Lanțuri de aur placate

Lanțuri de aur placate

Lanțul de aur – accesoriu elegant și elegant fete cu fața lungă din întreaga lume. În funcție de țesut, mărime și calitate a aurului, astfel de decorațiuni pot fi foarte ridicate în preț. Cu toate acestea, dacă bugetul dvs. este limitat, iar dorința de a cumpăra un lucru elegant este invincibil, atunci lanțurile de aur pot fi o soluție excelentă.

Particularități

Primul și cel mai incontestabil avantaj al lanțurilor de aur sunt ieftinitatea lor. Este imposibil să spunem că astfel de produse sunt extrem de ieftine, dar două sau trei lanțuri placate cu aur vor costa cu siguranță o aur de aur.

Tipul de decorare auriu este diferit de aurul natural, astfel încât cei care înconjoară și observă acest mic trucuri. Bijuterii cu Gilding este, de asemenea, suficient de puternică și durabilă, în plus, gama lor va satisface orice client exigent.

Există atât de multe varietăți de lanțuri – grosime subțire, masivă, medie. Ele sunt, de asemenea, diferite în lungime și metodă de țesut. Aplicat la decorarea de atare se întâmplă, de asemenea, tonuri diferite – galben, ușor de argint, roșiatic, cu o mică nuanță de verde.

Datorită tehnologiilor moderne de astăzi, acesta va rămâne destul de mult timp și, dacă devine ușor, bijutierul experimentat o va actualiza rapid.

Lanțurile cu aurite sunt bune și faptul că sunt mai practice decât argintul. Adesea argintul are o proprietate inerentă. Se întâmplă deoarece metalul, atingând pielea, începe să o oxideze de la sudoare. Produsul placat cu aur nu va fi expus la umiditate și va servi mult mai mult. În plus, astfel de decorațiuni nu provoacă alergii și sunt mai durabile.

Citește mai mult  Wallet pentru femei Dkny

Metode de gilding

Există două metode principale de aplicare a adiției pe lanțurile de argint – galvanic și „aurul laminat”.

Galvanic

Aplicând această metodă, bijutierul pune o decorare de argint într-un electrolit lichid special preparat saturat cu particule de aur. Când produsul se răcește, aceste particule sunt aderate la el, transformând argintul în aur. Se pare că este o acoperire interesantă care nu diferă în vedere din Aurul real. Bijuteriile făcute în acest fel vor încânta un aspect și rate estetice plăcute.

Aurul laminat

A doua metodă va costa un pic mai scump, deoarece este mai bine. În performanța unor astfel de echipamente, sunt luate legături reale de aur, goale în interior. Aceste linkuri sunt umplute cu alte tipuri de metal, în principal polițist. Sunați această metodă „aur goală”. Produsele făcute datorită unei astfel de tehnici sunt foarte durabile, deoarece nu există niciun motiv pentru a lua gilding, care poate suge la momentul cel mai inoportun.

Tipuri de țesut

Până în prezent, fiecare salon de bijuterii este gata să ofere achiziționarea de lanțuri uriașe de lanțuri efectuate în diferite stiluri. Există mai mult de 70 de tipuri de țesut, fiecare dintre acestea având subspecii, precum și avantajele.

Ancoră

Acest tip este unul dintre cele mai comune tipuri clasice de țesut. Stilul a dobândit un astfel de nume deoarece, în final, rezultând decorarea seamănă cu un lanț de ancorare. Legăturile de aici sunt folosite oval și le conectează perpendicular. Lanțurile subțiri de aur de țesut de ancorare arata foarte ușor și rafinat.

Principalele subspecii sunt „Roll”, cu legăturile formei rotunjite și „venețian”, cu elemente pătrate și dreptunghiulare.

Citește mai mult  Tricotate tricotate

Bismarck

Țesutul „Bismarck” a fost popular de mulți ani datorită rafinării și legăturilor de deschidere. Acest lanț nu are nevoie să atârnă pandantive suplimentare și suspendare – produsul și fără ele arată luxos. Link-uri compuse din inele mici sunt foarte strâns în contact unul cu celălalt și formează un ansamblu fantezie interesant.

Tipul de femei lanțuri „Bismarck“ poate include mai multe tipuri de aurire, care nu face decât să-i originalitate.

Pancire

Acest tip de țesut se caracterizează printr-o similitudine pe e-mail, așa că a primit un astfel de nume. Link-uri sunt atât de strâns combinate într-un singur plan, care, în cele din urmă, decorul este foarte amintit de bandă. se potrivesc perfect lanțurile shell cu fetele pline, precum și cei care iubesc stilul de afaceri în haine.

Una dintre subspeciile bombardamentul – „Mona Lisa“, a cărui caracteristică este încheierea de inele mici în mare. Deci, bijuteria este chiar mai puternic și elegant.

Acestea nu sunt toate tipurile de tesut, care pot fi găsite în saloane de bijuterii la modă. Există încă multe variante de împletituri clasice, moderne și fantezie. Pentru fete tinere, aceste opțiuni ca „dragostea”, „Figaro”, „Lav”, va fi. Astfel de tehnici folosesc legături subțiri, dar durabile de diferite forme și dimensiuni, combinându-le în modele interesante și neobișnuite.

Cum de a alege?

Alegerea unui lanț auriu, acordați atenție tipului de formă și față:

  1. Fetele subțiri sunt bine potrivite tot felul de lanțuri, dar merita completă să oprească alegerea pe modele medii și lungi.
  2. Perfect pe benzi complete, țesut „cleopatra”, care seamănă cu un colier egiptean.
  3. Tipul de persoană în formă de pătrat și de pere implică purtarea lanțurilor lungi care pot fi decorate cu pandantive și cabine frumoase.
  4. Modelele de lungime scurtă și medie sunt potrivite pentru oval, rotund – lung fără articole suplimentare.
Citește mai mult  Umbrelă albastră

Din păcate, dacă achiziționați un produs în magazine dubioase, o șansă de a obține fals este foarte mare. Adevărat și arată astfel de modele în mod inactiv – există rugozitate și scuffs. Dar se întâmplă ca lanțul, la prima vedere, ideal și câteva luni mai târziu, toată adiția dispare undeva. Pentru a nu intra într-o astfel de situație, este mai bine să contactați mărcile de bijuterii verificate.

Pe Internet, multe fete părăsesc recenzii despre alegerea, achiziționarea și șosetele ulterioare ale lanțurilor placate cu aur. Practic, astfel de recenzii sunt pozitive, cumpărătorii spun despre produse de bună calitate, putere și hipoaleleritate. Printre sfaturile pentru alegerea unui producător, lanțurile de case de bijuterii Sokolov, Pandora și Estet apreciază foarte mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: