Alegeți micul termos

Alegeți micul termos

Micul termose merită o atenție deosebită de la consumatori. Este necesar să vă dați seama cum să alegeți un mic mini termos pentru ceai. Există termodă de metal 250 ml, 350 ml și alte modele care vor fi discutate în articol.

Caracteristică

Imediat merită să spunem asta Little termos nu poate fi înțeles pur și simplu ca un model redus inițial mai mult. Fiecare astfel de rezervor este proiectat (și fabricat). Desigur, cu o capacitate similară nu puteți merge la campania lungă de plimbare sau apă. Da, și ia-o pentru câteva zile în călătoria cu mașina, cu greu practică. O băutură mică de băuturi poate ajuta numai atunci când o excursie de week-end.

Astfel de modele sunt convenabile pentru a lua pe plimbări lungi.

De exemplu, dacă veniți brusc ideea de a trece la 10-20 km de-a lungul periferiei orașului sau într-o zonă necunoscută. Nu va trebui să găsească o cafenea, un bar sau o instituție similară – totul va fi la îndemână. Mini Thermos va ajuta pe cei cărora le place să ia cu ei o băutură caldă pentru a lucra sau într-o instituție de învățământ – capacitatea de 1,5-2 litri va fi cu siguranță redundantă. Mai ales dacă considerați că trebuie să purtați multe alte lucruri.

O altă adaptare este o alternativa excelenta la thermocruise. Acesta vă permite să nu ardă buzele cu fiecare gât. Metal mini-rezervoare sunt potrivite pentru echiparea copiilor care călătoresc la școală sau într-un cerc. Ei vor fi un asistent credincios și un echitatie sofer profesionist în jurul orașului, și un ventilator de biciclete plimbări, și cunoscătorii chiar de alergări. Da, și doar la intrarea în parc, de exemplu, un termos de 250 ml sau 350 ml, se dovedește a fi foarte valoroase.

Modele de revizuire

Destul doar în căutarea Termos JBQ-400 Cu toate acestea, ea poate provoca cu încredere multe probe mai elegant. În capac montat o pereche de garnituri de silicon, reducând drastic riscul de a turna o băutură. Și, de asemenea, este merită subliniat:

  • Abilitatea de a elimina toate piesele (foarte utile în ceea ce privește spălarea și dezinfectarea)+

  • Economisirea de căldură până la 24 ore+

  • Volumul intern relativ decente+

  • varietate largă de opțiuni de culoare.

Vid Xiaomi Viomi inoxidabil Cupa – nu doar un termos frumos. Acesta este fabricat din aliaj de oțel de primă clasă „304“, foarte bine dovedit în multe domenii. Producătorul subliniază faptul că capacul poate fi deschis cu o singură mână. Chiar dacă capacitatea este înclinat, sau shake-uri, de protecție din silicon funcționează destul de fiabil. Precum și o caracteristică importantă a acoperirii antibacteriene a interiorului vasului.

configurația clasică a Nova Tour Solo 350. Ca un înveliș și balon din oțel selectat. Dezvoltatorii au oferit o centură pentru ușurința de transport. Greutate proprie produsului – 290 g. Designul său este recomandat pentru utilizare în timpul iernii.

termos roșu Cute Irit IRH-126 Susține 500 ml. capacul acestuia se face sub forma unei cupe. Secțiunea transversală a găurii în gât atinge 45 mm. Lățimea produsului în sine este de 70 mm. propria masa sa este egală cu 365 g.

Foarte puțin „ziua“ poate cuprinde doar 200 ml. Balon din oțel inoxidabil. Case marca din plastic. durata de mai retenție de căldură până la 6 ore. Design-ul este potrivit ca un cadou.

Alegere

Potrivit experților, cel mai frumos și aspectul compact este un termos în formatul „gloanțe“. Va dura cel puțin un loc în rucsacuri, saci sau pachete. Pe funcționalitate, o astfel de execuție este greu de reflectat. Foarte util opțiune suplimentară – caz cu curele sau mânere pentru transport. Și, de asemenea, acordând o atenție în valoare de la apariția produsului, deoarece este de multe ori pentru a fi utilizate în locuri publice, și cu greu cineva va dori să roșească despre.

Steelcase externe, cum ar fi camera de interne din oțel, sunt plusuri destul de grele.

Această soluție este mult mai bună decât din material plastic (în afara) și sticlă (în interior). Dar este de asemenea foarte important să se verifice cât de bine termos specifice menține temperatura, dacă capacul este deschis bine și se închide. Înainte de a cumpăra, este util să vă familiarizați cu comentariile despre un anumit model. Cu orice îndoială, este necesar să se solicite prezentarea unui certificat oficial de calitate și de ao studia cu atenție.

Chiar dacă micul termos este destinat numai pentru băuturile de ceai, în mod ideal, ar trebui să fie fabricat din oțel inoxidabil și nu din aluminiu. Dacă temperatura este în primul rând, este preferat balonul din sticlă. Ustensilele de înaltă calitate nu ar trebui să aibă mirosuri străine – atât în ​​interior cât și în exterior. Deschiderea unei mâini poate fi atât un avantaj cât și dezavantajul. Faptul este că, datorită acestei opțiuni, unele modele adesea scurgez lichidul.

Și, de asemenea, ar trebui să acorde atenție:

  • proiecta+

  • timp pentru care temperatura se va schimba+

  • Prezența unei capac de supape (care nu va da fluid la vărsare, dar va fi destul de convenabilă)+

  • Preț (modele foarte ieftine greu).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: