Alegeți termos capace

Conținutul articolului
 1. Soiuri
 2. Modele
 3. Alegere

Alegeți termos capace

Termeni acoperă utilă decât pare la prima vedere. Termenii de caz 1 litru, 5 l, 750 ml și altele protejează dispozitivul împotriva deteriorării mecanice și asigură izolare termică suplimentară. Din acest articol vă va învăța cum să alegeți Thermalright.

Soiuri

Nu toate termodele sunt echipate imediat cu capace, astfel încât acestea sunt de preferință achiziționate separat. În plus, printre abundența speciilor există întotdeauna o opțiune adecvată.

 • Cele mai simple modele sunt o pungă de țesut Fleece sau Cordura 1000, care este închisă cu un fermoar sau șapă de cauciuc cu un dispozitiv de reținere. Deseori izolația termică este așezată între pereții cazului. O astfel de acoperire o va proteja suprafața strălucitoare a termos de la zgârieturi, dar nu este capabil să.

 • Tubul neopren cu pereți din plastic va economisi de la zgârieturi, praf, dent și murdărie. Adesea, există un mâner pentru transportul și inserții din piele decorative. Și astfel că ceaiul sau cafeaua nu sunt pierdute în întuneric, dungile reflectorizante sunt cusute pe țesătură.

 • Cazare termică tactică și termos și recipient cu sandwich-uri sau echipamente. Pentru aceasta are una sau mai multe buzunare. Mai mult de la acesta poate fi atașat la module suplimentare datorită sistemului de molii.

 • Bagul de picnic isotermic. Totul este închis în ea – și băuturi și gustări și cuțite cu furci. Și datorită zidurilor de folie, conținutul nu va răci conținutul pentru o lungă perioadă de timp sau nu este încălzit.

Cazurile vin în diferite dimensiuni. Ei găzdui volume termos:

 • 0,5 L+

 • 750 ml (0,75 l)+

 • 1 L+

 • 1,5 litri și altele.

Cu toate acestea, în ele pot fi transferate flacoane din sticlă. Mulțumită pereții din plastic, pauze de nimic. O bună apărare are modele de înaltă calitate.

Modele

Coase un astfel de accesoriu pentru toată lumea. Dar să-l imediat, este mai bine să cumpere un produs finit. Am pregătit mai multe opțiuni decente.

 • TRAMP EXP 1,2. Carcasa din plastic este acoperit cu un exterior din poliester și din interior expandat isolon cu folie. Datorită acestei băuturi mai rămâne fierbinte. Din dezvăluirea cazului deține o dantelă cu o clemă. Cazul a fost creat pentru Termonics de TRAMP Expedition linie de 1,2 litri, dar este potrivit pentru modele similare. Standuri în jurul valorii de 500 de ruble.

 • „Echipament“ are un diametru de 8 cm și înălțimea de 29 cm. Este mai ușor și universal, există un mâner pentru transportul și fixarea centurii. De asemenea, el se închide cu o dantelă. Preț – aproximativ 600 de ruble.

 • Hadesey Protejați termos sau o sticlă de 1,6 litri de la urme de lovituri, iar conținutul de răcire. Acesta poate fi purtat și pe orizontală, cât și pe verticală, există încă o lovitură curea detașabilă. Aceasta costă la fel de mult ca „echipament“.

 • Ranger – Acesta este un tub greu, care dă cea mai mare aparare. În starea închisă, capacul are fulgere. Volumul său este de 1.2-1.6 litri, dar există și alte dimensiuni. Preț – 800-1000 ruble.

 • compania LEROY produce tuburi capace Pentru termos cu un diametru de 8, 9 și 14 cm. În afara produsului este acoperit cu Oxford pânză, iar în interior există o căptușeală moale din spuma de cauciuc.

Și multe alte modele care nu au autentificat. Rămâne doar pentru a alege un potrivit.

Alegere

Pick up culoarea corectă nu va funcționa. Și astfel că lucrul este încă practic și funcțional, atunci când aleg, utilizați consiliile de specialiști.

 • Dacă transporta termos în rucsac, să ia un model cu fermoar, și nu cu dantele. În caz contrar, ei sunt confuzi pentru restul uneltelor.

 • Din același motiv, curele de la caz, care se află cele mai multe ori în sac. Sau ar trebui să fie detașabile.

 • Cu campanii turistice lungi, fiecare gram de masă în exces dăunează. Prin urmare, nu ar trebui să ia un termos cu un balon de sticlă, mai bine cu un metal. Este mai puternic, și pentru aceasta vă poate lua un caz cu pereți subțiri din plastic și mai puțină protecție. Va primi o victorie.

 • În ciuda numelui, modele tactice sunt potrivite pentru condiții ușoare. Ele sunt confortabile, dacă toate lucrurile necesare sunt plasate în cazul. Pentru drumeții mai dure, este mai bine să ia un rucsac, iar apoi buzunare suplimentare vor interveni numai.

 • Și dacă ați cumpărat un caz pe Internet, scoateți Despachetarea de pe camera foto în mod necesar o dublă. Deci, în cazul în care va fi mai ușor să se dovedească dreptul său.

Și cel mai important – accesoriu ar trebui. Apoi, băutura de ceai în natură va fi distractivă și plăcută.

Cum se face o copertă pentru Thermos o face singur, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: