Rucsacuri la modă în școală

Rucsacuri la modă în școală

În plus față de ergonomie și asistență medicală, rucsacul școlar ar trebui să-i placă proprietarul sau posesia. Mai ales când vine vorba de adolescenți și de vârstă școlară care preferă portofolii la modă și elegantă, adesea argumentând și dezbătând despre frumusețea lor cu părinții. Acesta din urmă nu ar trebui să uite că copilul merge la școală cu un rucsac și de la școală în fiecare zi și, bineînțeles, ar trebui să fie confortabil și încântă ochii studentului, și nu un părinte.

Accente la modă

În prezent, rucsacurile școlare elegante sunt proiectate în stil urban universal. Modelele copiilor sunt accentuate – roz strălucitor, albastru strălucitor, cu amprente simple și ușor de înțeles, cum ar fi floarea și pisicile – și-au pierdut relevanța.

Pungi frumoase de tineret pot fi foarte diferite: cu o imprimare abstractă sau geometrică, cu curele largi, stilizate sub modele Hipster sau Boho, decorate cu nituri, broderie sau paiete brodate. Cu doza potrivită a decorului și detaliile, fiecare model poate fi elegant.

Bineînțeles, rucsacul ar trebui să reflecte caracterul și stilul proprietarului său: la atlet va fi unul, iar tânăra balerină are un complet diferit.

Forma

Cel mai adesea, sacul școlar are o formă tradițională dreptunghiulară cu colțuri netezite. Dreptunghiul poate fi alungit și are o vedere mai aproape de pătrat. Câștigurile pătrate sunt foarte originale, în special din eco-arbore cu stilizare sub modelele adulte. Rucsacul pătrat sau un dreptunghi inversat sunt ideale pentru studenții scăzut, deoarece astfel de produse nu se odihnesc în partea inferioară a spatelui.

Forma ovală se întâlnește, de asemenea, adesea, partea inferioară a ovalului este un pic mai mare. Această formă este distribuită cel mai ergonomic și în condiții de siguranță încărcătura pe coloana vertebrală a copilului. Pentru școlii mai tineri, este mai bine să alegeți modelele cu fundul impermeabil armat și buzunar pentru cutia de prânz și sticle de apă.

Sequins

Sequins și paiete atrag fete predominant, motiv pentru care au fost dezvoltate multe modele relevante de saci de școală. Sequinele pot fi îmbrățișate de exteriorul curelelor sau buzunarelor de pe panoul frontal. Culorile rucsacului în sine pot fi absolut oricărui – de la irisul transfuzat la negru (lucioasă sau mată). Sequinele pot fi combinate cu paiete, margele. Dintre acestea, cuvântul poate fi întocmit sau stabilit. Și, de asemenea, foarte popular în decorarea rucsacului nituri de diferite configurații – atât defalcarea, cât și nr.

Citește mai mult  Rucsacuri de marcă Grizzly

Sequinele pot acoperi întreaga suprafață exterioară a sacului (cu excepția spatelui). Apoi se dovedește o singură cârpă de cercuri strălucitoare. Una dintre tendințele modei este, de asemenea, dungile de paiete, astfel încât atunci când se mișcă de-a lungul acesteia, două desene diferite.

Sequinele pot zgâria – alegerea unui model similar, trebuie să vă asigurați că copilul va fi confortabil cu ea, nu va răni pielea și se agăță de haine.

Lyamki

Pentru elevii de juniori și de școală mijlocie, trebuie să alegeți rucsacuri cu curele moi și largi. Ele pot fi atât complet țesături, cât și cu o umplutură moale pentru a evita frecare și presiune pe umeri. Pentru 5, 7, 8 clase nu se vor potrivi curelelor subțiri, deoarece coloana vertebrală a copiilor este foarte fragilă și este ușor de rănire.

Școala 9-11 clase pot alege modele cu curele de fond, dar ei mai bine evită rucsaci pe un umăr sau cu curele foarte înguste. Elementele de învățare foarte mult în orice clasă și, prin urmare, manuale și notebook-uri – prea. Rucsacul de pe un umăr va crea o scheletică inutilă a părții laterale a lateralei, iar curelele subțiri vor pune presiune pe umeri și le vor freca. Coloana vertebrală la elevii de vârstă superioară nu este, de asemenea, pe deplin formată, deci este posibilă obținerea curburii datorită distribuției necorespunzătoare a încărcăturii, din păcate, puteți foarte repede.

Mai bine alegeți modelele originale cu curele largi, decorate cu amprente sau icoane.

Urechi și picioare

Urechi – o parte foarte căutată în accesorii, și nu numai în rândul studenților mai tineri, Dar și la elevii de liceu. Urechile de feline pot fi prezente în ornamentele de păr, iar pe capotă și jachete, și ca un decor de sac școlar. Cu toate acestea, o alternativă la felina pe scară largă poate fi urechile originale de hărțuire, de exemplu, pe un rucsac cu un bot de partajare.

Paves – un alt detaliu drăguț în decorarea portofoliului. Adesea urechi și picioare sunt folosite împreună. Culorile unor astfel de rucsacuri pot fi oricine – de la roz pulverizat la lucioasă-negru.

Și adesea în decorele portofoliilor există un necinstit de unicorn. Adesea se combină cu sacii de colorare a curcubeului corespunzător. Suprafața exterioară a unui astfel de model poate fi moale, „pluș”.

Școli ale legăturilor mai tinere și mijlocii foarte asemănătoare unor astfel de produse.

Culorile și desenele trendului

Celulele luminoase și celulele Burberry (și, în general, aproape orice celulă, inclusiv cămașă), dungi și mazăre – toate aceste amprente arată grozav pe sacul școlii. Modele simple din eco-arbore sau alb, denim, gri, bej sau întuneric (pentru băieți) sunt, de asemenea, întotdeauna relevante și nu lăsați moda.

Adevărat, portofoliile moderne sunt luate pentru a separa fitingurile originale – plastic din lemn, metal sau de înaltă calitate.

Ventilatoare Anime sau desen animat pot alege un portofoliu cu o imagine a eroilor favoriți – așa mai mult decât suficient. Întotdeauna modele relevante cu lumea lui Harry Potter și personaje din cărți și filme despre el.

Citește mai mult  Bratari cu diamante

Există, de asemenea, o imprimare florală cu trandafiri și bujori desenați natural, crini și iasomie, dar tonul nu ar trebui să fie prea prăjit. Desenul și benzi desenate din ziare sunt încă relevante.

Elevii de la nivelul mai tânăr și de mijloc este recomandabil să evitați culorile prea întunecate în designul portofoliului. Este mai bine să vă opriți pe nuanțe vizibile, luminoase, mai ales dacă se presupune că copilul se va mișca singur în întuneric. Este chiar mai bine să alegeți modele cu dungi reflectorizante. Psihologii nu recomandă nuanțe întunecate de serviete, de asemenea, deoarece copilul poate avea instalare necorespunzătoare, relația dintre studii și culoarea întunecată. Este mai bine să provocați emoții pozitive cu culori strălucitoare și pline de bucurie ale accesoriilor școlare.

Chiar și pentru băieți, pentru care este adesea obișnuit să cumpere lucruri, lucrurile sunt dragi și depuse, puteți ridica un număr mare de amprente și tonuri interesante, evitând în mod evident achromatic.

Adesea, desenul de pe sac reflectă hobby-urile proprietarului său. La fetele implicate în patinaj de figură sau gimnastică ritmică, silueta atletului corespunzător va fi descrisă pe portofoliu, un amator de jocuri pe calculator – simbolismul gamer, o carte și o carte și autocolante cu imagini de personaje și citate preferate din cărți.

Sfaturi pentru alegerea unui rucsac elegant

Universalitatea – una dintre cerințele de bază pentru sacul de școală astăzi. Foarte des, studentul de la școală merge la cursuri suplimentare, în secțiunea de sport sau de dans, și tot ce este necesar să fie cazați în rucsac. În același timp, acesta din urmă nu ar trebui să semene cu „rucsac alpinist“, iar copilul nu ar trebui să se îndoaie sub greutatea lui.

Citește mai mult  Jack Wolfskin Rucsacuri

Prin urmare, portofoliul gol trebuie să fie lumină – 600-700 g. Acest lucru este posibil datorită țesături subțiri, dar foarte durabile, din care astăzi ele sunt coaserea sacrificiu pentru studenți.

Mai bine, în cazul în care partea din spate este strâns, cu rama ortopedice și ventilație, apoi sarcina asupra coloanei vertebrale vor fi distribuite, iar copilul nu va primi obosit.

Fetele serviete azi sunt la dimensiuni mici. Desigur, este clar că, în orice caz, toate manualele și caietele trebuie să se potrivească, cu toate acestea, geanta ar trebui să arate curat și non-congelate. În școala elementară, sunt adesea revendicate modele mari de pliere, ceea ce este convenabil de îngrijire și spălare, dar școala medie și vârstnică poate purta pungile de dimensiuni medii. Este mai bine să rămâneți pe produse pe care le puteți spăla pistolul mașinii. De asemenea, sunt întotdeauna relevante pentru impregnarea cu apă-repellent – atunci în orice notebook-uri rău și cărți nu vor fi afectate, iar portofoliul poate șterge portofoliul de murdărie și praf.

Ar trebui să fie considerată o atenție la care buzunarele sunt prezente pe model, cât de bine și ferm sunt fixate, poate cădea cu ușurință din ele. Cei mai mulți elevi transportă gadget-uri cu ei înșiși – de la telefoane la tablete, deci pentru a evita pierderea sau furtul, ar trebui să luați în considerare unde vor minți aceste lucruri. Este mai bine să stați pe modele cu buzunare interne pentru gadget-uri și chei și în buzunare de pe panoul frontal pentru a plia lucruri mai puțin valoroase. Atunci părinții nu trebuie să-și facă griji dacă toate lucrurile au un copil în conservare, iar școala va fi capabilă să se concentreze pe deplin asupra procesului educațional.

Alegerea unui rucsac, este important să vă amintiți că este încă un lucru pentru școală, deci nu ar trebui să fie subliniat la sport, deliberat plin de farmec sau adult. Mai ales dacă școala are o formă strictă și este imposibil să perturbe cerințele pentru aceasta.

Cu toate acestea, adolescentul poate da întotdeauna portofoliul de individualitate, decide cu ei cu icoane tematice sau autocolante în conformitate cu hobby-urile sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: