Vase Wilmax Anglia: caracteristici și prezentare generală a modelelor

Vase Wilmax Anglia: caracteristici și prezentare generală a modelelor

Tacâmurile din porțelan Wilmax se distinge de înaltă calitate. Acestea sunt produse ușoare și subțiri prin care lumina soarelui pătrunde, astfel încât acestea impresionează impresia unor feluri de mâncare fără greutate și aproape de aer.

Istoricul brandului

Vasele Wilmax de mai mulți ani unul dintre cele mai bine vândute seturi de masă din întreaga lume. Acesta este un porțelan alb de elită, care este ideal pentru uz casnic, și pentru utilizarea în restaurante și alte întreprinderi de catering.

Roots Brand Wilmax intră într-o mică fabrică pe teritoriul Regatului Unit, care a fost angajat în prepararea de feluri de mâncare pentru Curtea Regală. În 2001, popularitatea porțelanului albă a ajuns la astfel de înălțimi că producătorul a decis să extindă producția de produse. Pentru Pentru a face raportul dintre instalațiile de producție de calitate, de calitate, au fost transferate în Asia de Sud-Est. Acum, pe pachetul de feluri de mâncare puteți vedea marcajul „Made în Malaezia”. Dar acest lucru nu ar trebui să sperie potențialii cumpărători – producția se desfășoară în conformitate cu cele mai înalte standarde adoptate în Anglia.

Timp de mulți ani, aproape întregul volum de produse fabricate merge pe piața europeană, dar în 2010 geografia vânzărilor a fost extinsă semnificativ: compania a fost deschisă la Moscova. Până în prezent, mâncărurile Wilmax sunt prezentate în șaizeci de țări de pe toate continentele – Aceasta este Europa, Asia, precum și Africa, Orientul Mijlociu și Australia. În același timp, produsele sunt create în așa fel încât să se ia în considerare mentalitatea locală și specificul regional, singularitățile și nevoile fiecărei piețe de vânzări – o echipă mare de marketing și să lucreze designeri creative pentru crearea de noi modele. Politica gama brandului include peste 500 de posturi de feluri de mâncare de diferite scopuri, de proiectare și dimensiunea.

Un factor important care a determinat popularitatea în creștere rapidă a Wilmax este disponibilitatea – cumpărătorii nu sunt deloc necesare pentru a achiziționa întregul set de complet, din moment ce Fiecare poziție este disponibil pentru a cumpăra o piesă. Este foarte convenabil, deoarece în numere întregi, de obicei, de obicei nu este nevoie, și să actualizeze periodic farfurii, cupe și boluri contabilizate fiecare amantă.

Citește mai mult  linguri de desert: caracteristici distinctive și selecție

Avantaje și dezavantaje

Wilmax este un feluri de mâncare, care sunt ideale pentru evenimente solemne. Acesta este motivul pentru care ea a iubit proprietarii de cluburi, cafeterievs, restaurante, hoteluri mari, baze de agrement și alte organizații. Există astfel de săli de mese indispensabile pentru efectuarea mese mari de familie, Și mare varietate de modele, forme și tipuri de feluri de mâncare va face posibilă pentru a face o alegere chiar și cei mai exigenți clienți.

Deoarece Wilmax este feluri de mâncare din porțelan, este realizată într-o versiune de culoare albă. Toate produsele de acest brand englezesc au un fund vitraj și de suprafață lucioasă perfect aliniate. Datorită acestei tehnologii de producție, un aspect impecabil pur de feluri de mâncare este asigurată.

Mâncărurile din această transparență face distincția de brand – este atât de subțire încât lumina soarelui pătrunde cu ușurință, dându-i chiar mai rafinat și rafinat.

Wilmax este produse foarte subțiri și ușoare, dar, în ciuda acestui fapt, ele sunt destul de durabile, astfel încât să poată rezista la toate „hardware-ul“ catering. Astfel de feluri de mâncare este curat, atât manual cât și în mașina de spălat vase, se distinge prin rezistenta la orice agent de curățare, cu excepția abrazive, și pentru o lungă perioadă de timp își păstrează aspectul inițial.

Toate produsele companiei sunt fabricate în conformitate cu standardele europene de calitate. Tehnologia de producție a devenit rezultatul lucrărilor dureroase a inginerilor care au creat și testat produsele pe parcursul mai multor decenii.

În același timp, eticheta de preț pentru produse va surprinde plăcut fiecare cumpărător – costul produsului este mic, mai ales dacă îl considerăm din poziția de calitate a prețurilor.

Numeroasele plusuri de mâncăruri de porțelan Wilmax includ, de asemenea, pozițiile descrise mai jos.

  • Beabilitate. Cu un ușor impact al unei baghete de lemn despre mâncăruri Wilmax, se aude un sunet subțire ridicat, ceea ce indică porțelanul de cea mai bună calitate.
  • Securitate. Pentru producția de aparate de bucătărie se utilizează materii prime ecologice, precum și în procesul de fabricație toate cerințele sanitare și de igienă necesare sunt luate în considerare.
  • Rezistență la căldură. feluri de mâncare în engleză pot fi folosite cu ușurință în cuptoare cu microunde și dulapuri de vânt, deoarece poate rezista la încălzire până la 300 de grade.
  • Rezistența la impact. Mâncărurile diferă de rezistență la impact, și îngroșată marginile ei dau o rezistență suplimentară la pui. Tehnologia de producție implică utilizarea de compuși de magneziu și aluminiu, ceea ce face tacâmuri rezistent la fisurare.
  • Ergonomic. Toate preparatele fabricate sunt ușor de stiva, din cauza căreia locul în bucătărie poate fi folosit mai rațional. Puteți transfera, de asemenea, feluri de mâncare stabilite în stive mari, fără riscuri, picătură și rupe-l.
  • grad redus de absorbție a apei. Acesta este un plus de important, având în vedere că este vorba de feluri de mâncare, care necesită o curățare permanentă umedă.
Citește mai mult  Teapoturi de sudare din fontă: Caracteristici și revizuirea producătorilor

Cu toate acestea, vase de porțelan Wilmax este fabricat din ceramica, ceea ce înseamnă că este nevoie de o relație atentă și nu suporta șocuri mecanice puternice. Acesta este principalul dezavantaj.

Preparatele culinare ale acestui brand pot fi curățate cu bureți moi și agent de curățare de gelifiere – utilizarea de materiale abrazive și perii de metal este inacceptabila.

Gamă

Sortimentul de brand limba engleză se distinge printr-o diversitate de excepție – o colecție de feluri de mâncare include absolut totul: de la plăcile de toate tipurile și formele de vase de fructe, ceainice și olari cafea.

Produsele Wilmax sunt prezentate atât în ​​design clasic și modern, Prin urmare, fiecare cumpărător selectează cu ușurință opțiunea care se potrivesc perfect în interiorul său. De exemplu, feluri de mâncare rotunde sunt potrivite pentru spații clasice, și o opțiune de pătrat pentru high-tech. În același timp, designerii atunci când creează feluri de mâncare sunt ghidate nu numai de cerințele decorative – funcționalitatea și ușurința de funcționare este importantă pentru aceștia. De exemplu, majoritatea majorității de sudură au un mecanism de blocare fundamental nou al capacului, datorită căruia îi menține foarte strâns și nu se încadrează atunci când turnați o băutură. Această abordare face o ceremonie de ceai foarte confortabilă și absolut sigură.

Bucătăria pentru coacere se distinge printr-un fund de fund și pereți încastrați, ceea ce vă permite să țineți căldură cât mai mult posibil.

Versatilitatea obiectelor este că aceleași tacâmuri servește simultan mai multe obiective. De exemplu, crema poate fi folosită ca castron de zahăr, iar fructul se ocupă perfect cu rolul de pâine. Moara pentru piper poate fi utilizată cu ușurință pentru a satisface mâncărurile preparate.

Citește mai mult  Hoodie Kettles: specii și subtilități de alegere

Cristalul și sosuri albe merita cele mai bune recenzii ale clientilor din întreaga lume datorită formei lor curbate netede. Formele de coacere atrage rezistență excepțională, miros de rezistență și ușurința de curățare.

bulioane Foarte confortabil de acest brand – datorită mâinile pe ambele părți, acestea pot fi ușor rearanjate din loc în loc. Apropo, acest dispozitiv se aplică și universală – combină funcțiile cupei și supa.

decoratiuni reale din tabel va fi o mașină de meniu din patru secțiuni – fiecare ramură se poate folosi un vas separat. Acest articol ocupă foarte puțin spațiu pe masa, deci este foarte practic atunci când servire.

Recenzii

Feedback-ul utilizatorului pe dispozitive de bucătărie Wilmax se disting prin pozitive. Cumpărători, vorbim despre stilul și calitatea de feluri de mâncare, care are un aspect spectaculos în timpul recepții solemne, și în utilizarea de zi cu zi. Ea servește mai multe decenii, fără a schimba luciul ei originală.

consumatori foarte fericit o mare varietate de modele: Wilmax Bucate colecții au un set imens. Există chiar și produse create special pentru bucătăria japoneză.

Calitatea Wilmax spune, de asemenea, faptul că, în Rusia, una dintre cele mai mari colecții este reprezentat de celebrii importante programe de televiziune culinare Iulia Vysotskaya. Toate vasele folosite în transferul „Mananca la domiciliu“ sunt ambalate în cutii luminoase, cu logo-ul companiei de Wilmax Anglia, care descriu fața actriței.

Pe diferența dintre seria Yulia Vysotskaya de obicei Wilmax spune în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: