Rucsacuri roșii de vulpe

Rucsacuri roșii de vulpe

Producătorul vulpei roșii este angajat în eliberarea rucsacurilor durabile și rezistente la uzură. În sortimentul său, locul principal este ocupat de modele special concepute pentru sporturi active și alpinism, dar există și opțiuni urbane simple. Astăzi ne vom familiariza cu câteva modele separate de astfel de produse.

Particularități

Rucsacurile roșii de vulpe au cel mai adesea dimensiuni mari, toate sunt proiectate pentru un număr mare de lucruri. Produsele sunt echipate cu curele moi confortabile, care pot fi ajustate independent, subsidence sub caracteristicile individuale ale persoanei.

Astfel de eșantioane sunt echipate cu clavri și supape de fermoar fiabile. Acestea sunt fabricate din materialele cele mai înalte și rezistente la uzură, care pot rezista cu ușurință impactului negativ asupra mediului.

Modele de revizuire

Apoi, ar trebui să luați în considerare unele modele ale mărcii roșii Fox.

  • Lumină 120 V5. Va fi opțiunea perfectă pentru călătorii de schi și de munte. Este proiectat pentru 120 de litri. Sarcina maximă admisibilă este de 35 kilograme.

Modelul este livrat cu o curea anatomică convenabilă, buzunare suplimentare cu o bandă de cauciuc durabilă elastică, supapa detașabilă detașabilă cu un buzunar mic pe fermoar, taste pentru taste în buzunar.

  • Ride 20. Acest model este realizat într-o paletă neagră cu inserții de albastru și roșu. Este cel mai adesea folosit pentru sporturile active, dar uneori un astfel de rucsac acționează ca o versiune urbană simplă. Eșantionul are un volum total de 20 de litri. Este echipat cu un cadru puternic și durabil realizat din materiale plastice de înaltă calitate, cu o placă suplimentară de aluminiu.

Rucsacul are un buzunar mic, cu o căptușeală moale, destinată punctelor, precum și un sistem special pentru fixarea unei căști, a unui compartiment de apă potabilă, a unui șapă pentru fixarea unui schi sau a unui snowboard.

  • Traseul 40. Modelul poate fi produs în culoarea verde, albastră, negru sau roșie. Este special conceput pentru trekking. Rucsac acestui tip este furnizat cu o curea de talie solid, puternic fulger cu două elice, compactat și curele confortabile, o cravată în piept elastic.

Traseul 40, în plus față de două principale departamente spațioase, include și un număr mare de buzunare suplimentare, inclusiv laterale. Volumul total al modelului ajunge la 40 de litri.

  • Glisați 20. Această probă are un cadru rigid în formă de V, cu placă de aluminiu. Este cel mai adesea achiziționat pentru freeride. Copia este echipat cu trei șapa compresie, inferioare compartimente laterale cu supape, curea curea cu o sapa, compartiment suplimentar intern cu fund armat.
Citește mai mult  Bratara de aur Pandora

  • Alpinist. Produsă în roșu și negru sau în albastru-negru gamma, are un volum de 40 de litri. Rucsacul de acest tip este echipat cu un sistem special suspendat, curelele solide ventilate, un cadru solid cu o placă de aluminiu, un mâner frontal confortabil, un fermoar al vederii verticale pe bază de compartiment.

  • Noaptea întunecată 30. Acest rucsac urban face ca tăierea din piele. Pentru producția sa, se utilizează exclusivitate rezistentă la uzură și durabilă, este produsă imediat cu trei compartimente spațioase de diferite volume, o spate confortabilă, cu curele de umăr compacte, care pot fi fixate independent la lungimea dorită, cu fulgere a limbii din piele.

  • Noaptea întunecată 29. Rucsacul urban este realizat în gamma alb-negru. Produsul are un volum total de 29 litri. Realizate din diferite materii rezistente la uzură, care poate rezista cu ușurință impactului radiației umidității și ultraviolete.

Noaptea întunecată 29 are un compartiment de volum, echipat cu o supapă mare și confortabilă, cu două curele din piele, o spate moale, reglabilă cu curele de umăr compacte și un compartiment suplimentar de laptop.

  • Tableta 16. Rucsacul cel mai adesea într-o paletă luminoasă de liliac sau albastră. Produsul este calculat pe volumul de 16 litri. Modelul este echipat cu un sistem special suspendat, curele ventilate cu umplutură moale, mâner confortabil de tip frontal, fermoare verticale pe compartimentul principal.

Partea scheletului sacului este formată din plăci de aluminiu durabile.

Cum se înființează?

Dacă ați achiziționat un rucsac al acestei companii, ar trebui să potriviți toate părțile reglabile pentru dvs., astfel încât să poată fi confortabilă de purtat.

Citește mai mult  Diamantele artificiale: Cum arată ca ei ajung și unde sunt folosite?

Pentru a începe cu, curelele superioare ale umărului trebuie ridicate puțin sau coboară într-o astfel de înălțime, astfel încât partea inferioară să poată înfășura șoldurile. În diferite modele, toate acestea pot fi fixate în diferite moduri.

Această procedură va oferi o oportunitate în viitor să distribuie cu ușurință masa rucsacului între șolduri și umerii utilizatorului. Numai în acest caz, cu o șosetă pe termen lung, punga nu va livra o persoană disconfort.

Dacă este prevăzut un șapă specială de sân, atunci poate fi, de asemenea, strâns la o anumită lățime. În acest caz, totul va depinde de caracteristicile individuale ale persoanei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: