Reluăm capace de sub haina

Reluăm capace de sub haina

În garderoba fiecărei femei strat este o versiune câștig-câștig de îmbrăcăminte exterioară. Dar, având în vedere sezonul rece, o frizură este adesea necesară pentru a acoperi. Nu trebuie să uităm că frizură este o parte importanta a imaginii. Accesoriul corect selectat va face o imagine luminoasă și atractivă, iar modelul selectat, din păcate, se poate strica totul.

Alegerea unui frizură pentru o haină – o sarcină nu din plămâni, trebuie să acorde o atenție la astfel de parametri: fețele ovale, de creștere, de culoare și lungimea parului, modelul și culoarea blanii la care este selectat frizură.

Selectăm pe Styx și stilul

În primul rând încerca să determine forma unei persoane, deoarece în primul rând pălărie ar trebui să se apropie de fata ovala. Doamne tinere mari, proprietarii de tip oval, există multe opțiuni diverse de la pălării la modă în vrac la pălării elegante clasice.

Fetele cu o față rotundă nu se vor potrivi modelelor prea potrivite și pălării cu câmpuri mici, dar capacul – capacul va extinde fața rotundă și va arăta foarte armonioasă. În cazul formei de față triunghiulară, este recomandabil să alegeți modelele frunții de închidere, nu sunt recomandate pălării foarte adiacente, pălării – Ushanki, cu urechile atârnate la nivelul pometrilor, ascunde bărbia îngustă și iluminează mai jos și partea de sus a feței.

Femeile cu tip pătrat de față sunt mai bine să nu închidă capul cu o pălărie și să încerce să o poarte puțin deplasată pe partea din spate a capului, capacele atente vor câștiga cu o mică asimetrie.

Fetele care nu sunt mari și proprietarii de caracteristici mici ale feței nu sunt de dorit să aleagă pălări de împerechere mare și de pălării largi. Doamnelor cu caracteristici mari ale feței nu se vor potrivi cu pălării mici.

Culoarea părului este, de asemenea, importantă atunci când alegeți o cămașă, fetele cu părul întunecat sunt mai bine să alegeți tonuri luminoase sau luminoase și să evitați negru, dar o pălărie neagră va fi foarte ca o blondă și adăugați sofisticare.

Având în vedere forma feței, creșterea și culoarea părului pot fi mutate la selecția unei căi de fixare pentru un strat de model de beton.

Citește mai mult  Brățară de fitness cu măsurarea pulpei și măsurarea presiunii

Clava clasică

Imaginea clasică în haine este relevantă întotdeauna și peste tot, iar principalul lucru este potrivit pentru orice femeie. Pălăria elegantă, combinată cu un strat clasic, întoarce-o hostess într-o adevărată doamnă. Haina clasică va arăta întotdeauna bine cu berets. O astfel de combinație este potrivită atât pentru doamnele tinere, cât și pentru doamnele mature.

Strict strat va decora o pălărie de blană elegantă, chiar mai bună dacă capacul va completa gulerul de blană sau un burgeon din aceeași blană. Cu un strat de stil clasic, puteți purta în siguranță o pălărie luminată și originală, cu un finisaj interesant și neobișnuit, în acest caz accentul se va face pe cămașa.

Oversiz

Moda ultimilor ani pe strat – Oversele nu se estompeaza, multe femei sustin acest stil relaxat. Daune distinctive Oversiz Fashion – CRA gratuit, confortabil și asigurați-vă. Cu ceea ce purtatul că purtarea acestui lucru extravagant?

Cu o haină – OverSiza va arăta bun capitol – stocare (șosete). Avantajele acestui model sunt că, datorită formei extinse, capacul poate fi așezat în moduri diferite, inventarea imaginilor noi. Capacele obraznice cu pompieri și căci de blană ale Ushanki cu urechi legate înapoi perfect complementul stilului de supradimensionare.

Nu toate jumătățile sunt armonizate cu un strat de acest stil, dar dacă luați în considerare pălăriile de sex masculin cu câmpuri înguste, se poate transforma imaginea interesantă și modernă.

Haina cu capota

Coat cu glugă – Practicitate ideală. Unul dintre avantajele unei astfel de haine este că capacul nu poate fi purtat deloc, deoarece capota în majoritatea cazurilor îl poate înlocui. Dacă tot același lucru ridică un capac cu o haină cu o capotă, atunci este mai bine să luați în considerare cele mai simple modele tricotate.

Cum de a alege o pălărie la un strat de culoare?

Atunci când alegeți un guler al unei căi de conducere, este recomandabil să fiți ghidați de mai multe reguli comune. Cu întuneric întotdeauna armonizează lumina sau luminoasă. Pălăria de aceeași culoare cu haina este oarecum cu el și costumul devine într-un inexpresiv sau opusul este prea luminos. Sub culoarea capacelor, este de dorit să se ia un accesoriu la imagine, este posibil o pungă, o eșarfă sau mănuși, dar în cantități moderate, suficiente două – trei.

Citește mai mult  Alegeți un rucsac pentru gimnastică ritmică

La un strat fabricat dintr-o țesătură cu o imprimare strălucitoare sau un finisaj bogat, este mai bine să alegeți un model nu luminos, monoton fără decorațiuni. Dacă materialul de acoperire nu este monofonic și conține mai multe nuanțe diferite, atunci capul trebuie selectat la tonul care cel puțin.

La haina albastră Diferite nuanțe de bej, aur și maro, gri și argint. Coat albastru strălucitor arată grozav cu o pălărie albastră închisă sau neagră. Coat albastru închis va fi nobil să se uite la culori de lapte și albe. Albastru deschis, delicat de corali și nuanțe diferite de roz vor da imaginea romantismului.

Brun Decorați capul roșu, portocaliu sau cald galben. Nuanțele de bej alb și ușoare au fost întotdeauna însoțitori excelenți pentru maro. Luxul va fi o combinație de maro și de aur.

Universal Black Coat Oferă hostess o selecție imensă și o paletă de culori largi de pălării. Puteți cumpăra un capac de orice lumină, tonul pastel la haina neagră. Nuanțe mari de roșu, portocaliu, turcoaz, albastru, galben sau muștar.

Culoarea neagră în sine este strictă și de dorit să o diluați cu o culoare strălucitoare, un design neobișnuit și o textură interesantă. O pălărie neagră cu o haină neagră poate fi îndrăzneț de a purta blonde sau fete cu părul cu părul lung, cu păr lung, cu părul lung.

Alegerea unei pălării într-o haină gri Încercați să luați în considerare saturația griului, cu atât umbra mai întunecată, mai ușoară puteți alege o căptușeală. Cu haina gri închis combină o pălărie delicată albastră sau roz. Roșu, burgundă, cireș va trăda o haină gri. Pălăria de cireș întunecată, cu câmpuri mici, spectaculos se află pe fundalul stratului gri deschis. Gri rece, cu o imagine albastră a unei pălării, dă expresivitate și culoare.

Cu haina verde Roșcată este perfect combinată, culoare nisipoasă ușoară și o varietate de nuanțe de maro. Există multe dispute despre combinația de roșu și verde în îmbrăcăminte, dar combinația de un strat verde închis, cu beret roșu, burgundy sau garnetic durează bine și extraordinar. În Photo Green Green Breaved Hail este o armonie frumoasă cu Beret roșu strălucitor, imaginea este completată de mănuși din piele de la fel cu tonul tonului.

Citește mai mult  Cercei cu citrine

haina rosie cu o pălărie neagră sau ia, ca și cum ar fi creat unul pentru celălalt. Această combinație va crea o imagine chică pentru orice femeie, principalul lucru este să le ridice în mod corect unul la altul în formă și textura. Coat roșu este luminos și expresiv, așa că nu îl supraîncărcați cu o căptușeală luminată și prea decorativă. Alb, lapte și toate nuanțele de gri de la gri deschis până la culoarea asfaltului umed sunt potrivite pentru roșu.

Culoarea bej Deja cu mult timp în urmă recunoscut clasic pe loven cu negru. Bej Baold are o capacitate unică de a combina complet cu o varietate de nuanțe și tipărite la modă. Cu un coral bej, corali strălucitori, martor portocaliu și culori negre. Combinația nobilă a unui strat de bej ușor cu accesorii de culoare cu ciocolată întunecată va crea o imagine „dragă” femeie. La haina bej puteți alege pălării de succes pentru două trei tonuri mai întunecate sau mai luminoase.

Coat de muștar luminos Perechea expresivă va fi o pălărie neagră sau albă în combinație cu o eșarfă sau mănuși de aceeași culoare. Făcat fantastic combinat cu nuanțe de smarald de culoare de muștar și marsh verde. Puteți opri alegerea pe nuanțe neutre bej sau puteți crea o imagine strălucitoare cu o ură de flori de porumb saturat.

Combinație de material

În plus față de combinația de culori a stratului și a îndepărtării capului, se recomandă acordarea atenției texturii materialului. Dacă stratul este fabricat din țesătură texturată, de exemplu – o literă, atunci când alegeți o căptușeală, trebuie să acordați preferință modelelor netede. Headwear de la materiale similare și pălării tricotate cu decor diferit sunt potrivite pentru DRAPA și cașmir.

Cu o strat de piele coexistă organic pălării din blană, piele de piele de piele sau piele. Capace din piele, capace din draperea strânsă, pălării de stil masculin, pălării de blană – Kubanka.Cămașa este folosită în sezonul rece și atunci când alegeți un model nu ar trebui să uităm de funcționalitate.

Capul ar trebui să fie cald și confortabil în pălăria selectată. Prin urmare, înainte de a cumpăra este necesar să se ia în considerare caracteristicile individuale ale acestora, cum ar fi alergii ale pielii la blană sau lână.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: