Pungi Galanteya

Pungi Galanteya

Atunci când alegeți o pungă, accentul se pune pe calitatea designului său, original și interesant, precum și confortul formei și, desigur, prețul. Compania Belarusia produce pungi de la Galanteya de la o piele italiană blândă de peste 90 de ani, dovedind în mod repetat un cerc larg de cumpărători de conducere în rândul producătorilor de produse din piele.

Despre marca

Fabrica din Belarus pentru producția de produse din piele a existat din 1929. Numele inițial – „răsăritul soarelui”, principala specializare – eliberarea produselor de ieftină. Deja, 300 de persoane au lucrat în fabrică, care au fost angajați în lansarea primelor produse din piele și au studiat toate subtilitățile acestui caz. În timpul existenței sale, fabrica a primit în mod repetat ordine, premii de la guvernul Republicii Belarus, precum și recunoașterea internațională ca producător de bunuri de calitate.

Calitatea și succesul producătorilor de cumpărători este obligat la cele mai înalte tehnologii utilizate în producție și sunt în mod constant actualizate, precum și în bună credință lucrări ale angajaților care efectuează producția și controlul neîntrerupt al produselor finite.

Compania produce pungi de piele naturală și artificială, precum și accesorii, cum ar fi centuri, portofele, cosmetice, cazuri pentru ochelari etc.

Particularități

  • Experiența de producție de aproape 100 de ani, pentru care sistemul de producție a fost actualizat de mai multe ori, s-au îmbunătățit tehnologii, iar calitatea a fost îmbunătățită.
  • Produsele sunt efectuate în conformitate cu cerințele prescripțiilor sanitare și igiene.
  • Compania actualizează colecția cu debutul noului sezon – de 2 ori pe an. Pentru fabricarea colecției sunt studiate tendințele de modă ale sezonului viitoare, tendințele mondiale și nevoile clienților.

  • Înainte de lansarea unei noi colecții în producția de masă, specialiștii și grupul de focus selectați special sunt învață cu atenție fiecare model.
  • Controlul calității materialului și produsul finit se efectuează în fiecare etapă de producție, astfel încât marca Belarusiană a fost menționată în mod repetat de cele mai mari premii pentru calitate.

Modele

În noile colecții de femei care apar în ultimii ani, Galanteya reprezintă în principal forme geometrice stabile, de exemplu, o pungă sub forma unui hexagon, trapezoids, dreptunghi. De asemenea, în mare parte popular cu saci vrac, sacrificiu, pungi moi de forme netede raționalizate.

Linia de tineret a pungilor și rucsacurilor se distinge printr-o gamă largă și largă de gamă de culori, folosind o varietate de decorațiuni, fitinguri mari.

Colecția de sex masculinFabricat în stil strict, reprezentat de portofolii clasice, saczvy, saci pentru laptop-uri. Puteți achiziționa un model de piele autentică și artificială.

O serie specială pentru copii a fost dezvoltată cu o varietate de amprente de culoare, personaje de desene animate și benzi desenate. Nu numai atractiv spre exterior, ci și o colecție de wellness – concepută ținând cont de caracteristicile corpului copiilor, produsul contribuie la formarea de postură și întărirea coloanei vertebrale.

O colecție de rucsaci pentru școală, care se va potrivi studenților de vârste diferite. De asemenea, fabricate ținând cont de cerințele medicilor, standardelor sanitare, testate în fiecare etapă a producției. Fiecare rucsac are un spate ergonomic rigid, curele largi, catarame cu capacitatea de a se adapta. Design diverse – de la modele de culori universale la cea mai strălucitoare și culoare.

Selecție largă de pungi de călătorie și activități sportive. De la modele de dimensiuni mici și volum la valize mari pe roți. Produse funcționale cu design original, cusute în conformitate cu principalele tendințe de modă.

De asemenea, puteți cumpăra saci pentru un laptop de diferite formate, portofele mici și portmonee, curele. În plus față de modelele din colecțiile principale, este furnizat un sistem de ordine individuală, unde clientul va crea un accesoriu într-un special, conceput special pentru el, schiță.

Soluții de culoare și decor

Culoarea principală gamma că Galanteya utilizează atunci când își dezvoltă colecțiile – clasice. Acesta este un negru indispensabil, nuanțe de maro și gri, tonuri bej, brandy saturat și culoare roșie. În gamă, nuanțele profunde ale culorilor sunt dominate, cum ar fi Burgundia, Emerald, albastru închis. De la sezon până la sezon, de asemenea, nu își pierde relevanța de colorare cu imitația pielii reptilelor, Python, Leopard.

Structura materialului poate fi embosată omogenă și netedă sau cu granulație fină.

Fitinguri atât de încuietori mari, cât și mici, lanțuri, nituri și butoane de argint.

Recenzii

Saci de marcă de la compania Belarusistă sunt populare atât în ​​țară, cât și dincolo de. În comentariile sale, cumpărătorii sărbătoresc modele de înaltă calitate și design actualizat.

Într-o gamă largă, puteți cumpăra o pungă, preferințe sezoniere și personale perfect potrivite – în schema de culori, volumele, formularul. Majoritatea modelelor, în plus față de mânerele standard, au o curea lungă pentru șosete pe umăr.

Saci de cusut de înaltă calitate, în interiorul unei căptușeli cu cea mai rapidă căptușeală. Fiecare model are o mulțime de capacități, este echipat cu mai multe buzunare interne și uneori în aer liber. Partea inferioară a sacului este echipată cu un material de etanșare special care nu permite schimbarea formei inițiale.

Cel mai mic preț din catalog – 3000 de ruble pe sac de colectare a femeilor. Astfel, pentru a achiziționa un model original disponibil unui cerc larg de cumpărători, indiferent de buget. Cele mai scumpe modele fabricate din piele naturală vor costa aproximativ 7000 de ruble.

Accesorii suplimentare de la companie au, de asemenea, de înaltă rezistență și design original – curelele sunt destul de puternice, realizate în design clasic, nu lăsați modelul lung și nu se usucă.

În magazinul de la brand puteți cumpăra produse pentru întreaga familie, este foarte convenabil și economisește timp. Catalogul este întotdeauna un număr mare de modele disponibile pentru cumpărare într-un timp convenabil.

Compania deține adesea vânzări și organizează acțiuni la colecțiile anotimpurilor trecute. Acest lucru se datorează actualizării constante a gamei și introducerii de noi poziții în loc de deja existente.

Urmărirea reducerii prețurilor, există o șansă de a achiziționa un model interesant cu o reducere excelentă.

Pentru fiecare model achiziționat, este prevăzută o perioadă de garanție – până la 70 de zile, în funcție de tipul de achiziție. În cazul detectării căsătoriei de producție, compania își asumă toate obligațiile necesare pentru a returna fonduri sau schimb de cumpărare. Garanția nu se aplică în cazul încălcărilor de către cumpărătorul regulilor de funcționare, care pot fi găsite pe tirul însoțitor.

Alegeți o geantă de mână pentru dvs., precum și accesorii din piele interesante pentru întreaga familie într-un singur loc unde sunt colectate produsele de cea mai bună calitate. Modelele universale vor completa perfect orice imagine și vor servi mult timp. Puteți achiziționa un lucru de la o companie atât pentru dvs. cât și pentru cei dragi și pentru prezentarea partenerilor de afaceri, a prietenilor, a colegilor – acest lucru este un cadou destul de prezentabil și decent pentru un preț relativ scăzut.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: