Margele de la Agatha

Margele de la Agatha

Nici o femeie nu face fără bijuterii. Doamna modernă vrea să iasă în evidență, să aibă un machiaj frumos, coafură și, în mod natural, decor. Și nu este necesar să fii bijuterii.

Astăzi, nimeni nu va surprinde decorațiile, mult mai importante decât ele pentru a armoniza cu hainele, a finalizat imaginea și combinată unul cu celălalt. Cum să combinați pietre prețioase cu semi-prețioase, deoarece este profitabil să subliniem frumusețea pietrelor?

Caracteristicile pietrei

Una dintre puținele pietre, care este încă o ghicitoare pentru oamenii de știință – este agat. El este un reprezentant al familiei de minerale cuarț.

Se presupune că numele a fost obținut în onoarea râului Ahats, care se desfășoară în Sicilia. Piatra este cunoscută pentru mai mult de secolele IX la multe culturi.

Se crede că piatra are proprietăți magice, și puneți margele de la Agate, prin urmare, puteți:

  1. Protejați-vă împotriva energiei rele și rele+
  2. Obțineți încredere în abilitățile dvs
  3. Salvați loialitatea față de cea iubită.

O persoană care va găsi o piatră are un suflet curat și deschis, stabil din punct de vedere moral. Agat va fi capabil să distingă fiecare, are dungi caracteristice pentru el.

Minerale pot avea nuanțe diferite și pot fi – roz, negru, roșu, maro. Nuanțe o astfel de varietate mare care le enumeră imposibilă.

Bijuterii în munca lor folosesc culori diferite ale mineralelor, dar mai ales populare – acesta este un agat negru brazilian, este puțin probabil să fie combinat cu metale prețioase. Incredibil de frumoase margele de agat negru fațetă. Un astfel de mineral din America, Brazilia și Mongolia este minat.

Alb „îngheț” mineral sub regina de zăpadă. Același strict și sofisticat. Margelele albe Agatha vor fi o completare excelentă la nuntă. Puteți cumpăra pietre separat și puteți crea propriul dvs. decor unic.

Citește mai mult  Totul despre eșantioane de argint

Soluții de culoare

Agatha Margele sunt un mare accesoriu care va satisface aproape orice dulap. Femeile și fetele mature, în toate epocile puse pe margele dintr-un mineral sofisticat pentru a atrage atenția bărbatului. În același timp, proprietarul unor astfel de bijuterii își arată natura independentă, natura severă.

Agat fascinează și atrage o privire. Așa cum crezut vechi, agate protejează împotriva forței necurate, astfel încât acțiunea lui este puternică. Fiecare nuanță a mineralei are semnificația ei. Și înainte de a cumpăra margele și decorațiuni, merită să înțelegem designul gamului de culoare.

Piatră albă – protejează împotriva ochiului rău, ajută la consolidarea sănătății. Proprietarul albului alb bun și omul receptiv. Aceste calități umane sunt dezvăluite pe deplin. Doamnelor este recomandat să purtați cercei din Agate albe.

Minerale gri – așa cum se numește și piatra de justiție. Vă permite să câștigați lucrurile în instanță. Oamenii falsificați și timid, nu utilizați agate gri ca decorațiuni, altfel se va întoarce împotriva titularului de piatră. Mineral Gri vă permite să pacificați certurile, conflictele.

Albastru – culoare frumoasă și calmă, dragoste și culoarea lumii. Vă permite să manifestați talente creative ale unei persoane. Pentru personalități active și creative, margele de culoare maritimă, culoarea mării va avea dreptul să manifeste o persoană în toată forța.

Gray-Brown este o carieră și bani. Ideal pentru oamenii de afaceri, finanțatori și pentru cei care doresc să-și corecteze situația financiară. Purtând astfel de margele sau decorațiuni din piatra gri-maro nevoie în fiecare zi și apoi vor fi îndeplinite vise financiare.

Stone Galben vă permite să stabiliți relații de tranzacționare. În fața unei achiziții mare este în valoare de a pune pe bile sau orice alt decor în cazul în care există un anumit mineral.

Citește mai mult  Kosyanka - Tendințe de modă

Galben, la fel ca pietrele de un mineral verde a îmbunătăți starea de spirit, contribuie la starea de bine a casei. Se lasă să se întoarcă și a economisi energie vitală. agat verde este pus sub pragul casei pentru a proteja casa.

Celebrul mineral negru este putere asupra răului, farmecul de la forțele negre. Culoare minerală Negru dă o mare vitalitate, duritate și încrederea în sine. Un om spirit slab nu va fi capabil să poarte decoratiuni din piatra. Doar o persoană puternică și un scop de a face prieteni cu agat negru.

Pink – simbolizat cu noroc. Decoratiuni de la un mineral de culoare roz blând au fost adesea purtate înainte de a pleca într-un cazinou. Se credea că purtarea cu cât piatra de această nuanță, atunci norocul se va transforma în mod inevitabil la proprietarul său.

Ce să poarte margele agat?

Moda se schimbă în mod constant și dictează noi tendințe, dar popularitatea pietrei nu se schimbă în diferite ere și ori.

Datorită colectorului nuanțelor pietrei, margelele pot fi purtate aproape cu orice îmbrăcăminte. Dar un înțeles important este. Noble mineral perfect pentru stil clasic.

Agate ornamente arată elegant, și unic, subliniind stilul clasic – costum de afaceri. Femeia într-un stil simplu și cu margele originale, fără îndoială, va atrage atenția, va pune interlocutorii la el și va prinde vederile entuziaste ale bărbaților.

În ceea ce privește celălalt stil de îmbrăcăminte, puteți utiliza o varietate de decorațiuni – cercei, inele. Minerale cu metale prețioase va completa perfect imaginea doamnei, pentru ao face completat și individual.

Până în prezent, reprezentanții jumătății frumoase sunt oferite o mare varietate de margele dintr-o piatră nobilă:

  • Clasic lung. Pentru execuția lor folosiți pietre mari și mici.
  • Colier.
  • Sub forma unei cravate.
  • Suspensie multistrat.
Citește mai mult  Red Emerald: descrierea, proprietățile, alegerea și îngrijirea

Asigurați-vă că ați suplimentat margele – pentru a purta cercei sau inel pentru a decora. Cel mai atractiv margele de agate arata, cum a fost deja remarcat, in stil clasic. Dar puteți folosi o altă imagine, principalul lucru este să alegeți culoarea potrivită a pietrei.

Populare în zilele noastre – margele cu margele mici de până la trei cm în diametru. Decoratiuni ale acestora arata bogate si sofisticate. Dar merită să purtați margele în fiecare zi? Răspunsul la această întrebare la această zi este deschis.

Versiunea de birouri a bijuterii – nuanțele rapide ale mineralelor sunt cele mai bune. Designerii nu recomandă punerea margelelor maro în combinație cu haine de birou negru. Va arăta ieftin și va aplica o femeie.

Margele albastru, galben sau verde dungi vor fi potrivite în timpul verii. Ajustați imaginea aceleiași umbre cu o pungă și o fustă de afaceri. Pentru stilul de zi cu zi, este de dorit să folosiți pietre galbene și blugi înguste albastru. Imaginea este de a finaliza brațele de cercei sau pietre de aceeași culoare.

Rochia lui Safari, pene vor fi minunate pentru a armoniza cu margele de agate verde-brun. După ce a creat un astfel de ansamblu, va fi posibil să mergeți oriunde. Pentru o dată romantică trebuie să utilizați margele de nuanțe ușoare.

Pentru accesul de seară, trebuie să utilizați un dulap care nu va distrage atenția de la autobuz. Dacă este pus un colier scurt, atunci decupajul pe rochie ar trebui să fie mic. Dar, la margele lungi, puteți ridica costumul cu un neckline adânc.

Piatra frumoasă este capabilă să completeze orice imagine, să o facă proprietarul unui individ, individual. Principalul lucru este de a găsi în toate armonia. Și lăsați agoaia nobil să aducă bine și să protejeze împotriva vederilor rele și invidioase!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: