Arici

Arici

Tatuajul sub formă de arici arata adesea foarte drăguț, amuzant și provoacă o mulțime de emoții pozitive, atât în ​​proprietarii de tatuaje, cât și cei care au capacitatea de a le vedea. Dar atractivitatea și importanța unui astfel de tatuaj vor fi direct dependente de schița selectată, pe care o există și o mulțime.

Valoarea tatuajului

Ariciul însuși provoacă multe lunii și pare a fi un animal destul de inofensiv. În același timp, este extrem de rar să o luați în mână. Chiar și pe baza acestei situații, se poate concluziona că valoarea tatuajului poate fi oarecum variată în funcție de imaginea selectată a ariciului și a părților care vor fi însoțite de. Desigur, tatuajul „Yezhik”, în cea mai mare parte, este destinat fetelor și femeilor. Dar nimeni nu interzice oamenilor să facă o alegere în favoarea acestui animal. Totul depinde de semnificația care va fi investită în acest desen. Pentru a imuild complet valoarea tatuajului, merită să ne amintim că ariciul nu este doar un animal drăguț, ci și un prieten economic, de la Buldyror care se îndepărtează în nurca lui. În plus, el va lupta pentru teritoriul său și alți oameni nu vor lăsa. Prin urmare, este deși mic, dar războinic.

În general, tatuajul va însemna că transportatorul său este configurat într-un mod pozitiv, este prietenos, gata să contacteze, deschis pentru această lume, dar încă nu se va da. El va fi drăguț și bun cu prietenii și oamenii apropiați. În caz de pericol și disconfort el are spini. Nu uitați de asta. Acesta este sensul unui tatuaj.

Dar ar trebui să se țină cont de faptul că unele sunt aplicate corpului ariciilor de desene animate pur și simplu pentru că este drăguț, frumos, provoacă emoții pozitive și ridică starea de spirit. Este extrem de rar să vadă ca un tatuaj al unui arici agresiv care arată neplăcut.

Idei schițe

Pentru a gândi la o schiță bună, trebuie să decideți că acest tatuaj este planificat să investească ceea ce ar trebui să fie în prim-plan, pe care detaliile ar dori să le adauge. Din acest lucru va depinde de alegerea tatuajului.

 • Ariciul poate fi descris ca un locuitor real de pădure, adăugându-l la frunziș, iarbă. O astfel de imagine în stilul realismului va arăta foarte organică. Hedgehog în sine poate fi efectuat atât în ​​versiunea alb-negru, cât și în culoarea.
 • Dacă doriți să obțineți o imagine frumoasă luminos, puteți alege un stil de acuarelă, iar ariciul este portretizat cu un mar pe hambare, adăugați-l la alte elemente.
 • Popoarele antice au identificat Ariciul cu Soarele, în mod excepțional înzestrat de energie pozitivă și considerat un talisman bun. Prin urmare, pe unele tatuaj, The Yozh apare în forma descrisă, și țepi lui sunt transformate în razele de soare.
 • Mini tatuaj poate descrie Ariciul în orice opțiune. El poate, de exemplu, doar grăbește-te pe afacerile sale, să fie un planor proaspăt, în cazul în care doar o față va fi vizibilă.
 • Dacă aceasta este o opțiune de desene animate, ea poate zâmbet, să fie completat cu alți eroi. Deci, unele chestii un tatuaj, concentrându-se pe un foarte vechi, dar un desen animat extrem de popular „Ariciul în ceață“. Această poveste bună ia toată lumea la o copilărie îndepărtată și dă naștere la cele mai multe asociații plăcute. Tatuajul acestei specii îi dă proprietarului său cu energie pozitivă, iar starea de spirit va ridica.
 • Puteți adăuga fructe de pădure, ciuperci, ramuri de brad și orice alte elemente. Poate chiar să fie un cuplu de eroi sau o întreagă familie. Apoi, un astfel de tatuaj va vorbi despre dragoste și afecțiune sau valori familiale.

Subiectul „galben” oferă spațiu pentru imaginație. Și semnificația tatuajului va fi cea pe care doriți să o investiți în această imagine. Tatoo se face de mulți ani, deci trebuie mai întâi să vă fie livrată.

Luați în considerare în detaliu ce tatuaj cu prezența ariciilor poate fi aleasă și implementat.

 • Puțin drăguț yozh Arată foarte scăzut, dar pentru proprietarul său, cel mai probabil, este un talisman și își îndeplinește funcțiile. El este pozitiv, merge pe calea aleasă, ceea ce înseamnă că persoana este în căutare și este gata să se îndrepte spre scop. În același timp, acesta acționează cu ușurință și se simte grozav.
Citește mai mult  Tatuaj de ananas

 • Hedgehog ascuns în iarbă și completate boabe de afine, se pare pur și simplu uimitor. În figura doar trei culori, dar ele sunt suficiente pentru a transmite realismul complotului. Acest tatuaj poate spune că o persoană se simte grozavă, este prietenos și este deschis pentru a comunica, ci mai degrabă va ocupa o poziție de așteptare. El are nevoie de timp pentru a-și da seama mai bine oamenii.

 • Hedgehog cu margarete arată că nu mai puțin drăguț. Această schiță demonstrează că avem o natură foarte romantică, ceea ce apreciază totul frumos și știe cum să se bucure.

 • Două hedgehog mici Uită-te foarte bine la îndemână și poate însemna prietenie, dragoste, afecțiune. În orice caz, este doar emoții pozitive.

 • Volumetric, complot suficient, dar arata frumos. Hedgehog însuși radiază pozitiv, aparent, el intenționează să îndeplinească funcția talismanului. Este suplimentat cu flori, inimă, care apare sub forma unui diamant. În general, este cel mai probabil dedicarea unui iubit. Deși se poate presupune că atât un bărbat care poartă un astfel de tatuaj demonstrează că este deschis acestei lumi, pentru toată minunatul și dragostea, inclusiv.

 • Hedgehog fermecător cu păpădie – Opțiunea de la celebrul desen animat. Provoacă sentimente cele mai calde și luminoase. Proprietarul unui astfel de tatuaj, cel mai probabil, un romantic, care nu sa extins să fie surprins și să se bucure în fiecare zi în toată forța.

 • Arici cu fluturi De asemenea, dedicat acestui subiect și semnificația este încă aceeași. Desenul este realizat ca o calitate superioară și are sens foarte elocvent, investit în ea. În fiecare dintre noi există un copil care nu încetează să mai fie surprins. Și această calitate este valoroasă.
Citește mai mult  Semnificația și exemple de schițe de tatuaj & Dove +

 • Două arici în zona claviculei, Augmentat de flori reprezintă o decorare reală și numai emoții pozitive.

Unde să puneți?

Alegerea unei părți a corpului pentru viitorul tatuaj – întotdeauna cazul este individual. Aici merită luarea în considerare a setului de nuanțe: componenta estetică și sfera de activitate și pragul de durere și amploarea tatuajului în sine.

 • Micul arici minimalist poate fi plasat pe încheietura mâinii, gleznă, perii, gâtul.
 • Un întreg complot poate lua parte din mâna, lateral, înapoi.
 • Dacă doriți ca tatuajul înconjurător văzut, locul merită alegerea celor care nu sunt ascunși sub haine. Cu condiția ca numai oamenii apropiați să știe despre tatuaj, trebuie să alegeți mai multe locuri retrase.

Calitatea tatuajului va depinde complet de talentul maeștrilor. Se pare că acest tatuaj este prea simplu. De fapt, cu atât este atras mai atent animalul, imaginea originală arată ca un loc armonios, orice loc pe corpul pe care îl face.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: