Mitte-arici

Mitte-arici

În timpul iernii, este deosebit de important să vă păstrați mâinile calde și să le apărate de vânt. Cel mai bun ajutor în acest lucru va fi mănuși. Astăzi în magazine o selecție foarte mare a acestui accesoriu. Alegerea cumpărătorilor nu este doar modele clasice, ci și originale sub formă de hedres.

Avantaje

 • Printre varietatea de accesorii de iarnă, mănunchiurile au evidențiat așchii arici. Și acest lucru nu numai datorită designului neobișnuit, ci și numeroase opțiuni de colorare. Astfel de mănuși vor fi potrivite nu numai copiilor, ci și adulților.

 • Astfel de „arici” diferă nu numai de design, ci și vâscous. Ele pot fi suficient de lungi și nu îngheață. Ele sunt bine întreținute și vor asigura confortul pe parcursul plimbărilor.

Materialul de înaltă calitate vă permite să rezolvați problema unui sezon. Acest accesoriu de iarnă nu numai că nu va pierde relevanța mai multor ierni la rând, dar va păstra și speciile inițiale.

Kedehogii tricotați au mai multe caracteristici.

 1. Originalitatea designului.
 2. Dimensiunea universalității.
 3. Materiale naturale.
 4. Un cadou de neuitat atât pentru un copil, cât și pentru un adult.

Ce sa porti?

 • Combinați un astfel de accesoriu neobișnuit ca și hedgehogii, cel mai bun cu jachete, veste, veste și blănuri, de asemenea. Dar haina de blană este departe de cea mai bună opțiune pentru un astfel de accesoriu.

Pentru ca imaginea să fie terminată, alegeți un capac și o eșarfă în tonă pentru mănuși sau combinați accesoriile cu același împerechere, cu condiția ca ariciul să fie asociat cu lână sau alte fire, cu excepția ierbii. Kitul poate contrasta culoarea cu îmbrăcăminte de bază.

 • În ciuda alegerii soluțiilor de culoare, un astfel de accesoriu vă va lăsa cu siguranță neobservat. Trebuie remarcat faptul că nu numai femeile și copiii, ci și mulți bărbați preferă originalitatea.
Citește mai mult  Ochelari de soare vogue

Arici o fac singur

Legați astfel de mănuși cu ace sau croșetat nu este atât de dificil, pentru că aveți nevoie de cele mai simple abilități de tricotat. În mod tipic, astfel de mănuși percep ca un accesoriu exclusiv pentru copii, așa că vă vom spune cum să legați mănușile copiilor.

Vei avea nevoie:

 1. 100 de fire de grame, mai bine dacă va fi lână în compoziția sa. Este că se va încălzi în plimbări înghețate. Alegeți fire, rezistente la numeroase șaibe și uscarea pe baterie. O astfel de alegere se datorează produsului că produsul nu își pierde aspectul original prea repede.
 2. 50 de grame fire „Hesle” pentru ace de tricotat. Acesta poate fi selectat pentru tonul principal sau de a fi contrastant în culoarea.
 3. Spițe circulare.
 4. Cârlig.
 5. Acul de schi.
 6. Margele să mă facă și ochii.

Începeți tricotul. Firul principal trebuie să formeze cantitatea necesară de bucle în funcție de circumferința mâinii. Vom avea aproximativ 30-32 dintre ele, atunci este necesar să lege 20 rânduri. 22 Row Start Tricotul Face. Deci, mai mult de 16 rânduri.

De la cel de-al 17-lea rând, începeți să încurajați locul în care va exista o degetul mare. Verificați 6 bucle cu un fir de contrast, apoi tricotați pe acul stâng și verificați firul principal.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: