Rucsacuri sportive Quiksilver

Rucsacuri sportive Quiksilver

Astăzi, mulți oameni nu cred că viața lor fără a călători, excursii în afara orașului, snowboarding, surfing. Fiecare ocupație necesită echipament special, unul dintre elementele sale este un rucsac. Rucsacurile sportive Quiksilver a devenit astăzi o tendință reală. Despre caracteristicile lor, cele mai populare modele și vor fi discutate în acest articol.

Particularități

Rucsacurile Quiksilver sunt capabile să satisfacă orice solicitări pentru cumpărătorii lor. Acest produs se va potrivi cu atleți, călători, tineri activi, studenți, bărbați, femei și copii. Funcția de produs este specializarea lor axată pe o varietate de nevoi, anumite tipuri de sporturi sau hobby-uri. Toate modelele sunt extrem de durabile și au un design atractiv.

În plus, se disting prin:

 • Combinație optimă de preț și calitate+

 • Funcționalitate, Design confort+

 • Materiale aplicate – ușoare, durabile, rezistente la uzură, frumoase+

 • Aspect atractiv – toate produsele elegante, stricte, restrânse, laconice.

Rucsacul nu provoacă disconfort, amplasat convenabil pe spate, fără ao supraîncărca. Un astfel de rucsac nu va eșua niciodată, nu se rupe.

Modele de revizuire

Producătorii produc bunuri pentru activități în aer liber, luând în considerare cerințele potențialilor proprietari. Aceste produse diferă în funcție de dimensiune, culoare, caracteristici constructive.

Luați în considerare cele mai populare modele.

Alpack 30L

30 l rucsac. Modelul se referă la rucsaci mari. Dacă este nevoie să capturați o cantitate imensă de lucruri utile, atunci acesta este exact ceea ce aveți nevoie. Se compune dintr-o singură ramură principală, pe frontul cărora se află buzunarul camerei. Există un compartiment în care este plasat laptopul. Există încă două buzunare laterale suplimentare ale căror volum poate fi ajustat. Având în vedere că un model similar este conceput pentru a transporta o greutate semnificativă, producătorii au avut grijă de forța sa. Toate elementele sunt fabricate din poliester ușor, durabil, certificat. Suplimentarea fiabilității sunt curele duble. Culoarea produsului poate fi negru sau kaki.

Citește mai mult  berete de vară: varietate și combinații

Sea Lodge 30L

Surfing Big Rackpack. Numele în sine vorbește despre numirea lui. O serie de caracteristici constructive îl fac un accesoriu indispensabil pentru iubitorii de valuri. Acest model este echipat cu o pungă specială detașabilă în care este plasată Wetsuit. Supapele de buzunar sunt închise cu fulgere. Pentru buzunarele laterale grilă. Am un rucsac pentru un laptop și un mâner superior. Are o bază densă imprimată. Produsul este ușor și durabil, realizat din poliester în 420 Den.

Posterul de zi cu zi Canvas 25L

Modelul dimensiunii medii. Rucsac din cutii moi. Volumul său este de 25 l. Există un compartiment principal. Buzunar special pentru laptop și spate au pereți umpluți. Supapa compartimentului frontal se închide cu fermoar. Produsul este decorat cu dungi din piele și este produs în culori gri, portocalii și protectoare.

Magicall 2L

Geanta de umar. Este mai degrabă o opțiune elegantă de sex feminin printre alte modele. Este fabricat din sintetice certificate. Acesta include prezența ramurii principale cu buzunare, care sunt fixate folosind fulgerul. Punching curea una, lungimea este reglabilă. Cumpărătorii sunt oferite produse de flori gri, negre. Există modele cu inserții luminoase.

Rețineți că, cu toată varietatea de modele, nu există rucsaci foarte mari cu care puteți face drumeții.

Cum se potrivesc cu un rucsac pentru tine?

După cum ați cumpărat un rucsac, trebuie să știți cum să se potrivească corect. Numai atunci va fi localizat convenabil pe umeri și spate, nu se va freca și nu va pune presiune. Principalul lucru din fit este acela de a reprezenta creșterea și complexul. Există o instrucțiune specială de ajustare.

 1. Pentru ajustarea corectă a curelelor, rucsacul trebuie încărcat. Această cerință vă va ajuta să faceți o idee completă despre modul în care lucrurile așezate afectează senzațiile atunci când se deplasează pe distanțe lungi. Dacă totul este fixat corect, conținutul nu trebuie să se zdrobească și să-ți frece spatele.

 2. Ajustarea corectă a curelelor de umăr este efectuată trăgând-le în sus sau în jos. Pentru aceasta, Velcro este îndepărtat, iar lungimea benzilor crește sau scade. Nadiv pe partea din spate a rucsacului, verificați cât de mult a devenit mai convenabil. Ridicarea lungimii dorite, curea fixă ​​Velcro.

 3. În etapa următoare, stabilirea poziției corecte a garniturilor moi pe curele. Ar trebui să fie realizate că se află direct pe umeri. Strângerea este oprită atunci când cântărește mișcarea în greutate. Greutatea nu ar trebui să pună presiune asupra corpului superior, altfel va duce la oboseală rapidă.

 4. Partea superioară a fiecărei curea este echipat cu curele speciale. Pentru a da un rucsac poziția corectă, acestea trebuie să fie strânse. DECLINATE nu foarte puternic, înainte de momentul în care curelele ocupă poziția față de Pământ aproximativ 20-30 de grade.

 5. În continuare strângeți cureaua curea (sapa). În poziția corectă, trebuie să fie pe oasele bazinului. Imagini ar trebui să fie destul de dens. O astfel de fixare a va ajuta în mod corespunzător distribui greutatea rucsac, pentru a evita oboseala rapidă în timpul deplasării de-a lungul traseului.

 6. Cele mai multe dintre backpars moderne sunt dotate cu pieptar. Prezența acestora poate reduce semnificativ sarcina pe articulațiile umerilor. centura piept ajustată în mod corespunzător trebuie să fie puțin mai mare decât piept.

Citește mai mult  pălării Brand

   Multe rucsaci au diverse benzi suplimentare de ajustare situate în părțile laterale și frontale. Nu este nevoie să le folosiți, dar chiar și în aceste cazuri nu ar trebui să se desprindă și să stea afară. În timpul deplasării, ele trebuie să fie fixate și ascunse. Rucsacul corect adiacent ar trebui să fie confortabil și confortabil.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: