierii încearcă să arate fantezia maximă, astfel încât să devină deja clasică, decorarea a jucat noi forme și performanțe neobișnuite.

Este opinia că cercei cu perle sunt potrivite numai pentru crearea unei imagini de nuntă a mirelui sau a femeilor de vârstă matură. De fapt, în magazine cu decorațiuni puteți găsi accesorii pentru tineri și pentru doamnelor de ani de zile, ceea ce va accentua frumusețea vârstei femeilor. În plus, din cele mai vechi timpuri, există o credință că purtarea bijuterii perle ajută femeile să păstreze tinerețea și atractivitatea veșnică.

Pentru fabricarea bijuteriilor cu perle, se utilizează mai multe soiuri ale acestui mineral maritim.

 1. Cele mai valoroase sunt produse cu perle naturale marine. Minierea sa este destul de consumatoare de timp, ceea ce afectează în mod semnificativ costul perlelor marine. Ea are o formă rotundă și, uneori, mai multe nuanțe, din cauza rarității sale este adesea folosit pentru bijuterii exclusive.
 2. minerale River pot fi găsite în râuri de apă dulce din multe țări. Astfel de perle, spre deosebire de exemplarele nautice, nu au o suprafață netedă și se disting printr-o formă alungită, iar culoarea perlelor râului este mai bogată.

Perlele de apă dulce pot apărea în condiții naturale sau cultivate artificial asupra unor ferme speciale. Astăzi, mineralele cultivate sunt larg răspândite în bijuterii, deoarece sunt naturale și destul de accesibile.

O mare popularitate în rândul tinerilor moderni sa bucurat de bijuterii cu perle artificiale. Simularea cadourilor naturale ale mării este făcută din margele obișnuite, acoperindu-le cu o mamă de perle. Cercei de aur placate cu pietre artificiale se potrivesc perfect în imaginea casual. Prețul bijuteriilor cu imitație este semnificativ mai mic, dar astfel de cercei nu arată mai puțin eficient.

  Elegant și luxos va face o cercei de sex feminin cu o perlă mare. Metodele originale și diverse pentru fixarea perlelor vă permit să faceți acest accesoriu cu un punct culminant. Dimensiunea impresionantă a mineralelor vă permite să transferați toată frumusețea comorilor maritime, totuși, margele artificiale sunt adesea folosite pentru a reduce costul bunurilor. Cele mai bune perle mari de stare adecvată și având experiență bogată în viața femeilor.

  Modele de decorare lungi, precum și cercei suspendate sau suspensie de cercei, ajutați cele mai crestiere fete să citească fața. În combinație cu diverse metale – aur de diferite nuanțe sau argint – vor fi întotdeauna în vedere la un eveniment solemn și să completeze costumul de seară chic.

  O varietate de desene și tipuri de elemente de fixare vă permite să alegeți decorarea perfectă, confortabilă în șosete.

  Nu-și pierde pozițiile de cercei de pusi, care sunt un accesoriu universal pentru orice ocazie. Piața reprezintă un număr mare de copii: de la cele mai accesibile produse minerale artificiale la modele exclusive de branduri de bijuterii de vârf.

  Citește mai mult  Pungi Tosca Blu

  Acest lux poate fi numit supratensiuni cu diamante și perle. În combinație cu aur nobil și platină, aceste accesorii vor atrage atenția celorlalți și vor juca prima vioară într-o imagine de sex feminin. Mai ales rafinat va căuta produse de la branduri celebre care sunt izbitoare cu simplitatea și harul lor.

  Bugetul și cele mai accesibile pentru multe opțiuni în loc de bijuterii cu diamante cu prezența cadourilor marine vor fi produse cu fianuri. Diamantele multicolore și pietrele albe clasice vă permit să creați o varietate de produse unice care vor fi cu siguranță la orice fel de modă.

  Cercei fantezie cu fianituri sub formă de flori, petale sau inimi vor adăuga o imagine feminină de originalitate și farmec.

  O opțiune excelentă printre bijuterii perle pentru fiecare zi sunt cercei Clove. Accesoriile abia vizibile cu perle de diferite culori nu vor atrage atenția inutilă pentru ei înșiși și, în același timp, va adăuga ceapa de feminitate și sensibilitate. Garoafe se potrivesc perfect în stil de afaceri, diluind linii stricte.

  Culoare

  Gama de culori a acestui mineral natural este destul de largă și depinde direct de câmp. În diferite părți ale globului, compoziția și calitatea apei diferă semnificativ, astfel încât tipurile de moluște cu diferite pigmenți locuiesc acolo. Acest lucru permite bijutierilor să aleagă o anumită nuanță de perle pentru un anumit model pentru a da sensibilitate sau rigoare, note clasice sau nuanțe moderne.

  O opțiune clasică și mai comună poate fi numită cercei cu o perlă albă. Acest tip este exploatat în apele australiene și filipineze, precum și în rezervoarele din Japonia și Indonezia. Decorațiile cu minerale albe sunt potrivite pentru orice costum, ceea ce le face versatil. Foarte spectaculos și, în același timp, perla armonios alb se potrivește în arcuri de afaceri și birouri.

  Perlele roz sunt minate de pe coasta Indiei, în Bahamas și în golf de la coasta Californiei. Ei au o mulțime de nuanțe: de la culoare roz la o culoare adâncă și saturată. Produsele cu minerale roz sunt perfect potrivite pentru a crea o imagine romantică și pentru datele cu iubitul.

  Cercei cu perle negre și gri sunt unice. Faptul este că acest tip de bijuterii din partea de jos a apelor taitice este foarte rară și pentru a crea o decorare pereche, este foarte dificil să alegeți două dintre aceleași în culoarea perla. De obicei, o perlă neagră sau gri în decor este dată principiului și singurul rol, deoarece el este capabil să umbrească strălucirea celor mai frumoase diamante cu frumusețea și magia sa.

  Un astfel de accesoriu ar trebui să aleagă o femeie puternică și încrezătoare, adesea această viziune unică este utilizată pentru decorațiuni masculine.

  Material

  De aur

  Pearii de mare și râu arată bine în cadrul diferitelor materiale. Cel mai adesea, acest mineral cu adâncimi de apă se combină cu diferite nuanțe diferite. Pe fundal, perlele albe se uită perfect, adesea este posibil să se întâlnească modelele folosind copiile roz, gri sau turnate.

  Citește mai mult  Guler eșarfă - Manica confortabilă

  Cercei de aur cu perle sunt reprezentate de un număr mare de modele, printre care există exemplare atât folosind doar două componente, cât și ansambluri frumoase, cu adăugarea de diamante, ametist, topaz sau fianuri.

  În Uniune cu pietre prețioase, perlele își dezvăluie strălucirea și un astfel de accesoriu pare mai bogat.

  De la argint

  Cercei de argint cu cadouri de mare nu sunt, de asemenea, rare. Datorită costului disponibil al argintului, astfel de specii vor fi potrivite pentru adolescenți și fete ca o decorare simplă pentru fiecare zi. Blând și elegant, astfel de accesorii vor accentua frumusețea tinerilor la modă.

  Platină

  Un cadou neobișnuit și luxos pentru orice femeie va fi cercei perle de la platină. De obicei, la această combinație se adaugă diamante de diferite tipuri, ceea ce afectează în mod semnificativ costul unui astfel de decor și aspect respectabil.

  Cum de a alege?

  Când alegeți cercei Pearl, ca orice alte bijuterii, trebuie să luați în considerare nuanțele pietrei, precum și modelele și să le raportați la aspectul, caracterul și gustul lor.

  Mai multe sfaturi vă vor ajuta să alegeți modelul cel mai de succes care poate accentua numai cele mai bune calități:

  • Când alegeți un accesoriu, trebuie să acordați atenție autenticității perlelor. Mineralele naturale cu frecare reciproc formează o pulbere de perle, în timp ce nu ar trebui să existe urme pe suprafața lor. De asemenea, ar trebui să se știe că bijuteriile cu o perlă de mare, care este mai bine plină și are o culoare uniformă, spre deosebire de râul, este un ordin de mărime mai scump.

  Adesea, vânzătorii fără scrupule sunt utilizați de acestea, oferind minerale ieftine pentru costisitoare la un preț de negociere.

  • Cercei trebuie să se apropie de forma feței și, dacă este necesar, ajustați caracteristicile prea luminoase. Dacă proprietarii unei forme de față ovale se potrivesc absolut tuturor decoratiunilor, atunci este mai bine să alegeți modele lungi și plate pentru caracteristicile largi ovale, rotunde, vor fi scoase datorită instanțelor geometrice lungi și clare, iar fețele dreptunghiulare sunt colectate prin forma rotunjită Cercei.
  • În plus față de forma feței, ar trebui să acordați atenție culorii pielii și părului. Astfel încât blondele cu pielea palidă sunt decorațiuni adecvate din metale albe cu perle de nuanțe reci – albastru, perle sau violet palid și pentru frumusețile cu părul întunecat, cu bronz bronz, este mai bine să alegeți aur galben sau roșu și nuanțe calde – auriu , gri-maro sau verzui.
  Citește mai mult  Cap albastru

  • Perle, ca și alte minerale și pietre, are propria sa energie, care nu va funcționa departe de fiecare modă. Din cauza locului apariției sale, acest mineral este ideal pentru reprezentanții semnelor elementelor de apă zodiacale – cancer, scorpioni și pești. Dar semnele de pământ ale zodiacilor, devias și capricorn – dobândesc decorațiuni de perle nu sunt recomandate, deoarece acestea pot afecta negativ problemele de sănătate și familie. Semnele rămase pot purta uneori astfel de cercei dacă doresc. Dacă vorbim despre caracteristicile caracterului, atunci cerceii perle – lotul de încredere în sine și spiritul puternic al oamenilor.

  Persoanele slabe și neorganizate Acest mineral viclean este capabil să confunde și să conducă în depresie, iar oamenii singuri au atacuri de dorință. Perlele negre ar trebui purtate numai în văduve sau femei divorțate, dar nu frumuseți tineri. Cu toate acestea, toate aceste superstiții nu ar trebui tratate prea serios.

  • Un rol important în alegerea bijuteriilor joacă costumul lui Fashionista și motivul pentru care cercetările vor fi puse. După cum sa menționat mai sus, cerceii perle vor deveni complexul perfect pentru orice imagine de nuntă. Toată frumusețea și rafinamentul unei astfel de decor ajută la dezvăluirea părului colectat în coafură. În condițiile codului de îmbrăcăminte, ar trebui să alegeți modele mici care adaugă feminitatea în ceapă îmbrăcată.

  • Pentru imaginile de zi cu zi, este mai bine să dea preferință cuișoarelor, gândacii și a altor modele simple care pot fi purtate cu rochii și jachete, precum și pulovere sau broaștele. Și, bineînțeles, pietrele de lux încrustate cercei cu perle va fi o decorare reală a oricărei imagini de seară. Accentuând feminitatea și rafinamentul proprietarului lor, ei nu vor fi ignorați în niciun eveniment.

  Imagini frumoase

  Unul dintre produsele cele mai simple, dar sofisticate – cercei pusstemi cu perle albe. Această bijuterie arată foarte armonioasă ca și în imaginile de zi cu zi și în seara. Suplimentarea cercei în aceeași rochie de vară albă de zăpadă și orice accesoriu elegant, avem o privire excelentă pentru întâlnirea cu prietenii sau accesul la lumină.

  Perle, cum nu pot fi potrivite pentru imagini de nunta. La rochia de montare cu o spate deschisă a umbrei albastre pastelate, puteți găsi o cercei suspendați cu perle incomplete de diamante – o imagine a unei mireasă elegante și elegante este gata!

  De asemenea, frumusețile fatale nu pot ajunge în jurul perlelor. Pentru ieșirea de seară, alegeți o rochie neagră cu umeri deschise și cercei cu o perlă roz. Focalizarea strălucitoare pe buze va ajuta la realizarea unei imagini de neuitat.

  Cercei perle în stil de epocă pot fi combinate cu haine de direcții de stil populare – clasice și minimalism, diverse subspecii ale cauzalului stil. O astfel de alianță arată destul de eficient și vorbește despre un bun gust și stil de fată, mai ales dacă un model este selectat cu o perlă de culoare neobișnuită.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: