Inele de nunta de argint

Inele de nunta de argint

Rafinarea și eleganța produselor de argint atrage atenția multor iubitor de bijuterii. Bunicitate metalică bună vă permite să creați modele neobișnuite. Desigur, argintul și aurul este dificil de comparat, dar tehnologia modernă și inelele de argint Design sunt impresionante.

Caracteristicile inelelor de argint

Când alegerea apare înainte de a cumpăra inele de nuntă, mulți nou-născuți cred că inelele de nuntă trebuie să fie făcute din aur. Mulți sunt obișnuiți să presupună că argintul este un metal ieftin din care fac doar modele simple. În țările occidentale, producătorii și cumpărătorii au trecut de mult de mult de la un stereotip similar, inele de nunta de argint și produsele de argint sunt în mare cerere. În ultimii ani, produsele de nunta designerului asociate au devenit deosebit de populare.

Datorită moliciunii și plasticității de argint, designerii au posibilitatea de a crea o frumusețe extraordinară pentru femei și modele pentru bărbați, cu o varietate de complicații și bizari bizari. Utilizarea diferitelor tehnici vă permite să faceți ca un produs complet fără greutate și blând și foarte masiv. Cu ajutorul tehnologiei de argint, puteți adăuga un efect fin.

Cele mai multe inele de nunta acoperă suplimentar rodul. Vă permite să vă protejați împotriva zgârieturilor, transpirației și abraziunii metalelor și adăugați stralucire.

În comparație cu multe alte metale, nu există alergii pe argint. Se crede că argintul ajută la îmbunătățirea sănătății, adăugați pacea proprietarului său.

Cum de a alege un inel de nuntă?

 • Selectați decorarea se bazează nu numai din gustul viitorilor soți, ci și să acorde atenție caracterului lor. Dacă mireasa este sofisticată și romantică, atunci merită să luați în considerare opțiuni mai elegante care nu sunt supraîncărcate cu detalii. Oamenii care preferă rigoare și laconicitate lucrează mai organic cu forme dreptunghiulare și clasice. Un alt criteriu important – fizicul viitorului soț / soție. Modelele mai subțiri și ușoare subliniază perfect subțire și rafinamentul cifrei. Produsele masive se uită cu succes la oamenii mai mari.

 • Nu uitați că inelele de nuntă sunt selectate pentru viață. Modelele de aruncare și supraîncărcate sunt rapid solicitate într-o uzură ocazională. Prin urmare, este mai logic să se acorde o preferință unor opțiuni elegante cu un design optim pentru orice vârstă.

 • Degetele subțiri și lungi pot fi evidențiate de inele largi și înguste. Lățimea medie nu este întotdeauna potrivită. De asemenea, opțiunile largi arată bine pe chubby, dar degetele lungi. Pentru a prelungi vizual degetele scurte purtați mai bine produse înguste. Pentru persoanele cu lățimi medii lungi și degete, puteți lua în considerare inele în 3-5 mm.

 • Și nu uitați că în momente diferite ale zilei, în timpul sportului și asupra cantității de lichid lichid forată, diametrul schimbării degetului. Deci, nu vă grăbiți cu alegerea dimensiunii. Este mai bine să faceți potrivirea la momente diferite pentru comparație.
Citește mai mult  Revizuiți Rucsacii Skechers

Soiuri de modele

Făcute de mână

Popularitatea completă sunt protejate prin drepturi de autor (servitoare de mână). Întotdeauna doriți să aveți un lucru care va fi unic și nu veți întâlni acest lucru altceva. Această sarcină se ridică la bijutieri care fac decorațiuni la comandă. O ordine individuală este cea mai ieftină plăcere, dar este plăcută să aveți un lucru exclusiv în care puteți să vă gândiți prin orice îndoire. Dacă deduceți costurile de transport și înșelăciunea de la intermediari, atunci diferența este deja mică.

Bijuterii cu gravare

Adăugați simboluri ale individualității dvs. de dragoste și unicitatea cu gravarea. Se aplică atât în ​​interiorul produsului, cât și în exterior. Numele soțului, simbolul, frazele de unitate soții, – toate acestea adaugă o importanță și mai mare a căsătoriei. Puteți efectua gravarea nu numai pe produsele achiziționate doar, ci și pe cei cu dvs. mai mult de un an.

Inele placate cu aur

Nu cu mult timp în urmă, inelele de nuntă placate cu aur au devenit foarte populare. Anterior, alegerea de nouwweds a fost între aur și argint. Prima dată a modelului folosind o pulverizare a aurului a fost departe de fiecare magazin de bijuterii. Fabricarea produselor placate cu aur ocupate timp de mai multe ore și, prin urmare, au fost inițial doar la comandă. Dar, în timp, au apărut cu toți vânzătorii și nu vor fi dificil să-și aleagă propria opțiune.

Acum, produsele cu pulverizare de aur pot fi găsite aproape în orice magazin. Plus prețul va fi mai mic decât cel al bijuterii de aur, dar nu arată mai puțin vrednic.

Neted

Inelele de nunta sunt un vechi simbol al iubirii și loialității persoanelor care se alătură vieții lor și creează o familie. Principala diferență dintre inelele de nuntă și integritatea obișnuită. Lipsa de început și de sfârșit simbolizează infinitatea Uniunii și dragostea între soți.

Este o formă atât de ideală încât trebuie să aibă pentru mulți nou-născuți. Formă simplă care nu are ornamente de pietre. De asemenea, nu este permisă relieful și modelele plate.

Cu diamant Grand

Nu toți sunt fanii inelelor clasice netede. Și mulți oameni își opresc alegerea pe diamante cu fața cu diamant. Acestea sunt bijuterii cu aplicarea crestăturilor pe suprafață. Masters creează inele cu modele neobișnuite și ornament original.

Larg

Până în prezent, sortimentul inelelor de nuntă este imens. Dacă decideți să acordați preferință modelelor largi, nu uitați că stau pe deget, decât înguste. Atât de mulți preferă să ia mai mult. De asemenea, nu uitați să reziste la un singur stil.

Cu murge de mijloc

Nu cu mult timp în urmă, inele de argint cu un mijloc rotativ. Această noutate sa îndrăgostit de foarte multe cupluri care urmează tendințe la modă. Modelele cu un mijloc plângeți perfect accentuează stilul dvs. și adăugați eleganță. Argint în combinație cu aur vă permite să creați un design unic și un sentiment de utilizare a mai multor inele dintr-o dată pe un deget.

Slavic

Nunta si nunta – absolut diferite ritualuri. Acesta este motivul pentru nunta si verigheta are absolut diferite functii. Conform cerințelor Bisericii Ortodoxe, este mirele în rolul lui Hristos și trebuie să poarte aur. Mireasa acționează în rolul bisericii și poarta de argint. Atunci când alegeți un inele de nunta, este mai bine pentru a opri alegerea pe cele mai simple modele de biserică în care nu sunt folosite nici un design și pietre. Biserica lor nu poate aproba pentru iluminat.

Citește mai mult  Pungi mici de sex feminin

Cu inserții de aur

De multe ori, tinerii căsătoriți nu sunt în măsură să vină împreună atunci când aleg între un argint și inel de aur. Apoi, o opțiune excelentă va fi un decor cu o inserție de aur. Această opțiune va fi perfect armonizate cu toate decoratiunile de aur, argint și platină. Combinația a două culori de metale adaugă originalitatea și atrage atenția celorlalți. În plus, costul unui astfel de model este considerabil mai mic decât numai de aur.

Cu plăci

Un alt model al combinației de aur și argint va fi o tehnologie de lipit. Plăcuța subțire de aur (uneori alamă) este atacată peste produsul de argint, asigurând astfel o acoperire fiabilă, spre deosebire de tehnica de pulverizare, care de-a lungul anilor pierde frumusețea și strălucirea pristină.

Argintul nu este inferior aurului în practică, astfel încât combinația a două metale va fi o alegere excelentă, precum și economia de bani.

Cu roci

De regulă, astfel de pietre sunt folosite pentru a decora inele de nunta de argint:

 • Strălucitoare, care simbolizează puritatea Uniunii și sinceritatea sentimentelor+

 • Topaz și grenade păzind uniunea de la schimbare și infidelitate+

 • Emerald, simbolizând absența frontierelor temporare pentru iubire+

 • Ruby, este impulsul pasiunii și iubirii soților+

 • safir, care dă pace și răbdare familiei, și aduce și bogăție în casă.

Dacă sunteți fanii diamantelor, dar nu aveți ocazia și dorința de a cumpăra bijuterii prea scumpe, puteți lua în considerare produsul cu Fianits. Nu toată lumea să vadă diferența dintre aceste pietre, iar Fianit arată foarte nobil și rafinat.

Inelul cu Emerald este ideal pentru o pereche calmă și echilibrată. Această piatră este un simbol al fertilității, armoniei cu natura și pacea. Culoarea verde saturată luminează inelul și adaugă la el lux suplimentar. Potrivit credințelor antice, apariția unei crăpături în piatră vorbește despre infidelitate în familie.

Inelul de argint cu grenadă verde – simbol al onestității și loialității soțului / soției. Este nevoie de pericol și gânduri rele de la proprietar. Green Pomegranate vă ajută să vă concentrați în afaceri și să eliminați tensiunea. Un astfel de model al inelului de nuntă alege un om rezonabil și prudent care nu-și petreacă timp și bani pe titluri. Podeaua feminină a pietrei adaugă atractivitate, fericire în relații și loialitate față de soțul ei.

Musulman

În Islam, nu există nicio partajare personalizată cu inele de nuntă ale soților. De asemenea, credința interzice purtarea aurului de aur. Dar în lumea modernă este posibil să folosim inele de nuntă, dar ele nu sunt un simbol al unui ritual de nuntă, ci un cadou pentru persoana iubită. O femeie poate da atât un inel de aur, cât și de argint, dar un om este doar argint.

Citește mai mult  Scarf Sling

Ce sa porti?

În majoritatea cazurilor, miresele primesc inelul de logodnă. Puteți purta un inel de nuntă și logodnă pe un deget, dar numai că acestea sunt ambii fără un decor activ, fie doar unul dintre ei are un design mai luminos. Dacă nu se uită în apropiere de armonios, ar trebui să le puneți pe mâini diferite.

Ca o regulă, cu o uzură comună pe un deget de două inele, în primul rând logodna este situat, și numai apoi angajate. Nunta ar trebui să fie mai aproape de inima.

O altă opțiune este de a utiliza lanțul. rochii de inel pe un lanț și arată ca un pandantiv. Această opțiune este folosit de multe ori femeile care nu le place să inele de uzură.

modele Designer

decoratiuni designer sunt deosebit de apreciate astăzi. maestri bijuterii crea inele de nunta de stiluri diferite și să le adăugați un caracter individual. În moda, nu numai noi inele de argint, dar, de asemenea, modele antice exclusive, care reflectă o anumită epocă și direcția.

Modelele Neobișnuit frumoase creează o plantă de bijuterii de epoca de aur. Opiniile clientului dovedesc doar calitatea excelenta de bijuterii.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai mare sortiment posibil, atunci Sokolov designeri special creat mai mult de 200 de modele diferite de inele de nunta. O pereche de inele pe un cost democratic fără un design excesiv sau un simbol luminos al sentimentelor dvs. – alegerea este a ta.

Îngrijirea inelului de argint

De-a lungul timpului, argintul are o proprietate să se întunece și să piardă strălucirea. Pentru a restabili aspectul bijuterii mai devreme de pastă de dinți și sifon, dar această metodă de curățare strică produsul cu zgârieturi.

Acum aproape fiecare magazin de bijuterii are în sortimentul său pentru decorațiuni curate. Puteți utiliza servetele de curățare, dar nu cumpărați unică folosință (ele sunt nepractice). Sau în combinație cu cremă și lichide speciale. Nu toate mijloacele pot fi utilizate pentru produsele cu pietre sau rodiu. Deci, examinați cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare, pentru a nu ruina decorarea.

Puteți face și fără a cumpăra mijloace speciale. Înmuiați argintul într-o soluție de săpun timp de 10-15 minute, după clătire și ștergeți cu o cârpă moale. De asemenea, puteți adăuga la alcoolul de amoniac de apă 1: 1 și înmuiați timp de 15-20 de minute, după spălare și frecați șervețele de piele de piele sau flanel. Nu puteți utiliza alcoolul amoniac pentru produsele cu aurit, smalț, acoperit cu rodiu și argint negru!

Reducerea probabilității de argint de argint poate fi evitată contactul cu substanțele de argint.

Observați câteva reguli simple de salvare a argintului curat:

 • Eliminați produsele din argint înainte de culcare, sport, curățenie acasă+

 • Nu depozitați în umiditate, cutia de bijuterii ar trebui să fie din cârpă tapițată+

 • În timpul gătitului, este mai bine să trageți inele, deoarece sarea, ceapă și gălbenușurile formează o flare negru pe argint.

Îngrijirea corectă și relația atent va ajuta la menținerea stării inițiale a bijuteriilor dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Gabriela

  Credeti ca inelele de nunta de argint pot fi la fel de simbolice si de durabile ca cele de aur sau de platina? Ce parere aveti despre alegerea inelelor de argint pentru casatorie?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: